View Full Version : TSL 5. hafta Galatasaray - Konyaspor
erdemzorer10
12.Eylül.2006, 06:43
Galatasaray - Konyaspor
Turkcell Süper Lig 5. Hafta
Tarih: 16.09.2007 21:00
TürkuAz
12.Eylül.2006, 06:45
Zorlanmayız, tahminim 3-1 veya 2-0 ..
Varonil
12.Eylül.2006, 06:46
Galatasaray kazanır.
erdemzorer10
12.Eylül.2006, 06:47
bende rahat kazanacagımızı düşünüyorum..tahminim gol yemeden en az 2 farklı kazanırız..
Roberto Baggio
12.Eylül.2006, 06:48
nonda sahada olabilir bu maç carrusca dan birseyler bekliyorum rahat alırız....
Memedov
12.Eylül.2006, 06:49
Galatasaray alır.
eXcitinG
12.Eylül.2006, 06:51
Ben Konyasporun bu maçı aLacağını düşünüyorum.Konya kazanacak gibi geLiyor.
uAsamet91
12.Eylül.2006, 06:52
Kazanırız.Nonda ilk golünü atar.2-0
RoNNiE91
12.Eylül.2006, 06:55
Beşiktaşlı olmama rağmen Gs kazanır diyorum.Kendi sahasında,kalite farkıyla.
TürkuAz
12.Eylül.2006, 06:57
Beşiktaşlı olmama rağmen Gs kazanır diyorum.Kendi sahasında,kalite farkıyla.
Zaten bu konuda, tutulan takımın etkisi olmamalı. :)
BlackEagle19o3
12.Eylül.2006, 06:59
Konya iyi takım az da olsa beraberlik ihtimal var.Ama tabiki de Gs çok avantajlı...
erdemzorer10
12.Eylül.2006, 07:02
-------------------------aykut------------------------
ugur --------------------song -----servet :( -------- volkan (hakan)
barış -------------------linderoth --------------ayhan
-------------------------lincoln---------------------
-------------------Hakan Şükür---ümit karan---------------
kalli bu 11 le çıkacaktır diye düşünüyorum..ama forvet hattında bi degişiklik de olabilir..
Fernando Gago
12.Eylül.2006, 07:04
Kolay bir maç olur
Galatasaray:3-0:Konyaspor
GeNç KaRTaL
12.Eylül.2006, 07:16
Gs favori.
KaF KeF
12.Eylül.2006, 12:25
Gs güle oynaya kazanır...
VahdeTrabzon
12.Eylül.2006, 16:15
Bence okadar da kolay olmaz
Ahmet_77
12.Eylül.2006, 16:30
Galatasaray alır.
Atakan38
12.Eylül.2006, 17:07
Konyanın Hiç Galıbıyetı Yok Die BiLiorum O Yuzden SaLdırıcakLar BeLki Bi Sürpriz
Ama Tabiki Favori Biziz
yunusgs
12.Eylül.2006, 18:09
2-0 almalıyız.
uAburak89
12.Eylül.2006, 18:11
Servet'e rağmen, kazanırız..
CeSC FaBReGaS
12.Eylül.2006, 18:12
bu maci en az 2 farkla aliriz gollerden birini kesin Umit atacaktir
Fıratcan Alçınkaya
12.Eylül.2006, 18:46
Galatasaray kazanır..
Rodrigo Tello
12.Eylül.2006, 19:00
Konya kapanır.Puan veya puanlar alabilir,Ama Gs favori...
CeNTeR_TR
12.Eylül.2006, 19:34
Galatasaray kazanır..Ama konyayıda hafife almamak lazım..Süpriz olmaz ama zor da değil..Galatasarayın kazanamaması...
Emurafu
12.Eylül.2006, 19:37
Nonda cok formda hakan bu macta yedekte olabilir rekoruda kırdı hemde yorgun dinlenir hakan...
servet son milli macta iyi oynadı kalli bence onu bu macta yine oynatır..Hakan ve volkan ikisi birliktedede oynayabilir..
CeNTeR_TR
12.Eylül.2006, 19:39
Hakan'ın sakatlığı da var zaten..Büyük ihtimal Nonda oynar...
Emurafu
12.Eylül.2006, 19:44
Hakan'ın sakatlığı da var zaten..Büyük ihtimal Nonda oynar...
İnsallah düzelir:)Hakan bu sene formda ama biraz dinlenmesi lazım..
Nonda daha cok formda son milli macta gol attı cift kale goller sıraladı...İnsallah nonda gol atıp kazanacaz..
servet yerine bir kerede Bozuidi görmek istiyorum ondan sonra kim oynamalı konusuruz..
erdemzorer10
12.Eylül.2006, 19:46
stoperde hakan baltanın oynamasını ümit ediyorum..istatistik anlamında şuanda Türkiyedeki en iyi sol bek olsa dahi stoper özelliginin bize daha fazla fayda saglayacagını düşünüyorum..
forvet hattında hakan sakatsa nonda-karan oynamalı...ama serkanı en azından kadroya alması gerektigini düşünüyorum...son maçta kadroya girememişti...
Emurafu
12.Eylül.2006, 19:48
Volkanda baya göbek var bu aralar şişmiş baya....Gecenki cift kale macta tvde izledim..
King_91
12.Eylül.2006, 20:51
Kazanırız..Nondadan gol bekliyorum
omer-faruk-14
12.Eylül.2006, 21:18
Rahat alırız 3 puanı.
El Comandante
12.Eylül.2006, 21:41
Zor bir mac.Ama biz mactan 3 puanla ayriliriz.Lincoln ve Nonda`dan gol bekliyorum (:
alperenash
12.Eylül.2006, 21:43
rahat alırız
uAburak89
12.Eylül.2006, 23:56
Sağlık Raporu: Servet Çetin ve Hakan Şükür
Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Servet Çetin dün gece oynanan Macaristan Milli maçının son dakikalarında aldığı darbe sonucu sakatlandı.
Oyuncumuzun sağlık ekibimiz tarafından bugün yapılan kontrollerinde çekilen BT’sinde, onuncu kaburgasında bir kırık tespit edildi.
Oyuncumuz Hakan Şükür, Milli Takımımızın Macaristan karşılaşması hazırlıkları sırasında sakatlandı. Bu sabah sağlık ekibimiz tarafından yapılan muayenesinde MR’ı çekilen Hakan’ın sol uyluk arka adalesinde ödem tespit edildi.
Sağlık ekibimiz her iki oyuncumuzun tedavisini Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi’nde sürdürecek.
-------------------------------------------
Servet oynayamaz herhalde, Sabri de yok.. Maç kesin bizim.. :D
El Comandante
13.Eylül.2006, 00:04
Dün zaten Servet`in sakatlandigini görünce öyle bir sevindim ki anlatamam :D Yav ben diyorum Allah bize yardim ediyor :) Servet,Sabri yok.Kurtulduk onlardan yav :D
Ayrica Burak kardesime katiliyorum,mac kesin bizim,farka da gideriz hatta :D
nerazzuri
13.Eylül.2006, 00:47
Bu Maçta
Lincoln - Konyaspor maçı olur. (:
Lincoln : 2 - 0 : Konyaspor. :)
uAburak89
13.Eylül.2006, 00:48
Ağzından bal damlıyor Sekocan.. :D
nerazzuri
13.Eylül.2006, 00:58
Ağzından bal damlıyor Sekocan.. :D
Burak çok saol.
Da Bal falan demesek :zuhaha oruçluyum zaten acıktım :p
Varonil
13.Eylül.2006, 18:15
Galatsaray rahat kazanır.
Fietra 10
13.Eylül.2006, 18:20
Rahat bi maç olmayacak...galibiyete yakın takım Galatasaray fakat Konya'da galibiyetle tanışamadı henüz ve onlarda en azından puan için geliyor İstanbul'a..
%70 GS
%20 Beraberlik
%10 Konya diyorum:)
yunusgs
13.Eylül.2006, 18:22
Rahat olmasada bu maçı alırız 2-0 Goller Lincoln ve oynarsa Nonda.diye tahmin ediyorum.
King_91
14.Eylül.2006, 07:22
Rahat olmasada bu maçı alırız 2-0 Goller Lincoln ve oynarsa Nonda.diye tahmin ediyorum.
Hakan oynayamıycak diye biliyorum.Onun yerine de Nonda oynar inşallah
RaSenGan
14.Eylül.2006, 08:42
Rahat alırız.
SaRPeR1903
14.Eylül.2006, 08:44
Gs zorlansada kazanır..
Roberto Baggio
14.Eylül.2006, 09:29
evet büyük ihtimal bu maçta nonda'yı izleme fırsatımız olacak......
ultraslanerdem
14.Eylül.2006, 17:05
Nonda oynarsa rahat alırız.En az 3-0 bekliyorum...
yunusgs
14.Eylül.2006, 17:14
Sakatlıklar nedeniyle kadroda zorunlu revizyona gidecek olan Kalli'nin, bu hafta tüm yabancılara birden görev vermesi bekleniyor.
15.9.2007
Milli sıkıntı!
