View Full Version : Servet'te kırık !!!!
Emurafu
13.Eylül.2006, 01:48
Servet'te kırık!
Galatasaray'da, milli takımda sakatlanan futbolculara Hakan Şükür ve Servet de eklenirken, Servet'in, Macaristan maçında aldığı darbe sonucu onuncu kaburgasında bir kırık tespit edildi.
Maçın son dakikalarında sakatlanan oyuncunun bugün BT'si çekilirken, onuncu kaburgasında bir kırık belirlendi. Kulüp doktoru Murat Çevik, Servet'in tedavisine hemen başladıklarını ve Konyaspor maçında oynatabilmek için çaba harcayacaklarını söyledi.
Milli takımın Macaristan karşılaşması hazırlıkları sırasında sakatlanan Hakan Şükür'ün çekilen MR'ında ise sol uyluk arka adalesinde ödem tespit edildi. Çevik, Hakan Şükür'ün durumunda 1-2 gün öncesine göre düzelme gözlemlediklerini, bu oyuncuyu da Konyaspor maçına yetiştirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Bu arada, Galatasaray'ın milli takıma gönderdiği 5 futbolcudan 4'ü sakatlandı. Milli takım kadrosunda bulunduğu sırada transfer edilen Hakan Balta dışında, sadece Ayhan milli takımdan sağlam dönerken, Arda, Sabri, Servet ve Hakan Şükür'ün sakatlıkları, sarı-kırmızılı ekibin teknik heyetini sıkıntıya soktu.
13.09.2007
Kaynak : AA
TürkuAz
13.Eylül.2006, 01:51
Geçmiş olsun. :p
nekop
13.Eylül.2006, 01:58
İnşallah iyileşip Galatasaray'ın 11'de oynar. :D
Emurafu
13.Eylül.2006, 01:58
Manisa maçından sonra Servete en ağır yüklenenlerden birisi olmama rağmen ne olursa olsun bir insanın,heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun sakatlanma haberine Lütfen gülmeyelim yada oh be kurtulduk gibi mesajlar yazmayalım...
Serveti ararda olabiliriz..Bouzide hiç güvenmeyin paso hata yapıyor..Son milli mac örnek:)
gerrrard
13.Eylül.2006, 02:02
Manisa maçında çok hata yaptı çok yüklendiler ama ona rağmen, milli maçta iyiydi. Umarım Konya maçına yetişir. Yetişirse çok iyi olur.
Bouzid'e kalmayalım. :D
El Comandante
13.Eylül.2006, 02:03
Kurtulduk ! Servet`i bile arayacak durumdaysak biz hic Avrupa`ya gitmeyelim ozaman.
Manisa maçından sonra Servete en ağır yüklenenlerden birisi olmama rağmen ne olursa olsun bir insanın,heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun sakatlanma haberine Lütfen gülmeyelim yada oh be kurtulduk gibi mesajlar yazmayalım...
Serveti ararda olabiliriz..Bouzide hiç güvenmeyin paso hata yapıyor..Son milli mac örnek:)
Fenerbahçe ve Beşiktaş oyuncularına gülebilir miyiz?
ZeroG
13.Eylül.2006, 02:14
heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun
Tamam sakatlanma haberlerine asla gülmeyiz veya veya oh be kurtulduk demeyiz ki çok yanlış olduğunun çoğu kişi bilincindedir.Peki bu laf niye?
Emurafu
13.Eylül.2006, 02:14
Burda insan saglıgından bahsediyoruz üstelik mesajımı iyi oku ben Gs li arkadasları kast ettim hatta Gsli oyuncudur gibisinden yazdım..Çünkü servetin sakatlanmasını isteyen cok vardı o bakımdan yazdım..
M.Scofield
13.Eylül.2006, 02:19
Milli takım bize yaramadı 3. sakatlanan oyuncumuz oldu
Memedov
13.Eylül.2006, 02:23
Sakin olun Lütfen, En ufak bir sözde tartışma çıkarmayın..
Servet sakatlıktan kurtulup sahalara en kısa sürede döner umarım. Geçmiş olsun.
Emurafu
13.Eylül.2006, 02:23
Tamam sakatlanma haberlerine asla gülmeyiz veya veya oh be kurtulduk demeyiz ki çok yanlış olduğunun çoğu kişi bilincindedir.Peki bu laf niye?
Kardesim diger takım taraftarları gülsün ben onları takmıyorum..Mesajı yazmamdaki niyet su Gsli arkadaslar gülmesin gibisinden..Bos yere tartısma cıkıyor....Mesajımı iyi okuyun.Çünkü sakatlanmasını isteyen vardı önceden renkdaslarımı uyarmak istedim..Anlayana:)OLay bitmişdir:):)Bundan sonra mesajlarınıza dikkat edin..İyi günler şimdilik..
TürkuAz
13.Eylül.2006, 02:28
Bir derdi olan özelden halletsin sorununu, laf sokmalar veya imalı sözlerle bir yere varılmaz..
Bir derdi olan özelden halletsin sorununu, laf sokmalar veya imalı sözlerle bir yere varılmaz..
Tamam.......
besiktas1903
13.Eylül.2006, 06:59
gecmis olsun
uAburak89
13.Eylül.2006, 07:00
Üzüldüm diyemem..
goosfraba
13.Eylül.2006, 07:07
Servet'le de olur Servet'siz de
GeNç KaRTaL
13.Eylül.2006, 07:09
Pek önemli bir şeyi yokmuş anlaşılan.Konya maçına yetiştirme çabaları var deniliyor yazıda.
Kulüp doktoru Murat Çevik, Servet'in tedavisine hemen başladıklarını ve Konyaspor maçında oynatabilmek için çaba harcayacaklarını söyledi.
uAburak89
13.Eylül.2006, 07:11
Servet'le olmuyor, Servet'siz oluyordu.. :D
Mirza
13.Eylül.2006, 08:18
Kardesim diger takım taraftarları gülsün ben onları takmıyorum..Mesajı yazmamdaki niyet su Gsli arkadaslar gülmesin gibisinden..Bos yere tartısma cıkıyor....Mesajımı iyi okuyun.Çünkü sakatlanmasını isteyen vardı önceden renkdaslarımı uyarmak istedim..Anlayana:)OLay bitmişdir:):)Bundan sonra mesajlarınıza dikkat edin..İyi günler şimdilik..
Hiçbir kullanıcının başka bir kullanıcıya emrivaki konuşma gibi bir lüksü yoktur. Bundan sonra lütfen dikkat ediniz üslubunuza. Bu size bu konuda 2. uyarımdır umarım 3'üncüsü olmaz.
Yukarıdaki mesaj sizin içinde geçerli ve ayriyetten bir kişinin mesajından rahatsızlık duyuyorsanız bunu bizlere bildirebilirsiniz. Sizler rahatsız olduğunuz mesaj sahibini sözlü uyarırsanız o da size cevap verir ve burası kıraathane ortamına döner. Sizce bu ortam hoş olur mu ?