View Full Version : Türkiye - Macaristan
Universal
09.Eylül.2006, 04:15
Malta hüsranından sonra kazanmamız gereken bir maç. Ama Bosna önünde süpriz yapan ve Avrupa Kupasına bende gitmek istiyorum diyen bir Macaristan var. İşimiz gerçekten zor.
Cyzio
09.Eylül.2006, 04:16
Mutlak galibiyet gerek.Hataya kimsenin tahamülü yok..
uAburak89
09.Eylül.2006, 04:16
Macaristan hazırlık maçında İtalya'yı da 3-1 yenmiş galiba..
TürkuAz
09.Eylül.2006, 04:17
Kazanacağımızı düşünüyorum.Hatalarımızı telafi maçı olacak bu.
uAsamet91
09.Eylül.2006, 04:21
Kazanıcağımıza inanıyorum.
SaRPeR1903
09.Eylül.2006, 04:22
Berabere bitecek bence ..
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 04:26
Güzel bir atmosfer olacak bence ama bu takıma artık pek güvenemiyorum
besiktas1903
09.Eylül.2006, 04:33
kazanmamiz fatih terime bali 2 mactan ders aldiysa ve dogru duruz 11 kurarsa yeneriz ama yok ders almadiysa yine zor bir mac olcak.
mustinimo
09.Eylül.2006, 04:34
bi gol yeriz sonra 2 atarız gibime geliyor. umarım yeneriz. ihtiyacımız var buna.
Aykan19o3
09.Eylül.2006, 04:37
Macaristan çıkışta ama bizde ayrı bir motivasyon ile çıkacağız.. Alırız bu maçı..
King_91
09.Eylül.2006, 06:17
Bence Malta kadar kapanmayacak olmaları bizim için avantaj inşallah yeneriz
Varonil
09.Eylül.2006, 06:21
Mutlaka kazanmamız lazım..
physicist87
09.Eylül.2006, 09:17
Bu maçı alıcaz rahat olun..!
SYLaR
09.Eylül.2006, 09:20
İlk yarı gol bulamasak işimiz zor
fmsmyrna
09.Eylül.2006, 18:28
Taktik aynı olursa oyuncuların bireysel yeteneklerine bağlı
eXcitinG
09.Eylül.2006, 18:30
YeniLiriz.Herşey biter.Herkes gider.Ondan sonra oLan yine bize oLur.
KaF KeF
09.Eylül.2006, 18:35
Alırız maçı ama zor olur...
yunusgs
09.Eylül.2006, 18:57
Kazanamazsak herşey biter mutlaka kazanmamız lazım.
Aşk-ı Şehir
09.Eylül.2006, 19:40
Bu maçı alacağımızı hissediyorum.Hem de rahat alıcaz merak etmeyin...
Atakan38
09.Eylül.2006, 23:32
Her TurLu Sonuca Açık HeLe Su Son 4 Mactan Sonra Hıc Şaşırmam
Her Zmnkı Gıbı Favorı Bızız
Yenerız Ama Zor Olur Gıbı
barahir
09.Eylül.2006, 23:35
Ben yeneceğmizi düşünüyorum.. Çünki yenmek zorundalar artık..
Cyzio
09.Eylül.2006, 23:36
Bu maç 2 ya da 3 fark atarız gibime geliyor..
El Comandante
10.Eylül.2006, 00:03
Bu maci mutlaka kazanmaliyiz,yok eger puan kaybedersek kötü seylerin baslangici olur.Yaprak dökümü yasanabilir...
VahdeTrabzon
10.Eylül.2006, 19:18
inönü stadında oluşan atmosfer ile rahat kazanırız gibime geliyo zaten büyük bi ayıp yaptıklarının farkında olduklarını sanıyoruz bu da onların bu maça asılmalarını sağlıyacak bence
eGowiCh
10.Eylül.2006, 22:00
Muhtemel 11:
Hakan Arıkan, Mehmet Topuz, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta, Nihat, Mehmet Aurelio, Ayhan, Emre, Gökdeniz, Gökhan Ünal
fmsmyrna
10.Eylül.2006, 22:13
Sol kanatta Ayhan oynasın Emre koşamaz o kadar.
El Comandante
10.Eylül.2006, 22:21
---------------Hakan Arıkan---------
-Mehmet Topuz-Servet--Emre Aşık--Hakan Balta--
---------------Mehmet Aurelio---------
-Gökdeniz----------------------------------Ayhan-
---------------Emre Belözoglu----------
------------Nihat-----Gökhan Ünal--------------
Dizilis böyle olur kanimca,kadro güzel.Servet`in yerine Toraman olsa daha iyi olabilirdi.
Bu arada Emre Asik`i cagirip Yasin Cakmak`i almayan Terim`e helal olsun.Sen demistin gencleri oynatacam diye,ama hem genc,hem yetenekli olmasina ragmen Yasin`i cagirmiyorsun,kalas Emre`yi cagiriyorsun ;)
Bigturk
10.Eylül.2006, 22:34
Basturk sakat mi?
bence bu takim da Alpay halen oynar, takim de Lider oyuncu yok, Alpay yada Bulent gibi, takima motive eden adam yok.
bir bur klibi izle http://uk.youtube.com/watch?v=buDsfMTGmCw
, bi de Umit Karan, Volkan yaman oynamasi lazim, Uzulmez niye Milli ve BJK takimda oldunu sasirdim yaa,
Emre ve Tuncay zaten oynamiyor onlari milli takimda oynamasin, Aurelio yerine Deniz derin, daha formda bu arada, Kanat da Kazim richards olmali bence.
Yasin Cakmak Fener i gitti icin hatta yapti, simdi cok az sans bulcak ve milli takima hic carilmaz.
Nuri Sahin niye bu takim da yok, Feynord de cok iyi oynoiyor yaa
eGowiCh
10.Eylül.2006, 22:35
---------------Hakan Arıkan---------
-Mehmet Topuz-Servet--Emre Aşık--Hakan Balta--
---------------Mehmet Aurelio---------
-Gökdeniz----------------------------------Ayhan-
---------------Emre Belözoglu----------
------------Nihat-----Gökhan Ünal--------------
Dizilis böyle olur kanimca,kadro güzel.Servet`in yerine Toraman olsa daha iyi olabilirdi.
Bu arada Emre Asik`i cagirip Yasin Cakmak`i almayan Terim`e helal olsun.Sen demistin gencleri oynatacam diye,ama hem genc,hem yetenekli olmasina ragmen Yasin`i cagirmiyorsun,kalas Emre`yi cagiriyorsun ;)
Diziliş böyle olmayacakmış. 4'lü defans aynen dediğin gibi, orta saha da 4'lü (Nihat-Aurelio-Ayhan-Emre), forvet arkası (Gökdeniz) ve tek forvet Gökhan Ünal şeklinde olması bekleniyormuş. Nihat sağ kanat, Emre sol kanat, Gökdeniz forvet arkası oynayacakmış.
Emre konusunda katılıyorum, keşke Yasin Çakmak çağrılsaydı. Emre'nin ahı gitmiş vahı kalmış, eğer çok ahım şahım bir stoper olsa Galatasaray kovmak için yer aramazdı. Artık onlardan fayda gelmez bu saatten sonra, bir yandan EURO 2008'e takımı yavaştan hazırlayacaksın, bir yandan da gruptan çıkmak için uğraşacaksın. EURO 2008'de Yasin'lere, Hakan Balta'lara, yeni genç isimlere ihtiyacımız var.
