View Full Version : Roberto Carlos, Henry'ye fark attı
mustafa35
09.Eylül.2006, 21:20
Roberto Carlos, Henry'ye fark attı
Çoğu kimse onun Fenerbahçe’ye geleceğine inanmamıştı transfer haberleri ortalığı kapladığında. İmza attığı gün ise yer yerinden oynadı adeta. Feneriumlar’a hücum eden Fenerbahçeli taraftarlar, tam 50 bin Roberto Carlos forması satın aldı. Bu ilgi, oynamaya başlamasıyla birlikte iyice arttı ve Sambacı’nın satılan formalarının sayısı 100 bine ulaştı. Türkiye’de bu rakama yaklaşan bile yoktu. Ama işin daha da ilginci, Carlos bu rakamla bir büyük yıldızı sollamayı başarmıştı.6 milyon Euro gelir
Bu dünyaca ünlü yıldız, Barcelona’nın 24 milyon Euro vererek Arsenal’den kadrosuna kattığı Thierry Henry’di. Fransız futbolcunun, Katalan ekibine geldiği ilk günden bu yana 70 bin formasının satıldığı öğrenildi. Bu da, Roberto Carlos’un dörtte üçü demekti. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Sundan Mirror’un haberine göre, Barcelona forma satışlarından 6 milyon Euro (yaklaşık 100 milyon 600 bin YTL) gelir elde etmişti. Yani 24 milyonun dörtte biri çıkmıştı
TürkuAz
09.Eylül.2006, 21:21
Türkiye'ye böyle yıldızlar çok zor ve nadir gelir.Böyle büyük ilgi görmesi normaldir.
Büyütülecek bir olay değil bence.
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 21:38
Roberto Carlos gibi bir oyuncuyu bedavaya oynatıp üstüne kara geçmek büyütülecek bir şey
TürkuAz
09.Eylül.2006, 21:41
Roberto Carlos gibi bir oyuncuyu bedavaya oynatıp üstüne kara geçmek büyütülecek bir şey
Bedavaya alması Fener'in marifeti miydi?
35'ine ayak basmış, kariyerinin geri kalan zamanlarını geçirmek için oynayan bir futbolcunun "adı" olunca, Türkiye'de gözler hiçbirşeyi görmüyor malesef.
Real Madrid neden sözleşme imzalamak istedi o zaman veya Milan bunları da görmüyor insan bazen kopmpleks yüzünden.
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 21:45
35'ine ayak basmış, kariyerinin geri kalan zamanlarını geçirmek için oynayan bir futbolcunun "adı" olunca, Türkiye'de gözler hiçbirşeyi görmüyor malesef.
Çok emin konuşuyorsun Carlos'u yakından tanıyor olmalısın .... Hakan Şükür 37 yaşında ama ona laf söyletmiyorsun ....
Feneruim karları ile diğer storelerin karlarını topla kat kat sizden fazlayız ...ç forma satışlarına kombine satışlarına bak kat kat fazlayız bu fenerin başarısı değilde kimin başarısı ?
sizede hak veriyorum yani galatasaray Carlosu alsa bende çıldırırdım kıskançlıktan
erdemzorer10
09.Eylül.2006, 21:45
Carlos ayak bastı parası olarak tabir edilen 5 milyon euroluk bir meblayla Fb ye merhaba dedi ve yıllıgı 4 milyondan iki yıllık bir sözleşme yaptı ..forma satışı bunu karşılıyosa amenna ...
carlosun Türkiye adına yaptıgı reklam tartışılmayacak kadar büyüktür ama aldıgı ücret bende soru işaretlerine neden olmuştur..
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 21:47
Carlos ayak bastı parası olarak tabir edilen 5 milyon euroluk bir meblayla Fb ye merhaba dedi ve yıllıgı 4 milyondan iki yıllık bir sözleşme yaptı ..forma satışı bunu karşılıyosa amenna ...
carlosun Türkiye adına yaptıgı reklam tartışılmayacak kadar büyüktür ama aldıgı ücret bende soru işaretlerine neden olmuştur..
Carlos yıllık 2.5 milyon euro alıyor resmi rakam böyle gayrim resmileri konuşmak için BELGE isteriz EDİT :maç barışna aldğı prim vesarie 4 milyon euro oluyormuş :)
TürkuAz
09.Eylül.2006, 21:48
Dikkat ederseniz, ben Carlos'a kötü oyuncu demedim.Sadece yaşı ilerlemiş olsa bile, Türkiye'de dünyaca ünlü yıldızların ne kadar ilgi ve alaka gördüklerinden bahsettim.Bu kadar forma satması da normaldir.