Cim Bom'un A Milli oyuncuları; Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ve Servet Çetin Florya’ya sakat dönünce, teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp, kadroda revizyon kararı almak zorunda kaldı. Bu isimlerden Şükür, dünkü idmanda takımla çalışsa da, Sion maçını düşünen tecrübeli hocanın, Kral’ı Konya karşısında riske etmeyeceği öğrenildi. Hakan Şükür’ün yerine, Shabani Nonda’nın, Ümit Karan ile birlikte forvette görev yapması bekleniyor...
Sahada Barış!
3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Arda’nın yerine en uygun aday Ayhan gibi görünüyor. Ancak Feldkamp, idmanlardaki performansını çok beğendiği Carrusca’yı bu bölgede deneyip, son bir şans vermek istiyor. Sabri’nin yokluğunda sağ kanattaki yükü genç Barış çekecek. En çok merak edilen değişiklik ise kaburgası kırılan Servet ile Bouzid arasında... Cezayirli’nin, Fransızca konuşan Song ile iyi bir ikili olacağı düşünülüyor.
KAYNAK:FANATİK
NONDA OYNAYACAKMIŞ BEN LİNCOLN VE NONDADAN GOL BEKLİYORUM BU AKŞAM VALLA RÜYAMA GİRDİ BU MAÇ LİNCOLN SSÜPER BİR GOL ATTI BU MAÇTADA ATABİLİR:D
ultraslanerdem
14.Eylül.2006, 18:00
Kaynağı görmeden önce içimde bir mutluluk olmuştu Carrusca,Bouzid açısından.(=
goosfraba
14.Eylül.2006, 19:08
Bence Carrusca bu takımda oynamalı, adamı doğru dürüst bir 90 dakika izleyemedik
El Comandante
14.Eylül.2006, 19:19
Bu macta Carrusca`yi,Bouzid`i ve Nonda`yi net bir sekilde izleyebilecegiz,nasil olduklarini görebilecegiz.
İnşallah Carrusca,Nonda ve Bouzid'i izleriz, maç da zorlanacağımızı düşünmüyorum kazanırız, güzel utbol bekliyorum...
yunusgs
14.Eylül.2006, 20:16
Kaynak:Fanatik en gerçekçi gazetelerden birisi.Fotomaç olsa hadi neyse inanın Nonda Bouzid ve Carrusca ya da Ayhan kadroda.
Emurafu
14.Eylül.2006, 21:52
Sabri aut Barış in
Arda aut Carusca in
Servet aut Bouzid in
Hakan aut Nonda in
Fanatik kadrolarda yanılmaz:9
Bouzid cok hata yapacak ondan hiç ümitli degilim insallah beni yanıltır..
Hakan baltada oynayabilir belli olmaz..
IcedEarth
15.Eylül.2006, 06:08
En büyük rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada kazanmak şart oldu artık.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 06:15
İnşallah Konya Galatasaray'dan puan alır.Bunun olabileceğine inanıyorum.
yunusgs
15.Eylül.2006, 06:19
Evet yarın mutlaka kazanmamız lazım.
Emurafu
15.Eylül.2006, 06:31
carusca lincoln le cok iyi anlasıyor nerden biliyorsunda demeyin gs tv de Florya günlügünde her gün izliyorum.....
Hakan balta bence ilk onbir oynar.....
Bu seferki kısmeti Galatasaray bence tepmez..
KaF KeF
15.Eylül.2006, 06:42
çok büyük avantaj yakaladı galatasaray...
RoNNiE91
15.Eylül.2006, 06:44
Fener'e de rahat alır demiştik ama olmadı.Futbol bu herşey olabilir.Galatasaray kalite olarak daha üstün ama belli olmaz.
Emurafu
15.Eylül.2006, 06:46
Biz Galatasaraylı Arkadaslar Aman büyük konusmayalım da Nazar degmesin:D:D
Maç sonuna kadar bekleyelim:)Çok konusunca kaybediyoruz:):)
Universal
15.Eylül.2006, 07:00
Seyircisiz maçlarda G.Saray daha iyi konsantre oluyor. G.Saray'dan rakiplerinin puan kaybettiği haftada galibiyet bekliyorum.
uAburak89
15.Eylül.2006, 07:04
Bu sefer puan farkını açma fırsatını geri çevirmeyiz umarım..
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 07:12
Galatasaray bugünden sonra Konyaya fark atar
King_91
15.Eylül.2006, 07:34
İnşallah bu sefer bu şansı tepmeyiz.Ama bu sefer içimde bi his var kazanacaz :D
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 07:38
Konya'nın kalecisi Özden iyi bir kaleci.En büyük güvencem o bu maçta.Bize karşı çok oynamıştı.Ayrıca Konya iyi bir futbol oynarsa Galatasaray'dan puan koparabilecek bir ekip.Tüm dualarımız Konya ile.
BlackEagle19o3
15.Eylül.2006, 07:46
Konya kazansa da lider olsak.Beraberlik de iyidir:)
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 07:49
Konya kazansa da lider olsak.Beraberlik de iyidir:)
Valla bende galibiyet hesapları yapıyorum ama yok.Çok zor.:D
tombul taho
15.Eylül.2006, 08:13
Galatasaray genel de büyük takımlar ne zaman puan kaybetse puan kaybeden bir takım. Tuttuğum takım olmasına rağmen bunu kesinlikle belirtebilirim. Nedendir bilinmez şaşkın bir oyun içine giriyorlar. ya da ne kadar iyi oynarsak oynayalım mutlaka maçta rakip takımdan bir kahraman çıkıyor. Çok maçlar oldu öyle. Galatasaray'ın tek kale oynayıp Hakan Şükür'ün sayısız gol fırsatlarından yararlanamadığı üstüne bi de rakip takımın yaptığı tek atakta gol atıp Ali Sami Yen'de beraberlikle ya da mağlubiyetle tamamlanan maçlar...
İşte bu yüzden açıkçası ben yarın için biraz tırsıyorum. Kısacası izleyip göreceğiz.
uAsamet91
15.Eylül.2006, 08:16
Yarin bir supriz yasamasyis ins.1-0 olsun bizim olsun
gorkemyilmazkarasu
15.Eylül.2006, 08:16
galatasaray geçen hafta düştüğü hataya düşmez kazanır bu sefer
Rodrigo Tello
15.Eylül.2006, 08:18
Gs her türlü alır...
El Comandante
15.Eylül.2006, 08:37
Bu hafta kazanacagiz,hem de hic zorlanmadan.Öyle doguyor icime.3-0 ya da 3-1 alacagiz maci :)
Galatasaray genel de büyük takımlar ne zaman puan kaybetse puan kaybeden bir takım. Tuttuğum takım olmasına rağmen bunu kesinlikle belirtebilirim. Nedendir bilinmez şaşkın bir oyun içine giriyorlar. ya da ne kadar iyi oynarsak oynayalım mutlaka maçta rakip takımdan bir kahraman çıkıyor. Çok maçlar oldu öyle. Galatasaray'ın tek kale oynayıp Hakan Şükür'ün sayısız gol fırsatlarından yararlanamadığı üstüne bi de rakip takımın yaptığı tek atakta gol atıp Ali Sami Yen'de beraberlikle ya da mağlubiyetle tamamlanan maçlar...
İşte bu yüzden açıkçası ben yarın için biraz tırsıyorum. Kısacası izleyip göreceğiz.
Bende Çağrı ile aynı endişeleri taşıyorum. Mesela 2005/2006 sezonunda Fenerbahçe puan kaybettiği zaman bizim Galatasaray'da puan kaybediyordu. Hatta Fenerbahçe berabere kalıyordu bizim takım yinelip puan farkını bile açıyordu :)
Tek tesellim o sezona göre kadromuzda önemli değişikliklerin yaşanması inş. haftayı 3 puanla kapatarak farkı açarız...
YusufT
15.Eylül.2006, 10:09
Solda Carrusca Sagda Baris oynayacak gibi. bence maci Galatasaray 2-1 yener
Önemli rakiplerimizin 2 puan kaybettiği bu hafta da inşallah biz kazanırız inşallah onlara uyup berabere kalmayız.
Ralph
15.Eylül.2006, 16:53
Galatasaray bu maçda berabere kalırsa muhtemelen geçen hafta tekrarlanmış olacak.Buda sadece anadolu kulüplerine yarayacak.
VahdeTrabzon
15.Eylül.2006, 19:53
zorlu bi maç olacağa benziyo
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 21:45
Geçen haftaki gibi beraberlik geleneği dvm eder bakarsınız:) Galatasaray favori büyük ihtimalle kazanıcaktır maçı savunma nın performansı çok önemli...
deniz.91
15.Eylül.2006, 21:47
çok zor bir karşılaşma olacak konya kazanamıyor ligin başından beri bu maça asılacaklar beraberede bitebilir
TürkuAz
15.Eylül.2006, 21:48
çok zor bir karşılaşma olacak konya kazanamıyor ligin başından beri bu maça asılacaklar beraberede bitebilir
Diğer 4 maça asılmadılar ve kazanamadılar, hadi diyelim onlara da asıldılar ama kazanmayı beceremediler.Bunu Galatasaray'a karşı mı yapacaklar ?
uAburak89
15.Eylül.2006, 21:49
İstedikleri kadar asılsınlar, sonucu onlar değil bizim oyunumuz belirleyecek..
deniz.91
15.Eylül.2006, 21:50
Diğer 4 maça asılmadılar ve kazanamadılar, hadi diyelim onlara da asıldılar ama kazanmayı beceremediler.Bunu Galatasaray'a karşı mı yapacaklar ?
