Log in

View Full Version : Servet Yedeğe !!

erdemzorer10
09.Eylül.2006, 19:56
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/servet011.jpg

Servet yedeğe

Servet Çetin'in gol atmasına karşın hatalarına Malta maçında da devam etmesi gözden düşmesine yol açtı. Teknik direktör Feldkamp, bunun üzerine yeni arayışlara girerken, Alman hocanın Song'un yanında Bouzid veya Hakan Balta'yı oynatmayı düşündüğü ifade edildi. Kalli milli oyuncuların katılmasının ardından Kamerunlu futbolcunun yanında kimi oynatacağına karar verecek.

bgn ögrendigim en güzel haberdi..tercihim song-hakan balta ikilisi...

Fernando Gago
09.Eylül.2006, 19:58
Servet kesinlikle oynamali 1 gol atınca bütün yaptığı yanlışlıklar siliniyor nasıl olsa

IcedEarth
09.Eylül.2006, 19:59
Servet'in en büyük savunucusu olarak, Servet'in yedeğe çekilmesine razı olamıyorum. Servet bence oynamalı. Anca böyle hata yapmamayı öğrenir.

fmsmyrna
09.Eylül.2006, 20:13
Servet'i tamamlyacak bir stoper olsa yanında çok daha başarılı olur.Denizlispor'da Uefa'da harikalar yaratıyordu.Hakan Balta 'yı hiç görmememiştim stoperde bakalım görücez.

erdemzorer10
09.Eylül.2006, 21:24
servetin yanına Türkiye de koyabilecegin en iyi adam song dur bence ;)

sorun servette arkadaşlar ...hakan balta konusundada ersun yanalın açıklamaları var stoperde çok iyi oynadıgı hakkında..

gezenti
09.Eylül.2006, 21:31
Bir Bursasporlu olarak bu habere sevindim.
Çünkü Türk futbolu adına büyük kazanç:D:D:D

yunusgs
09.Eylül.2006, 23:13
Bence de bu karar dogru bence Song-Bouzid oynamalı.

TürkuAz
09.Eylül.2006, 23:15
Servet'in kenarda dinlenmesi lazım.Daha doğrusu akıllanması, kendini geliştirmesi, eski günlerine dönmesi gerekiyor.

Bakalım Kalli neler yapacak.. ?

barahir
09.Eylül.2006, 23:29
Valla benim ilk tanıdığım Servet ile bu Servet aynı.. tek fark partnerlerinin farklı olması.. Belki sorun burdadır?

Hugo
09.Eylül.2006, 23:30
Olabilir ligde kötü Servet.
Ama milli maçta o kadar kötü değildi.

19_SeRDiNÇ_05
09.Eylül.2006, 23:32
Olabilir ligde kötü Servet.
Ama milli maçta o kadar kötü değildi.

yanlız bu Galatasaray ile ilgili bi haber milli takımla alakası yok ;;)

Atakan38
09.Eylül.2006, 23:38
Servet Hıc Bı Zmn İii FutboLcu DeiLdi

DenziLi'deyken Bi Kaç Maç GuzeL Oynadı Die Sımdı GaLatasaray'ın Yaptığı Gıbı(Sıvasspor'da) Fener Almıştı Ama Deişen Hıc Bı Sey Yok

Onun Yanına Cannavaro'yu Koy,Nesta'yı Koy Yıne Hıc Bı Sey Olmaz

uAburak89
10.Eylül.2006, 01:06
Önce Sabri'nin sakatlığı, sonra bu haber.. Kesin şampiyonuz ya.. :D

El Comandante
10.Eylül.2006, 01:20
Allah bize yardim ediyor (:

Bouzid gecsin Song`un yanina.(:

Sag tarafta da Baris oynayacak.Oh ne güzel oldu :D

ThersoN
10.Eylül.2006, 02:35
servet hiç oynamasın kampanyası başlatcam

King_91
10.Eylül.2006, 02:41
Önce Sabri'nin sakatlığı, sonra bu haber.. Kesin şampiyonuz ya.. :D

Aynen boyle giderse kesin :D

marcus
10.Eylül.2006, 02:42
bouzıd ıcın kendını gosterme sansı bence konya macında en az hatayla oynarsa servet formayı rafa kaldırır gıbı ayrıca arda ve sabrıye yazık oldu daha sezonun basında şanssız bı sakatlık:icon_sad:

Emurafu
10.Eylül.2006, 02:44
Songun yanında en mantıklı isim Bouzid

Bouzidde alex ve lincoln kadar tekink var topu oyuna iyi sokuyor ama songla hiç iyi anlasamıyor.......Ben söylimde..serveti arayada biliriz.

nekop
10.Eylül.2006, 02:51
Servet bence hep oynamalı aksi halde Galatasaray'ın şampiyon olması daha kolaylarşır. :D Kalli'yi kınıyorum. :D

Songun yanında en mantıklı isim Bouzid

Bouzidde alex ve lincoln kadar tekink var topu oyuna iyi sokuyor ama songla hiç iyi anlasamıyor.......Ben söylimde..serveti arayada biliriz.

