Log in

View Full Version : Fifa Ersen Martin'i Verdi

goosfraba
14.Eylül.2006, 19:03
FIFA, golcü oyuncunun İspanyol kulübü Recreativo Huelva´nın futbolcusu olduğunu karara bağladı

Bu durum İspanya ve Türkiye Futbol Federasyonu´na faksla bildirildi. Ayrıca Karadeniz ekibinden savunma istendi

Trabzonspor, FIFA kararıyla golcü futbolcusu Ersen Martin´i elinden kaçırdı.
İspanyol Recreativo Huelva ile 31 Ağustos´ta tecrübeli futbolcusu için protokol imzalayan bordo - mavililer, paranın zamanında yatırılmadığı gerekçesiyle Ersen´in satışından vazgeçmişti. Karadeniz ekibinin bu davranışına çok kızan Recreativo ise olayı FIFA´ya taşımış, hem Ersen´i istemiş, hem de Trabzonspor´a centilmenlik dışı hareketten dolayı dava açmıştı.

Durumu inceleyen FIFA, ilk olarak Ersen Martin´in durumu hakkında ön karar çıkardı ve golcünün Recreativo Huelva´nın malı olduğuna karar verdi.

Son 21 Eylül

İspanya ve Türkiye Futbol Federasyonu´na durumu bir faksla bildiren FIFA´nın, Ersen Martin´in en geç 21 Eylül´e kadar yeni kulübü Recreativo Huelva´da olmasını istedi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu´ndan Trabzonspor´un savunmasının alınmasını da talep etti.
Karadeniz ekibinin göndereceği savunmayı inceleyecek olan FIFA´nın, buna göre Trabzonspor´un Ersen Martin konusunda suçlu olup olmadığına karar verecek.
Eğer bordo - mavili kulüp FİFA tarafından suçlu bulunursa ceza alması gündeme gelecek

Kaynak Milliyet

Cyzio
14.Eylül.2006, 19:08
Doğru karar.Yolun açık olsun Ersen..

goosfraba
14.Eylül.2006, 19:09
Bir lejyonerimiz daha oldu, inşallah Türk futbolunu iyi temsil eder, yolu açık olsun Ersen'in

Fietra 10
14.Eylül.2006, 19:10
Gitmesi onun için çok önemliydi..Yolun açık olsun Ersen..

Rodrigo Tello
14.Eylül.2006, 19:10
Olacagı buydu.Bakalım ceza verilcekmi ...

Universal
14.Eylül.2006, 19:19
İspanyada umarım ismini duyurur. Daha büyük kulüplere gider. Lejyonerlerimiz gün gittikçe artıyor.

ZeroG
14.Eylül.2006, 19:33
İstediğim karar verildi.Umarım bizi İspanya'da iyi temsil eder...

El Comandante
14.Eylül.2006, 19:38
Fifa adil bir karar verdi.Böyle de olmaliydi.Trabzonspor yönetimi Trabzonspor`un adini kirletmekten baska birsey yapmiyor ne yazikki,yararlarindan cok zararlari var kulübe.Trabzonspor bu yönetim gitmedikce karanlik günler yasamaya devam eder.

BlackEagle19o3
14.Eylül.2006, 19:56
Doğru karar.Ersen'e İspanya'da başarılar...

GodfatheR
14.Eylül.2006, 20:06
acaba trabzon sezonun geri kalaninda ne yapicak cok ciddi bir forvet sorunu olustu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrica Trabzonspor Oyun Oynuyor Yonetici Cikmis Ersen'i Sattik Ama Yerine Birini Alamadigimiz Icin Ersen Kulupte Kaliyor Dendi Bu Nasil Bir Mantiktir Anlayamadim.tabi Suclu Cikarsin Once Sat Protokol Imzala Sonra Ben Vazgectim De Cocuk Oyuncagi Degil Bu Isler

Fernando Gago
14.Eylül.2006, 20:24
Ersen'e ispanyada başarılar .... trabzon yönetimi bir başarıya(!) daha imzasını attı

KaF KeF
14.Eylül.2006, 20:28
ispanyada en iyi şekilde temsil eder inş.