Anadolu takımları İstanbul takımlarına karşı daha bir istekli oluyor diğer maçlarına göre daha fazla motive oluyorlar bu benim görüşüm sadece ayrıca gsdede baya eksikte var
uAburak89
15.Eylül.2006, 21:55
Aykut
Uğur-Song-Bouzid-Volkan
Barış-Linderoth-Lincoln-Carusca
Nonda-Hakan Şükür
Fazıl Ünverdi şova başladı yine, ona göre muhtemel 11 bu şekilde olacakmış..
Bu ortasaha ve forvetle çıkarsak, galibiyet zor..
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 22:02
Manisa maçında sanırsam 2golde Volkan ın tafafından geldi Uğur v Bouzid in oyunu çok önemli yinede Lincoln olduğu sürece hucumda süper bir Galatasaray var...Nonda bakalım neler yapar...
tombul taho
15.Eylül.2006, 22:08
Aykut
Uğur-Song-Bouzid-Volkan
Linderoth
Barış-Carrusca
Lincoln
Nonda-Ümit Karan
Bence de on bir bu şekilde olacakmış gibime geliyor. Aman nasıl olursa olsun yeter ki kazanlım. :)
Oghuse
15.Eylül.2006, 22:38
Biraz önce kadro hakkında bilgi verdi..
Orkun
Barış-Song-Bouzid-Volkan
Hasan-Linderoth-Lincoln-Carrusca
Nonda-Hakan
Şeklide verdi.Bouzid ve Volkan olması lazım gerisinden eminim Galatasaray bu dizilişle sahaya çıkacakmış..
TürkuAz
15.Eylül.2006, 22:40
Barış Özbek sağbek oynayacak, ileri ikilide Hakan ve Nonda.Kalede yine Orkun var, sol açık ve sağ açık diğer maçlardan çok farklı..
Kalli ne yapmaya çalışıyor acaba ?
WebMaster91
15.Eylül.2006, 22:42
Ayrıca Ayhan nerde??..
Ziya38
15.Eylül.2006, 22:43
Ilk 11 ler aciklandi mi ustalar ? Yukardaki Verilmis dizilis dogrumu?
El Comandante
15.Eylül.2006, 22:44
---------Aykut---------
Ugur--Song--Bouzid---Hakan Balta
----------Linderoth--------
Baris--------------------Ayhan Akman
-----------Lincoln--------------
--------Nonda---Ümit Karan----
Kadro böyle olmali.Carrusca 2.yari oyunun gidisatina göre sürülebilir sahaya.
uAburak89
16.Eylül.2006, 00:05
Kalli ne düşünüyor bilmiyorum ama, umarım yanılmaz.. Bu hafta puan kaybetmemeliyiz..
RaSenGan
16.Eylül.2006, 00:11
Nonda sol ayak.Solda olmalı.
Emurafu
16.Eylül.2006, 02:17
aygün sende iyi daha.....Saha içinde forvet dedigin heryerde golü kokluyacak..Lafın gelişi yazmıs sende menejerlık oyunu gibi konusmussun:D:D
Bouzide güvenmiyorum insallah yanılırım...
19_SeRDiNÇ_05
16.Eylül.2006, 02:36
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftayı üç puanla kapatarak puan farkını açmak isteyen Galatasaray, Konyaspor'u konuk ediyor. Sarı kırmızılıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Nonda ilk kez ilk onbirde yer alacak.
Bu sezon sahasında oynadığı iki seyircisiz maçta da galibiyet almasını bilen Galatasaray, lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Konyaspor'dan alacağı üç puanla Beşiktaş'ın puan farkıyla önüne geçmek, Fenerbahçe ile puan farkını da 5'e çıkarmanın planlarını yapıyor. Saı kırmızılılar'da sakatlıkları süren Arda, Sabri, Servet ve Hakan Şükür'ün bugün sahada olması beklenmiyor. Bouzid ve Nonda bu sezon ilk kez onbirde olacak. Konyaspor'da ise Eren ve Koray'ın sakatlıkları bulunuyor. Yeşil beyazlıların yeni transferi Washington ilk kez resmi bir maçta forma giyecek.
Saat 21.00'de başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek. İşte muhtemel onbirler
GALATASARAY: Orkun, Uğur, Song, Bouzid, Volkan, Hasan, Linderoth, Lincoln, Carrusca, Hakan, Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: K.H. Feldkamp
KONYASPOR: Özden, Burak, El Saka, Erkan S., Da Silva, Neca, Erman Ö., Mustafa Er, Sedat, Batista, Veysel
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, İsmail Köse
Emurafu
16.Eylül.2006, 02:42
İyide Kalli ayhanı kesmez..Bencede oynaması lazım..Carusca-Hasan bunlar hep ofansif cok poziyon veririz...
TürkuAz
16.Eylül.2006, 02:43
Umarım maçtan iyi bir skorla ayrılırız ki bu zor görünüyor, "Bouzid" tam bir kapalı kutu..
Emurafu
16.Eylül.2006, 02:45
ntv de açıklanan kadro bu ayrıca dünkü antremandada bu kadroyu denemiş
-------------Aykut------------
Barış-----Song----Bouzid----Volkan
-----------Linderoth----------
Hasan----------------------Carrusca
------------Lincoln-----------
--------Nonda----Hakan--------
Kalli Carrusca'yı yedek oturtur
formda olan Ayhan'ı kesmez Carrusca da başka yerde oynayamaz
eger Carrusca'yı da oynatmak isterse
Linderoth sag acık ayhan ön libero olarak oynatabilir ki bu da cok saçma olur diye düşünüyorum
Carrusca yine yedektir..
Bu Kadro cok tehlikli zaten stoper bouzid saatli bomba.....
uAburak89
16.Eylül.2006, 03:00
Aykut
Uğur-Song-Bouzid-Volkan
Barış-Linderoth-Lincoln-Carusca
Nonda-Hakan Şükür
Fazıl Ünverdi şova başladı yine, ona göre muhtemel 11 bu şekilde olacakmış..
Bu ortasaha ve forvetle çıkarsak, galibiyet zor..
Adama şov yapıyor dedik, haklı çıkacak galiba.. :icon_redface:
Bouzide güvenmiyorum insallah yanılırım...
Emrah Bouzid Transferi gerçekleştiğinde öve öve bitiremiyodun adamı şimdi güvenmiyorum diyorsun nedir fikrini değiştiren.?
Emurafu
16.Eylül.2006, 03:11
Emrah Bouzid Transferi gerçekleştiğinde öve öve bitiremiyodun adamı şimdi güvenmiyorum diyorsun nedir fikrini değiştiren.?
İbrahim ben hermacı ve antremanı izledim gs tv sagolsun...
Fikrimi degitiren olayları söylim..Yaptıgımız bütün hazırlık maclarında hata yaptı song ile cok uyumsuz tek olumlu olayı oyuna iyi top sokuyor insallah örnek bolu macı ,iyi hatırla bouzid girdi erol sürekli pozisyona girdi ve 2 gol yedik...
Penaltı yaptıgı macı hatırla....
Ahmat cakır falanda hatta yorum yapmısdı..Ayrıca Galatasarayı cok yakından takip eden bütün yazarlar aynısını söylüyor en basta kadir cetincalı..Buseneki en kötü trnasfer bouzid miş..
İnsallah kendini geliştirmişdir diyecem ama son milli macta onun yüzünden yenildiler büyük hatalar yaptı golde onun yüzünden oldu...
Antremanlarda en kolay calım yiyen futbolcu bouzid....
İbrahim insallah ben yanılırım ha bunlar cıkarsa mac sonunda emrah demişdi dersin:D:D:D
İnsallah yanılırım...
Fazıl abi benim kadrom kesin diyor..Ama fazıl abide kalliye cok kızıyor ayhan gibi adamı oynatmıyorsun üstelik bu macta savunmamız daha tehlikeli olacak ortsaha cok kosan adam olması lazımdı..Malesef kalli ortasahayı cok ofansif kurmus..Carusca bakalım nasıl oynayacak antremanlarda lincoln ile cok iyi paslar yapıyorlardı baya uyumlular.. insallah bu macı kazanırız........
Kalliye yinede güveniyorum...
Ziya38
16.Eylül.2006, 03:45
Gayet guzel dizilis..ama cok ofansif olmus..ayhan oynamli diye dusunuyorum..
RaSenGan
16.Eylül.2006, 03:48
Nonda Goller Onda :) Nonda varsa alırız.
Varonil
16.Eylül.2006, 03:48
Sessiz zirve!
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Galatasaray'ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle yine seyircisiz oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
G.Saray'ın kulüp doktoru İlker Yücesir, bugünkü Konyaspor maçında Sabri ile Arda'nın oynayamayacağını, kaburgasında kırık bulunan Servet ile ayak bileğinde ağrıları olan Mehmet Güven'in de oynama şansının çok düşük olduğunu bildirdi.
Özellikle sakat oyuncularının çokluğundan sıkıntı yaşayan teknik direktör Feldkamp'ın, kaburgasında kırık bulunan Servet'in yerine, sezon başından beri resmi maçlarda forma şansı bulamayan İsmael Bouzid'i oynatması bekleniyor.