deniz.91
10.Eylül.2006, 23:04
Muhtemel 11
--------------------Rüştü--------------------
MTopuz-----Emre-----Servet-----HBalta
Nihat-----Aurelio-----Ayhan-----EmreB
-------------------Gökdeniz------------------
--------------------GÜnal---------------------
Kadroyu ben yine beğenmedim.Emre Aşık,Servet,Emre Belözoğlunun bu takımda işi yok bence bunların yerine defansa Yasin Çakmak,İbrahim Toraman olmalı.MTopuz ise Ayhanın yerinde oynayıp ayhanı sola kaydırıp Emre belözoğlunun yerine Hamit o sakat ise Serdar Kurtuluşu çağırıp oynatmalı.Emre çok formsuz şu an ilk 11de işi yok bence Terim hatalarını kabullenmek istemiyor üstüne inat ediyor bu durum bizim başımıza büyük işler açar:icon_confused:
sananes
11.Eylül.2006, 00:05
yıldıray sakatmı ya sakat degilse kesin oynaması lazım bide bence servet oynamamalı bu takımda emreyi cagırıyosun(buda yanlıs ama) neden serveti oynatıyosun hiç bisey bilmiyosan denizi stoper oynat onuda kabul etmiyosun cagır kolnden umiti alpayı ikiside servetten iyi oynar
gezenti
11.Eylül.2006, 00:11
Hamitle Toraman sakat mı neden oynamıyor ki?Server kabusu hala bitmedi mi?Defansta Hakan Baltayı koyucaksın sol kanata Volkan Yamanı.Kazanmamız gereken maç niye tek forvet çıkıyoruz.Macarların fizikli defansına Hakan Şüküre ihtiyacımız olucak öyle bir futbolcuyu kapanan Maltaya karşı oynatıcaksın 2008e gitmek isteyen Macarlara karşı oynatmıyacaksın şaşılacak şey.Emre Belezoğlu niye oynuyor orda koy oraya canavar gibi oynanayan (bu sene) Ayhanı sağ kanata Hamiti oynat orta sahan daha güzel olur.Ama ara toplar atacak adam lazım bize (Lincoln Alex gibi) ama oda şu anki kadroda yok.Sanki biraz Emre o kadar ama oda formunun en kötü zamanında.Aynı şekilde ne Rüştüsü?Kendi takımında bile yedek oynayan adamı ne diye 11e sokarsın.Bu maç bence bu kadroyla zor.Oyuncuların çok iyi motive olması lazım.Yürekleriyle oynarlarsa çok güzel olur ama sıradan oynarlarsa çoook zor...
deniz.91
11.Eylül.2006, 00:34
servet geçen maç gol attıya 5 yıl daha banko atık
eGowiCh
11.Eylül.2006, 00:54
Halil Altıntop neden oynamıyor? Geçen maç gol attı.
Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2006, 00:59
Hamit sakatmış :S Sağ kanatta problem yaşayabiliriz ama Mehmet Topuz'a güvenim tam. Nihat'ın kadroda olması sevindirici.Aynı şekilde Gökdeniz'inde bu takım galibiyeti alır Macar'lar karşısında...
El Comandante
11.Eylül.2006, 01:02
Halil Altıntop neden oynamıyor? Geçen maç gol attı.
Gol atmasinin disinda cok iyi oynadi,gecen macta takimin en iyisiydi kendisi.Mutlaka ilk 11de olmaliydi.
Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2006, 01:04
Evet Halil kesin oynamalıydı bence Gökhan'ın yerine ama Gökhan'da iyi oynayacaktır...
besiktas1903
11.Eylül.2006, 01:04
bence kadro iy guveniyorum takimimiza macarlari yenerler.
sananes
11.Eylül.2006, 01:08
ben kendi adıma halil in olmamasına sevindim bence gecen macta iyi deildi golude zaten kalecinin sırtına carpıp girdi gokhan unal tercihi dogru bence keske umit karanda olsaydı.yıldıray sakatmı bilmiyorum ama oynamasını isterdim yada en azından tümer oynasaydı cok defansif bi takım kurmus bu mac
BlackEagle19o3
11.Eylül.2006, 01:25
Servet-Emre Aşık mı yok artık!
besiktas1903
11.Eylül.2006, 01:28
Servet-Emre Aşık mı yok artık!
herkes fatih terim emreyi servetin yerine cagirdi diye dusunuyordu.
Servet ve Emre birlikte oynarsa defansımız çok açık verir Emre Servete göre daha iyi bence Emre Servetin yerine oynamalı Hakan Balta'yı takip etmedim hakkında pek bilgim yok ona bişe diyemicem Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın oynamasıı iyi olur Aurelio'nun milli takımda oynamasına karşıyım ama şuan elimizdekilerin en iyisi onun da oynaması iyi olur.
Universal
11.Eylül.2006, 02:24
Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında geçtiğimiz cumartesi günü Malta ile 2-2 berabere kalan ve eleştiri oklarının hedefi olan A Milli Takım'da yarınki maç öncesi Fatih Terim ilk 11'de değişikliğe gidiyor.
Son kararını bu akşamki antrenman sonrası vereceği belirtilen Fatih Terim'in Malta maçı 11'inden sadece Servet ve Emre Belözoğlu'na şans vermesi bekleniyor.
Sakatlanarak kadrodan çıkartılan Sabri'nin yerine Mehmet Topuz ya da Hamit'e görev vermesi gündemde.
İşte Macaristan maçının muhtemel 11'i:
Rüştü, Mehmet Topuz (Hamit), Servet, Emre Aşık, Hakan Balta (Deniz) Aurelio, Gökdeniz, Ayhan, Emre Belözoğlu, Nihat, Gökhan ünal.
Emurafu
11.Eylül.2006, 03:01
Emreyi forvet arkasına oynatmaya baslayınca emre cok iyi oynadı dün gece 6 pas izleyen oldumu analiz yaptılar.....
Kaleci hakan arıkan olması lazım.....Rüstüden artık vazgecmemiz lazım..
Sol kanat ayhan olursa süper olur ayhan sol bekete cok yardım ediyor...
Halil oynamaması dogal gecen macta sahada yok gibi idi....Emreye kötü diyorsunuz halil iyi oynadı diyorsunuz halil golden baska hiçbirsey yapmadı..
Deniz barıs sakatlanmıs sol bekte hakan oynarsasüper olur deniz zaten sol bekte dökülürdü.....
Ayhan'ın Galatasaray'da da milli takımda da işi yok kişilik olarak ve futbol olarak kalitesi düşük daha yanındaki adama bile doğru düzgün top atamıyorken Galatasaray'da :S ağladı sızladı kendini milli takıma da aldırdı helal olsun :S Emre bence fena oynamadı geçen maç gerçi o maçta iyi oynayan pek kimse yoktu o iyi bu kötü demek pek doğru olmaz. Halil'i geçen maçta Ümit Karan'a benzettim topları bencilce kullanıyordu forvetimiz Gökhan-Hakan olmalı bu maç
fmsmyrna
11.Eylül.2006, 06:51
2.golde Rüştü olsa bence çıkar alırdı topu Hakan karar veremedi kaleci dediğin sert çıkar topa ben Rüştü'yü karşı karşıyada hala en iyi kaleci oalrak görüyorum.
TürkuAz
11.Eylül.2006, 07:01
Ayhan'ın Galatasaray'da da milli takımda da işi yok kişilik olarak ve futbol olarak kalitesi düşük daha yanındaki adama bile doğru düzgün top atamıyorken Galatasaray'da :S ağladı sızladı kendini milli takıma da aldırdı helal olsun :S Emre bence fena oynamadı geçen maç gerçi o maçta iyi oynayan pek kimse yoktu o iyi bu kötü demek pek doğru olmaz. Halil'i geçen maçta Ümit Karan'a benzettim topları bencilce kullanıyordu forvetimiz Gökhan-Hakan olmalı bu maç
Ayhan son haftaların en yüksek performans ile oyuncusu Galatasaray'da.Ezbere konuşma, izle ve öğren.
goosfraba
11.Eylül.2006, 07:09
Ayhan'a yapılan olumsuz eleştiriler bence yersiz, şuan da altın dönemini yaşıyor gibi birşey.
King_91
11.Eylül.2006, 08:17
Ayhan'a yapılan olumsuz eleştiriler bence yersiz, şuan da altın dönemini yaşıyor gibi birşey.
Kesinlikle cok iyi bir performans sergiliyor yoksa adamı 30 undan sonra kac yıldır cagrılmamısken tutup cagırmazlar
RoNNiE91
11.Eylül.2006, 08:27
Fatih Terim'in Hakan Şükür'ü oynatma inadı olmazsa maçı büyük ihtimal kazanırız.Mehmet Topuz,Nihat Kahveci,Gökhan Ünal,Fatih Tekke,Ümit Karan,Koray Avcı,Serdar Kurtuluş gibi isimler neden kadroda yok anlamıyorum.Hatta Uğur Uçar'ı bile alabilir.
Rodrigo Tello
11.Eylül.2006, 19:05
Ya yenilcez yada berabere kalıcaz.Gruptan cıkamıycaz.Fatih Terim emekli olucak...
eGowiCh
11.Eylül.2006, 20:20
Bugünkü maç Fatih Terim'in son şansı, futbol hayatı bitebilir bu maçtan alınacak bir kötü sonuç ile...