Fıratcan Alçınkaya
14.Eylül.2006, 21:26
Ersen Martin e başarılar bizi en iyi şekilde temsil etmesi dileğiyle...Trabzonspor Yönetimi imajı git gide zedeleniyor...

barahir
14.Eylül.2006, 21:31
Sinama-Pongolle'de sakatlanmıştı.. Ersena baya iş düşecek orda.. Yolu açık olsn

Emurafu
14.Eylül.2006, 21:49
Trabzonspor akılılık yapmaya calısdı..Baktı mehmet yıldızı alamadılar anında erseni geri cagırdılar..Cakallık fifada fayda etmedi..

gezenti
15.Eylül.2006, 01:27
Zaten başka ne karar bekliyordunuz ki?Aksi bir kararın çıkması için Haluk ulusoyun Fifa başkanı olması gerekiyor.Anca öyle kararları o alır çünkü.Ama Ersen için iyi oldu.Gitsin uzun boylu yırtıcı bir forvet İspanyada başarılı olabilir.Bir pongolle sakatlanmış(zaten ben oynadığını göemedim kesin öle bir futbolcu yok hayali birisi bu:D) onun yokluğunda kendi acilen göstermesi lazım.
Hayırlı olsun...

Roberto Baggio
15.Eylül.2006, 01:33
çok çok doğru bir karar ersen martin'i izleyeceğiz bakalım la liga'da........

ogcj_me
15.Eylül.2006, 01:33
gitmeyebilir beyler

gezenti
15.Eylül.2006, 01:38
gitmeyebilir beyler

Neden ki???

Cyzio
15.Eylül.2006, 01:52
FIFA vermiş işte kararı daha ne gitmeyecek.Bizim dangalak yönetim işte adam alamayınca hemen satmaktan vazgeçti ama oyun işe yaramadı.Game Over..

GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 02:00
Ne diyelim inşallah İspanya'da iyi futbol sergiler.

shamur1
15.Eylül.2006, 02:27
haLuk uLusoydan yana ne kada dertLisiniz siz ya acaba oLdugunuz sampiyonLuklar yuzundenmi..

Hani emre beLozogLuna ceza nerde ? haLuk uLusoy verdirmedi yane bu durumda haLuk uLusoy Trabzonu koruyor dienler uTansin ifLa oLun artik haLuk uLusoy sadece Trabzon dogumLudur o kada..

byunuss1
15.Eylül.2006, 02:30
haLuk uLusoydan yana ne kada dertLisiniz siz ya acaba oLdugunuz sampiyonLuklar yuzundenmi..

Hani emre beLozogLuna ceza nerde ? haLuk uLusoy verdirmedi yane bu durumda haLuk uLusoy Trabzonu koruyor dienler uTansin ifLa oLun artik haLuk uLusoy sadece Trabzon dogumLudur o kada..

katılıyorum ama az kaldı 2-3 sene sonra istanbul takımı taraftarı cevabını alıcak

shamur1
15.Eylül.2006, 02:42
sorunLari ney biLiyomusun Trabzonun basariLarina comak sokmak ..

Bu takim 76 da Lige cikti 1 sene sora sampiyon oLdu hemde Sadece Trabzonun oz evLatlariyla yarim yamaLak kramponlar her mac ayni formalarla elverissiz sartLar aLtinda .. Yetmedi istanbuL basini sans eseridir dedi ama buda durduramadi 10 sene Lige damga vurdu 6 sampiyonLuk 4 ikinciLik bu donemdede sadece fenerbahce wardi aLi sen inde beLirttigi gbi biz benim donemimde Trabzonla cekisirdik o zmn gs bjk ortaLikta yoqtu

KoLay degiL her sene yiLdiz oyuncusunu 3 buyuklere satip basariLari dvm ettirmek gidenin yerine altyapidan oyuncuyu getirmek .. Oysaki suan 6 yabanciyi az buLan takimLarimiz warr