G.Saray seyircisiz de kazanıyor
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında bugünkü Konyaspor maçını da, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor.
Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan 7'sini kazandı, sadece 1'ini yitirdi.
6'sı Ali Sami Yen, 2'si de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 17 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü.
''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilkinde, sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0, ikincisinde ise 3. haftada Ankaragücü'nü 1-0 yenmişti.
"Galatasaray'ı rahat yeneceğiz"
Lig'in ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ifade eden Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı şunları söyledi: " Oynadığımız dört karşılaşmada da oyun üstünlüğü olan takım bizdik. Fakat, şanssızlığımızdan dolayı galip, gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray, maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak, buna bana süpriz olmayacak. Galatasaray, karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."
Eren Şen ve Koray dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Konyaspor, Galatasaray karşısında yeni transferi Washington Luiz'i de silah olarak kullanmayı düşünüyor.
Muhtemel 11'ler
Galatasaray:
Aykut
Uğur
Song
Bouzid
Volkan Yaman
Hasan Şaş
Linderoth
Lincoln
Ayhan (Carrusca)
Ümit Karan
Hakan Şükür (Nonda)
Konyaspor:
Özden
Burak
El Saka
Erkan Sekman
Da Silva
Neca
Erman Özgür
Mustafa Er
Sedat
Batista
Veysel
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 21.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV
G.Saray ile Konya 19. kez
Galatasaray ile Konyaspor ligde bugün 19. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Birinci Lig'e ilk kez 1988-1989 sezonunda yükselen Konyaspor ile yaptığı 18 karşılaşmada, galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı.Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 36 gole karşılık filelerinde 14 gol gördü.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlar İstanbul'da 3-3, Konya'da da 2-2 bitti.
İstanbul'daki maçlar
''Cim Bom'', ligde Konyaspor ile İstanbul'da oynadığı maçlarda sadece geçen sezon puan kaybetti.İki ekip bugüne dek İstanbul'da 9 maç yaparken, bunlardan 8'ini Galatasaray kazandı, geçen sezonki maç ise 3-3 bitti.Galatasaray, İstanbul'da yapılan maçlarda 22 gol kaydederken, Konya ekibi ise buna 9 golle karşılık verdi.
16.09.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
GeNç KaRTaL
16.Eylül.2006, 03:50
Nasıl asılmadılar.Adamlar bizim maçımızda aslanlar gibi oynadılar.Aynısını size karşıda oynayacaklardır.
Emurafu
16.Eylül.2006, 03:50
KESIN KADROLAR ACIKLANDI........
Servet iğne ile oynuormuş
___________Orkun__________
Uğur___Song____Servet__Volkan
Barış___Linderoth____Carrusca
__________Lincoln___________
_____Kral__________Nonda_____
Servet düşük performansına ve sakat olmasına rağmen iğne ve bandajla ilk 11 çıkıyorsa varın siz düşünün Bouzid’in nasıl bir futbolcu olduğunu . Feldkamp istediğini kesinlikle bulamadı Bouzid’de bu artık gün ışığına çıkmıştır . Bu demektir ki Bouzid ara dönemde yolcu . İnşallah szleşmesindeki şartlar ağır değildir .
Bouzid benide cok yanılttı:
Eray Dengiz
16.Eylül.2006, 03:51
Kral-Nonda...
bakalım.
batuhanry
16.Eylül.2006, 03:52
Ben bouzid i acaip sevdim.Neden bilmiyorum ama sevdim.Ona güvenin bence o hata yapmaz.
Bide ilk defa bu kadar heyecanlandım.Nonda da ilk 11 belki ondandır.Ondan da bu maçta gol bekliyorum ben.
Bu maç çok zevkli olcak bence 3-0 gibi rahat bir skorla alırız gibime gelio.
Tüh ya bouzid oynamıcakmış:(
Bu arada 17 Dk:)
uAburak89
16.Eylül.2006, 03:53
Bu kadro ile maçı kazanamayız bence, umarım yanılırım..
Emurafu
16.Eylül.2006, 03:55
Burak kadro iyi sadece carusca yerine ayhan olması lazımdı....İnsallah ayhanı aramayız.
Üstelik suanki sartlarda bu kadro ilecıkmak xorundayız..Sakatları unutmayın..
uAburak89
16.Eylül.2006, 03:57
Ayhan kesinlikle olmalıydı.. Hakan yerine Ümit Karan daha mantıklı bir tercih olurdu.. Servet konusunda yorum yapmasam daha iyi olacak..
El Comandante
16.Eylül.2006, 04:00
___________Orkun__________
Uğur___Song____Servet__Volkan
Barış___Linderoth____Carrusca
__________Lincoln___________
_____Kral__________Nonda_____
Biri bana Kalli`nin saka yaptigini söylesin ! Bu ne yav! Adam iyice gitti.Yasli teknik adam alirsak böyle olur iste.
Servet 0 yahu.Bouzid`e versene sans ! Simdi kimse bana Bouzid kötü demesin,Servettten kötü yoktur bu Dünyada.
Hakan sakat iste.Alsana Ümit Karan`i.Son 2 sezonda en cok gol atan oyuncumuz.
Carrusca ne ariyor orada ? Hakan Baltayi alsana sol beke.Volkan Yaman formsuz dinlendir.Sol kanata formda olan Ayhan`i al.
Off Kalli Offf !
uAburak89
16.Eylül.2006, 04:02
Gerets - Cihan
Kalli - Servet..
batuhanry
Carrusca inş. fiziğini geliştirmiştir ondan biraz tırsıyorum:S
Rodrigo Tello
Karan-Nonda daha iyi olurdu..Carrusca'nın gidişatına görede Ayhan girebilir ilerleyen dakikalarda..
Oghuse
16.Eylül.2006, 04:06
Carrusca'yı sanırım antrenmandaki performansından dolayı kadroya aldı hadi hayırlısı..
RaSenGan
16.Eylül.2006, 04:10
Servet maçın yıldızı olur.:)
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 04:16
Nonda Carrusca Barış Uğur Servet in performansını merak ediyorum bakalım nsl bir maç olur...
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:20
Penaltı ya olamaz böyle şey:mad:
Varonil
16.Eylül.2006, 04:20
Nonda attı 1-0......
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:21
Nonda attı:mad:
batuhanry
Golll
penaltı
NOoOondaaa
uAburak89
Oh be... :D
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 04:22
Attı GS 1-0... Nonda Penaltı...
Roberto Baggio
Nonda aslanım nonda........
RaSenGan
Nonda Goller Onda :) Dinleyebileceğimiz Radyo var mı ?
Fernando Gago
16.Eylül.2006, 04:23
Penaltıdan geldi gol maç erken bitti
fenerbahce_1907
Macı izleyen varmı pozisyon penaltımı.İçimden bi ses Hakan kendını attı diyor;;)
uAsamet91
Nonda Hayat onda:p
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:24
Nonda Goller Onda :) Dinleyebileceğimiz Radyo var mı ?
Olma mı:zuhaha Tıkla (http://www.yayinonline.com/asx/radyoplayer.asp?a=45324365248141767987098331921764 48895025213424645&sk=2&rd=ligradyo&lp=2blank)
RaSenGan
16.Eylül.2006, 04:24
KRAL Sağolsun :p
batuhanry
16.Eylül.2006, 04:25
NTV Radyonun linki varsa verebilirmisiniz:s
RaSenGan
16.Eylül.2006, 04:25
Olma mı:zuhaha Tıkla (http://www.yayinonline.com/asx/radyoplayer.asp?a=45324365248141767987098331921764 48895025213424645&sk=2&rd=ligradyo&lp=2blank)
Mersi Canım :)
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 04:30
İnşAllah geçen haftaki gibi bir penaltı değildir!Dünki verilmeyen golümüzden sonra haksız bir penaltı kararını bu bünye kaldırmaz...
Lionel Andres Messi
16.Eylül.2006, 04:31
abartmayın ya bizim penaltı kazanmaya hakkımız yok mu uzatmayın penaltıdan bahsetmeyelim.
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:33
Haksız bir penaltıysa bahsederiz ama normal bi penaltıysa konuşulmaz zaten.Tv de görcez mac sonu o zaman konusuruz bu konuyu zaten.
batuhanry
16.Eylül.2006, 04:33
Radyospr maçı anlatmıo adm gibi ya başka bi link varmı
*Önceki sayfadaki açılmadı bende
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:35
Lig radyo veriyor sadece macı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabin kırmızı tebrikler hakem bravo:mad:
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 04:44
nondaaaaaaaa gollllllllllllll
Memedov
Hakem kırmızı verdi, maç bitti.
BlackEagle19o3
Sabin ben senin....:mad:Ne biçim bi adamsın.Hakemi alkışlamış:(
Bu maç farka gider artık.Şans Galatasarayın yanında.....
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:45
Hakem zaten macı bitirdi artık fark gelir:mad:
uAburak89
Gol şov yapmamız lazım.. :D
BlackEagle19o3
Nonda attı yine:mad:
TürkuAz
Nondaaaa, hayat ondaaaa...
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 04:46
Maç bitti penaltı sonra kırmızı kart belki farka gider..