Cyzio
11.Eylül.2006, 20:41
Farklı galibiyet beklemek yanlış olur.Bu akşam Norveç-Yunanistan maçının da olması kaybettiğimiz şansı tekrar geri getirmemize yardımcı olacak.Norveç'in kazanamaması dışındaki 2 sonuç bizi çok avantajlı duruma getirir.Ama herşeyden önce kendimiz kazanmalıyız..
Bu arada Norveç-Yunanistan maçı 19.00'da başlıyor..
uAsamet91
11.Eylül.2006, 20:50
Evet norveç-yunan macıda önemli.biz ilk kendi işimize bakalım..1-0 olsun bizim olsun..
Aykan19o3
11.Eylül.2006, 23:02
Muhtemel 11'imiz...
Bu akşam İnönü Stadı'nda saat 20:30'da Macaristan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız'ın 11'i şekillendi. Bu kritik mücadelede Millerimiz'in sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Hakan, Hamit, Servet, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez, Gökdeniz, Aurelio, Ayhan, Tuncay, Nihat ve Gökhan Ünal
12.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
Bugün seyircimizle birlikte bu maçı alacağımızı düşünüyorum.. En korktuğum şeylerden biri defansın aksaması umarım bugün defansımız iyi oynar ve bu maçı alırız..
besiktas1903
11.Eylül.2006, 23:26
hamitin oynamasina sevindim :).
insallah farkli yeneriz :D
deniz.91
11.Eylül.2006, 23:28
Mehmet Topuzu neden kadroya almıyor bu adam anlamıyorum.Anadolu takımında oynamak suç mu?
fmsmyrna
11.Eylül.2006, 23:29
Güzel Hamit'ten fayda sağlayabiliriz bu maç
shamur1
11.Eylül.2006, 23:37
Buyuk duayen efsane t.direktor baziLarinin deyimiyLe imparator fatih terim takimi 2-2-2-2-2 sekLinde cikarirsa yine acik ve net maci aLamayiz ! boyLe bir taktik yeryuzunde yoq nasi buLmus bunu bu adam anLamiyorum bu oyuncuLar taktiksiz macaristani yenecek gucte
Emre Asik kadroya cagriLiyor ise bak bu ne bicim hocaLik sen miLli takim hocasinin klub hocasi deiL galatasarayin yoLladigi bir oyuncuyu usteLik 33 mu ne olmus yasi ligde maca cikmamis kondisyonsuz idmansiz bir adami uLusal takima cagiriyorsun cagir 23 yasinda genc birini hicmi adam yoq emre asiktan baska en azindan formda birini cagir be adam
ama sende suc yoq tabi bu uLke oyle insanLari harcadiki hakan sukure zorla rekor kirdirdiLar e birak artik su turk futboLunun yakasini rezil haldesin adim atcak haLin yoq Turkiyemi izlerken utaniyorum ya koskoca Turkiye 36 yasindaki forveti oynatiyor sanki biz moldova san marino tarzi takimizda tek bir yildizimiz var yahu koy Gokhan unaL i oynasin adam Umut var adam formda miLli takima oyuncu neye gore cagriLiyo neye gore sahaya suruLuyo !
Ibrahim uzuLmez hakan sukur emre sabri bunLarin ne isi war ya emre asik fln oLdu olacak bari sergen bulent korkmaz tolunay ogun fln da cagir hay aLlam ya senoL gunesi karizmasi yoq die koLay takimlarla oynadik sans eseri dunya kupasinda 3.olduk diyen istanbuL basini simdi nerdesiniz !! 400 bin nufusLu futboL ozurlusu maLtayi yenemiyoruz bosnayi yenemiyoruz iyi o zaman norvec danimarka cek cumhuriyeti rusya tarzi bizim gucteki takimLarla hic maca cikmayaLim o zmn hele hele brezilya aLmanya ingiLtere fransa gelirse 4-5 0 a razi oLalim
22 yasindayim kendimi biLdim bileli hakan sukur oynuyor rekoru kirdi kirdi ama ortaLamada 8. sirada ancak SImdi hakana veriLen sans ona taninan sabir Fatih Tekke Oktay gibi oyunculara taninsa 200 kusur deil 300 den fazLa atarLardi ama yoq haKANsiz oLmaz adiL ol birazda volkan yaman serdar ozkan gokhan unal mehmet topuz gbileri oynat emre gibi gobek yapanLari deil !
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 01:54
Deniz Barış, kadrodan çıkartıldı
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/6761a7fd2b224eeebdba2d74b49df8f1.jpg
A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile yarın yapacağı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı öncesi, sakatlığı nedeniyle Deniz Barış aday kadrodan çıkartıldı.
Milli takım doktoru Cengiz Dinç, bu akşam Beşikta İnönü Stadı'ndaki antrenman sırasında yaptığı açıklamada, Deniz'in kampa katıldığından beri kasık bölgesinde ağrıları bulunduğunu belirterek, ''Bugün yapılan kontrollerde, ağrılarının artması nedeniyle Deniz, Macaristan maçında riske edilmemek için kadrodan çıkarıldı'' dedi.
Doktor Dinç, bu akşamki antrenmana katılmayan Hakan Şükür'ün sakatlığı bulunduğunu ifade ederek, ''Dünkü antrenmanda Hakan'ın sol arka adalesinde gerilme vardı. Tedavisi sürüyor. Yarın yapılacak son kontrollerden sonra Hakan'ın oynayıp oynayamayacağına karar vereceğiz'' diye konuştu.
Hamit Altıntop'un bugün antrenmana çıktığını belirten Dinç, durumunun iyi olduğunu ve çalışma sonrası Hamit'le ilgili kararın verileceğini bildirdi.
Bu arada, A Milli Takım'da, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan oyuncuların sayısı 5'e yükseldi. Milli takımda daha önce, aday kadroya çağrılan futbolculardan Gökhan Zan, Volkan Demirel, Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu kadro dışına alınmıştı. Daha sonra ise Serkan Kırıntılı ve Emre Aşık kadroya dahil edilmişti.
A Milli Takımımızın Macaristan maçı aday kadrosunun son hali şöyle;
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş.), Servet Çetin, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.), Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Hakan Kadir Balta (Vestel Manisaspor), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Munchen), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal), Nuri Şahin (Feyenoord).
Aşk-ı Şehir
12.Eylül.2006, 01:58
aslında son kadromuzda çok iyi yani korkacak birşey yok
TürkuAz
12.Eylül.2006, 02:01
Hakan Kadir Balta (Galatasaray)
Ayrıca Serdar'ın kadroya alınmasına çok sevindim.Umarım onu izleme şansımız olur.
sitte
12.Eylül.2006, 02:15
Hadi Milli Takım herşeyi bunun için yapın:
qE6a2rjC0yI
:tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur:
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 02:17
Hadi Milli Takım herşeyi bunun için yapın:
qE6a2rjC0yI
:tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur:
Maça böle çıkarsak İsviçre maçındaki rezillik tekrarlanmış olur bu sadece oyun
TürkuAz
12.Eylül.2006, 02:20
Maça böle çıkarsak İsviçre maçındaki rezillik tekrarlanmış olur bu sadece oyun
Maça 70 Milyon için çıkmanın, onlar için oynamanın neresi rezillik anlamıyorum? Tüm Türkiye, herşeye rağmen onların arkasında ve bunu biliyorlar, inanıyorum ki onlarda bunun için oynayacaklar.
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 02:24
Maça 70 Milyon için çıkmanın, onlar için oynamanın neresi rezillik anlamıyorum? Tüm Türkiye, herşeye rağmen onların arkasında ve bunu biliyorlar, inanıyorum ki onlarda bunun için oynayacaklar.
Yunanistan için oyanayacak değillar ya her zamanki gibi yanlış anladın beni.... maça "Vatan Millet Sakarya" diye çıkarsan sonuç oyunun dışına taşmış olur ( alpayın istiklal marşı söylerken durumu ve yaptıkları , millilerin maç sonundaki halleri gibi bu görüntüler bizi dünyada rezil etmedi mi ? bu sadece oyun o zaman yunanlılar gelsn buraya kafalarını keselim olur mu ?
Cyzio
12.Eylül.2006, 02:30
Kaşınanı Kaşırız..
TürkuAz
12.Eylül.2006, 02:31
Yunanistan için oyanayacak değillar ya her zamanki gibi yanlış anladın beni.... maça "Vatan Millet Sakarya" diye çıkarsan sonuç oyunun dışına taşmış olur ( alpayın istiklal marşı söylerken durumu ve yaptıkları , millilerin maç sonundaki halleri gibi bu görüntüler bizi dünyada rezil etmedi mi ? bu sadece oyun o zaman yunanlılar gelsn buraya kafalarını keselim olur mu ?
