Log in

View Full Version : Beşiktaş'ta 4-2-3-1 hazırlığı

GeNç KaRTaL
14.Eylül.2006, 03:20
4-2-3-1 hazırlığı

Beşiktaşımız'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam mevcut kadrosundan en iyi verimi alabilmek için takımı farklı sistemlerde oynatmaya hazırlıyor.

Avusturya kampından bu yana Beşiktaş'ı 'hücuma dönük, mücadeleci ve zevk veren bir futbol' felsefesiyle oynatan Sağlam, şimdiye kadar 4-4-2 sistemiyle mücadele etmişti. Bazı maçlarda tek, bazı maçlarda çift ön liberoya görev veren Sağlam, yine de bu düzene sadık kalmaya çalışmıştı. Bu anlayışla hedefi bulan Sağlam, takımının yeteneklerini daha iyi ortaya çıkarmak için sistemde değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın hocası, bazı maçlarda başlarken veya oyun sırasında 4-2-3-1 sistemine dönecek. Higuain'in oyunda olduğu anlarda Bobo'nun arkasında hücuma dönük Tello-Delgado-Higuain üçlüsüyle etkinliği artırmayı planlayan Sağlam, orta sahayı da kalabalık tutmuş olacak. Hücumu sevdiği için 4-4-2'ye daha sıcak baktığını söyleyen Sağlam'ın, "İdeal sistemim bu. Ancak takım maçlara ve şartlara göre farklı sistemlerle de oynayabilmeli. Bunu başarırsak oyun içinde rakibin önüne geçebiliriz" dediği bildirildi.

Kaynak: Sabah

ChAoS
14.Eylül.2006, 03:23
Eğer 4-2-3-1'i sürekli oynarsa Delgado veya Higuain sağ kanada geçecektir bu da bir oyuncudan yararlanamamaktır.

eXcitinG
14.Eylül.2006, 03:45
Bizim kadro yapımıza uymuyor.Sonra Yok Rico performans gösteremedi yok DeLgado isteniLeni yapamıyor diye yakınırız.

RoNNiE91
14.Eylül.2006, 04:00
Bobo-------Higuian

İbrahim Akın------------Delgado--------------Cisse--------------Serdar Özkan

Tello--------------İbrahim Toraman--------------Diatta------------S.Kurtuluş

Hakan Arıkan

Bence kadro böyle olmalı(İbrahim Üzülmez milli takım yorgunluğu olabileceğinden yazmadım.)

BlackEagle19o3
14.Eylül.2006, 04:12
4-2-3-1 hiç sanmıyorum.Biz aynı taktikle devam ederiz.Yarınki maç kadrosu da Burak'ın yazdığı gibi olabilir İ.Üzülmez dışında.Onu yedek bırakacağını sanmıyorum...İ.Akın kulübeye

RoNNiE91
14.Eylül.2006, 04:21
O zaman İbrahim Üzülmez'i defansa Tello'nun yerine çeker.Tello'yu da İ.Akın'ın yerine.

BlackEagle19o3
14.Eylül.2006, 04:23
Zaten öyle olur.İbrahim Üzülmezi Ml oynatılamaz.Oynatılsa da bişey beklenmez...

RaSenGan
14.Eylül.2006, 08:43
Herkeste taktik değiştiriyor :)