View Full Version : Emre yuvaya dönüyor !!!!
Emurafu
09.Eylül.2006, 08:19
Emre yuvaya dönüyor
Emre, İngiltere’den ayrılıp, Türkiye’ye ve Galatasaray’a dönmek istediğini söyledi
İngiliz Premier Ligi takımlarından Newcastle United’da forma giyen Emre Belözoğlu, İngiltere’den ayrılıp, Türkiye’ye ve Galatasaray’a dönmek istediğini söyledi.
İngiliz The Sun Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan milli futbolcu Emre, "Galatasaray’a dönmek istiyorum. Beni istiyorlar" derken, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat da bu açıklamayı doğruladı.
Emre Belözoğlu, İnter’de top koştururken, 2005’te 5,7 milyon avroya İngiliz ekibine transfer olmuştu.
Kaynak: AA
Kaynak saglam ama suanki kadroda emreye ihtiyaç yok:):)
King_91
09.Eylül.2006, 08:24
Bence de zaten bu baslıgın benzeri ingiltere premiership baslıgında da var.Eger Emre gelirse cok gereksiz bir transfer olur lincoln linderoth gibi gobek oyuncularımız var
Roberto Baggio
09.Eylül.2006, 08:27
fazla oyucu göz çıkarmaz....
Emurafu
09.Eylül.2006, 08:28
Aslında emre sol taraftadada oynayabilir:)
Ayhan,Linderoth-Emre:)
Cengo
09.Eylül.2006, 08:42
------------ Lincoln ------------
Sol açık - Emre - Linderoth - Arda
Gs'ın orta sahasını canlandırabilir
gezenti
09.Eylül.2006, 09:05
Bence gelmesin çünkü Emrenin yerine oynayacak o kadar adam var ki.Sol kanatta görev yapacak adamlar Carruska Volkan Barış Arda sol kanata bu kadar adam fazla değil mi?
Ayrıca bir futbol sezonunun 2 ayını sakat 1 ayını cezalı geçiren bir adama Galatasarayın Newcastle gibi para vericeğini düşünmüyorum....
Aykan19o3
09.Eylül.2006, 09:10
Emre iyi oyuncu Gs'ye tekrar dönerse yararlı olabilir..
eGowiCh
09.Eylül.2006, 09:16
Emre bitmiş, Newcastle kadro dışı bıraktı, sürekli sakatlanıyor, milli maçta da hiçbir şey yapamadı, Galatasaray'ın ona ihtiyacı yok bence, alırlarsa hata yaparlar.
Atakan38
09.Eylül.2006, 15:31
Haber YaLandır Bence
Ama Doruysa Eğer GeLebıLır BeLkı Bızde Tekrar Eski GunLerıne Doner
Bıde Ocak'ta Tuncay GeLebıLırmıs
Kynk : Fotomac :D
King_91
09.Eylül.2006, 18:09
Emre bitmiş, Newcastle kadro dışı bıraktı, sürekli sakatlanıyor, milli maçta da hiçbir şey yapamadı, Galatasaray'ın ona ihtiyacı yok bence, alırlarsa hata yaparlar.
İmzamı atarım bunlara
Zaten Hakan Balta,Barış vs.adamlar yedek oturuyor
demirhanmurat38
09.Eylül.2006, 18:13
emre artık bildiğimiz genc emre deil onun için genclerin onu acılmalı
Emre'nin gelmesini isterim Emre-Lincoln-Linderoth-Arda ile ortasahamız çok iyi olur ama Emre'nin döneceğini sanmıyorum.
erdemzorer10
09.Eylül.2006, 19:49
Emre den bahsediyoruz arkadaşlar :) çok sevinirm böyle bir transfer gerçekleşirse...sezon başlarında bayern münihe transferi gündemdeydi...
umarım gelir...ayrıca barış ve ardanın önü kapanacak diyorsunuz ama emre onlar için büyük bir fırsat..üst düzey avrupa tecrübesi olan bir emreden ögrenecekleri çok şey olabilir..;)
gezenti
09.Eylül.2006, 21:33
Emre den bahsediyoruz arkadaşlar :) çok sevinirm böyle bir transfer gerçekleşirse...sezon başlarında bayern münihe transferi gündemdeydi...
umarım gelir...ayrıca barış ve ardanın önü kapanacak diyorsunuz ama emre onlar için büyük bir fırsat..üst düzey avrupa tecrübesi olan bir emreden ögrenecekleri çok şey olabilir..;)
Pratiğe dökemedikten sonra ne fayda....
