Log in

View Full Version : TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Pages : 1 [2]

GeNç KaRTaL
17.Eylül.2006, 03:42
Şu resim her şeyi o kadar güzel anlatıyorki..

http://img.sabah.com.tr/im/2007/09/16/C7B857B9CE1B7244AA01FF00r.jpg

uAsamet91
17.Eylül.2006, 03:42
Yan hakem buLunduğu açıdan eL görüyor ama Aykut kocaman buLunduğu açıdan goL görüyor.Bu da demek oLuyor ki kim nasıL görmek isterse öyLe görüyor :)

Aykut Kocaman Tvden seyredip yorum yapmamışmıydı?

TürkuAz
17.Eylül.2006, 03:44
Şu resim her şeyi o kadar güzel anlatıyorki..

http://img.sabah.com.tr/im/2007/09/16/C7B857B9CE1B7244AA01FF00r.jpg
Buna kimsenin itirazı yok sanırsam ?

Aykut Kocaman Tvden seyredip yorum yapmamışmıydı?

Bende öyle biliyorum ama :confused:

GeNç KaRTaL
17.Eylül.2006, 03:46
O zaman 2 metre uzaklıktaki Nobre'yi sırf geçmişteki hareketlerinden dolayı yargılayıp golümüzü iptal etmesi hakemleri haklı duruma getirmiyor.

eXcitinG
17.Eylül.2006, 03:49
OLan oLdu.Arkasını arayıp üstüne gitmezsek iLeride aynıLarı oLmaya devam edicektir.ÖnemLi olan sessiz kaLmamamız.Sessiz kaLdıkça haksız durumda kaLmaya devam ediyoruz.

Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 03:55
Olan oldu yahu herkes hem fikir golümüz yendi... Bu saatten sonra tartışmaya gerek yok umarım bu tarz hatalar bundan sonra en aza indirgenir...

Rodrigo Tello
17.Eylül.2006, 06:11
Ayrıca hakem elle oynadıgını dusunduyse direk kırmızı vermeliydi..!Resmen 2 puanımızı milyonların gözü önunde gasp ettiler yazıkk !

uAburak89
17.Eylül.2006, 07:16
Beşiktaş Yönetimi, Ankaraspor maçının tekrarı için Futbol Federasyonu'na başvurdu!...

Beşiktaş, Uluslarası Oyun Kuralları'nın 5. ve 6. madddesine dayanarak, Ankaraspor maçında kural ihlali olduğu gerekçesiyle Ankaraspor maçının yeniden oynanmasını talep etti.

Siyah Beyazlı Yönetim'in bu talebinin yarın öğlene kadar Federasyon'un elinde olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Ankaraspor maçının son dakikalarında atılan golün hakem Vedat Yüksel tarafından iptal edilmesi siyah beyazlıların tepkisine neden olmuştu.

Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 07:33
Kural İhlali başka hakem hatası başka bence sanmıyom tekrar olmaz...

Memedov
17.Eylül.2006, 07:39
Bu kural hatası değil ki, resmen hakem hatası ya hakemin hakemliğini elinden alacaksın ya da federasyon istifa edeceksin. Ne hakemlerin hakemlikleri gitti Vedat Yükselinde alınır.

uAburak89
17.Eylül.2006, 07:40
Diyelim tekrar oldu, ya Beşiktaş yenilirse.. :D

travis1903
17.Eylül.2006, 07:47
inanmiyorum yonetimin boyle bir hataya dusecegini
cok kritik bir maca cikmamizin arefesinde boyle islerle ugrasmaya degmez,
gereksiz hareketler bunlar
tabii demiroren bu yaparmi, yapar;yaparsada iyi halt eder

:0:

Rodrigo Tello
18.Eylül.2006, 00:40
inanmiyorum yonetimin boyle bir hataya dusecegini
cok kritik bir maca cikmamizin arefesinde boyle islerle ugrasmaya degmez,
gereksiz hareketler bunlar
tabii demiroren bu yaparmi, yapar;yaparsada iyi halt eder

:0:

Neden ugrasılmasın sesimiz cıkartmadık cıkartmadık üstümüze cıkmadıkları kaldı.Yeter.