Roberto Carlos'un performansı ortada.Bir yıldızın yapmaması gereken davranışları gördük kendisinde.Eğer buna rağmen ona tapacak durumda olanlar varsa, bunun adı nedir bilemiyorum ?
Ayrıca, böyle basit konularda "kompleks" yapacak kadar çocuk değilim ben, fikrimi belirttim, rahatsız olduysanız şikayet edersiniz.
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 21:50
Roberto Carlos'un performansı ortada.Bir yıldızın yapmaması gereken davranışları gördük kendisinde.Eğer buna rağmen ona tapacak durumda olanlar varsa, bunun adı nedir bilemiyorum ?
Roberto Carlos bir yıldıza yakışmayacak hangi hareketi yaptı ? hakeme tekme mi attı ?
Hakan Şükür konusunda ölümüne savunan birisinin Carlos'a sadece hobi olsun diye futbol oynuyor demesi sence ne ?
erdemzorer10
Carlos yıllık 2.5 milyon euro alıyor resmi rakam böyle gayrim resmileri konuşmak için BELGE isteriz
Türkiye deki resmi rakamlara inanmamanı tavsiye ederim..özellikle futbol konusunda..yıllık 4 milyon euro kazandıgını birçok yerde okudum ve spor programlarında izledim.
TürkuAz
Oynadığı futbolla bir futbolcu için "çıldırırım" ben.Eee futboldan anladığıma göre bu konuda konuşmamda sorun yoktur.Anlamadığım şu, yaşını mı kıskanalım, kramponlarının rengini mi, yoksa mazi de kalmış o harika kariyerini mi?
Bir yıldızın yapmaması gereken davranışları gördük kendisinde
Bu mesajla ne demek istedin komik olmaya başladı artık bu durumlar.
TürkuAz
09.Eylül.2006, 21:52
Roberto Carlos bir yıldıza yakışmayacak hangi hareketi yaptı ? hakeme tekme mi attı ?
Hakan Şükür konusunda ölümüne savunan birisinin Carlos'a sadece hobi olsun diye futbol oynuyor demesi sence ne ?
Hakan Şükür, bu yaşında rağmen üstün performans sergiliyor.Koşuyor, top çalıyor ve en önemlisi olan şey, yapması gerekeni yapıyor; "gol atıyor".
erdemzorer10
09.Eylül.2006, 21:52
fb nin kara geçtiginden bahsetmişsin..bu konuda aydınlatırsan sevinirim..6 milyon euro forma kazancı carlosun fb ye geldigi ilk anda aldıgı 5 milyon euro yu anca karşılıyo ;;) bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirm
TürkuAz
09.Eylül.2006, 21:53
Bu mesajla ne demek istedin komik olmaya başladı artık bu durumlar.
"İstanbul Büyükşehir Belediyespor"
Hakan Şükür, bu yaşında rağmen üstün performans sergiliyor.Koşuyor, top çalıyor ve en önemlisi olan şey, yapması gerekeni yapıyor; "gol atıyor".
Carlos geldiği her ligde gol kralı mı oldu?Carlos "sol bek".
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 21:53
Scoutlar Göreve yeni bir yıldız doğuyor
"İstanbul Büyükşehir Belediyespor"
Tek maçla ha :D Hakan Şükür için maçlar saymayayım istersen kaptanlık bandını atmalar teknik direktöre yapılanlar ya da başka bir deyişle "teknik direktör Hagi"
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 21:56
Oynadığı futbolla bir futbolcu için "çıldırırım" ben.Eee futboldan anladığıma göre bu konuda konuşmamda sorun yoktur.Anlamadığım şu, yaşını mı kıskanalım, kramponlarının rengini mi, yoksa mazi de kalmış o harika kariyerini mi?
Roberto Carlosun fenerbahçede hangi maçını izledin takımın ciddi oynadığı maçlarında hepsinden harika oynadı anderlct maçları sivas maçı gibi ...
Roberto Baggio
09.Eylül.2006, 21:57
Scoutlar Göreve yeni bir yıldız doğuyor
kendine gel.....
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 21:57
Tek maçla ha :D Hakan Şükür için maçlar saymayayım istersen kaptanlık bandını atmalar teknik direktöre yapılanlar ya da başka bir deyişle "teknik direktör Hagi"
memo onlar Tromsoyu çabuk unutmuşlar hemde 2 maç :D
Roberto Baggio
09.Eylül.2006, 21:59
memo onlar Tromsoyu çabuk unutmuşlar hemde 2 maç :D
Tam bir fenerbahceli yorumu hani heralde 400 km den tanırım bu yorumu.....ayrıca tahrik edip durma insanları.....