Yav ama öyle birşey yazmışsın ki, yanlış anlamamak mümkün değil. Neyse kusura bakma. :)
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 02:41
Zoltan Gera'ya çok dikkat etmeliyiz...
İnönü'ye 40Bin kişi bekleniyormuş.
uAsamet91
12.Eylül.2006, 02:44
İşte Terim'in sürpriz 11'i!
(CANLI) A Milli Futbol Takımımız Macaristan karşısında. Haydi çocuklar! Malta maçında aldığımız 2-2'lik beraberliği unuttuk. EURO 2008'i istiyoruz. Mücadele 20.30'da başlayacak. Milli Takımımızın 11'i belli oldu... Hakan Şükür maç kadrosunda yok!
Hakan
Hamit
E.Aşık
Servet
İ.Üzülmez
Gökdeniz
Aurelio
Ayhan
Tuncay
Nihat
Gökhan
Yedekler
Rüştü
Emre Belözoğlu
Hakan Balta
İbrahim Toraman
Serdar Özkan
Mehmet Topuz
Halil Altıntop
TürkuAz
12.Eylül.2006, 02:46
Fenerliler, Beşiktaşlılar; müjdemi isterim !
Hakan Şükür ne kadroda, ne de yedeklerde yer alıyor.
sitte
12.Eylül.2006, 02:47
Gökdeniz'in oynamasına sevindim;Aurelio'ya tabii ki karşıyım....
TürkuAz
12.Eylül.2006, 02:50
Hakan A.
Hamit
Emre
Gökhan Z.
Hakan B.
Serdar
Ayhan
Emre
Gökdeniz
Gökhan Ü.
Halil
Bu kadroyu sürebilirdim.
Lucas Neill
12.Eylül.2006, 02:53
Hakan A.
Hamit
Emre
Gökhan Z.
Hakan B.
Serdar
Ayhan
Emre
Gökdeniz
Gökhan Ü.
Halil
Bu kadroyu sürebilirdim.
Gökhan Zan sakat değil mi??
Teşekkürler.
El Comandante
12.Eylül.2006, 03:07
Yahu Ibrahim Üzülmez hala kadroda :mad: Deli olacam yemin ediyorum.Orada ondan 1000 kat daha iyi olan Hakan Balta var,onu oynatmiyor Sinyor Terim !
Roberto Baggio
12.Eylül.2006, 03:11
forvet hattı iş yapar sevindim...
besiktas1903
12.Eylül.2006, 03:11
cok gol atarsak belki fatih terim hakan sukuru fazla oynatmaz.
Universal
12.Eylül.2006, 03:23
Orta alanda M.Aurelio ve Ayhan var. Biri defansif biri ofansif. Çok iyi bir ikili olacaktır. Bu ortasaha bana göre milli takımın seçebileceği en iyi ortasahaydı.
GeNç KaRTaL
12.Eylül.2006, 03:28
Bu kadro iş yapar.Artık söz futbolcularda.
TürkuAz
12.Eylül.2006, 03:30
Son 15 dakika..
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 03:41
Hadi hayırlısı maç başlıyor
TürkuAz
12.Eylül.2006, 03:43
Nihat, kaptanlık pazubandını taşıyor.Macarların kaptanı Gera.
Aykan19o3
12.Eylül.2006, 03:46
Maç Başladı.
Varonil
12.Eylül.2006, 03:51
Etkili geliyoruz...
KaF KeF
12.Eylül.2006, 03:51
Ah ah....
Güzel başladık...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
OoOoOoOoO...
Nasıl daldı ya..:(:(
Aykan19o3
12.Eylül.2006, 04:08
Bu maç Hakan Arıkan Kurtarıcak bizi belli oldu..
KaF KeF
12.Eylül.2006, 04:28
Organize Atağımız yok...:(
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 04:29
Kontrollü ama kötü oynuyoruz maalesef ... bu futbolla gol atacağımızı sanmıyorum
M.Scofield
12.Eylül.2006, 04:30
birde hakan şüküre laf söylersiniz , gökhan ünal çokmu iyi oynuyor?
KaF KeF
12.Eylül.2006, 04:31
Yapma be Tuncay...:(
fenerbahce_1907
12.Eylül.2006, 04:31
Off Tuncay :mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birde hakan şüküre laf söylersiniz , gökhan ünal çokmu iyi oynuyor?
Hakan'dan iyi oynuyor;)
M.Scofield
12.Eylül.2006, 04:33
Off Tuncay :mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakan'dan iyi oynuyor;)
gökhan ünal ne yaptı 45,da
KaF KeF
12.Eylül.2006, 04:33
İlk yarı bitti...
Aykan19o3
12.Eylül.2006, 04:34
Off ilk yarının son dakikasında Tuncay atsaydı o pozisyonu süper olurdu :(
El Comandante
12.Eylül.2006, 04:37
Tuncay o pozisyon kacar mi be !
Gökhan Ünal`in cikip,Halil`in girmesi gerekiyor.
uAsamet91
12.Eylül.2006, 04:37
Bu takımdan bi cacık olmaz.
mustinimo
12.Eylül.2006, 04:38
abartma...
besiktas1903
12.Eylül.2006, 04:38
off tuncay nasil kacirdin :(
BlackEagle19o3
12.Eylül.2006, 04:39
Yahu Ibrahim Üzülmez hala kadroda :mad: Deli olacam yemin ediyorum.Orada ondan 1000 kat daha iyi olan Hakan Balta var,onu oynatmiyor Sinyor Terim !
Ne güzel işte Türkiye'nin en iyi sol beki oynuyor.Neyse bence oyuna Serdar Özkan alınmalı.Hakan Şükür ilk 11de değil ama ilk 18de olmalıydı.Sonradan kullanılabilirdi.Çünkü Gökhan Ünal'ı da beğenmedim.Emre Belözoğlu ve Toraman da 11 de olmalıydı.Rüştü'nün yerine Hakan'ın olması güzel...:)
mustinimo
12.Eylül.2006, 04:40
45dk oynadı hemen beğenmedim kötüydü falan başlamayın. adamın üstündeki stres yeter zaten
besiktas1903
12.Eylül.2006, 04:40
Ne güzel işte Türkiye'nin en iyi sol beki oynuyor.Neyse bence oyuna Serdar Özkan alınmalı.Hakan Şükür ilk 11de değil ama ilk 18de olmalıydı.Sonradan kullanılabilirdi.Çünkü Gökhan Ünal'ı da beğenmedim.Emre Belözoğlu ve Toraman da 11 de olmalıydı.Rüştü'nün yerine Hakan'ın olması güzel...:)
hakan sukur sakatmis
El Comandante
12.Eylül.2006, 04:42
Allah Allah,de bakalim hele Türkiye`nin en iyi sol beki ne yapiyor ? Kac tane isabetli ortasi var,adam gecebiliyomu teke tekte,duran top kullanabiliyormu ?
Objektif olun biraz !
uAsamet91
12.Eylül.2006, 04:42
abartma...
görüyoruz macarlar bizden daha iyi top oynadı
mustinimo
12.Eylül.2006, 04:48
tüm basın "rezalet" die başlık atsa sen çıkıp nası top oynarsın
BlackEagle19o3
12.Eylül.2006, 04:51
Allah Allah,de bakalim hele Türkiye`nin en iyi sol beki ne yapiyor ? Kac tane isabetli ortasi var,adam gecebiliyomu teke tekte,duran top kullanabiliyormu ?
Objektif olun biraz !
Sık sık hücuma katılır.Adam geçemese bile adam geçirtmez.Ortaları abartılcak kadar kötü değil.Zürich maçında Delgado'ya süper bir orta yapmıştı mesela.Duran top kullanmasına gerek yok. Kullanabilcek bir sürü adam var.Topu iyi sakladığı için tehlikeli yerlerde fauller alır ve duran topu kullanıcak adamlar orda devreye girer...Hızlı,tecrübeli.Kısaca Türkiye'nin en iyi sol beki!...Sen say bakalım Hakan Balta eneler yapıyor.Anadolu takımlarında yıldızlaşmış adamları ne kadar abartıyorsunuz!Galatasarayda görelim Hakan'ı sonra karar veririz.Kayseri'nin yıldızı Gökhan milli takımda hiç birşey yapamıyor mesela...
KaF KeF
12.Eylül.2006, 04:52
nihat-Emre.. değişti..
Oghuse
12.Eylül.2006, 04:52
Bence Türkiye kanatları kullanırsa oyunu açar bakalım II.yarı nolacak..