Ben bu golun sayılmama nedenini gayet acık gorüyorum.Kasıtlı birileri üzerimizde oyunlar oynuyor.Basarımızı engellemeye calısılıyolar.Hakemde sadece bi maşa böyle golun verilmedigini hiç bi yerde görmedım.Yönetim gerekeni yapıcak yapsında helal olsun yonetime...:director:

El Comandante
18.Eylül.2006, 00:49
Tekrar olursa iste ozaman halimiz yaman.Ciddi hakem hatalarinin oldugu her mactan sonra yöneticiler Federasyona macin tekrarini istediklerini bildirecekler,TFF zor duruma düsecek fln.

Gerci ben bu TFF`ye hic sasirmiyorum,böyle sacma bir istegi kabul etseler de süpriz olmaz,onlarin ne sacmaliklarini gördük biz ;)

BlackEagle19o3
18.Eylül.2006, 01:19
Kabul edileciğin sanmıyorum.Yine de bir umut...

TürkuAz
18.Eylül.2006, 01:33
Umarım maç tekrarlanır ve Beşiktaş bu maçı kaybeder..

Tadından yenmez o zaman..

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 02:15
Bence hakkımızın aranması güzel ama tekrarlanma ihtimalinin olduğunu sanmıyorum.Ama bence tekrarlanmalı.

Umarım maç tekrarlanır ve Beşiktaş bu maçı kaybeder..

Tadından yenmez o zaman..

İnşallah maç tekrarlanırda bizde kazanırız.Rakiplerimizde çatır çatır çatlarlar.

uAsamet91
18.Eylül.2006, 03:16
Kural ihlali baskaa hakem hatasi baska gereksiz bir sekilde basvurmuslar.Macin tekrarlanma orani 0

MeMo
18.Eylül.2006, 03:30
Ben böyle bir kural ihlali ilk defa duyuyorum,federasyon reddetcek üzerimize oyunlar oynanıyo denecek bir maçla!

GodfatheR
18.Eylül.2006, 03:41
tekrar mi ne tekrari ya bu bi hakem hatasi kural hatasi degil.ornek verirsek fb-gs macinda gs nin top cizgiyi resmen geciyo ama hakem oyunu devam ettiriyo yani mac berabere biterse mac tekrarmi edilicek o zaman hakemleride robot yapinda hic hata yapmadan yonetsinler maclari.belki robot hakemler gelirse besiktas 2003 den sonra bi sampiyonluk kazanip bu makuz talihine bi son veriri

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 03:47
Arkadaşlar ama durum farklı.Kaleciye hiç bir müdahele yok.Ama hakem kafasından golü iptal ediyor.O zaman hakemler kafasına göre gol iptal etsinler.Gol kurallar içerisindedir.Hiç bir şey yoktur.Bu bir kural hatasıdır bana göre.Ama bende kabul edileceğini sanmıyorum.

.belki robot hakemler gelirse besiktas 2003 den sonra bi sampiyonluk kazanip bu makuz talihine bi son veriri

Sende biliyorsun yani Beşiktaş'ın engellendiğini.

MeMo
18.Eylül.2006, 03:50
Şemsi böyle bir şey ilk defa duydum hata var diye iptal mi edilecek.Abarttınız artık.Neler oldu geçen sene?Rakibin ofsayt olan golü verilmedi,bizim ofsayt olmayan golümüz verilmedi,kırmızı kartları verilmedi(aynı maçta).Müracaat oldu mu?

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 03:54
Şemsi böyle bir şey ilk defa duydum hata var diye iptal mi edilecek.Abarttınız artık.Neler oldu geçen sene?Rakibin ofsayt olan golü verilmedi,bizim ofsayt olmayan golümüz verilmedi,kırmızı kartları verilmedi(aynı maçta).Müracaat oldu mu?

Aynı şey değil işte.Orada hakem takdir hakkını kullanmıştır ama burada kafasından golü iptal etmiştir.Gol kurallar dahilinde bir goldür.Ve gol olduğunu herkes kabul etmiştir.Kırmızı kart,penaltı,ofsayt vs. gibi şeylerle bu durum bir değildir.Bu benim fikrim.

goosfraba
18.Eylül.2006, 03:54
Yani olayı maçın tekrarına kadar getirdiniz ya:)

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 03:59
Yani olayı maçın tekrarına kadar getirdiniz ya:)

Bunda ne varki? Hakkımızı aramak suç mu?

goosfraba
18.Eylül.2006, 04:01
Tabi ki de hakkınızı aramak suç değil, doğal bir durum Şemsi hak veriyorum.;) Ama geçen sene ne goller verilmedi? O zaman geçen seneyi yeniden oynatalım? Şampiyonu da yeniden belirleyelim.