Abartma istersen Alex Lincoln kadar tekniği olan stoper dünyada bile 1-2 tane var.

Emurafu
10.Eylül.2006, 03:06
Serhat abartmıyorum sen hiç izlemedin sanırım:)

Burdaki bütün arkadaslara sor Gs tvde yaptıgı hariketleri gören vardır....Elbette lincoln veya alexden fazla degil ama onlarla kafa kafaya hariketler yapabilir...

Lincoln ve bouzid show yapıyordu birbirinin hariketlerini yapıyorlardı sabride arada kaynıyordu:D:D

Hatta bouzid nasıl defans olmus hayret ediyorum süper teknigi var:)

El Comandante
10.Eylül.2006, 03:11
Bosuna Bouzid icin yeni Popescu demiyorlar (: Popescu`nunda teknigi müthisti,savunmada cok iyiydi.Keske Popescu gibi olabilse...

Aşk-ı Şehir
10.Eylül.2006, 03:12
Lincoln ile karşılıklı şov yapıyolardı ama bu ne kadar ölçü olur bilemem (Ben hala Servet'in oynamasından yanayım)

Emurafu
10.Eylül.2006, 03:14
Bouzidin hele attıgı vole neydi:):)

uAburak89
10.Eylül.2006, 03:14
Lincoln ile karşılıklı şov yapıyolardı ama bu ne kadar ölçü olur bilemem (Ben hala Servet'in oynamasından yanayım)

Sen o zaman beni hiç sevmiyorsun, burdan bunu anlıyorum.. Sinir hastası oldum çıktım kardeşim ben o Servet yüzünden.. :D

Emurafu
10.Eylül.2006, 03:17
Servetide arayabilirz:):)

Bouzid hazırlık maclarında cok uyumsuz ve hata yaptı insallah kendini geliştirmiştir..Bouzid gelirse oyuna iyi toplar sokar..tek pasları güzel..

Aşk-ı Şehir
Burak severim seni bilirsin :) Ama nedense Servet'in oynamasını istiyorum...

El Comandante
Sen o zaman beni hiç sevmiyorsun, burdan bunu anlıyorum.. Sinir hastası oldum çıktım kardeşim ben o Servet yüzünden.. :D

Sirf sen degilki kardesim,cogu taraftar öyle.Sinir hastasi olduk yahu.Valla Servet oynamasin,kim olursa olsun yerine raziyim.

Bandidas
10.Eylül.2006, 03:35
Şunu söyleyeyim, Servet büyük takım oyuncusu değil. Büyük takımların defansı önde oynar. Servet'de yavaş olduğundan arkasına atılan her top pozisyon oluyor. Ayrıca sadece bu değil. En son yaptığı hata, Fener'deyken yaptığı hatalar, zamanlama hataları ve daha bir sürü hata hata hata... GS niye aldı bu adamı anlamadım!!!

aykut_gencfb
10.Eylül.2006, 04:07
bi zahmet yedeğe çekilsin onun kadar kalas bi adam görmedim ya kezmandan beter(kalaslık bakımından):icon_biggrin::icon_biggrin:

Cengo
10.Eylül.2006, 10:23
haber fotomaç haber gibi duruyor sanki..

servet konusunda heryerde onca yazdığım yazının hiçbirini Gslılar kabul etmiyordu, işte bugüne geldik tüm Gslılar aynı şeyleri söylüyorlar maalesef..

ultraslanerdem
10.Eylül.2006, 17:11
Servet gibi bir stoper yedekte beklermi hiç.Kalli'de Servet'in oynamasından yana.Servet'in aslında oyuna görülmeyen bir etkisi var...

King_91
10.Eylül.2006, 18:41
Servet gibi bir stoper yedekte beklermi hiç.Kalli'de Servet'in oynamasından yana.Servet'in aslında oyuna görülmeyen bir etkisi var...

Görülmeyen Bir Etkisi Oldugu Kesin Cunku Ben Goremiyorum :D Tamam Bazı Maclarda Cok İyi Oynuyor Ama Tam Bir Patlamaya Hazır Bomba Servet Bence

VahdeTrabzon
10.Eylül.2006, 19:15
bence oynamalı her oyuncu böle hata yapabilir