KaF KeF
12.Eylül.2006, 04:54
ah ah........
El Comandante
12.Eylül.2006, 04:54
Sık sık hücuma katılır.Adam geçemese bile adam geçirtmez.Ortaları abartılcak kadar kötü değil.Zürich maçında Delgado'ya süper bir orta yapmıştı mesela.Duran top kullanmasına gerek yok. Kullanabilcek bir sürü adam var.Topu iyi sakladığı için tehlikeli yerlerde fauller alır ve duran topu kullanıcak adamlar orda devreye girer...Hızlı,tecrübeli.Kısaca Türkiye'nin en iyi sol beki!...Sen say bakalım Hakan Balta eneler yapıyor.Anadolu takımlarında yıldızlaşmış adamları ne kadar abartıyorsunuz!Galatasarayda görelim Hakan'ı sonra karar veririz.Kayseri'nin yıldızı Gökhan milli takımda hiç birşey yapamıyor mesela...
Hücuma katiliyor da ne oluyor :D Adam topu sürüp,sonra 50 metre geriye gidiyor.Ortalari öyle berbattirki gülme krizleri gecirtir adama,istisnalar da kaideyi bozmaaaz !Topu iyi sakliyor ha,valla helal olsun sana,kafasini kaldirdigi an top rakibe geciyor yahu.Hizli olmasinin disinda bir özelligi yok,tecrübeli olsa idi öyle sacma sapan hakaretler yapmazdi,Kezman`in pozisyonunda öyle tahrik olmazdi,bu kadar civik olmazdi.Agirbasli olurdu.Yahu siz de Ibo`dan kurtulmak icin neleri feda edersiniz de hadi fanatik ruhunuz yüzünden,laf ettirmiyonuz.Gecin bu ayaklari.
Universal
12.Eylül.2006, 04:55
Topla çok oynuyoruz. Maça hükmediyoruz. Gol bulamıyoruz. Rakipler nasıl bir defans yapıyor hala anlamadım.
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:07
Oyuncu değiştirmesi lazım gerçekten....
BlackEagle19o3
12.Eylül.2006, 05:07
Hücuma katiliyor da ne oluyor :D Adam topu sürüp,sonra 50 metre geriye gidiyor.Ortalari öyle berbattirki gülme krizleri gecirtir adama,istisnalar da kaideyi bozmaaaz !Topu iyi sakliyor ha,valla helal olsun sana,kafasini kaldirdigi an top rakibe geciyor yahu.Hizli olmasinin disinda bir özelligi yok,tecrübeli olsa idi öyle sacma sapan hakaretler yapmazdi,Kezman`in pozisyonunda öyle tahrik olmazdi,bu kadar civik olmazdi.Agirbasli olurdu.Yahu siz de Ibo`dan kurtulmak icin neleri feda edersiniz de hadi fanatik ruhunuz yüzünden,laf ettirmiyonuz.Gecin bu ayaklari.
Sana iyi gülmeler.Son gülen iyi güler.Topu saklıyor tabi.Göremiyorsan senin sorunun.Fenerbahçe maçında yaptığının dışında bir tane profesyonellik dışı hareketini söyle bana.Ben şahsen İbo'dan çok memnunum Beşiktaş ve Milli Takımda.Keşke biraz daha genç olsa da uzun yıllar sol bek sıkıntısı çekmesek!Sen de bi lafa takmışsın fanatik de fanatik.Asıl fanatik sensin!Sırf Galatasaraylısın diye Volkan Yaman,Hakan Balta diyip duruyorsun.Son 1 söz daha söylüyorum.Siz İbrahim'in 2003 yılında size attığı golün etkisinde fazla kaldınız galiba.Bu kadar kıskançlık olmaz...
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 05:08
Takım bir türlü gol atamıyor.
Bu ne yahu.Basketteki gibi olmasın durum.
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:09
halil-gökdeniz değişti...
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 05:09
Gökdeniz çıktı.
Halil Altıntop girdi.
El Comandante
12.Eylül.2006, 05:10
Yahu ayiptir günahtir! Sol kanattan gelmiyoruz,Tuncay aliyor orta sahadan kendi gidiyor.Ibo ile kalkamiyoruz hücuma.Sol bek ne ise yarar ? Görevlerinden biri bu degilmidir ? Hani en cok bindiren kisiydi o ? Bir Hamit`e bak,bir Ibo`ya bak!
RaSenGan
12.Eylül.2006, 05:10
kırmızı kart yedi Macaristan .
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:11
kirmizi Kart!!!!
Aykan19o3
Defans uyudu Hakan süper çıktı ve rakip 10 kişi kaldı..
Universal
Çok iyi oldu.Forvette güç kaybettiller daha rahat açılabiliriz. Saldırın saldırın.
KaF KeF
zOLTANGERA......
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 05:13
Dürüstce söylemeliyim ki bana göre çok net penaltı olan bir posizyonda hakem Gera'yı kendisini yere attı diye 2.sarıdan kırmızıyla oyun dışı bıraktı.
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:14
Serdar Özkan-Ayhan değişti...
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 05:15
Ve Serdar Özkan sahada...
Ayhan çıktı.
KaF KeF
gOLLLLL........
gÖKHAN...!!!sUS!!!!
C h A o S
Gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllll
ChAoS
Gol... Gökhan Ünal.
RaSenGan
Gooooooooooooooooooooooooooool
LaigLeNoiR
GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Tuncay'ın ortası ve Gökhan Ünal kafayla topu ağlara gönderdi...
Aykan19o3
12.Eylül.2006, 05:16
GooooooooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLL Gökhan Ünaaaaaaaaaaalllllllllll......
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:17
iŞTE GÖKHAN...Durdu Durdu VURDU!!!!
Roberto Baggio
12.Eylül.2006, 05:17
GOLlllllllllllllllllllllllllllll goll işte be!!!!!!!!!!!
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:18
Yedek kalecileri giriyor...
Varonil
İşte bu bee..
LaigLeNoiR
Serdar Özkan girdi golü attık :D:D
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:19
Gollllllllllllllllll.........
MEHMET!!!!!!!
RaSenGan
Gggggggggggggooooooooooooooolllllllll
LaigLeNoiR
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Emre'nin uzaktan vurduğu şut defanstan sekti ve Aurelio tamamladı.
2-0
Aykan19o3
GooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLL MehMett Aurelio Attttttııııııııııııııııııı
Varonil
12.Eylül.2006, 05:20
2-0 oldu işte buu...
El Comandante
2 oldu 2 :) Mehmet atti.
RaSenGan
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Emre'nin uzaktan vurduğu şut defanstan sekti ve Aurelio tamamladı.
2-0
Sekmedi.Aurelio ayak koydu.
ZeroG
Budur.Bu maç bizim artık...
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:21
Aynı Anderlecht-Fenerbahçe maçının 1.golu gibi oldu...
Roberto Baggio
12.Eylül.2006, 05:21
GOLLLL aurelio sevincimden norveç-yunanistan bölümüne yazdım golllll diye........
El Comandante
12.Eylül.2006, 05:22
Yalniz Emre bugün cok iyi,iki goldede imzasi var (: Ilk golde Tuncay`a verdigi müthis pas,ikinci golde vurdugu top,Mehmet`in önünde kaldi atti.
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 05:22
Sekmedi.Aurelio ayak koydu.
Düzeltiyorum,
Emrenin uzaktan vurduğu şutta Aurelio ayak koydu ve topu ağlara gönderdi.
Serdar Özkan farkı:D
Girdi 2 gol attık:D
ThersoN
12.Eylül.2006, 05:23
bu takıma her zaman lazım emre :)
eXcitinG
12.Eylül.2006, 05:36
Demek ki ne oLuyormuş.İsteniLdiği zaman adam gibi oynanıyor adam gibi kadro çıkarıLabiLiyor Hakan oLmadan da maç kazanıLabiLiyormuş..
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:36
Ooooo Oley...OoOoOo Oley.....
LaigLeNoiR
12.Eylül.2006, 05:38
Servet'in durumu ciddi olabilirmiş.
Sedyeyle sahayı terketti.
Universal
12.Eylül.2006, 05:40
Mehmet'in gol atmasına çok sevindim. Duyguladım. Helal olsun Mehmet Aurelio. Bu gün takımın en önemli parçası olduğunu kanıtladı. Keşke bu son dakikalarda gol arasaydık belki avaraj için lazım olabilirdi.
