PDA

View Full Version : Kartal'in Kleberson Sevinci Kisa Sürdü

erdemzorer10
07.Eylül.2006, 19:34
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/33159_1_070908101511.jpg

CAS, Brezilyalı oyuncunun tazminat ve cezasını askıya aldı. FIFA, Beşiktaş'ın başvurusu üzerine davayı görüşmüş, futbolcunun 3 milyon 180 bin euro bonservis bedeli vermesine ve 4 ay sahalardan uzak kalmasına hükmetmişti.

Beşiktaş'ın Kleberson sevinci kısa sürdü. FIFA'nın verdiği 3 milyon 180 bin euro tazminat ve 4 ay sahalardan uzak kalma cezası için CAS'a (Spor Tahkim Mahkemesi) başvuran Brezilyalı futbolcunun avukatları, cezanın askıya alınmasını sağladı.

arkadaşlar bu davanın kesin sonuçlanmasının 1 yılı bulabilecegi söyleniyor..

Türkiye nin bu tür konularda uefada o kdr dosyası varki :( benim anladıgım şu ; ya gelen oyuncuya gereğinden fazla değer veriyoruz yada takımdan gönderirken kovar gibi gönderiyoruz...horvath , ortega , swymek ve son olarak da kleberson...hep aynı örnekler....

dilerim bu davayı Bjk kazanır ..klüplerimiz bu tür davalardan o kdr finansal zarara uğradıki :( yazık oluyor..büyük ümitlerle büyük paralarla oyuncu alıyorsunuz sonrada davalık olup onca zarar ediyorsunuz.. :(

Fıratcan Alçınkaya
07.Eylül.2006, 19:38
Bosque ye gelince ödüyoz Kleberson a gelince askı ne diyim çifte standarta gzl bir örnek..

Oghuse
07.Eylül.2006, 19:41
Türkiye'nin uluslararası alanda güçlü bir adama ihtiyacı var..

Fietra 10
07.Eylül.2006, 19:45
Beşiktaş Yönetimi davayı kazandık diye işin peşini bırakmış olacakki böyle bir karar çıkmış..

Rodrigo Tello
07.Eylül.2006, 20:04
Şenez Erzik'in bişey yaptıgı yok demekki..Bi davayıda kazansak şaşardım.

Sheriff
07.Eylül.2006, 22:25
Ne bekliyordunki? Adam as başkan diye sana bütün davaları kazandıracak değil ya..Sanırım biraz ilgisizlikten kaynaklanıyor bu durum..

Ralph
07.Eylül.2006, 22:34
Bu dava isterse 10 yıl beklesin.Haklı olan taraf biziz tartışmasız!

GeNç KaRTaL
07.Eylül.2006, 22:53
Eninde sonunda o para bize gelecek.Hiç boşuna çırpınma Kleb.Hem zaten futbolunla fazla bir katkın olmadı.Bari giderken bir faydan olsun.

Fernando Gago
07.Eylül.2006, 22:59
Türk Takımlarının kaderi bu maalesef

erdemzorer10
07.Eylül.2006, 23:24
öyle yada böyle Bjk nın o parayı alması gerekiyor..çünkü bosque konusunda bi hayli zarara uğradı ..

bu tür durumlar Türk takımlarımız için çok üzücü :(

King_91
07.Eylül.2006, 23:54
bir dava da lehimize sonuçlansın ama bu fifa ya da uefa nın degil yoneticilerin sucu

Atakan38
08.Eylül.2006, 01:40
Bjk Sonuna Kdr HakLı Bu Davada
Ama YonetıcıLermı Cok Ustune Dusmedı Cıfte Standart'mı BıLemıcem

Artık Bu Tur DavaLarLa Uefa Yada Fıfa'da Gundeme GeLmemız Lazım

TürkuAz
08.Eylül.2006, 01:42
Beşiktaş'ın ihmakarlığının sonucudur bana göre.