Ziya38
Nonda nondaaa haddi hattrick bekliyoruzz
Memedov
Tek sevindiğim nokta, Tahmin oyununda Galatasaray'a vermiştim :D
uAburak89
Nonda şov, bizi izlemeye devam edin.. :D
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 04:47
Nonda forması almaya gidiyorum :)
Lionel Andres Messi
nonda abi bir tane de benim için at.
Fıratcan Alçınkaya
Tek sevindiğim nokta, Tahmin oyununda Galatasaray'a vermiştim :D
Bende:)
Galatasaray hiç zorlanmadan kazandı Nonda da 2gol ile başladı...hatta dvamı da gelir
TürkuAz
Devamı gelecek, az sonra.. :D ( inşallah :p )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carruscaaaaaa.....
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:48
Carrusca attı 3-0
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 04:49
3-0 oldu tarihi fark geliyor:mad:
Ziya38
Carruscaaa
Roberto Baggio
Carruscaaaaaaaaaaaaa.........gollllllllllllllll
Fıratcan Alçınkaya
Carrusca da attı farka gidiyor Galatasaray...
RaSenGan
16.Eylül.2006, 04:50
Carrusca'ya bakın be :D Nonda şov var.Bu kadro süper yahu :)
TürkuAz
Marceloo Adrian Carrusca, tarih yazıyoruz.
IcedEarth
Geldiğinden beri savunduğum adam sonunda golünü attı. Yürüyedur Carrusca :zuhaha
WebMaster91
Carrusca başladı artık :D..
batuhanry
Golll Showw :D:DObaaa
DeNiZ_1903
Galatasaraya bakkk :)
Tahmin oyununu aldım :)
fenerbahce_1907
Bu mac 10 olur:zuhaha
yunusgs
16.Eylül.2006, 04:51
Konya kimmiş Konya bu takım harika bu sezon şampiyonuz.
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 04:52
2000 senesinden sonra ilk defa bu kadar zevkli maç izliyorum ......
WebMaster91
16.Eylül.2006, 04:54
Teşekkürler oldu :D..
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 04:54
Hucum hattı çok iyi Galatasaray ın... Ama Konya nın 4dk de yenik duruma düşmesi direncini iyice düşürdü...
uAburak89
16.Eylül.2006, 04:55
Teşekkürler oldu :D..
Bilgisayarını kapat, aç.. Düzelir..
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 04:58
Bize mi sordu penaltı yaparken veya 10 kişi kalırken ?
Hopp noluyo tek buldunuz saldırın:zuhaha.Bişey demedim ki burda harika oynuyor dedi birisi bu takıma karşı harika oynıcak tabi dedim ne var bunda:mad:
Roberto Baggio
Dk 4 de penaltı oluyor 28 de rakibin 10 kısı kalıyor.Bu mactada harika oynamassan hangi macyta oynıcan
eh yeter be artık ...
Memedov
Pardon ama tüm fenerlilerde doğal bir bahane yeteneği var doğuştan gelen...
Çoğul olarak konuşmasak daha iyi olacak..;)
Galatasaray kazanır demiştim, bu sezon çok iyi oynuyorlar.
WebMaster91
Washington girdi 3 defans oynayacak Konya..
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 04:59
maç olmuş 3-0 10Kişi 3defans oynasa ne gitti maç...
RaSenGan
16.Eylül.2006, 04:59
Harikasın Orkun.
inorax
16.Eylül.2006, 05:00
Çoğul olarak konuşmasak daha iyi olacak..;)
Galatasaray kazanır demiştim, bu sezon çok iyi oynuyorlar.
Doğru özür dilerim.Şöyle düzelteyim Bazı fenerlilerde doğuştan gelen bir bahane yeteneği var ! :D
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 05:00
Orkun süper bir kurtarış yapt az önce...
TürkuAz
16.Eylül.2006, 05:01
3'lü defans olunca, fark gelecek demektir..
uAburak89
16.Eylül.2006, 05:01
Servet'i zorlamanın anlamı yok artık, ikinci yarı Bouzid girer umarım..
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 05:03
Orkun coştu:mad::)
inorax
Orkun'dan müthiş bir kurtarış daha...
İlk Yarı bitti...
RaSenGan
Orkun coştu.Ve ilk yarı bitti.
WebMaster91
Servet'i zorlamanın anlamı yok artık, ikinci yarı Bouzid girer umarım..
Servet'in çığlığını ben duydum radyodan, adam halen oynuyo..Bu arada Orkun coştu :D..
Ziya38
Ilk yari bitti 3-0
gerrrard
Servet iyi oynuyor. Güzel gidiyoruz...
Rodrigo Tello
16.Eylül.2006, 05:05
Nonda 2.yarı hatrick yapar..
uAburak89
16.Eylül.2006, 05:07
Bouzid, Hakan Balta ve Serkan Çalık'ı izlemek istiyorum ben, Kalli değişiklik yapar umarım..
Lionel Andres Messi
16.Eylül.2006, 05:09
carrusca gol haricinde iyi oynuyor mu.en göze çarpan isim nonda mı?
RaSenGan
16.Eylül.2006, 05:13
Carrusca çok iyi.Nonda süper :)
YusufT
16.Eylül.2006, 05:14
Carrusca valla süper oynuyor. Nonda'da cok etkili, 2. golde topu iyi takip etti
TürkuAz
16.Eylül.2006, 05:15
Carrusca performansını sürdürürse, ilk onbirde yerini ayırtabilir.. :D
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 05:16
Arda nın yoklunu iyi değerlendirdi Carrusca...
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 05:18
Valla Maradona boşuna dememiş carrusca için arjantin'de en çok gelecek vaad eden 3 futbolcudan biri diye...
uAburak89
16.Eylül.2006, 05:19
Bu maçta seyirci olsaydı, tarihi fark gelebilirdi.. Ben yinede ikinci yarı gollerin olacağını düşünüyorum..
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 05:20
Valla Maradona boşuna dememiş carrusca için arjantin'de en çok gelecek vaad eden 3 futbolcudan biri diye...
:zuhaha:Dİyi ki bi gol attı.Ne kadar çok abarttınız yahu:o
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 05:21
Dur yahu ne ettin adam 1sene yattı 1gol attı Riquelme yaptın o kadar da değil...
WebMaster91
Carrusca kendini buldu, abartmadığımızı göreceksin ;)..
TürkuAz
Güzel bir gol attı ve maçta en göze çarpan isimlerden birisi, daha ne olsun ?
Universal
G.Saray'ın fark atacağı belliydi. Öyle oldu. 5-6 gol olur. G.Saray arayı açıyor. Umarım erken sevinmezler. Sevinenleri hali daha beş sezon önce Beşiktaş iki sezon önce Fenerbahçe'nin durumları ortada.
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 05:23
O lafı ben demedim yahu maradona dedi:)
Rodrigo Tello
16.Eylül.2006, 05:24
Güzel bir gol attı ve maçta en göze çarpan isimlerden birisi, daha ne olsun ?
Tamam iyi oynuyo,fakat daha bunları söylemek için erken degilmi ?Gs farka gidecek.Skor:6-0 :p
uAburak89
16.Eylül.2006, 05:26
Song bile atağa katılıyor.. :D
WebMaster91
16.Eylül.2006, 05:27
Song bile atağa katılıyor.. :D
Bi Orkun kaldı çıkmayan :D..
Fietra 10
16.Eylül.2006, 05:29
Galatasarayı şimdiden tebrik ederim..Bizim sıkıcı maçın üstüne gollü maç iyi gidiyor:D
TürkuAz
16.Eylül.2006, 05:40
En iyi ihtimalle 4-0 biter.Artık gol beklemeyin..:D
Ralph
16.Eylül.2006, 05:43
Konyaspor oyuncusu kimdi hatırlamıyorum ama gördüğü o kırmızı karta ben olsam rekor bir ceza verirdim.Takımın içine etti adeta.O çıkmadan önce Konyaspor çok iyi oynuyordu.Hatta çekişmeli olacak diye sevinmiştim ama yaptığı hareket takımına ihanetti.
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 05:45
Lincoln çıktı Hsan şaş girdi......
Fietra 10
16.Eylül.2006, 05:47
aslında Sabin'e hakem biraz acımasız davrandı ilk sarı kartta fakat 11 kişi olsaydı dahi 1-0'dan maçı çevireceklerine inanmıyodum..
Ralph
16.Eylül.2006, 05:49
Evet ilk sarı biraz acımasızdı.
RaSenGan
16.Eylül.2006, 05:51
Sıkıldım yahu :)
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 05:56
Gollllllll Krallllllllll................
Rodrigo Tello
16.Eylül.2006, 05:57
4 oldu Hakan attı..
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 05:57
4-0...Hakan Şükür attı...
RaSenGan
16.Eylül.2006, 05:58
Bir o eksikti :D 5 olur mu acaba :)
uAburak89
16.Eylül.2006, 06:00
Nonda'nın katkısı büyük golde, Hakan attı ve çıktı. Karan oyunda..
TürkuAz
16.Eylül.2006, 06:01
Maç böyle biter..:D
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 06:02
Gollllll Karannnnnnn Ümİttttttttttttt........
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 06:03
5-0 oldu belli idi fark olcağı...