10 miLyonLuk sehrin takimLarina karsin savasan bir takim Trabzonspor koLay degiL butceler arasinda dunya kada fark war ama bu ruh Trabzonu buralara getirmistir daha sayiLck dunya kda sey war ama yeterli

Bu basari haLuk uLusoy sayesindemi beyler yada zengin baskan luks oyuncular sayesindemi hayirr Kendi oz cocukLariyla icinde Trabzon sevgisi oLan insanLarla elde ediLdi

Trabzona ziya dogan nuri aLbayrak gbi isimLer layiq deiL Trabzonspor vakit kaybetmeden Kendi ozune donmeLidir hangi kLub bu kada oyuncuyu Turk futboLuna sunmus Hami Ogun senoLlarin tasidigi bayragi Fatih Tekke Gokdeniz Huseyinler tasiyo ama maLasef basimizda ziya dogan ve nuri aLbayrak var ..

Umarim yeterLidir ..

gezenti
17.Eylül.2006, 00:55
sorunLari ney biLiyomusun Trabzonun basariLarina comak sokmak ..

Bu takim 76 da Lige cikti 1 sene sora sampiyon oLdu hemde Sadece Trabzonun oz evLatlariyla yarim yamaLak kramponlar her mac ayni formalarla elverissiz sartLar aLtinda .. Yetmedi istanbuL basini sans eseridir dedi ama buda durduramadi 10 sene Lige damga vurdu 6 sampiyonLuk 4 ikinciLik bu donemdede sadece fenerbahce wardi aLi sen inde beLirttigi gbi biz benim donemimde Trabzonla cekisirdik o zmn gs bjk ortaLikta yoqtu

KoLay degiL her sene yiLdiz oyuncusunu 3 buyuklere satip basariLari dvm ettirmek gidenin yerine altyapidan oyuncuyu getirmek .. Oysaki suan 6 yabanciyi az buLan takimLarimiz warr

10 miLyonLuk sehrin takimLarina karsin savasan bir takim Trabzonspor koLay degiL butceler arasinda dunya kada fark war ama bu ruh Trabzonu buralara getirmistir daha sayiLck dunya kda sey war ama yeterli

Bu basari haLuk uLusoy sayesindemi beyler yada zengin baskan luks oyuncular sayesindemi hayirr Kendi oz cocukLariyla icinde Trabzon sevgisi oLan insanLarla elde ediLdi

Trabzona ziya dogan nuri aLbayrak gbi isimLer layiq deiL Trabzonspor vakit kaybetmeden Kendi ozune donmeLidir hangi kLub bu kada oyuncuyu Turk futboLuna sunmus Hami Ogun senoLlarin tasidigi bayragi Fatih Tekke Gokdeniz Huseyinler tasiyo ama maLasef basimizda ziya dogan ve nuri aLbayrak var ..

Umarim yeterLidir ..

Bu gazla Şampiyonlar Ligini bile alırsınız.
Ama gerçekleri görmüyorsun.Endrüstriyel futbolda öyle eskiden olduğu gibi altyapıdan futbolcularla şampiyon olan takım yok.Her şey para demektir.Soruyorum sana Abromovic futbolu çok sevdiği çin mi aldı Chelsea yi yada Glezer(yazımı yanlış olabilir) Manchestera bayıldığı için mi aldı?Yada artık nerde o bahsettiğin takımlar.Öyle dişiyle tırnağıyla şampiyon olan bir orta sınıf takım göster bana.Bir tek Stuttgart ı sayabiliriz onunda kadrosu malum.Osaydığın şeyler eskiden geçrli olabilir ama günümüzde hiç bir gerçeklik payı yoktur.Hani Demirel diyor ya "Dün dündür bugün bugün" maziyile avunmayın.Geleceği düşünün....

Ralph
17.Eylül.2006, 02:12
Çok gereksizce bir hareket Trabzonspor'dan.Bence FİFA'nın kararı haklı.

Fietra 10
17.Eylül.2006, 02:25
haklı değiliz zatem bu konuda haklı olamkta istemiyorum gitsin Ersen..Adamın eline bu fırsat her zaman geçmez..Jun'dan yarım dönem faydalanmaya çalışmalıyız..