TürkuAz
09.Eylül.2006, 21:35
Emre'nin Galatasaray'da yeri her zaman hazırdır.Gelmesi çok iyi olacaktır.
erdemzorer10
09.Eylül.2006, 21:37
Pratiğe dökemedikten sonra ne fayda....
arkadasm Emre belki eski emre kadar çok koşmuyo o kdr mücadele etmiyo ama emre her zaman emredir ;;) bu benm fikrm..senin fikrinede saygım var tabiki ;)
Emurafu
10.Eylül.2006, 03:24
emre milli takımda o kadar kötü oynamadı yapmayın Allah askına emre ne güzel kosular yaptı cok kritik fauller kazandırdı..Sahada en iyiler arasında idi..
Önünü acsa idi golüde vardı..emre tek tek kac adam gecti adamlar savunmada o neyapsın...
Ayrıca bu haber yalan degil Kaynak AA
El Comandante
10.Eylül.2006, 03:27
Emre`nin yeniden takima dönmesini isterim (: Hem Hagi`de cok sevinir :D
Orta sahamiz muhtesem olur (:
uAburak89
10.Eylül.2006, 03:28
Emre biraz zayıflarsa eski günlerine dönebilir..
Revolution
10.Eylül.2006, 04:11
Gelirse iyi olur bence ama geleceğini sanmıyorum.
Varonil
10.Eylül.2006, 05:11
Emre gidemez''
Newcastle United teknik direktörü Allardyce, Emre'nin Newcastle'daki geleceği hakkındaki spekülasyonları kendince bitirdi!
Geçtiğimiz hafta ''Galatasaray'a geri dönebilir'' şeklinde söylentiler çıkan Emre için, 'Big Sam' lakaplı teknik direktör, Newcastle United'ın resmi sitesine yaptığı açıklamada: '' Bu konu şimdilik geçerli değil. Emre'nin Türkiye'ye geri dönme şansı yok çünkü transfer dönemi kapalı. O yüzden hiçbir yere gidemez.'' diyerek Milli futbolcumuzun en az Ocak ayına kadar Newcastle'da olduğunu söyledi.
Emre, Sam Allardyce yönetimindeki Newcastle'da fazla forma şansı bulamamış, sadece Barnsley'e karşı 2-0 kazanılan Carling Cup maçında oynamıştı.
10.09.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
physicist87
10.Eylül.2006, 09:57
Emre mükemmel bir oyuncu,evet yeri geliyor sakatlanıyor yeri geliyor sinirleniyr takımını yalnız bırakıyor ama Emre de herşey var hırs var teknik var ruh var,üçünün de bulunduğu bir Türk oyuncu kaç tanekii..Emre'yi ben olsam hiç düşünmeden Fenerbahçe'ye alırdım ortasahaının ortasına da koyardım, hatta sakatlığı için gerekiyorsa da bir yıl oynatmazdımm.. Emre hakkındaki olumsuz görüşlere katılmadığımı beliritirim..
Cengo
10.Eylül.2006, 10:19
emre sol açık değildir, mc oynar.iyi de oyuncudur, cılız oyuncuların premier leaguede işleri yoktur.
sakatlanma mevzusu kulüp doktorlarına ve fizik egzersiz-kondüsyon,vücuduna bakmasına bağlı biraz da..
sol açık gibi de düşünürseniz hüsran olur hayalleriniz..
bunu burda yazayım ki anlaşılabilsin sol çıkta emre ile olmayacağı.
çok yetenekli,teknik oyuncu bir mc oyuncusu için ama potansiyeline hala ulaşamadı maalesef..
