PDA

View Full Version : Appiah'tan gazetecilere el hareketi

KaF KeF
14.Eylül.2006, 19:47
Appiah'tan gazetecilere el hareketi

Sezon başında Fenerbahçe’den ayrıldı ayrılacak şeklinde hakkında sürekli haberler çıkan; bir İngiliz, bir Alman takımlarına transfer olacak iddiaları ortaya atılan, sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından ayrı kalan, olay adam Appiah yine gündeme damgasını vurdu. Ganalı oyuncu dün öğle saatlerinde gittiği bir alış veriş merkezinde yanındaki bayan arkadaşıyla görüntülenmek istemeyince medya mensuplarına çattı...
Nişantaşı’nda yakalandı
İlginç olay Nişantaşı’nda yaşandı. Buradaki bir alış veriş merkezine girişte gazetecileri fark eden ve yanındaki arkadaşını arka kapıdan hemen taksiyle gönderen Appiah çıkışta da kendisini görüntülemek isteyen medya mensuplarına el hareketi yaptı. Gazetecilere İngilizce hakaret eden Ganalı oyuncu daha sonra hızlı bir şekilde alış veriş merkezinden uzaklaştı. Macaristan maçında yaptığı hareket nedeniyle Emre büyük tepki toplamıştı.
‘Artık beni kadroya alın hocam’
Sakatların hızla iyileşmesi memnuniyet yaratırken, Appiah artık kadroya girmek istediğini söyledi. Ganalı oyuncunun tüm dertlerinden kurtulduğu ve Zico’ya başvurup, “Beni artık maç kadrosuna almanızı istiyorum. Son 10-15 dakikalarda da forma giyersem iyi olur” diyeceği öğrenildi. Ancak Zico, Appiah, Deniz, Serdar ve Tümer’i Rize maçı kadrosuna almadı. Diğer yandan Volkan Demirel, Rize karşısında kaleyi koruyacak. Serdar’ın da durumunun çok iyi olduğu kaydedildi. Şu anda durumu belirsiz olan tek futbolcu Deniz Barış. Kasığındaki sorun nedeniyle İsviçre’ye giden gurbetçi oyuncunun durumu, buradaki kontrolden sonra ortaya çıkacak.

Fotoğrafı koymuyorum...

Kaynak : Fanatik

mustafa35
14.Eylül.2006, 19:49
Posta gazetesinde sansürsüz bir şekilde var. Fotoğrafa bakmak isteyen olursa...

Valla Fenerbahçe'li olarak utandım. Görünce şok oldum zaten.

tosunpasa
14.Eylül.2006, 19:50
Helal olsun Appi. [Emre'ye helal olsun diyenler sizleride görmek isteriz..]

ogcj_me
14.Eylül.2006, 19:50
benide alışveriş yaparken bile ensemde takip etseler sinir olurum
ama el hareketi asla !
Çünkü sen Bu ülkenin 8 M Eurosunu yiyorsun , arabanı modifiye ediyorsun vs. vs.
Orhan Kural(Aynı zamanda Gana konsolosu) hocanın dediğine görede heryerde 4-5 kız peşinde...
Bence çook ayıp etmiş , özür dilemeli

ZeroG
14.Eylül.2006, 19:58
Adamı medya o kadar sıkarsa bir şekilde çıkışacağı belliydi ama bu kadarına inanılmaz şaşırdım, üzüldüm ve kızdım.Özellikle Appiah'a yakıştıramadım.Kişilikli biri zannederdim...

aix2
14.Eylül.2006, 20:00
Basın hakediyor artık, Emre ve Appiah'ın yaptıkları doğru olmasa da basın bunları hakediyor...

BlackEagle19o3
14.Eylül.2006, 20:00
Türkiye Ligindeki en kaliteli oyunculardan biri.Hareketi gördüm ve üstüne küfür de etmiş.Hiç yakışmadı...

El Comandante
14.Eylül.2006, 20:12
Yahu Emre`nin durumu ile Appiah`in durumu degisik.Appiah baska bir kadinla yakalanmis,suclu durumdayken gazetecilere küfür ediyor üstelik orta parmagini gösteriyor.Yok artik ! Hem suclu,hem güclü.

Emre`nin ise neden tepkisini gösterdigini hepimiz biliyoruz.Tabi onun da hareketi yanlisti ama Appiah`inkiyle ayni kefeye konulmasi büyük hata.Bir kere Appiah`in hareketiyle Emre`nin hareketinin arasinda daglar kadar fark var.

Fernando Gago
14.Eylül.2006, 20:23
Onlarda insan herkes Ergün gibi olamaz di mi ? Keşke hareketi yapmasaymış ama yaptı diye idam edicek hakaret edicek halimiz yok

tosunpasa
14.Eylül.2006, 20:29
Yahu Emre`nin durumu ile Appiah`in durumu degisik.Appiah baska bir kadinla yakalanmis,suclu durumdayken gazetecilere küfür ediyor üstelik orta parmagini gösteriyor.Yok artik ! Hem suclu,hem güclü.