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:41
gggggggoooooooolllllll.......
mAÇ bİTTİ....
fenerbahce_1907
goooooooooollllll halilllllllll
eXcitinG
oLeyyyyyyyyyyyyyyyyy HeLaL oLsun HaLiL heLaL oLsun TÜRKİYEM..
Fernando Gago
Gool :D ...
LaigLeNoiR
Goooooooooooolllllllllllll
Sağ çizgide ilerleyen Halil sert vurdu ve 0'a yakın bir noktadan topu ağlara gönderdi.
IcedEarth
Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Milli takımın 2 maçında Servet'in de durumu ciddi ise 3 oyuncumuzu kaybettik. Hadi Arda ve Sabri'nin sakatlanmasını anladım da, dağ gibi kocaman Servet'i nasıl sakatladılar. Bu arada ben bunları yazarken gol oldu. Halil attı :zuhaha Bir de Hakan Şükür'e gönderme yapan arkadaşlara diyecek hiçbir lafım yok. Hakan bu maçta oynasaydı maçta bu kadar zorlanmazdık.
Universal
12.Eylül.2006, 05:42
Gol atıp avarejı artırsak iyi olurdu dedim. Öyle oldu... Helal olsun.
eXcitinG
12.Eylül.2006, 05:43
Formda ve fizik kondisyonu iyi oLan bir Emre ve YıLdıray şu takımda oLduğu sürece ve iLeri uçta oyuncuLarı doğru seçtiğimiz sürece sıkıntı yaşamayacağımızın bir kanıtıdır bu.Umarım Fatih hoca artık anLamıştır bazı şeyLeri.
Fernando Gago
Hakem saolsun bize galibiyet kapısını açtı güzel galibiyet aldık
Aykan19o3
Halil ilginç bir gol attı ve 3-0 geçtik maçı :)
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:44
Formda ve fizik kondisyonu iyi oLan bir Emre ve YıLdıray şu takımda oLduğu sürece ve iLeri uçta oyuncuLarı doğru seçtiğimiz sürece sıkıntı yaşamayacağımızın bir kanıtıdır bu.Umarım Fatih hoca artık anLamıştır bazı şeyLeri.
Abi FATİh hoca ders almaz,ders verir...:icon_confused:
DeNiZ_1903
İşte Milli Takım budur yaa Milli Takım ruhu 2. yarıda geri döndü Bekle bizi Avrupa
sananes
allahtan hakem adamı attı normalde bizim kaleciyi atıp penaltı vermesi gerekirdi.ama bi kerede hakem sayesinde türkiye avantaj saglasın bosna yeniliyo diger macta berabere bitti bizim için iyi bi gun oldu maltayıda yensek tam super olacaktı
eXcitinG
Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Milli takımın 2 maçında Servet'in de durumu ciddi ise 3 oyuncumuzu kaybettik. Hadi Arda ve Sabri'nin sakatlanmasını anladım da, dağ gibi kocaman Servet'i nasıl sakatladılar. Bu arada ben bunları yazarken gol oldu. Halil attı :zuhaha Bir de Hakan Şükür'e gönderme yapan arkadaşlara diyecek hiçbir lafım yok. Hakan bu maçta oynasaydı maçta bu kadar zorlanmazdık.
Oynasa neden oynadı.Oynamasa neden oynamadı.Artık bazı şeyLeri aşmamız gerek.Serdar Özkan oyuna girince aLkış aLmasının en büyük nedeni artık bazı genç ve geLecek vaad eden adamLarın da bu takımda oLması gerektiğini göstermeye çaLıştı haLkımız.
GüzeL gaLibiyet yoLa devam..
besiktas1903
super bir gol atti halil. aurelio a assist yapan kimdi?
DeNiZ_1903
12.Eylül.2006, 05:45
Hakem saolsun bize galibiyet kapısını açtı güzel galibiyet aldık
Bence son iki maçtaki hakemler İsviçre olayından sonra size karşı değiliz demeye çalışıyor adaş :zuhaha
Bu arada ben o pozisyonu penaltı olarak gördüm siz nedersiniz ?
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:46
Seyirci Taşkınlık yapmadı..iyi...
eXcitinG
YıLLar sonra hakem sağoLsun diyebiLmek çok güzeL vaLLa.ÖzLemiş hatta hasret kaLmışız :D
Cyzio
Fazla sevinmedim,sevinemedim.Golü yerken Gera'nın acemiliğiyle 10 kişi kaldılar ordan sonra koptu maç..
Maçı bırakında abi şöyle bişey olur mu ya?Gollerden sonra Fatih Terim'i gösteriyor kameralar adamın her haraketi komedi.Yanındakilerde aynı.Stand-up gösterisi yapsalar baya kazanırlar.
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 05:47
Bu arada ben o pozisyonu penaltı olarak gördüm siz nedersiniz ?
Hemen başlamalarında problem var bence top tam durdu gibime gelmedi bide yerinde kullanmadılar hakem bunlara çok dikket ediyordu ilk yarı gol olsa yazık olacaktı .... pozisyon bana görede penaltı+K Kart
KaF KeF
12.Eylül.2006, 05:48
http://www.sporx.com/i/2006dk/bayrak/76.gif YUN8 19
http://www.sporx.com/i/2006dk/bayrak/188.gif TUR8 17
http://www.sporx.com/i/2006dk/bayrak/139.gif NOR9 17
http://www.sporx.com/i/2006dk/bayrak/26.gif BOS8 13
http://www.sporx.com/i/2006dk/bayrak/86.gif MAC9 9
http://www.sporx.com/i/2006dk/bayrak/119.gif MAL8 5
http://www.sporx.com/i/2006dk/bayrak/124.gif MOL8 2
eXcitinG
12.Eylül.2006, 05:49
BeLki kendine aLdatmaya yöneLik hareketten vermedi.Spiker öyLe sanmış oLabiLir ama düdük çaLmadan topa vuruLduğu ve devam ediLdiği için vermişte oLabiLir.Tam oLarak biLmiyoruz ki.Çünkü daha sanki hakanLa pozisyon devam ederken düdük sesi geLmiş gibiydi.
Hakeme teşekkürler çok şanslıyız önce 2 kaleci şimdi hakemler.
uAsamet91
12.Eylül.2006, 05:50
Sonuda kazanabildik.3-0 averajımızıda yükseltik.
IcedEarth
12.Eylül.2006, 05:50
Oynasa neden oynadı.Oynamasa neden oynamadı.Artık bazı şeyLeri aşmamız gerek.Serdar Özkan oyuna girince aLkış aLmasının en büyük nedeni artık bazı genç ve geLecek vaad eden adamLarın da bu takımda oLması gerektiğini göstermeye çaLıştı haLkımız.
GüzeL gaLibiyet yoLa devam..
Görüşlerimiz o kadar farklı ki, tartışmamıza bile gerek yok. Neyse. Kendi adıma konuyu kapıyorum.
Galibiyet iyi oldu ama bence 11e 11 iken çok iyi oyun sergileyemedik. Her maçta da rakipten 1 futbolcunun atılmasını bekleyemeyiz. Bu oyunu son 25 dakikadaki oyunu 90 dakikada sergileseydik şu anda çok daha farklı skorları konuşuyor olurduk.
Servet'in durumu ise beni çok üzdü. İnşallah önemli birşeyi yoktur. Benim sevdiğim bir oyuncu Servet. Bugün de iyi performans sergiledi. Umarım bu güzel oyununu Galatasarayda da sürdürür.
RoNNiE91
12.Eylül.2006, 05:51
Pozisyon bence kırmızılık değil ama penaltıda değildi.Oyun devam edebilirdi kanımca.Gene de sağolsun hakem.Kırmızı verdi,galibiyet almamıza yardım etti.
BlackEagle19o3
Rakip haksız bir kart ile 10 kişi kaldı.Bu da bizim işimizi kolaylaştırdı.Mehmet Aurelio çok iyi oynadı.Her maç ilk 11 oynamalı.
Universal
http://img524.imageshack.us/img524/3891/puandurumuwv8.jpg
Aşk-ı Şehir
Doğrusu penaltı diye çok üzülmüştüm ama Gera atılınca yüzüm güldü :)
Oyun olarak rahat bir galibiyet olmasada skor olarak rahat bir galibiyet aldık.Aurelio gözüme girdi. Nedeni ise ne gol atması ne de güzel oynaması.Nedeni sadece İstiklal Marşı'nı yürekten söylemesi(En azından ben böyle hissettim) Bazı Milli takım oyuncularımız (sadece Futbol değil diğer branşlardada) okumazken Aurelio en düzgün biçimde okudu...
besiktas1903
12.Eylül.2006, 05:52
Fazla sevinmedim,sevinemedim.Golü yerken Gera'nın acemiliğiyle 10 kişi kaldılar ordan sonra koptu maç..