Atakan38
10.Eylül.2006, 15:32
Bzm Turk OyuncuLarın Avrupa Sevdası Var
Emre Gıder Tuncay'ın Takımında Oynar West Ham'da Oynar
Oranın 13. 15. Sırasındakı Bı Takımda Oynar Yıne Tr'ye GeLmez.
Sırf İnqiLtere Liqi Die
Buqunde 3 Gazete GeLıo 1 Tanesı GeLmıo(YaLanLadı) Yazıo
Yarında Obur Gunde Aynı SekıLde Dvm Edıp Gıtcek
Sanmam Ben GeLiceni Ama GeLmesınıde Bı Yandan Istıorum Bı Yandan Karşıyım Zmnında Kaçarcasına Gıtmıstı Bızden
Varonil
10.Eylül.2006, 16:15
"Yedek oyuncu G.Saray'da nasıl oynar"
G.Saray'ın eski başkanı Faruk Süren, kendi döneminde takımdan ayrılan Emre Belözoğlu'nun tekrar sarı kırmızılı kulübe dönmesini 'kabul edilemez' buldu.
Emre'nin kulübe tek kuruş kazandırmadan İnter'e transfer olduğunu ifade eden Süren, "Yıllarca ekmeğini yediği Galatasaray'dan adeta kaçarcasına giden bir futbolcunun tekrar alınması kabul edilemez. Bu, baştan aşağı yanlış bir durum olur. Zaten bu Emre, Galatasaray'da oynayacak kapasitede bir futbolcu değil" dedi. Emre'nin Galatasaray'a dönmek istediği yönündeki haberleri şaşkınlıkla okuduğunu belirten Süren, şunları söyledi:
Newcastle'da tutunamamış!
"Emre hani Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyordu. 2-3 yıl daha İngiltere'de oynayacaktı. Herhalde Newcastle'da tutunamamış olacak ki, dönmek istiyor. Böyle bir şey hem etik hem sportif açıdan yanlış olur. Emre'nin Galatasaray'dan nasıl gittiğini herkes biliyor. Alt yapısından yetiştiği, yıllarca ekmeğini yediği kulüpten adeta kaçarcasına gitti. Olayın sportif yönüne gelince... Emre, İngiltere'de sıradan bir takım olan Newcastle'de oynamıyor. Yedek kaldığı maçların sayısı, oynadıklarının iki misli. Newcastle Galatasaray'dan büyük bir takım mı ki, orada oynayamayan bir futbolcuyu Galatasaray'a alacaksın? Bu çok komik bir şey. Üstüne üstlük bu adama dünyanın parasını vereceksin."
Faruk Süren, Galatasaray yönetiminin ilkeli davranmadığını da öne sürerek, "Bu olaylar ilkesizlikten kaynaklanıyor. Galatasaray'ı yönetenler, kulübümüzün ilkelerine bağlı kalsalar böyle şeyler kesinlikle yaşanmaz. Zaten onların bu tür davranışları yüzünden artık kimse Galatasaray'a dahil olmak istemiyor" diye konuştu.
11.09.2007
Kaynak : Hürriyet
ultraslanerdem
10.Eylül.2006, 17:03
Faruk Süren sanki bu takıma layıktı da.Emre'nin geri gelmesi demek,Lincoln ile dirilmiş Galatasaray'ın bir o kadar daha dirilmesi demektir.Umarım döner...
Aşk-ı Şehir
10.Eylül.2006, 18:18
Faruk Süren'de herşeyi kötülüyor!!! Popescu'yu,Hagi'yi aldığımızda onlar as takımdamıydı? Evet çok önemli oyuncular bizim için ama eski takımlarında gözden düşmüşlerdi...
19_SeRDiNÇ_05
11.Eylül.2006, 02:11
Macaristan ile yarın karşı karşıya gelecek (A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan Emre Belözoğlu, hakkında bir süredir medyada çıkan haberlere, Macaristan maçı sonrasında yanıt verecek.
