PDA

View Full Version : Zitouni Türkiye Milli takımında oynamak istiyor !!!

Emurafu
13.Eylül.2006, 02:34
Antalyaspor'un geçen sezon Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında kadrosuna dahil ettiği Tunuslu Ali Zitouni gözünü Türk Milli Takımı'na dikti. Türkiye'ye gelmeden önce Tunus'un Esperance takımında koşturan Ali Zitouni, Fatih Terim'e de çağrıda bulurak, "Türk vatandaşlığına geçmek istiyorum. Ben buradayım, ay yıldızlı formayı giymek istiyorum" dedi.

Antalyaspor'un başarısı için Tunus Milli Takımı'nın davetini reddettiğini de sözlerine ekleyen Ali Zitouni, "Türkiye'de Hakan Şükür, Tuncay gibi çok beğendiğim oyuncular var. Türk Milli Takımı, önümüzdeki zamanda inşallah çok daha iyi olacaktır. Ben buna inanıyorum" diye konuştu.

Tunuslu futbolcu, Türkiye'ye geldiği ilk 3-4 ay çok zorlandığını ancak şimdi alıştığını da vurgulayarak, "Burasının müslüman bir ülke olması işimi kolaylaştırdı. Buralar zaten Tunus'a çok benziyor" dedi.

Ali Zitouni, Antalyaspor'u düştüğü Süper Lige yeniden taşımak için elinden geleni yaptığını söyleyerek, "İyi bir takımız ve şampiyonluğun en güçlü adayıyız" dedi. Tunus milli takımında 40 maçta 36 gol atan 26 yaşındaki forvet, Antalyaspor'un Birinci Lig'de gol silahı olarak görülüyor. "Bütün gücümü kullanarak Antalyaspor'un tekrar Süper Lig'e çıkmasını sağlayacağım" diyen Ali Zitouni, Antalyaspor'a daha uzun yıllar hizmet etmeyi düşündüğünü söyledi. Zitouni, gol krallığında iddialı olduğunu, ancak öncelikle tek hedefinin Antalyaspor'u Süper Lig'e taşımak olduğunu da sözlerine ekleyerek konuşmasını şöyle noktaladı:

"Birinci Lig'de şuan 3-4 takım iddialı gibi görünüyor. Ancak, bence deplasmanda en çok kazanan takım şampiyon olur. Bu arada, nişanlıyım ve önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyorum. Eğer evlenirsem Tunus'ta ve Türkiye'de iki düğün birden yapmayı düşünüyorum. Tunus'taki düğüne uçak kiralayıp tüm takım arkadaşlarımı götüreceğim."
13.09.2007

Kaynak : DHA

Yuh diyorum !!!Üstelik Tunus milli takımında oynamıs yani Oynama sansı yok..........

Roberto Baggio
13.Eylül.2006, 02:37
Bu arkadaş galiba beyninden kıt ali zitouni git test yaptır....zeka testi..

TürkuAz
13.Eylül.2006, 02:38
Başka kapıya..

Cyzio
13.Eylül.2006, 02:45
Buyur gel canım, bi sen eksiktin..

Emurafu
13.Eylül.2006, 02:49
Zaten oynaması zor tunus milli takımında oynamıs....Ne günlere kaldık..

goosfraba
13.Eylül.2006, 02:53
Her insana bu milli formayı giymek nasip olmaz, senden daha iyi Türk gençleri var.

O yüzden Tarık'ın da dediği gibi başka kapıya ;)

Ralph
13.Eylül.2006, 03:05
Kendi milli takımında oynayamayan her oyuncuyu alırda koyarsak afrikaya döner vallahi milli takım.

uAsamet91
13.Eylül.2006, 03:08
Başka bi isteği varmıymış:)

RoNNiE91
13.Eylül.2006, 03:09
Bende oynamak istiyorum ama istemekle olmuyor Zitouni.Git Tunus'a.Burda biraz zor oynarsın.Hatta oynayamazsın.

M.Scofield
13.Eylül.2006, 03:09
mısır milli takımında oynayamıyor türk mili takımda oynayabilcek

KaF KeF
13.Eylül.2006, 03:25
ÇüŞşŞş...Acaba Appiah'ıda mı çağırsak?:D

Oghuse
13.Eylül.2006, 03:29
Bende Milli Takımda oynamak istiyorum hem de Türküm ama bir problem var lisansım yok her yerde oynarım. :n:

Memedov
13.Eylül.2006, 03:33
Bizim mahallede ki Ali , Veli , Hüseyin'i de kapıp geliyorum..

King_91
13.Eylül.2006, 03:33
Allah'ım Ya Yol Geçen Hanı Mı Burası????Zitouni'ymiş akşam akşam güldüm valla

Fıratcan Alçınkaya
13.Eylül.2006, 04:26
Burdan Fatih Terim e sesleniyorum duy beni Fatih Hoca Milli Takım da oynamak istiyorum çok iyi Ön Libero oynarım :zuhaha

Halil yedek kalııyor Zitouni eksik:)

Fernando Gago
13.Eylül.2006, 04:33
Zitouni'nin espri yapacağı tutmuş işte

Emurafu
13.Eylül.2006, 05:29
Zitouni kendi capında konusmus.......Adma tunus milli takımında 46 kez oynamıs Türk milli takımında oynaması hayal....

Turacı örnek:)

RaSenGan
13.Eylül.2006, 06:10
Top toplayıcı yapabiliriz aslında :)

Başka kapıya..

erdemzorer10
13.Eylül.2006, 06:27
Türk milli takımında oynayamayacagı gayet açık ve net..fazla söze gerek yok..

Universal
13.Eylül.2006, 06:51
Milli takımımızda iyi oynayabilecek oyunculara kapımız her zaman açıktır. Ama ne yazıkki Zitouni gibi bir oyuncu bu kapasitede değil. Ülkemizde M.Aurelio dışında oynayabilecek bir oyuncu yok. Yeteneği ve takıma katkısı ortada. Bunun kadar iyi oynamıyacaklarsa hiç gelmesinler.

gezenti
13.Eylül.2006, 07:15
Beyler Lincolnü de alalım bari takıma benzeriz:D:D:D...

erdemzorer10
13.Eylül.2006, 07:20
bence bu konuyu boşuna tartışıyoruz..zitouni avrupa gol kralı dahi olsa milli takıma giremez çünkü tunus milli takımıyla maçlara çıkmış..

GeNç KaRTaL
13.Eylül.2006, 07:20
Zitouni herhalde bunu rakı sofrasında söyledi ya da adam baktı önüne geleni türk yapıyorlar belki benide milli takıma alırlar diye düşündü.

Belki yeni Hakan Şükür'ümüz olur Zituni.:D

Mirza
13.Eylül.2006, 08:21
Aldım verdim Zitouniyi yendim. Kilitli.

Konu yorumları dalga geçmeye kadar varmış.