Log in

View Full Version : "En Çok Üzen Şey Tepki Görmek"

Universal
13.Eylül.2006, 02:38
Fenerbahçemizin ligin 3. haftasında Sivasspor`la yaptığı maçta sakatlanan Serdar Kulbilge, yarın yapılacak kontrolde ameliyat olup olmayacağının belli olacağını bildirerek, "Ben olsam da, olmasam da bu takım her zaman başarır, hedeflerine ulaşır. Ben de bu takımın parçası olmaya her zaman devam ederim" dedi. Teknik direktörümüz Zico`yu da değerlendiren Serdar Kulbilge, Zico`nun çalışanın hakkını verdiğini söyledi.

Samandıra Kamp Merkezi`ndeki, ağırlık merkezi, havuz ve sahada, sağlık gurubunun kontrolü altında, günde 3 saat çalışmalarını sürdüren Serdar Kulbilge için kritik gün yarın. Yarın yapılacak kontrolde Serdar`ın ameliyat olup, olmayacağı belirlenecek. Ameliyat olmaması halinde çok kısa bir sürede sahalara dönecek olan Serdar Kulbilge, "Ben olsam da, olmasam da bu takım her zaman başarır, hedeflerine ulaşır. Ben de bu takımın parçası olmaya her zaman devam ederim. Sezon başında taraftarımıza seslenerek, tüm kaleciler olarak hazır olduğumuzu ve onlara kalenin bu yıl emin ellerde olduğunu söylemiştik. Ben sakatlığım nedeniyle kaleden uzak kaldım ve bu sözü yerine getirememenin sıkıntısı içindeyim. Ama şu bir gerçek ki, benim sakatlığımdan sonra kaleyi devralan Volkan kardeşim de çok iyi bir kaleci. Benim yokluğumda Fenerbahçe kalesini başarıyla koruyor. Ben de ona inanıyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Zaten bu yıl tüm takımda farklı bir motivasyon görüyorum. Takım olarak Şampiyonlar Ligi maçlarını bekliyoruz. Bu sene farklı olacak ve rakiplerimizi eleyerek bir üst tura çıkacağız diye düşünüyorum" dedi.

Sakatlığı boyunca takımdan destek gördüğünü belirten Serdar Kulbilge, "Başta takımdaki diğer kaleciler olmak üzere, tüm takım arkadaşlarım sakatlığım süresince bana müthiş destek veriyor. Arkadaşlarım bana moral ve çalışma hırsı aşılıyor, bir an önce takıma dönmem için destek veriyor. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.
Zico`nun çok iyi bir teknik direktör olduğunu belirten Serdar Kulbilge, "Ben bu takımın 3. kalecisiydim. Ama bu beni küstürmedi, tersine kamçıladı. Çalıştım ve takımın 1. kalecisi oldum. Burada Zico`nun da hakkını vermek lazım. Çünkü Zico, çalışanın hakkını teslim etmesini çok iyi biliyor. Futbolun içinden geldiği için bu konularda çok adaletli" diye konuştu.

Taraftara da seslenen Serdar Kulbilge, "Tekrar söylemek istiyorum. Sakatlığım nedeniyle sezon başında taraftara verdiğim sözü tutamadığım için çok üzgünüm. Onlara kendimi borçlu hissediyorum. Taraftara sabırlı olmaları çağrısında bulunuyorum. Bir oyuncu olarak şunu biliyorum ki, en kötü şey mutluluğu için çabaladığınız taraftardan tepki görmek, onlar tarafından ıslıklanmak. Taraftarımızın bu tavırlarından vazgeçmesini istiyorum. Çünkü bizi en çok üzen şey onlardan tepki görmek" diye konuştu.

Sakatlığına rağmen kaleciler için yapılan özel çalışmalara katıldığını belirten Serdar Kulbilge, "Dediğim gibi her halükarda ben bu takımın bir parçasıyım. Sakat da olsam bu durum değişmez. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk, bizim için inanılmaz çaba sarf ediyor. Kaleciler olarak her maç öncesi Murat hocayla birlikte rakiplerimizin kasetlerini izliyoruz ve rakip golcülere karşı alacağımız önlemleri tartışıyoruz. Biliyoruz ki rakiplerimiz de aynısını bize karşı yapıyor. Ben bu tip çalışmaların her zaman içindeyim" diye konuştu.

Kaynak: Resmi Site.

TürkuAz
13.Eylül.2006, 02:40
Fenerbahçemiz ? Teknik direktörümüz Zico ? ..Keşke kaynağı da koysaydın. :)

Bu arada, Şampiyonlar Ligi çılgınlığına Serdar'da kendini kaptırmış anlaşılan..

Universal
13.Eylül.2006, 03:38
Koyamıyorum. Ama resmi siteye yakın bir site. Haber %100 doğru. Siteyi koyarsam yukarıdaki gibi yıldız olur.

Fıratcan Alçınkaya
13.Eylül.2006, 04:42
Ztn Resmi Site veya Taraftar Forumu olduğu sahiplenme ekinden belli öyle olur ztn..

Zico`nun çok iyi bir teknik direktör olduğunu belirten Serdar Kulbilge, "Ben bu takımın 3. kalecisiydim. Ama bu beni küstürmedi, tersine kamçıladı. Çalıştım ve takımın 1. kalecisi oldum. Burada Zico`nun da hakkını vermek lazım.

Bence Volkan v Rüştü kendi kendine Formayı verdi Serdar o kadar kötü idilerki 3.kaleciye şans verildi... Ama sonuçta Volkan ı tanımazken Serdar Bursa da idi..

Fernando Gago
13.Eylül.2006, 04:56
İyi bi Volkan İyi bi Serdar'dan 10 kat iyidir Serdar çok havalanmasın...

RaSenGan
13.Eylül.2006, 06:12
Hep gönüllerde taht kurmayacaksın.Yeri gelince eleştirileceksin.Yeri gelince bulutlara kadar uçurulacaksın..Volkan formunda olursa Serdar'a kimse bakmaz..

CeNTeR_TR
13.Eylül.2006, 17:34
Hep gönüllerde taht kurmayacaksın.Yeri gelince eleştirileceksin.Yeri gelince bulutlara kadar uçurulacaksın..Volkan formunda olursa Serdar'a kimse bakmaz..

Aygün ne kadar resmi konuşmussun yahu =)

Gago+Aygün +1000 ;;)