IcedEarth
09.Eylül.2006, 21:59
Ne bu şimdi Tromso filan. Siz çok mu iyisiniz. 0 çektiğiniz günleri ne çabuk unuttunuz.
erdemzorer10
09.Eylül.2006, 22:00
gago arkadaşm sana tek bi soru sordum..fb nin bu transferden kar ettigini söylemişsin bende dedimki nsl bir kar etmiş bunu bana açıkla ?
ayak bastı parası olarak 5 milyon ödedinz..yıllık 4 milyondan (resmi rakam 2.5 mlyon) 2 yıllık sözleşme ..
6 milyonluk forma satışı ayak bastı parasını anca karşılıyor..fenerin karı nerde ?
Ne bu şimdi Tromso filan. Siz çok mu iyisiniz. 0 çektiğiniz günleri ne çabuk unuttunuz.
Göktuğ haklısın da en baştan bak konuya :)
Fernando Gago
09.Eylül.2006, 22:01
Tam bir fenerbahceli yorumu hani heralde 400 km den tanırım bu yorumu.....ayrıca tahrik edip durma insanları.....
İstanbul Büyükşehir Belediye yazan arkadaşa verilebilecek güzel bir cevaptı
Sekopej
fb nin kara geçtiginden bahsetmişsin..bu konuda aydınlatırsan sevinirim..6 milyon euro forma kazancı carlosun fb ye geldigi ilk anda aldıgı 5 milyon euro yu anca karşılıyo ;;) bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirm
Carlos'un dediğin gibi yıllık maaşından başka para aldığını duymadım. Maç başına ücretler de katıldığında 4 milyon Euro'nun üzerine çıkıyor ücreti. Ve 2 yıllık sözleşmesi var.
Carlos'un oynadığı oyunu da eleştiriyorsanız diyecek bir lafım yok. Ben tüm Fenerbahçe maçlarını izledim ve savunmayı nasıl toparladığını gördüm. 2 Anderlecht maçında da bence hatasız oynadı. Saha içersinde ve saha dışarsında çok şey kattı ve katacak Fenerbahçe. Kötü oynadı şu ana kadar diyen yoktur herhalde.:)
Fernando Gago
gago arkadaşm sana tek bi soru sordum..fb nin bu transferden kar ettigini söylemişsin bende dedimki nsl bir kar etmiş bunu bana açıkla ?
ayak bastı parası olarak 5 milyon ödedinz..yıllık 4 milyondan (resmi rakam 2.5 mlyon) 2 yıllık sözleşme ..
6 milyonluk forma satışı ayak bastı parasını anca karşılıyor..fenerin karı nerde ?
Ayak bastı parası 5 milyon euro ne ya ??
IcedEarth
09.Eylül.2006, 22:02
Göktuğ haklısın da en baştan bak konuya :)
Yav konuya en baştan baktım da, Tarık bir laf söylemiş, Fernando Gago nickli arkadaşımız (adını bilmiyorum kimse kusura bakmasın) direk sert bir üslupla konuşmaya başladı. Şimdi de Tromso filan diyor.
TürkuAz
09.Eylül.2006, 22:02
Lafı neden sasvuşturdunuz anlamadım. Konumuzun Tromso ile ne alakası var o, onu çözemedim ?
Eğer isterseniz, Sigma Olomuoc, Cannes, MTK maçlarını da konuşuruz.
Sekopej
09.Eylül.2006, 22:03
Ben mesaj atana kadar konu karışmış yahu. Konuyu kaldırıyorum.
Yalnız ayak bastı parasına kafam takıldı. Böyle birşey hiç okumadım, duymadım ben. Bu konuda özelden beni aydınlatırsan sevinirim.
Yeni sistemde yazar grubunda kalmak istiyorsanız fanatizmi bir kenara bırakmak zorundasınız. Konuyu kapatıyorum, bu şekilde devam etmemenizi umuyorum...
Fernando Gago
Lafı neden sasvuşturdunuz anlamadım. Konumuzun Tromso ile ne alakası var o, onu çözemedim ?
Eğer isterseniz, Sigma Olomuoc, Cannes, MTK maçlarını da konuşuruz.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile alakamız ne
erdemzorer10
Ayak bastı parası 5 milyon euro ne ya ??
imza attıgında aldıgı peşin para..