View Full Version : Fransa'da Houllier dönemi
fm_monster
13.Eylül.2006, 21:09
http://www.sporx.com/images/1/187/3961_B_Houllier002.jpg/
Fransa Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğüne Gerard Houllier getirildi. ''Horozlar''ın yeni teknik direktörünün Houllier olduğunu ajanslara açıklayan kaynaklar, ''Gerard Houllier'in teknik direktörlük için adaylığı spor bakanlığı tarafından kabul gördü. Bu standart bir prosedürdü, halledildi. Yeni teknik direktör Houllier'dir'' dediler.
60 yaşındaki tecrübeli teknik adam, geçen sezonun sonunda Olimpique Lyon'a üst üste 6. şampiyonluğunu yaşatmasının ardından görevini bırakmıştı.
Houllier, Fransa Milli Takımı'nı 1989-1998 yılları arasında da çalıştırmıştı.
Fietra 10
13.Eylül.2006, 21:12
begenmediğim bir teknik direktör..hayırlısı olsun Fransa için..
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 01:52
İyi bir seçim.
ZeroG
15.Eylül.2006, 01:54
Domenech'i hiç sevmezdim.Houllier'de gayet iyi bir seçim olmuş...
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 04:56
Kritik bir dönemde Fransa bakalım Houllier neler yapıcak...
El Comandante
15.Eylül.2006, 04:58
Domenechten iyi olacagi kesin.O adamin Fransa Milli takiminin basina nasil gectigini zaten hicbir zaman anlayamadim.Houllier Fransa`yi daha da ileriye tasiyacaktir.
Roberto Baggio
15.Eylül.2006, 05:03
Houllier çok doğru karar....
Del Piero_10
15.Eylül.2006, 05:10
Domenech görevinin başında.Bu adam danışman gibi birşey olacak.
Bu arada domenech'in futbolcuların burçlarına göre takım kadrosu kuran bir zavallı olduğunu biliyormuydunuz.
El Comandante
15.Eylül.2006, 05:12
Bu arada domenech'in futbolcuların burçlarına göre takım kadrosu kuran bir zavallı olduğunu biliyormuydunuz.
Biliyordum ben.Akrep burcu olan futbolculari ugursuzluk getirir diye almiyor :D Coupet`i bu yüzden Dünya Kupasinda kadroya dahil etmemisti :D
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 05:13
İyi olmuş Fransa için ..Zidane olmasa bu değişim daha önce olurdu
ChAoS
15.Eylül.2006, 05:16
Ciddi olamazsın :D Eğer böyle bişey doğruysa gerçekten büyük bir acizlik . Başka bişey derdim ama hakarete girer.:)
İyide houllier gibi bir adam domenech'in yardımcılığını nasıl yapar . Bu çok mantıksız bişey .
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 05:20
Akrep burcundan futbolcu olmazmış :D:D
Roberto Baggio
15.Eylül.2006, 05:22
Özgür abi ilk defa bu dediğini duyuyorum inanılmaz birşey iyi ki Henry akrep burcu değil:)
BlackEagle19o3
15.Eylül.2006, 08:47
Biliyordum ben.Akrep burcu olan futbolculari ugursuzluk getirir diye almiyor :D Coupet`i bu yüzden Dünya Kupasinda kadroya dahil etmemisti :D
Bunları bilmiyordum:p:zuhahaHoullier iyi seçim...
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 09:47
Demekki adamın taktiği tutmuş.Finale kadar geldiler nede olsa.:D Şaka bir yana bunu duymuştum daha önceden.Böyle aptallık olmaz.
physicist87
15.Eylül.2006, 15:05
Hay Allahım yaa,ne garip adamlar var şu yeryüzünde,anlamak mümkün değill..;)
nerazzuri
15.Eylül.2006, 15:13
Bu Domenec Real Sociedad ı şampiyon yapıcaktı ama olmadı. Hala Fransa'nın başında.
Houllier ise Sportif Direktör olarak gövere geldi.
RoNNiE91
15.Eylül.2006, 18:15
Trezeguet ve Ribery'i kadroya almazsa heralde sopayla kovalarlar.Ne saçma iş burçla takımı kurmak.
ThersoN
17.Eylül.2006, 06:50
uzun zaman fransa milli , daha sonra lyon , tekrar milli ee zaten kimin gelmesini bekliyordunuz ki :)
Fietra 10
17.Eylül.2006, 08:02
Lyon'a Houllier'in bişey kattıgına inanmıyorum hatta CL'de Lyon'la kötü bir sezon geçirmişti diyebiliriz..Fransa'da da pek parlak bi kariyer beklemiyor bana göre Gerarrd Houllier'i..