TürkuAz
16.Eylül.2006, 06:03
Helal sana Karan, 5-0 ..
uAburak89
16.Eylül.2006, 06:04
Yeter bu kadar.. :D
RaSenGan
Bir o eksikti :D 5 olur mu acaba :)
Oldu :D Karan girer girmez atmış.3'lü forvet mi yapsak :)
Roberto Baggio
Hasann ŞaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ 6.............oha Yuh ÇÜŞŞ
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 06:05
6-0 oldu Hasan Şaş...Galatasaray Show...
fenerbahce_1907
Yeter be yeter:mad::zuhaha
TürkuAz
Beni yanılttılar, helal olsun aslanlar.. :)
inorax
Babam 6-0 biter demişti inanmamıştım dalga geçiyordum 4 bile olmadı diye 6-0 oldu :D
RaSenGan
Midem kaldırmıyo artık :D 16 Eylül :)
uAburak89
16.Eylül.2006, 06:06
Oha artık, bu skoru sevmiyorum.. :D Bari 7-0 olsun, o daha anlamlı.. :D
Burak Duran
16.Eylül.2006, 06:06
yeter artik cimbom yeter artik :D
Fietra 10
16.Eylül.2006, 06:08
yuh Konya'da moraller bayagı bozulacak..fakat haftaya evinde kazanacak buaya yazıyorum:D bkz. De Graafschap:1 8:Ajax ondan sonraki hafta Groningen:0 :2 De Graaschap bunun gibi bişe olacak Konya'da fazla mı uzattım ne:D :p
Maksic
biri bizi durdursun canım:)
fenerbahce_1907
Bitti.....
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 06:09
Maç Sonucu Galatasaray 6-0 Konyaspor...
Ziya38
16.Eylül.2006, 06:11
6-0 Bitti nonda bugun supperdi
RaSenGan
16.Eylül.2006, 06:11
Bugünlük yeter bu kadar :)
El Comandante
16.Eylül.2006, 06:13
Ohhh be !
Ne macti be !
Muhtesemsin Galatasaray !
Uzun bir aradan sonra,söyle rahatca,keyifli bir mac izledik.Futbolcularin hepsi harikaydi.Song,Nonda,Baris,Hakan,Carrusca,Orkun,Ha san...
Mac basinda korkum vardi ama futbolcular müthis hazirlanmislar,müthis oynadilar.Son saniyede bile golü düsündüler.Gönül isterdi 7-0 olsun ama olmadi :) Ümit atabilirdi onu ama neyse :)
Eger biz böyle oynamaya devam edersek sampiyon ilk devre sonunda belli olur ;;)
TürkuAz
16.Eylül.2006, 06:14
Kahretsin ya harikayız.. :D
BeeTLeJuiCe
16.Eylül.2006, 06:14
arkadaş dedi git maça bak 4-0 die. olm 5 dak kalmıs nolcak dedim gittim. :) 2 gol izledim.
uğur o 5 dakika boyunca super oynadı.
GS tum mac bu sekilde oynadıysa hem kalliyi hem oyuncuları tebrik ediyorum, bu oyunu surdururlersede sampiyon olurlar diyorum.
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 06:15
Abartma Baran'cım:zuhaha.Gs bugün 28.dakikaya kadar o kadar da iyi oynamıyodru.Konua 10 kısı kaldı Gs azdı:zuhaha
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 06:16
ağlamak istiyorum sayın seyirciler..........
uAburak89
Daha ligin başındayız, ama geçen seneye göre daha iyi oynadığımız bir gerçek..
TürkuAz
Abartma Baran'cım:zuhaha.Gs bugün 28.dakikaya kadar o kadar da iyi oynamıyodru.Konua 10 kısı kaldı Gs azdı:zuhaha
28 dakika içinde 2 gol bulmuşuz, 3 dakika sonra 3. gol geliyor, SONUÇ ; iyi oynamadı !
Çekememezlik yapmayın lütfen, objektif yorumlarınızı görelim.
El Comandante
16.Eylül.2006, 06:17
Sen maci izledin mi ? Yoksa ben mi yanlis mac izledim ?
Konya orta sahada top ceviriyordu yahu,Galatasaray macin basindan sonuna kadar inanilmaz istekli oynadi,mücadele etti,pres yapti.Müthis paslasmalar yapti,kanatlardan güzel bindirmelerle golleri bulduk.
Bugün Galatasaray muhtesem top oynadi.Insallah hep böyle oynariz :)
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 06:17
28 dakika içinde 2 gol bulmuşuz, 3 dakika sonra 3. gol geliyor, SONUÇ ; iyi oynamadı !
Çekememezlik yapmayın lütfen, objektif yorumlarınızı görelim.
:mad:Konya 10 kısı kalana kadar o kadar iyi oynamıyordu Gs bunuda kabule dın artık ya:mad
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen maci izledin mi ? Yoksa ben mi yanlis mac izledim ?
Konya orta sahada top ceviriyordu yahu,Galatasaray macin basindan sonuna kadar inanilmaz istekli oynadi,mücadele etti,pres yapti.Müthis paslasmalar yapti,kanatlardan güzel bindirmelerle golleri bulduk.
Bugün Galatasaray muhtesem top oynadi.Insallah hep böyle oynariz :)
Konya 10 kısı kaldıktan sonra süper oynaıd Gs.Ama ondan önce iyidi ama o kadar iyi değildi diyorum ben.
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 06:18
G.Saray topa tuttu: 6-0
Turkcell Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında lider Galatasaray, Konyaspor'u Ali Sami Yen Stadı'ndaki mücadelede 6-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. İlk yarısı da sarı-kırmızılı takımın 6-0 üstünlüğüyle sona eren mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 4 ve 28. dakikada Nonda, 32. dakikada Carrusca, 82. dakikada Hakan Şükür, 88. dakikada Ümit Karan ve 90. dakikada Hasan Şaş'tan geldi.
Bu sonuçla Galatasaray puanını 13'e yükseltirken, Konyaspor 3 puanda kaldı.
EL SAKA HAKAN'I DÜŞÜRDÜ, NONDA İLK GOLÜNÜ ATTI...
Maçın 3.dakikasında Konyaspor ceza sahasına giren Hakan Şükür, El-Saka tarafından düşürüldü, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Galatasaray'ın yeni transferi Nonda geldi, kaleci Özden ve topu ayrı köşelere gönderdi. Kongolu oyuncu böylece Galatasaray forması altındaki ilk resmi golünü atmış oldu.
İKİNCİ GOL DE NONDA'DAN...
Galatasaray'ı karşılaşmanın 28. dakikasında 2-0 üstünlüğe taşıyan gol de Nonda'dan geldi. Lincoln'ün ceza sahası dışından vurduğu sert şut, kaleci Özden'den döndü, seken topu ceza sahası içinde Nonda tamamladı, Özden'in müdahelesine rağmen top ikinci kez Konyaspor ağlarına gitti. 2-0...
BİR GOLDE CARRUSCA'DAN...
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan Carrusca, Hakan Şükür'ün sol kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde uçarak kafayı vurdu ve topu üçüncü kez Konyaspor ağlarına gönderdi.
KONYASPOR 10 KİŞİ...
Konyaspor'da karşılaşmanın 27. dakikasında kırmızı kart gören Sabin takımını 10 kişi bıraktı. Hakeme itiraz ettiği için ilk sarı kartını gören Fransız oyuncu Sabin, bu kararı alkışlayarak protesto etti, hakem Bülent Yıldırım bunun üzerine Sabin'e ikinci sarı kartı da göstererek oyun dışına gönderdi.
HAKAN ŞÜKÜR GOLÜNÜ ATTI, OYUNDAN ÇIKTI...
Karşılaşmanın 82. dakikasında ceza sahasına giren Nonda, sağdan kaçan Uğur'un önüne topu bıraktı, Uğur'da penaltı noktası üzerindeki Hakan Şükür'ü çok iyi gördü, Şükür yerden gelen topa gelişene çok iyi vurdu ve topu 4. kez Konyaspor ağlarına gönderdi. Şükür golü attıktan hemen sonra yerini Ümit Karan'a bıraktı.
ÜMİT KARAN'DA BOŞ DURMADI...
Hakan Şükür'ün yerine maçın 82. dakikasında oyuna giren Ümit Karan, 88. dakikada Uğur'un pasında sert bir vuruşla topu 5. kez Konyaspor ağlarına gönderdi.
HASAN ŞAŞ NOKTAYI KOYDU...
Galatasaray'ın gol yağmuruna son noktayı Hasan Şaş koydu. Uğur Uçar'ın yerden ceza sahasına sert kestiği topa gelişine sert vuran Hasan Şaş, topu 6. kez Konya ağlarına yolladı.
ORKUN'UN KALESİ GOLE KAPALI....
Galatasaray'ın ligde oynadığı ilk üç maçta kalesini koruyan ve gol yemeyen Orkun Uşak, sarı-kırmızılı takım ile ligde çıktığı dördüncü maçta da kalesinde gol görmedi.
uAburak89
16.Eylül.2006, 06:18
Mertcan sen maçı izledin mi, radyodan mı dinledin..
tombul taho
16.Eylül.2006, 06:20
:mad:Konya 10 kısı kalana kadar o kadar iyi oynamıyordu Gs bunuda kabule dın artık ya:mad
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konya 10 kısı kaldıktan sonra süper oynaıd Gs.Ama ondan önce iyidi ama o kadar iyi değildi diyorum ben.