Maçı bırakında abi şöyle bişey olur mu ya?Gollerden sonra Fatih Terim'i gösteriyor kameralar adamın her haraketi komedi.Yanındakilerde aynı.Stand-up gösterisi yapsalar baya kazanırlar.
evet ya :D kime sarilcamdi ariyordu kimseyi bulamamisti sonra yumruk falan biseyler yapiyordu.
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 05:53
Terimin 2000 ruhu o dediğiniz :D
besiktas1903
12.Eylül.2006, 05:53
Pozisyon bence kırmızılık değil ama penaltıda değildi.Oyun devam edebilirdi kanımca.Gene de sağolsun hakem.Kırmızı verdi,galibiyet almamıza yardım etti.
bencede kirmizilik ve penaltida degildi
Cyzio
12.Eylül.2006, 05:55
Abi bırak ya gülme krizi geçirdim:DBu kadar mı oynanır.Fatih Terim harcanıyor bence buralarda.Hünerlerini yarışmalarda gösterip daha da fazla para kazanabilir..:D
Bence Müfit Erkasap bir daha gol olmasın diye dua ediyordur adam baya dayak yiyor :D
besiktas1903
12.Eylül.2006, 06:01
3-0 yendik ama yine oyun kurmakta zorlaniyorduk bunu ogrenmemiz lazim yoksa zor takimlara cok zorlaniriz.
arkadaslar aurelionun atti golu assisstini kim yapti ?
eXcitinG
12.Eylül.2006, 06:03
3-0 yendik ama yine oyun kurmakta zorlaniyorduk bunu ogrenmemiz lazim yoksa zor takimlara cok zorlaniriz.
arkadaslar aurelionun atti golu assisstini kim yapti ?
Emre geLişine şut attı savunmaya çarpan top Memo nun önünde kaLdı o da goLü attı.
GeNç KaRTaL
12.Eylül.2006, 06:04
Maçın ilk 3 dakikası ile son 30 dakikasını seyredebildim.Kırmızı kart olayını göremedim.Halil'in son golünüde göremedim.Kalktım Tv'nin başından son dakiklar artık diye.Aslında kalkmazdımda babam sevmiyor futbolu.Mecbur kalktık.:D
Çok önemli bir galibiyet aldık bu gece.Diğer maçında 2-2 bitmesi iyi oldu.Böylece gruptan çıkma şansımız bayağı arttı.Belki lider bile olabiliriz ama Fatih Terim inşallah kalan maçlarında hatalarını tekrar etmez.Adam gibi bir kadro oluşturur.Herhalde sırada Moldova maçı var.O maçıda kayıpsız geçersek avantajımız koruruz.Allah izin verirse bu sefer gruptan çıkacağız.
Cyzio
12.Eylül.2006, 06:04
Malta'yı yenseydik şimdi büyük ölçüde gruptan çıkmıştık gerçi hala öyle.Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz..
eXcitinG
12.Eylül.2006, 06:06
Zor maçLarı kazanıyoruz.KoLay Lokma dediğimiz maçLarda zorLanıyoruz.MoLdova maçında bari adam gibi koLtuğumuza yasLanıp eLimizde cipsimiz çayımız bir maç seyredeLim artık..
GeNç KaRTaL
12.Eylül.2006, 06:06
Arkadaşlar acaba Halil'in golünü izleyebileceğim bir link biliyormusunuz?
Cyzio
12.Eylül.2006, 06:08
Arkadaşlar acaba Halil'in golünü izleyebileceğim bir link biliyormusunuz?
Youtube'a birazdan düşer.UEFA'dan ise ancak yarın izleyebilirsin..;;)
TürkuAz
12.Eylül.2006, 06:09
Oyunun en iyisi Emre'ydi.
Tebrikler Milli Takım, tebrikler Ay - Yıldızlılar.
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 06:10
Gökdeniz ve Hamit çok kötüydü Tuncayın toparlaması iyi oldu
Aykan19o3
12.Eylül.2006, 06:12
Tuncay özellikle 2. yarı toparlandı..
Cyzio
12.Eylül.2006, 06:13
Evet Emre maçın gidişatını değiştirdi.Gökhan'da günün iyilerindendi.Hamit ve Gökdeniz bozuktu biraz.Tuncay'ın ise moralinin düzelmiş olması sevindirici..
Nihat'ta en kısa zamanda eski formunda döner inşallah.O kadar ağır sakatlıklardan kurtulup biranda iyi performans beklemek zor olur..
besiktas1903
12.Eylül.2006, 06:13
maci birinci gol dan beri izlemeye basladim ve birinci yarinin son 10 dakikasini emre asik ve servet nasil oynadi sizce hatalari oldu mu?
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 06:15
emre asik ve servet nasil oynadi sizce hatalari oldu mu?
Onlara iyi veya kötü diyecek bir pozisyon olmadı bence sorunsuz oynadılar ama bu maç kesinlikle ölçü değil ne iyi ne kötü
Cyzio
12.Eylül.2006, 06:15
maci birinci gol dan beri izlemeye basladim ve birinci yarinin son 10 dakikasini emre asik ve servet nasil oynadi sizce hatalari oldu mu?
Top gelmedi zate o süre zarfında.Ama defansta top yapamıyoruz.Atağa çıkarken kaptırdığımız toplar kalemizde tehlikeye yol açıyor.Yedeklerimiz de böyle.Topu oyuna sokabilecek bi defansımız yok..:icon_confused:
TürkuAz
12.Eylül.2006, 06:17
Oyunu yönlendirebilecek nitelikte stoperimiz yok, bu nedenle zorlanıyoruz, açıkça belli oldu.
Geri kalana bakarsak, bence gayet güzel oynadık özellikle 2.yarı da Emre'nin girmesi ayrı bir hava kattı.
besiktas1903
12.Eylül.2006, 06:18
Gökdeniz ve Hamit çok kötüydü Tuncayın toparlaması iyi oldu
hamitin hafif sakatligi vardi bence bu yuzden iy oynayamadi
KaF KeF
12.Eylül.2006, 06:20
http://www.sporx.com/images/1/187/3277_4350_1269_1913_5382_3010_5063_013.jpg
besiktas1903
12.Eylül.2006, 06:39
http://futbolizm.blogspot.com/2007/09/trkiye-macaristan-3-0-video.html
burda video izleyebilirsiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img116.imageshack.us/img116/9475/fatihterimhe4.jpg (http://imageshack.us)
sanki adama yumruk atcak gibi :D
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 07:14
Ahmet Çakar şehir krosu F.Terim yerine bu F.Terim'i görmek istediğini söylemişti :D vuran kıran bağıran çağıran maçı yaşayan fatih terimi
ogcj_me
12.Eylül.2006, 07:38
Ya yorumlara bakıyorumda hakemin yardımı oldu diyorlar
ancak Gera'yı Aurelio'ya yaptığı hareketten dolayı çoktan atması gerekmezmiydi?
VahdeTrabzon
12.Eylül.2006, 07:48
evet ya bu pozisyonu tv de gördüm çok güldüm:D:D
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 07:48
o pozisyon kırmızı kartlık değil bence
VahdeTrabzon
12.Eylül.2006, 07:51
bencede o pozisyonda valla hakem sağolsun atmasa adamı belki gol atmamız zorlaşacak panik yapıp belkide maç çok farklı bitecekti
pozisyon penaltı değildi ama sarı kart haksızdı
gerrrard
12.Eylül.2006, 09:26
Maçı stadda izledim. Emre gerçekten 10 numara topçu. Galibiyetin tek sorumlusu o, milli takım pek iyi oynamadı bence. İlk yarı tam bir faciaydı. Böyle oynamaya devam edersek işimiz zor. Bu arada kim ne derse desin Emre'nin ölüsü bile yeter. Aşık ise çok kötüydü. :)
Özellikle Gökhan'ın golü çok güzelmiş Halil'inki biraz kalecinin yardımıyla :) ilk yarı kötüydük 2.yarıyı izlemedim helal olsun yenmişiz Norveç'ten 1 maçımız eksik ve 2.sıradayız.
