View Full Version : İşte o yumruk!
ChAoS
13.Eylül.2006, 03:02
http://www.sporx.com/images/1/187/6324_B_scolariyumruk001.jpg
Portekiz'in Brezilyalı teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'nin, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri (A) grubunda Sırbistan ile dün yaptıkları ve 1-1 berabere sonuçlanan maçta, Sırp futbolcu Dragutinoviç'e yumruk atması basında alay konusu oldu.
Portekiz basınında, Scolari'nin Dragutinoviç'e yumruk attığını gösteren fotoğraf manşetlerden verilirken, ABD'li ünlü boksör Mike Tyson'a atıfta bulunularak, ''Tyson Scolari'nin Gecesi'' başlığı kullanıldı.
''A Bola'' adlı spor gazetesi, Portekiz tarihinde ilk defa bir milli takım teknik direktörünün rakip takımın oyuncusuna yumruk attığını belirtirken, Brezilyalı teknik adamın hareketi sert dille eleştirildi.
1-1 devam eden maçın son dakikalarında saha kenarında meydana gelen olayda Scolari'nin yumruğu tam olarak isabet etmezken, Brezilyalı teknik adam, maç sonrasında olayı inkar etti. Scolari, ''Yalan. Oyuncuya yaklaşmadım bile. Sadece Quaresma'yı savundum. Bu yüzden ellerimi açmak zorunda kaldım. Dragutinoviç'i Quaresma'dan ayırmaya çalışıyordum'' dedi.
Sırbistan Teknik Direktörü Javier Clemente ise meslektaşı Scolari'nin hareketini ''kabul edilemez'' olarak değerlendirip, UEFA'dan ciddi bir karar almasını istedi.
13.09.2007
Kaynak : AA
Memedov
13.Eylül.2006, 03:05
Bize 6 maç ceza verip 3 maça düşüren UEFA bu olaylara ne diyecek bakalım.
uAsamet91
13.Eylül.2006, 03:09
Bize 6 maç ceza verip 3 maça düşüren UEFA bu olaylara ne diyecek bakalım.
Katılıyorum...
RoNNiE91
13.Eylül.2006, 03:10
Sen kimsin ki bir oyuncuya saldırabiliyorsun?En ağır cezalardan biri verilmeli.
Roberto Baggio
13.Eylül.2006, 03:12
Çok ciddi bir ceza alması lazım yoksa haksızlık olur....
Lionel Andres Messi
13.Eylül.2006, 03:14
maçı portekiz kanalından izledim.scolari ayıp etmiş.ağır bir ceza almalı.
Aşk-ı Şehir
13.Eylül.2006, 04:21
''Yalan. Oyuncuya yaklaşmadım bile. Sadece Quaresma'yı savundum. Bu yüzden ellerimi açmak zorunda kaldım. Dragutinoviç'i Quaresma'dan ayırmaya çalışıyordum''
Uzak dövüş dersleri almış galiba Scolari baksanıza yakından vuramıyor :)
Büyük bir ceza verilmeli Scolari'ye...
KaF KeF
13.Eylül.2006, 04:23
Cezası büyük olur.....
Fernando Gago
13.Eylül.2006, 04:55
İdol bir teknik direktöre yakışmadı ....
ZeroG
13.Eylül.2006, 05:22
Scolari hakkında düşüncelerim değişti...
Fıratcan Alçınkaya
13.Eylül.2006, 05:29
Kendi oyuncusunu döven menajer gördümde rakip oyucuyu döven menajer ilk kez görüyom yakıştıramadım ayıp etmiş..
uAburak89
13.Eylül.2006, 05:31
Kendi oyuncusunu döven menajer gördümde rakip oyucuyu döven menajer ilk kez görüyom yakıştıramadım ayıp etmiş..
Örnek olarak Yılmaz Vural, bu sene bizim liseyi gelip nasıl dövdüğünü övüne övüne anlatmıştı.. :D
Scolari yumruk atar atmaz geri çekiliyor, tırsmış herhalde.. :D
Fıratcan Alçınkaya
13.Eylül.2006, 05:42
Burak Aklımda Geçeni Yazdın valla :zuhaha
Geri Çekilse de ileri gitsede büyük bir ceza lazım...
omer-faruk-14
13.Eylül.2006, 05:44
Hiç yakışmamış. UEFA'dan ağır bir ceza bekliyorum.
RaSenGan
13.Eylül.2006, 06:04
Kendi adamını dövmeyen karşısındakini döver :p
BlackEagle19o3
13.Eylül.2006, 06:21
Bu da yeni çıktı başımıza.Rakip ouyncu döven teknik direktör:)
erdemzorer10
13.Eylül.2006, 08:01
üst üste iki maçta önde götürürken son dakikada yedikleri goller yüzünden adam iyice sinir küpüne döndü :p
scolarinin portekiz milli takım kariyerinin bitebilecegini düşünüyorum..çünkü çok büyük bir ceza alacagı bariz..portekizinde gruptaki yeri garanti degil...dolayısıyla :
scolariye verilecek men cezasından sonra federasyon bu konuda radikal bir karar alabilir...scolariyi kovmak gibi ;;)
böyle yaparlarsa en azından portekizin imajını kurtarmış olurlar..
Aykan19o3
13.Eylül.2006, 08:09
Büyük ceza alması lazım..
fm26mer
13.Eylül.2006, 18:38
Scolari ayıp etmiş:( artık ondan tiskiniyorum.Çok ayıp etti.:(
Del Piero_10
13.Eylül.2006, 19:21
Yumruğu attıktan sonra kaçıp efelik yapıyor birde.
XSAMETC90
13.Eylül.2006, 19:35
valla gerçek teknik adam olmak ne güzel ben fm'de ard arda iki maç son dakkalarda beraberliğe razı olsam kendimi döverim:D şaka bi yana kendisine hiç yakışmamış bu hareket
the_imam912
13.Eylül.2006, 19:49
Bu adamın yaptığı çok ayıp.Kim bilir kimlerin idölü?Ben bile zamanında Fb'ye gelmesini istemiştim.Bir de vurup kaçıyor dikkat edersiniz.Carmelo orda ne oldu? Anthony gibi.Acaba
Cyzio
13.Eylül.2006, 20:23
Scolari gibi bir teknik direktörün böyle bi hareket yapması çok yanlış.Kendi evlerinde oynadıkları son 2 maçtada son dakikalarda gol yemeleri Scolari'yi çıldırtmış olmalı.Olmadı Scolari..
fm_monster
13.Eylül.2006, 20:53
Yumruğa soruşturma
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Portekiz ve Sırbistan arasında Lizbon'da oynanan Euro 2008 Elemeleri grup maçının ardından Sırp futbolcu Ivica Dragutinovic'e yumruk atan Portekiz Milli Takımı'nın Brezilyalı teknik direktörü Luis Felipe Scolari hakkında soruşturma başlattı.
Çarşamba gece Portekiz ve Sırbistan arasında oynanan ve 1-1 sona eren 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçının ardından yaşanan olaylara UEFA el koydu. Maçtan sonra Scolari'nin Dragutinovic'e yumru atarken çekilen görüntüleri dünya spor basınında büyük yankı uynadırmıştı. Scolari olayla ilgili olarak Dragutinovic'e vurmadığını iddia etse de görüntüler onu yalanlıyordu.
Olaylar üzerine UEFA, maç sonrası yaşananlarla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu. UEFA'nın konuyla ilgili kararını bir hafta içinde açıklaması bekleniyo
canavar20
17.Eylül.2006, 22:53
Asılmalı.:p
Bence bir neden vardır küfür falan tv de görmüştüm.