Konya 10 kişi kaldığında yanlış hatırlamıyosa dakikalar 27'yı gösteriyordu. E tabi ilk dakikalarda oyuna ısınmaları sayarsak hiç bir takımın iyi oynayacağını söyleyemeyiz. Gayet doğal birşey iyi oynayamamak. O yüzden durum gayet normal. Özellikle Galatasaray gibi oyun temposunu 90 dakikaya yayan bir takım için gayet normal. Çünkü türkiye liginde bunu hiç bir takım beceremiyor. Beni en çok sevindiren Nonda'dan beklediğim performansı almış olmam. Ayrıca bir diğer maçın yıldızı da Uğur Uçar'dır bana göre...
Galatasaray'lı arkadaşlardan ricam lütfen kendi GALİBİYETLERİNİ kutlasınlar diğer rakip takım taraftarlarıyla kavga etmesinler...
Diğer rakip taraftarlarından ricam Lütfen kışkırtı mesaj atmayalım...
El Comandante
16.Eylül.2006, 06:21
Yahu artik hic karismayacam böyle sacma yorumlara.Keyfim yerinde,takimim 6 tane atmis,2.nin 2 puan önünde.Muhtesem top oynuyor.
Bundan sonra gelen yorumlar viz gelir tirs gider ;;)
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 06:22
Neyse demek istediğim Galatasaray Konua 10 kısı kaldıktan sonra süper oynadı ondan önce iyiydi ama o kadar iyi değildi diycektım biraz yanlıs anlaşılma biraz benim yanlıs anlatma tarzımdan dolayı küçük tartısma cıktı.::)
Galatasaray'a tebrikler:)
TürkuAz
16.Eylül.2006, 06:23
Teşekkür ederiz Mertcan..:D
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 06:24
Eskiden hep biz çok gol atardık ligte her mac 4 gol 5 gol atardık.Şimdi biz gol atamıyoruz Gs şov yapıyor:zuhaha.Ah zico ah ne hallere düşürdün bizi:mad::zuhaha
RaSenGan
16.Eylül.2006, 06:25
Bravo Nonda Bravo Hakan Bravo Ümit Bravo Hasan Bravo Carrusca Bravo Uğur Bravo Galatasaray.
19_SeRDiNÇ_05
16.Eylül.2006, 06:26
Beyler Sion da kupa maçında 7-0 yenmiş.
El Comandante
16.Eylül.2006, 06:27
Nonda`nin ilk macinda 2 gol atmasi,Carrusca`nin uzun bir zaman forma giymemesine ragmen macta siritmayisi ve güzel bir gol atmasi,Kral`in ligdeki 4.golünü atmis olmasi,Ugur Ucar`in artik sag bek aramayin,sahibi bulunmustur ! dercesine oynayisi,Song`un muhtesem bir defans oldugunu bir kez daha ispatlayisi vs. bunlar önemli ayrintilardi :)
Cok keyifliyim cooook !
RaSenGan
16.Eylül.2006, 06:28
Olsun.:) Biz bu gazla yeneriz Sion'u.
tombul taho
16.Eylül.2006, 06:28
Daha iyi... Onlar da hırslıbiz de hırslı çıkacağız. İşte bu çok iyi oldu. Ben deplasmanda beraberlik yeter kanısındayım. Biz işi içeride hallederiz. ;)
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 06:29
Sion Galatasaray'a rakip olcak bi takım değil cok rahat alır Gs macı.
El Comandante
16.Eylül.2006, 06:29
Ben Sion`u hem deplasmanda,hem kendi sahamizda devirecegimiz görüsündeyim.Eger bu oyunu oynarsak tabi.
Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 06:30
Bi tanede Lincoln atsa tam süper olcaktı :)
Tebrikler Galatasaray...
fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 06:31
Bugün bide seyirci olsaydı 10-0 olurdu:zuhaha
uAsamet91
16.Eylül.2006, 06:34
costuk mu neee :D:D
besiktas1903
16.Eylül.2006, 06:39
valla tebrikler. kimse boyle farkli skor beklemiyordu. galatasaraylilar keyiflilerdir..
TürkuAz
16.Eylül.2006, 06:42
Şimdi özeti de izleyeceğim..:D
Sekopej
16.Eylül.2006, 06:48
Galatasaray 6-0'ı sever.:p Keşke 7-0 bitseydi maç yahu.:n:
Şaka bir yana, ciddiye alıp cevap verip de ortam gerilmesin.;;)
El Saka maçı 3. dakika'da Konya lehine bitirdi, 10 kişi kalınca da artık bitsede gitsek havasında oldular.
Erken gol çok rahatlattı Galatasaray'ı. Biz de puan kaybedebiliriz stresini giderdi ve sonrasında çok rahat oynadılar. 2. yarıda biraz durdular yoksa tarihi fark olurdu. Gerçi 6-0 da tarihi fark ama.:p
Konuşacak birşey yok, tebrikler Galatasaray. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdiler. Tekrar tebrikler.
Not: Ortamı gerecek, rakip takımı kışkırtmaya yönelik bilerek atılan mesajlar cezalandırılacaktır. Ortada hiçbir şaibe yok, Galatasaray çıktı, aslanlar gibi oynadı ve kazandı.
19_SeRDiNÇ_05
16.Eylül.2006, 06:53
Galatasaray'ın yeni transferi Nonda, Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, fazla antreman şansı yapmadan takıma katıldığını ifade ederken, kendisi için oynamanın zor olduğunu söyledi.
Daha önce penaltı kullanacak isimin kendisi olmadığını ifade eden Nonda, Kaptan Hakan Şükür'ün kendisine, "Senin penaltıya ihtiyacın var" diyerek topun başına kendisini geçirttiğini ifade ederken, Hakan'ın gerçekten de kaptan gibi davrandığını belirtti.
Kaynak : Sporx.com
Universal
16.Eylül.2006, 06:54
Yıka yıka yendiler. Her gol ayrı bir güzel. Kanat organizasyonu ve yardımlaşma çok iyi. İyi ki taraftar yoktu. Birde olsa Konya'nın halini bile düşünmek istemiyorum.
RaSenGan
16.Eylül.2006, 07:10
Uğur Sabri'den 1000 kat daha iyi.
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 07:13
Barış'a tekrar hayran kaldım hemen Türk milli takımını seçsin:)
Lionel Andres Messi
16.Eylül.2006, 07:14
türkiyenin en büyük takımı galatasarayıma teşekkür ederim.çok güzel bir skor.:p:icon_cool:
uAburak89
16.Eylül.2006, 07:17
Penaltı kararı doğruymuş, hakem kırmızı vermesi gerekirken sarı bile vermemiş.. Özet izledim ve sinirlendim, neyse ki farklı kazandık.. :p
Oghuse
16.Eylül.2006, 07:18
Uğur Uçar'dan 3 asist çok iyi bir performans.Ayrıca Nonda çok iyiydi..
Eray Dengiz
16.Eylül.2006, 07:20
harika bir maçtı, çok zevk aldım...
çok gol kaçırdık onları atabilseydik daha güzel bir skor olacaktı ama 6 olsun bizim olsun felsefesini beğendim.
bu takım çok can yakacak, Song, Linderoth, Lincoln, Nonda kilit isimler bunların yanında Hakan harika oynuyor haftalardır, Barış çok ama çok çalıştı ve formayı sonuna kadar hakediyor, Uğur böyle devam etsin canımızı yesin, Volkan harika...
Nonda gerçekten bu gece harikaydı çok beğendim...
tombul taho
16.Eylül.2006, 07:21
Sabri bugün Uğur'un yaptığı 2 assisti yapamazdı ve o kadar iyi bindiremez adam geçemezdi. Ben Sabri sakatlandığında söylemiştim. Bu takımın Sabri'ye ihtiyacı yok Uğur gibi bir yeteneği var diye. Doğru bir tespit yapmışım. Bence Sabri'ye gerek yok. Bakalım Sabri Uğur2un bu performansını görünce neler yapacak onu merak ediyorum.
gerrrard
16.Eylül.2006, 07:23
VALLAHA ben Barış'ı beğenmedim sizin dediğiniz gibi...
Oghuse
16.Eylül.2006, 07:25
Hakanın Carrusca'nın golünde Volkan'la verkaç yapmadan önceki deparı harikaydı..