Emre`nin ise neden tepkisini gösterdigini hepimiz biliyoruz.Tabi onun da hareketi yanlisti ama Appiah`inkiyle ayni kefeye konulmasi büyük hata.Bir kere Appiah`in hareketiyle Emre`nin hareketinin arasinda daglar kadar fark var.

Sonuçta hareket yapılmış mı? Bir fiil işlenmiş mi? Evet. İkiside aynı kapıya çıkar mı? Ona da evet. İkisi de aynı derecede suçlu. Emre'de el hareketi yapıp hakaret etmişti Appi'de. Hangi durumda oldukları değil yaptıkları önemlidir. Ve Emre'ye helal olsun diyen zihniyetten Appi'ye ne tavır gelecek merak ediyorum.

El Comandante
14.Eylül.2006, 20:35
Sonuçta hareket yapılmış mı? Bir fiil işlenmiş mi? Evet. İkiside aynı kapıya çıkar mı? Ona da evet. İkisi de aynı derecede suçlu. Emre'de el hareketi yapıp hakaret etmişti Appi'de. Hangi durumda oldukları değil yaptıkları önemlidir. Ve Emre'ye helal olsun diyen zihniyetten Appi'ye ne tavır gelecek merak ediyorum.

Yahu hareketin neden yapildigina da bakmak lazim.
Appiah`i simdi gelip savunmayin bana,kimse üzerine gitmemis,suclu durumdayken küfür ediyor ve hareket cekiyor.Burayi dikkatlice okuyalim ;)

Emre`nin durumu farkli,Malta macinda Milli takimin en iyisiyken,cok elestirildi,basin üzerine cok geldi,adam patladi sonunda.Tabiki haksiz ama sonucta anlanilabilecek bir durumu var.Hareket cekti dediginiz de Emre`nin ile Appiah`in hareketleri arasinda daglar kadar fark var !

tosunpasa
14.Eylül.2006, 20:39
Yahu hareketin neden yapildigina da bakmak lazim.
Appiah`i simdi gelip savunmayin bana,kimse üzerine gitmemis,suclu durumdayken küfür ediyor ve hareket cekiyor.Burayi dikkatlice okuyalim ;)

Emre`nin durumu farkli,Malta macinda Milli takimin en iyisiyken,cok elestirildi,basin üzerine cok geldi,adam patladi sonunda.Tabiki haksiz ama sonucta anlanilabilecek bir durumu var.Hareket cekti dediginiz de Emre`nin ile Appiah`in hareketleri arasinda daglar kadar fark var !

Valla ne kadar kasarsan kas.. Kısaca de işime gelmiyor anlıyalım. Emre hareket yapınca sebebi var, Appi yapınca durum farklı.. Appi geldiği andan bu zaman kadar hep basının 1 numaralı haberiydi. Geldi, gitti, kiralandı, sözleşmesi fesh edildi gibi değişik değişik haberler çıktı. Emre'ye bir maç yüklenildi diye böyle bir şey yaptı. Appi ise 1 sezondur sessiz durdu en sonunda bunu yaptı. Appi ile Emre'nin kişiliklerini karşılaştırmak bile abes kaçar. Appi'nin kişiliğide ortada Emre'ninde.

Fernando Gago
14.Eylül.2006, 20:39
Emre`nin durumu farkli,Malta macinda Milli takimin en iyisiyken,cok elestirildi,basin üzerine cok geldi,adam patladi sonunda.Tabiki haksiz ama sonucta anlanilabilecek bir durumu var.

O zaman her medya tarafından eleştirilen o hareketi yapsın bizde anlayışlı davranalım .... Appiah'a yanlış diyen Emre'ye doğru diyemez ha bunu kim der galatasaraylılar der;)

Sekopej
14.Eylül.2006, 20:42
İkisi farkılı, birinde özel hayata müdahale var. Özel hayatına mğdahale edilirse Appiah da o hareketi yapar. Emre ise sahanın ortasında yapıyor.

İkisi de çirkin hareket, bu hareketler oyunculara değer kazandırmaz. Özür dileyeceğini sanmıyorum. Antrenmanda, maçta vs olsaydı belki kulübün de zorlamasıyla özür dileyebilirdi ama özel yaşamında, sokakta yaptığı bir hareket için özür dilemez diye düşünüyorum.

El Comandante
14.Eylül.2006, 20:44
Iyi oku yazimi.Ben de Emre haksiz dedim ;)

Ama Appiah`in durumu ondan daha kötü.Simdi bosuna ayak yapmayin burada.Appiah sevgilisini aldatirken yakalaniyor (Magazine de girdik ya helal olsun),küfür ediyor gazetecilere,ardindan hareket cekiyor.