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 01:44
İhmakarlığın sonucu falan değil.Aynı şey bizim Bosque davasındada olmadı mı? Durdurtduk davayı ama en sonda yine parayı ödeyeceğiz.Bu olayda aynısı bence.

TürkuAz
08.Eylül.2006, 01:46
İşin peşinden yeteri kadar koşmadıysan, yeterince ilgilenmediysen olacağı budur.

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 01:49
Abi ne alaka ya.CAS bu kararı Beşiktaş işin peşinden koşmadımı diye verdi.Beşiktaş'ın bu işlerle ilgilenen adamları var.Nereden biliyorsunuz işin peşinden gidilmediğini.Bosque olayındada böyle olmadı mı? Sonuç ne oldu sonra? Bence üzülmeye gerek yok.Para gelecek ama biraz gecikecek.O kadar.

TürkuAz
08.Eylül.2006, 01:53
Beşiktaş davasında ısrarcı olamadı belkide, olayı bir an önce bitirmek istemiş, geçiştirmiş olabilir.Bu nedenle karşı taraf baskı yapınca, kontrolü ele alınca kararda bu şekilde bir değişiklik olmuş olabilir.

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2006, 01:56
Ama bak varsayımlarla konuşuluyor.Beşiktaş gibi büyük bir kulüp böyle küçük hatalar yapmaz.Tamam daha önce yönetimsel hatalar oldu.Delbosque'nin gönderilmesi gibi.Ama böyle hukuki konularda böylesine büyük bir kulüpte umursamazlık,takipsizlik diye bir şey olmaz diye düşünüyorum ben.

Aykan19o3
08.Eylül.2006, 02:04
Para her türlü gelicek bizi zaten Kle. ne yaptıki!

Rodrigo Tello
08.Eylül.2006, 03:20
Ama bak varsayımlarla konuşuluyor.Beşiktaş gibi büyük bir kulüp böyle küçük hatalar yapmaz.Tamam daha önce yönetimsel hatalar oldu.Delbosque'nin gönderilmesi gibi.Ama böyle hukuki konularda böylesine büyük bir kulüpte umursamazlık,takipsizlik diye bir şey olmaz diye düşünüyorum ben.

Sana %100 katılıyorum.Üstüne düşmemek takip etmemek gibi bi durum olamaz.Beşiktaş'tan bahsediyoruz 3.lig takımından degil..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Karar onaylanacak"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Kleberson konusunda FIFA'nın siyah-beyazlı kulüp lehine verdiği kararı onaylayacağını söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CAS'ın Kleberson ilgili alınan kararı askıya alması konusunda, ''Bu askıya alma durumu, FIFA'nın Kleberson'a cezayı verirken neye dayandığı yönünde CAS'ın, FIFA'dan bazı konularda yanıt istemesinden dolayı oluştu'' dedi.

Kulübün aynı zamanda hukuki işlerden sorumlu üyesi olan Levent Erdoğan, Kleberson kararının askıya alınmasının kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini ifade ederek, şunları söyledi: ''CAS, FIFA'dan para cezasını veya 4 ay verilen men cezasını neye dayanarak verdiği yönünde yanıt istiyor. Bu yönde bir açıklama bekliyor. Kleberson'a verilen 3 milyon 180 bin Avro ve 4 ay men cezası ile ilgili bazı açıklamalar istiyor. Bu süreç de 10-15 günü geçmez. FIFA bu konudaki gerekli yanıtı verecek. Hesap hatası varsa o düzeltilecek. Ancak hesap hatası olduğunu düşünmüyorum. CAS, FIFA'nın bizim lehimize verdiği kararı onaylayacaktır.

