PDA

View Full Version : Prag da nazi selamı

demirhanmurat38
08.Eylül.2006, 07:59
Sparta Prag ın viktoria zizkovu 4 1 yeniği macta bi donem gs de de top kosturan Pavel Horvath ın nazi selamı vermesi olay yarattı. Bence bole hareketlere hiç gerek yok sadece halkı gaza getirir bi Sparta Prag taraftarı olarak utandım :icon_redface:

gezenti
08.Eylül.2006, 18:48
Yazıklar olsun fiziksel olarak hiçbir insan hiçbir insandan üstün değildir.Sen neyine güvenerek ırkçılık yapıyorsun sen kimsin sen neysin?Tekrar tekrar yazıklar olsun....

Fıratcan Alçınkaya
08.Eylül.2006, 18:52
Offf üfff ya halamı böle adamlar var 60sene geçmiş herşey bitmiş hala bu tarz işler peşinde koşanlar var...

Aşk-ı Şehir
08.Eylül.2006, 19:17
Aynı şeyi DiCaino da yapmıştı ve çok büyük bir ceza almıştı inşallah buda alır aynı cezadan...

erdemzorer10
09.Eylül.2006, 02:35
bu tür hareketler insanları tahrik etmekten başka hiçbir işe yaramaz..

tüm insanlar eşittir..ırkçılığa hayır..

demirhanmurat38
09.Eylül.2006, 04:38
Aynı şeyi DiCaino da yapmıştı ve çok büyük bir ceza almıştı inşallah buda alır aynı cezadan...

maalesef sadece 10 000 dolar ceza almıs bole cezalar caydırıcı deil daa etkili cezalar olmalı

Fernando Gago
09.Eylül.2006, 05:02
Bu tip şeyler engellenemiyor maalesef

gahanthegod
09.Eylül.2006, 06:09
Adamin kafasinda varsa engelleyemezsin ki. Icabinda yaptirir bir Nazi dovmesi, gol atinca formayi cikarir gosterir, nedir yani.

ogcj_me
09.Eylül.2006, 08:28
Futbol arenası siyasi düşünce sergileme alanı deilki ...
Bu tip adamlara ağır cezalar verilmeli

gezenti
09.Eylül.2006, 09:08
Bu dediklerinizin hepsine katılıyorum ama Lucarellinin yaptığı işarete hiç ses çıkartmıyorsunuz bence futboldan siyaset tamamen kalkmalı.
EŞİT BİR ŞEKİLDE...

demirhanmurat38
09.Eylül.2006, 09:12
Bu dediklerinizin hepsine katılıyorum ama Lucarellinin yaptığı işarete hiç ses çıkartmıyorsunuz bence futboldan siyaset tamamen kalkmalı.
EŞİT BİR ŞEKİLDE...

ben lucarelli nin hareketini bilmiorm bizi aydınlatabilirmsin

ChAoS
09.Eylül.2006, 12:09
EŞİT BİR ŞEKİLDE...

Anlaşılan Lucarelli'nin ve Livorno tribünlerinin yaptığı işaret zoruna gitmiş arkadaşın . ;;)

gezenti
09.Eylül.2006, 14:48
Anlaşılan Lucarelli'nin ve Livorno tribünlerinin yaptığı işaret zoruna gitmiş arkadaşın . ;;)

Bak arkadaşım bir şey söylerim zoruna gider.Ortamı germeye gerek yok.Niye tahrik ediyorsun.Banane İtalyada olan saçmalıktan.Sadece şunu belirtmek istedim madem Di Canio eleştiriliyor bu adam eleştiriliyor (ki sonuna kadar %100 haklı olarak) Lucarelliyede ceza vermek yada onu da eleştirmek gerekiyor.Futobldan siyaset tamamen kalkmalı diyorum....

ChAoS
09.Eylül.2006, 15:29
Bak arkadaşım bir şey söylerim zoruna gider.Ortamı germeye gerek yok.Niye tahrik ediyorsun.Banane İtalyada olan saçmalıktan.Sadece şunu belirtmek istedim madem Di Canio eleştiriliyor bu adam eleştiriliyor (ki sonuna kadar %100 haklı olarak) Lucarelliyede ceza vermek yada onu da eleştirmek gerekiyor.Futobldan siyaset tamamen kalkmalı diyorum....

Lucarelli ile Di Canio'nun savunduğu şeyler arasında dağlar kadar fark var .
Bir kere Lucarelli ve Livorno tribünlerinin desteklediği olayı babandan duyduklarınla değil araştırarak öğrenebilirsin.

Di Canio: Zamanında yahudileri diri diri yakan . Zenci ırklarına tahammül edemeyen . Hitler gibi HASTA bir ruhun projesini örnek alan adamdır .

Lucarelli: Dünyada sınıf ayrımının yok olduğu , herkesin aynı yaşam standartlarında yaşadığı , kişilerin sosyal haklarının sonuna kadar korunduğu , renk ,ırk , din ,mezhep ayırmadan her bireye eşitlik ve özgürlük haklarının verildiği bir ideoloji daha doğrusu bir ütopyanın savunucusudur.

Lucarelli ve savunduğu fikirlerinin kötü bir yanı hiçbir zaman yoktur ve olmamıştır. Burada lucarellinin savunduğu ideolojiyi tam olarak bilmeden ve tanımadan kulaktan kulağa yayılan söylentilerle haraket etmek çok yanlış bir tutumdur.

eXcitinG
09.Eylül.2006, 17:20
Zihniyete bak.Git gangsterLik yap futboLcu neden oLdun o zaman.ArtisLik oLsun diye yaptığı hareketin asLında nereLere gittiğini nereLere dokunduğunun farkında değiL.

ogcj_me
09.Eylül.2006, 18:03
EŞİT BİR ŞEKİLDE...
adama bak !
durup dururken bizi eleştiriyor
ben nerden bileyim Lucarelli'nin hareketini !!