VahdeTrabzon
12.Eylül.2006, 16:02
gökhanın golü çok güzel değildi her nekadar kaleci yardımıyla olsada halilin golü süperdi gökhanın golünde tuncay ayraya açtı kaleciyi aştı top yükseldi boş yere kafayı vurdu
yunusgs
12.Eylül.2006, 18:15
Ben pek sevinmiyorum ilk maç Malta 2-2 rezalet bu maç kırmızı kart olmasa belkide maçı kazanamayacağız kırmızı kartta kırmızı değil zaten asıl sınavlar Moldova ve Yunanistan önünde olacaktır.
eGowiCh
12.Eylül.2006, 18:36
Tebrikler milli takım. Galibiyette hakem büyük rol oynadı zira kırmızı kart olmayan bir pozisyonda gitti rakip forvete kırmızı kart gösterdi, hakemi aldatmadan ikinci sarıyı gösterdi. FIFA talimatlarına göre, eğer oyuncu kendisini rakip temas etmeden yere bırakırsa, o zaman hakemi aldatma oluyor ve sarı kartla cezalandırılıyor. Dün Macar santrafor Hakan ile temas etti, dolayısıyla hakemi aldatma değil. Pozisyon gereği düştü.
İyi futbol oynamadık bana göre. En çok Aurelio'nun golüne sevindim, milli takım için ilk golünü attı ve çok sevindi, eleştirileri de dindirdi bir bakıma, ruhsuz oynar falan deniliyordu ama sevincini gördük.
Umut verici bir futbol yoktu, Norveç deplasmanında işimiz zor olacak. Taktik sıfır.
Fıratcan Alçınkaya
12.Eylül.2006, 18:45
Adamlar 10kişi kalmasa kazanamicak gibiydik... Yinede çok çok ihtiyac duydumuz bir galibiyet oldu...
Emurafu
12.Eylül.2006, 19:17
Gökhan ünalı ben cok begenmedim:)
Cok kanattan geldik takımda adam gibi kafa vurabilecek biri yoktu mesela hakan olsa yerden oynarız..Bence sistem yanlısdı birde bu emre neden hiç kaleye vurmuyor önün gören kaleye vursa golümüz vardı..
Skora göre yorumö yapmayalım bu oyunlada malta ya puan kaybederdik..
Servet dünkü macta iyi oynadı serveti begendim..aurellio güzel oynadı:)
Dünkü macta iyi oynamadık skora aldanmayın..İskoc hakeme dua edelim.birazda sansımıza..
Cyzio
12.Eylül.2006, 19:18
Norveç maçına kadar işi bitirmeliyiz.Moldova ve Yunanistan'ı yenersek lider çıkarız %90..
Emurafu
12.Eylül.2006, 19:24
Kötü oynuyoruz insallah oyuncularımız form tutar:) bu oyunla deplasman galibiyeti olmaz..
erdemzorer10
12.Eylül.2006, 19:30
skor kesinlikle kandırmamalı..hakem Gera nın pozisyonuna aleyhte bir karar vermiş olsa işler çok farklı yerlere gidecekti...
dün ilk yarı gerçekten çok kötü oynadık..orta sahanın göbeği forvet besleyemedi kanatlar da yetersiz kalınca kısır bir maç ortaya çıktı..fakat 2. yarı bir tempo yakaladık ve maçı kopardık...
yanlız şöyle bir durum varki bu futbolla işimiz hiçde kolay degil.....
besiktas1903
12.Eylül.2006, 20:06
2 golden sonra sanki zamen geciriyorlar gibi oyniyorlardi. yada oyun kuramiyorlardi.
Cyzio
12.Eylül.2006, 20:15
2 golden sonra sanki zamen geciriyorlar gibi oyniyorlardi. yada oyun kuramiyorlardi.
2-0'dan sonra antrenman maçı gibiydi.Macaristan'da zate kabullenmişti yenilgiyi.Öylesine oynadılar zaman geçirmek için..
Atakan38
12.Eylül.2006, 20:21
Ben Gökhan ÜnaL'ı Çok Beğendim
Emre Ztn SoLemeye Gerek Yok MaLta Maçındada En İİmiz Oydu
Bedavadan Maç Aldık
Bu FutboLLa Adam Gıbı RakıpLere Karşı BeşLik Oluruz
İnşaLLah Obur MaçLara Cok Daa Formda Çıkarız Yoksa Şansımız Yok
Emurafu
13.Eylül.2006, 02:04
Milli takım kendini yormadı yani taktik icabı...
Macarlarda ise ilerde forvet kalmadıki..Onlar baya bozuldu..
physicist87
13.Eylül.2006, 10:34
Maçın ilk yarısını izlemdim sadec aurelionun ayağının dönüş poziyonunu izledim Allah korudu kırılablrdi yer kaygan olmasaydı..
Emre kalitesini ortaya koydu sevinçlerde değişik hareketler de sergiledi de neyse, beni yanıltmadığı için ona çok teşekkür ederimmm..
Marco Aurelio Mehmetimizi:) ben çok ama çok beğendimm,bizim şaşkın defansımızın heyacanını almayı bildi oyuna topu sokma konusunda bihayli yeteneksiz olan stoperlerimze beklerimize devamlı direktifler verdi şuraya at adam boş buraya el kol göstererk duymasalar bilee ve hepsi dinledii onu ve gol attıktan sonra tam bir Türk gibi sevindi..!!!
Emre Aşık sırıtmadı pek pozisyon görmediği için ama bariz hatalrı vardı,aranan ilaç değill anca düzenliyici hap görevi gördü..Servet'i hiç beğenmememe rağmen adam bekte oynattı onuu ve güzel oynadı ehh idare etti üzüldüm saktlığına umarım ciddi değildir..
Oyununu belirli bölümlerinde amatör takımların yapacağı hataları yaptık duran top organizayonu olsun uzun paslar olsunn daha dikkatli olmak zorundayız zira aynı ruh halindeki hakemleri yakalayamıyabilirz diğer maçlarda:) Dediğim çıktırahat olmadınız ama maçı aldık:)
Futboldan memnun değilim, skordan memnunum. Hakem kırmızı kartı göstererek maçın kırılma noktasını oluşturdu. Biran düdüğü çalınca "Eyvah penaltı verdi :( Bu maçta gitti..." diye üzülmeye başlamıştım ama neyse ki tam tersi oldu. :)
Herkes gibi Emre Belezoğlu'nu bende çok beğendim. Ancak Nihat'ın İspanya'da Ronaldo ile gol krallığı yarışında ki performansını herkes mumla arıyor. Umarım en kısa zamanda eski günlerini yakalar.
Servet Canla başla mücadele ediyor. Hatta bir pozisyonda kendini topun önüne atarak olsası bir golü engelledi. Ama malesef hiç bir taraftara güven vermiyor. Top servetin ayağına gelince endişe ile izliyorum ne yapacağını. Bazı gazetelerde "Saatli Servet" diye bir yakıştırma yapılmıştı gerçektende öyle. Ne zaman, nerede, ne yapacağı iç belli olmuyor. Emre Aşık bence milli takımda oynayacak kapasitede bir futbolcu değil.
Kaleci Hakan'ı çok beğendim. Bana kalede güven verdi. Kendisine yeterli şans verilirse gelecekte hakan ile kalede sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum. Artık gerek milli takımda gerekse Beşiktaş'ta Rüştü değil Hakan oynamalı...
Artık gurupta ki durumu Yunanistan ve Norveç ile oynayacağımız maçlar belirleyecek. Milli takımın bu futbolla işi zor gözüküyor ama umarım en kısa zamanda form tutarız ve Avrupa Şampiyonasına katılırız...
deniz.91
15.Eylül.2006, 20:03
Defans hariç diğer oyuncuları beğendim.Defansa fazla top gelmedi ama her geldiğinde defansımızı geçtiler.
Fatih Terimin bu maçta Gökhana şans vermesine sevindim zaten oda kandisini gösterdi.Gökhana kanatlarda orta geldiğinde çok etkilidir zaten öylede oldu kanattan gelen ilk güzel ortyada golünüde attı.Demekki Hakansızda gol atabiliyoruz.Yalınız Mehmet Topuza neden hiç forma şansı vermiyor anlamadım gitti.Gerçejten çok yazık ediyor.
canavar20
15.Eylül.2006, 22:22
İyi oynamadık ancak normaldir. Çünkü HANİGİ takım olursa olsun kapalı defansı çözmek zordur işte böyle ilginç gol atar yeneriz.:)
leave_992
17.Eylül.2006, 04:32
bence çok kötü oynadık...ayrıca onlarında o pozisyon kırmızı kart diil yüzde yüz penaltıydı zaten kırmızı kart yiyince maçı kaderi değişti eğer penaltı olsaydı biz yenilirdik!