-''KLEBERSON, BİZDE YENİDEN OYNAMAK İÇİN TEKLİFTE BULUNDU''-

Erdoğan, geçen sezon bitmeden sözleşmesini feshederek ülkesine giden Brezilyalı oyuncu Kleberson'un ceza çıkmadan önce yeniden Beşiktaş'ta oynamak için teklifte bulunduğunu söyledi. Levent Erdoğan, FIFA'dan Kleberson ile ilgili çıkan karar öncesi Brezilyalı oyuncunun kendilerine teklifte bulunduğunu ifade ederek, ''Karardan önce Kleberson bize başvurdu. Brezilyalı oyuncu bize 'İsterseniz sizde oynayayım ya da 1.5 milyon Avro vereyim' dedi. Kleberson bu teklifi yaparken kendisiyle ilgili karar henüz çıkmamıştı. Ancak biz Kleberson'un teklifini kabul etmedik'' dedi.

Kaynak: AA

gezenti
09.Eylül.2006, 00:52
Çok fazla üzüldüğümü söyleyemem BJK için ama Türkiye adına bir (-) daha...

GeNç KaRTaL
09.Eylül.2006, 01:17
Evet işte dediğimiz gibi ne takipsizlik var ne de biz bu davayı kaybetmişiz.Varsayımlarla konuşmanın ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha gördük.

"Karar onaylanacak"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Kleberson konusunda FIFA'nın siyah-beyazlı kulüp lehine verdiği kararı onaylayacağını söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CAS'ın Kleberson ilgili alınan kararı askıya alması konusunda, ''Bu askıya alma durumu, FIFA'nın Kleberson'a cezayı verirken neye dayandığı yönünde CAS'ın, FIFA'dan bazı konularda yanıt istemesinden dolayı oluştu'' dedi.

Kulübün aynı zamanda hukuki işlerden sorumlu üyesi olan Levent Erdoğan, Kleberson kararının askıya alınmasının kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini ifade ederek, şunları söyledi: ''CAS, FIFA'dan para cezasını veya 4 ay verilen men cezasını neye dayanarak verdiği yönünde yanıt istiyor. Bu yönde bir açıklama bekliyor. Kleberson'a verilen 3 milyon 180 bin Avro ve 4 ay men cezası ile ilgili bazı açıklamalar istiyor. Bu süreç de 10-15 günü geçmez. FIFA bu konudaki gerekli yanıtı verecek. Hesap hatası varsa o düzeltilecek. Ancak hesap hatası olduğunu düşünmüyorum. CAS, FIFA'nın bizim lehimize verdiği kararı onaylayacaktır.

-''KLEBERSON, BİZDE YENİDEN OYNAMAK İÇİN TEKLİFTE BULUNDU''-

Erdoğan, geçen sezon bitmeden sözleşmesini feshederek ülkesine giden Brezilyalı oyuncu Kleberson'un ceza çıkmadan önce yeniden Beşiktaş'ta oynamak için teklifte bulunduğunu söyledi. Levent Erdoğan, FIFA'dan Kleberson ile ilgili çıkan karar öncesi Brezilyalı oyuncunun kendilerine teklifte bulunduğunu ifade ederek, ''Karardan önce Kleberson bize başvurdu. Brezilyalı oyuncu bize 'İsterseniz sizde oynayayım ya da 1.5 milyon Avro vereyim' dedi. Kleberson bu teklifi yaparken kendisiyle ilgili karar henüz çıkmamıştı. Ancak biz Kleberson'un teklifini kabul etmedik'' dedi.

Kaynak: AA

eXcitinG
09.Eylül.2006, 03:56
Uefa parmağını buraya da atmış demekki.BakaLım daha neLere karışacakLar daha neLer yapacakLar bizi yıLdırmak için..

TürkuAz
09.Eylül.2006, 03:59
Bir olayın neden bu kadar üstelendiğini anlamıyorum. Her insan hata yapabilir, yanılabilir.

Umarım Beşiktaş hakettiğini alır.

Cengo
10.Eylül.2006, 10:26
iyi de standart bir prosedür bu, del bosque davası ne kadardır devam ediyor farkında mısınız?