TürkuAz
18.Eylül.2006, 04:04
Verilmeyen gol için maç tekrarı yapılması biraz abes kaçar bence, bu yolda Beşiktaş'ın işi zor diye düşünüyorum..

Umarım hayırlısı neyse o olur..

Sekopej
18.Eylül.2006, 04:13
Aynı açıklamaları Aziz Yıldırım yaparken, Fenerbahçe yaparken ortalık yıkılıyordu. Emzik bile verelim Fenerbahçe diyenler, şimdi aynı şeyleri yapıyorlar ve haklı olduklarını düşünüyorlar bu daha da ilginç.

Bu bir hakem hatasıdır. Hatalı olan hakemdir. Olay gündemde kalsın diye sonucunu bile bile yapılmış bir başvurudur. Maç tekrarı kararı verilirse dünya futbolunda devrim olur. Bizi örnek gösterip her hafta maç tekrarı isteyen takımlar artar.

Aziz Yıldırım bu federasyonla olmaz diye ilk günden beri diyor, zamanla herkesin ona katılması federasyonun ömrünü kısaltıyor. Bakalım Yıldırım Demirören'e geçen sene Aziz Yıldırım'a verdikleri gibi ceza verebilecekler mi?

Sonuç olarak saçma bir başvuru, kabul edilme ihtimali mantıklı düşünürsek yok.

goosfraba
18.Eylül.2006, 04:17
Sonuç olarak saçma bir başvuru, kabul edilme ihtimali mantıklı düşünürsek yok.

Abi zaten mantıklı düşünmeye hiç gerek yok, tekrar edilme ihtimali bile yok bu maçın, hatta tekrarını düşünmek bile mantıksızlık olur

DeNiZ_1903
18.Eylül.2006, 04:23
Yanılıyorsunuz arkadaşlar hakem hatası değil kural hatası , Beşiktaş neden ? hangi kural ile itiiraz ediyor derseniz gol olup olmadığını belirleyen ve golü veren sadece orta hakemdir , burada yardımcı hakem gole karıştı yani bir kural hatası var

Fietra 10
18.Eylül.2006, 04:26
Yanılıyorsunuz arkadaşlar hakem hatası değil kural hatası , Beşiktaş neden ? hangi kural ile itiiraz ediyor derseniz gol olup olmadığını belirleyen ve golü veren sadece orta hakemdir , burada yardımcı hakem gole karıştı yani bir kural hatası var

dün akşam lig tv'de izlediğim bir programda kararı orta hakemin verdiği yan hakeminde kararı verdikten sonra orta hakeme sadece sarı kart uyarısı yaptıgı ve BJK'li futbolcuların bu yüzden yan hakemi gösterip gol oldugunu anlatmaya çalıştıgını söyledi çok ünlü bi gazetinin spor müdürü adını hatırlayamadım şimdi..Ne kadar dogru bilinmez...

Sekopej
18.Eylül.2006, 04:26

Siz de mantıklı düşünün. Tamam hakkınız yendi ama savunmak için bahaneler aramayın. Nasıl ki yeri geldiğinde yardımcı hakem topun geçip geçmediğini orta hakeme söylüyorsa ve golü ona göre veriyorsa hakem, burada da nizami gol olmadığını düşündüğü için hakeme golü verdirtmedi.

Mantıklı düşünün arkadaşlar, lütfen.

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 06:00
Zaten bende biliyorum maçın tekrar edilmeyeceğini.Sadece görüşümü belirttim.Ama belki olabilirde.Bu ülkede 7 dakka oynatılması gereken maçların 90 dakika oynatıldığını biliyoruz.

Fernando Gago
18.Eylül.2006, 06:39
Bu ülkede 7 dakka oynatılması gereken maçların 90 dakika oynatıldığını biliyoruz.

Kurallar açık ve net

Ralph
14.Eylül.2007, 10:52
Ne olursa olsun da bu sefer son dakkaya kalmasın iş.Artık maçın bitmesini beklemek istiyorum...