Burak Duran
16.Eylül.2006, 07:27
ya nasil oynadik anlamadim baya iyiydik umarim hep bole devam eder
besiktas1903
16.Eylül.2006, 07:36
hakikaten ugur cok guzel oynadi demin ozeti izledim.
gorkemyilmazkarasu
16.Eylül.2006, 09:22
takım olarak maça çok iyi hazırlanmış galatasaray ben kalede aykutu beklerken orkun çıktı yine..
uğur gerçekten çok iyiydi defans yönleri bazen aksayabiliyor buna dikkat edilmeli...song bence maçın yıldızıydı onun gibi bir oyuncumuz olduğu için şükretmeliyiz resman tek başına defans yaptığı anlar oldu..carrusca umarım kendini toplar daha iyi olur galatasarayın ona ihtiyacı var arda ve sabrinin yerine oynayan uğur ve barış yerlerini kaptırmazlar umarım çünkü bunu fazlasıyla hak ediyorlar..
son bir cümle hakan şüküre 37de olsa 40ta olsa bu takımda olmalı gerek nondaya yaptığı jest gerek uğurun asistinden sonra gidip ona sarılması carruscaya asistinden sonra yaptığı hareketler sahalarda görüp beni mutlu eden memnun eden hareketler ve bu oyunculara güven veren hareketler..futbolla yakından ilgili herkes bilir futbolda kendine güven özelliklede genç ve yeni bir takıma gelmiş oyuncular için çok önemlidir bunuda takımda sağladığı için hakan şüküre teşekkür ediyorum kendi adıma..
sonradan gelen edit: sabin gördüğü ilk sarı kart bence ağırdı ama alkışladıktan sonra atması doğruydu...
GeNç KaRTaL
16.Eylül.2006, 13:27
Tebrikler.Çok güzel bir skor.Darısı bizim takıma.
Aslında çok iyi oynamadık ara ara güzel pozisyonlar oldu neyse maçı kazandık Uğur-Carrusca-Hakan Ş-Song-Nonda bu maçta çok iyiydi Nonda'nın özellikle topa sahip oluşu vuruşları iyiydi takımımıza katkısı büyük olacak özellikle avrupa maçlarında ayrıca Hakan penaltıyı Nonda'ya bırakarak ve söylediği sözle kalitesini birkez daha gösterdi ;) bu maçta anlayamadığım Servet'in neden sakat sakat oynadığı :s Servet vazgeçilmez bir oyuncu mu?
uAburak89
16.Eylül.2006, 17:35
Yıllar sonra bir forvetimiz adam geçti, Nonda farkı.. :D
CeNTeR_TR
16.Eylül.2006, 18:37
Helal olsun...6 Tane attılar tek defans oynayarak ;;)
Takımda transferler var ve 11'deler...Bencde değil...
İlk defa bu kadar çok seviniyorum..Galatasarayın kazanmasına (=
Emurafu
16.Eylül.2006, 18:48
Galatasaray eger dün antreman yapmayıp maça asılsaydı konya 10 yerdi:)
Konyanın savunması topa girmiyor..Galatasaray sion macı hazırlıklarını tamamladı:)
Açıkçası defansa çok iş düşmedi bu maçta ilk 25 dakikadaki birkaç atağı saymazsak. Konya özellikle 10 kişi kaldıktan sonra resmen sahadan silindi. Tabii bu durumu daha çok Galatasaray sağladı.
Takımda bence en sevindirici durum, Hagi’den beri sıkıntı çektiğimiz orta saha bugün kim oynarsa oynasın sağlam bir duruş sergiliyor. Bu durum Kalli’nin zekasını gösteriyor kanımca. Çünkü Lincoln ve Linderoth gibi yeni transferlerin oynamadığı maçlarda bile orta sahada sağlam durmayı ve gerektiğinde maçı soğutup gerektiğinde atak yapmayı başardık. Bu yıla kadar Galatasaray’da orta saha, rakip takımlar için kolayca geçilebilen adeta bir yolgeçen hanı gibiydi.
Takımın aksayan yönlerine gelirsek bence tek bir konuda problem devam ediyor. Bugün sağ kanattan fazla atak yemedik fakat sol kanattan yediğimiz ataklarda Volkan pozisyonlarda çok geç kaldı. Kalli’nin Volkan’a ileri gitmek kadar geri dönmenin de ne kadar önemli olduğunu anlatması gerekiyor kanımca. Özellikle ataklarda ortasahaya çok iyi yardımcı olan Volkan hızlı gelen bir atakta geri dönmekte oldukça zorlanıyor. Bugün geç kaldığı pozisyonları Servet çok iyi kapattı, fakat kişisel olarak Servet hala güvenemediğim bir futbolcu. İyi konsantre olduğu zaman hatasız ve rakip forveti boğan Servet bir an konsantrasyonunu kaybettiğinde saç baş yolduracak hatalar yapıyor. Özellikle hızlı paslaşan rakipler karşısında zaman zaman eli ayağına dolaşıyor.
Bunların dışında takım ligdeki diğer takımlara göre lige oldukça iyi konsantre olmuş durumda. Bu kadar transfere rağmen lige bu kadar iyi adapte olmaları gerçekten alkışlanması gereken bir durum.
CeNTeR_TR
16.Eylül.2006, 18:51
Galatasaray eger dün antreman yapmayıp maça asılsaydı konya 10 yerdi:)
Konyanın savunması topa girmiyor..Galatasaray sion macı hazırlıklarını tamamladı:)
Yiğidi öldür hakkını yeme ama bu kadarda değil yani ;;)
Emurafu
16.Eylül.2006, 19:07
Yiğidi öldür hakkını yeme ama bu kadarda değil yani ;;)
Turgut Galatasaray tempo yapmadı sürekli top cevirerek kanatlardan adam kacırarak pozisyona girdi....Yani eger tempo yapsa idi 10 da olurdu:)
Konya savunması rezalet macı izlerken kahvede herkez gülüyor amatör defans gibi ne topa basıyorlar nede mücadele ediyorlar........Galatasaraylı futbolculardan topu ayagına alan kaleci ile karsı karsıya kalıyor..Savunmanın arasında cok kolay gectik...
Ben abartmıyorum..Eger uefamacı olmasaydı Galatasaryın skor dahada farklı olurdu..Oyuncularımızın yorulmaması sevindirici.
Sion macına o kadar kolay degil baya milli oyuncuları var...
BeeTLeJuiCe
16.Eylül.2006, 19:10
Kaleci 6. golden sonra bıktı iyice. :) defansa bağrıyordu 6 tane yedim hala açılıyor bu defans diye :)
Konya'nın 4 gol yedikten sonra hala bastırmasını anlamış deildim zaten. Biraz kontrollu oynar insan. Daha fazla rezil olmamaya çalışır.Kalecinin dediği gibi takım 4 gol yemiş defans ne akla hizmet hala açılıyor.
Atakan38
16.Eylül.2006, 19:32
GuzeL Maçtı
O Kdr GoLun İçinde Bıde LincoLn Atsaydı Cok Daa FazLa MutLu Olurdum
Nonda Çok İiydi.KraL Ztn Super Oynuo HaftaLardır.
Servet SakatLandı Die Sevınıodum Adam Yıne Çıktı 11'de
Allahtan Konya Oynayamadı Yoksa Yıne Perişan Olurdu
El Saka Kırmızı GormeLıydı.Sabin'in İlk Pozisyonda Gördüğü Sarı Kart Çok Saçmaydı
RaSenGan
16.Eylül.2006, 20:31
Ben Konyaspor'un forvetlerine acıdım :) 8 defa santra yapmaktan bıktı adamlar :D
omer-faruk-14
16.Eylül.2006, 22:15
Ben Konyaspor'un forvetlerine acıdım :) 8 defa santra yapmaktan bıktı adamlar :D
7 tane.;;)
Çok süper bir galibiyet oldu.:D Sion'u da böyle yenmek dileğiyle.
El Comandante
16.Eylül.2006, 22:19
Dün Kral`a olan saygim 1 kat daha artti.Dün Nonda ilk macinda golle bulussun,kendisini ispatlasin diye penaltiyi onun cekmesini istemis.Gercekten tam bir kaptan.
Iyiki varsin Kral Hakan Sükür.
Atakan38
16.Eylül.2006, 22:41
Ona Sadece Oynadığı FutboL İçin DeiL KişiLiği,AdamLığı v İnsanLığıyLa Beraber KraL Dioruz
Sion Maçındada BekLioruz GoLLerini :p
yunusgs
16.Eylül.2006, 23:37
Tek kelime ile muhteşem bir gol gol şov vardı çok iyi futbol oynadık hem iyi futbol hem bol gollü birmaç çok zevkli bir mücadeleydi en çok da Nondanın gol atması sevindirdi beni şimdi sıra Kasımpaşa ve Beşiktaşta.
TürkuAz
16.Eylül.2006, 23:38
Her maç için bu şekilde olması dileğiyle.. :p
batuhanry
16.Eylül.2006, 23:45
Her maç için bu şekilde olması dileğiyle.. :p
Amin:p
Sion da da orada bitiririz inşAllah
DeNiZ_1903
17.Eylül.2006, 00:07
Vallahi konyasporun ki kadar kötü bi defans görmedim adamlar topada girmiyor adam da tutmuyor nasıl iş anlamadım Gs daha da fark atabilirdi bu haftanın en iyi takımıydı performans olarak
BlackEagle19o3
17.Eylül.2006, 02:22
Tebrikler Galatasaray.Şu an en iyi top oynayan takım.Sion maçında da başarılar...
Galatasaray şu an oyunuyla şampiyonluğu hakediyor.Eğer Zico'Nun veya yönetimin kafasına taş düşmez ise bu böyle sürer.
BlackEagle19o3
17.Eylül.2006, 03:10
Galatasaray şu an oyunuyla şampiyonluğu hakediyor.Eğer Zico'Nun veya yönetimin kafasına taş düşmez ise bu böyle sürer.
Beşiktaşın hiç şansı yok mu yani:confused:Olay Gs-Fb arasında mı sadece?