Lejyoner futbolcu, bugünlerde sadece Macaristan ile oynayacakları önemli maça konsantre olduğunu vurgulayarak, ''Hakkımda çıkan transfer spekülasyonlarına ve iddialara maç sonrasında yanıt vereceğim. Şu anda sadece Macaristan maçını düşünüyorum'' dedi.
Kaynak : AA
Fernando Gago
11.Eylül.2006, 02:14
Dün 6Pas programında Hakan Ünsal açıkladı " emre bana yalan söylemiyorsa:) takımında kalacak"
Del Piero_10
11.Eylül.2006, 02:24
Faruk Süren Emre bedavaya gittiği için kötülüyor.
ThersoN
11.Eylül.2006, 03:11
Emre Tsl'de her takıma yarar saglar nitelikte bi oyuncu... gelirse sevinirim...
BlackEagle19o3
11.Eylül.2006, 04:33
Emre harika olur Gs için...
GeNç KaRTaL
11.Eylül.2006, 05:24
Size gelmiyorsa bize gelsin.:D Mc bölgesinde bize büyük katkıda bulunur.
uAsamet91
11.Eylül.2006, 05:41
İnşallah gelir bize büyük katkı saglar
19_SeRDiNÇ_05
11.Eylül.2006, 05:43
Adnan Sezgin Emre transferinde son kararın henüz verilmediğini açıkladı
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sakat futbolcular Arda, Sabri ve Hakan'ın yerlerini, kadrodaki diğer futbolcuların dolduracağına inandığını söyledi.
Sezgin, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) ''Sezona Merhaba'' partisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sakatlanan futbolcuların çok önemli olduğunu ve bu duruma çok üzüldüklerini belirterek, şöyle konuştu:
''Takım için büyük kayıp, ancak sonuçta milli ve kutsal bir görev vardı. Futbolda sakatlık doğal. Umarım kısa sürede sahalara dönerler, hem Galatasaray'ın, hem de milli takımımızın hizmetinde olurlar. Galatasaray'ın kadrosu geniş. Kadroda bulunan diğer oyuncular, onların eksikliklerini hissettirmeyeceklerdir. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Özellikle böyle zamanlar, forma şansı bulamayan oyuncuların kendilerini ispatlamaları için bir şans.''
Adnan Sezgin, Galatasaray'a geleceği yönünde son günlerde basında hakkında haberler çıkan Emre Belözoğlu ile ilgili, ''Bir değerlendirme yapılabilmesi için tüm konuların açığa kavuşması lazım'' dedi.
Sezgin, Galatasaray'ın, Emre'nin kulübüne 3,5 milyon pound önerdiği şeklindeki İngiltere'de bir gazetede çıkan haberin asılsız olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
''Ama şunu biliyorum, Emre gözlerini Galatasaray'da açtı. Bu kulübe 13 yaşında geldi. Galatasaray'da büyüyüp, Galatasaray terbiyesini alıp başka kulübe gitmek kolay değil. Emre'nin Galatasaray'a gelip gelmeyeceğini zaman gösterir, ama ben varsayımlar üzerine yorum yapmıyorum. Bu konuda da hocamızla bir toplantı yapmadık, çünkü varsayımlar üzerinde değil, gerçekleşen konular üzerinde değerlendirme yapıyoruz. Emre'nin, Newcastle United'da mutsuz olduğunu biliyorum, ama bana daha önce, Avrupa'da bir süre daha oynamak istediğini söylemişti. Tüm konular açığa kavuştuktan sonra transfer konusunda bir değerlendirme yapılabilir.''
Kaynak : www.internethaber.com
Lucas Neill
11.Eylül.2006, 06:49
Macaristan ile yarın karşı karşıya gelecek (A) Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda yer alan Emre Belözoğlu, hakkında bir süredir medyada çıkan haberlere, Macaristan maçı sonrasında yanıt verecek.
Lejyoner futbolcu, bugünlerde sadece Macaristan ile oynayacakları önemli maça konsantre olduğunu vurgulayarak, "Hakkımda çıkan transfer spekülasyonlarına ve iddialara maç sonrasında yanıt vereceğim. Şu anda sadece Macaristan maçını düşünüyorum" dedi.
Milliyet