Emre küfür etmiyor,orta parmagini göstermiyor,orada ne yapmak istedigini tam olarak bilmiyoruz.Basina diyebilir;alin iste elestirdiginiz adam takimin en iyisi.Simdi burada olayi kivirip Appiah`un durumu ile karsilastirip,Appiah`i aradan siyirmayin,cok komik duruma düsüyorsunuz ;)

Bu resim arasindaki farklari bulun bakalim ;)

http://www.ntvspor.net/Images/19546.jpg
http://www.internethaber.com/images/other/appiah.20070915105845.jpg

tosunpasa
14.Eylül.2006, 20:46
Emrenin resmi sadece o değil yanlız. Başka bir pozu daha var o maç için. Gidip en mahsumunu seçip koymayalım.
http://www.fotomac.com.tr/2007/09/14/im/16EE3211D986D54AA9C613D4b.jpg

Fernando Gago
14.Eylül.2006, 20:47
Iyi oku yazimi.Ben de Emre haksiz dedim ;)

Bu resim arasindaki farklari bulun bakalim ;)

http://www.ntvspor.net/Images/19546.jpg
http://www.internethaber.com/images/other/appiah.20070915105845.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Emrenin resmi sadece o değil yanlız. Başka bir pozu daha var o maç için. Gidip en mahsumunu seçip koymayalım.
http://www.fotomac.com.tr/2007/09/14/im/16EE3211D986D54AA9C613D4b.jpg

El Comandante
14.Eylül.2006, 20:48
Koy da görelim,ben baska resmini görmedim.Appiah hem sözlü,hem fiziksel olarak küfür ediyor.Emre basina küfür falan etmiyor.Belki de diyor elestirdiginiz isim takimi kurtardi falan.Bunu bilemeyiz.Ama Appiah`in durumunu cok net biliyoruz.Kesinlikle haksiz !

tosunpasa
14.Eylül.2006, 20:49
Koy da görelim,ben baska resmini görmedim.Appiah hem sözlü,hem fiziksel olarak küfür ediyor.Emre basina küfür falan etmiyor.Belki de diyor elestirdiginiz isim takimi kurtardi falan.Bunu bilemeyiz.Ama Appiah`in durumunu cok net biliyoruz.Kesinlikle haksiz !

Koydum zaten yukarda..

Sekopej
14.Eylül.2006, 20:50

Baran fazla savunma istersen.;;) Emre'nin o hareketleri yaparken küfür etmediğini bilemeyiz.

İki hareket de çirkin. Bu oyuncular örnek olması gereken oyuncular. İkisine de yakışmamış...

El Comandante
14.Eylül.2006, 20:51
Ben en bastada dedim Emre haksiz,ama halen Appiah`in olayi ile karsilastirilmasini sacma buluyorum.Appiah capkinlik yapiyor,sonra bunu ceken gazetecilere küfür ediyor,hareket cekiyor.

Emre iyi oynamasina ragmen basin tarafindan acimasizca elestiriliyor,yerin dibine sokuluyor.Onun agresif bir kisiligi vardir,o da patliyor en sonunda.Ama haksiz oldugunu yine de belirteyim ;)

tosunpasa
14.Eylül.2006, 20:54
Ben en bastada dedim Emre haksiz,ama halen Appiah`in olayi ile karsilastirilmasini sacma buluyorum.Appiah capkinlik yapiyor,sonra bunu ceken gazetecilere küfür ediyor,hareket cekiyor.

Emre iyi oynamasina ragmen basin tarafindan acimasizca elestiriliyor,yerin dibine sokuluyor.Onun agresif bir kisiligi vardir,o da patliyor en sonunda.Ama haksiz oldugunu yine de belirteyim ;)

Özel hayatına müdahele edilirse kalkıp dövebilirde. Ama hemen 1 maç eleştirildi diye el kol hareketleri yapılamaz. Akla mantığa sığmaz. Appi her transfer döneminde acımasızca eleştiriliyor. O da patlamış sonunda işte. 1 maçta patlıyacaksa Emre ooo.. Hemde Milli takım forması altında ve kaptanlık bandı kolundayken yapıyor bu hareketi, Appi ise sokakta yapıyor. Arada ki fark bu.

Sekopej
14.Eylül.2006, 20:55
İki hareket de çirkin mi? Evet çirkin. Bu fotoğraflardan ben rahatsız oluyorum bakarken.

Maraton'un sözü gibi olacak ama futbolun güzelliklerini konuşalım biz. Daha bu hareketler üzerine konuşulacak birşey yok.

Emre konusundan tecrübeliyim, bir yerden sonra iş oyunculara hakarete kadar varıyor. Bu nedenle o konuyu ne olursa olsun Milli Takım kaptanlığı yapmış bir oyuncuya hakaret edilmemeli diye kapatmıştım. Bu konuyu da oyuncuya hakaret edilmemeli diye kapatıyorum.

Yaptıkları çirkinlikler kendilerine, biz güzelliklere bakalım.:)