View Full Version : Herkes Haddini Bilecek!
Ralph
15.Eylül.2006, 04:38
Başkan Yıldırım Demirören, son dakikada attılan golün iptal edildiği Ankaraspor maçı sonrası şu açıklamayı yaptı:
"Öncelikle maçı izleyenlerden ve stada gelenlerden özür dilemek istiyorum. Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz böyle bir futbol oynamamalıyız. Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz.
İkinci olarak; Beşiktaş Camiası çok büyük bir Camiadır. Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon hem de hakemler dikkatli olmalı. Bu gidişata bir dur denilmezse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek."
travis1903
15.Eylül.2006, 04:51
"Öncelikle maçı izleyenlerden ve stada gelenlerden özür dilemek istiyorum. Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz böyle bir futbol oynamamalıyız. Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz.
buraya kadar cok guzel soylemis,dogrudur geregi yapilsin
İkinci olarak; Beşiktaş Camiası çok büyük bir Camiadır. Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon hem de hakemler dikkatli olmalı. Bu gidişata bir dur denilmezse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek."
her zamanki gibi sacmalamis
:0:
RoNNiE91
15.Eylül.2006, 04:55
Sahaya çıkartmazsak olan bize olur.En iyisi mi çıkarmak lazım :)
ChAoS
15.Eylül.2006, 05:04
Bu adamın beşiktaş başkanı olması zaten büyük bir hata!
Ne yararı varki beşiktaşa .
Rodrigo Tello
15.Eylül.2006, 05:53
Güzel konuşmuş.Bravo Başkan..
Cok iyi laf söylemiş..
Sahaya cıkartmayızdan ziyade daha başka bişeylerde ima etmeye çalısmış..
uAburak89
15.Eylül.2006, 05:56
Efelik taslamayla olmuyor bu işler.. Bu tarz konuşmalar hakemleri etki altına alır.. Beşiktaş hakem hatası ile puanlar kazansa, hoşunuza gidecek mi ?
Rodrigo Tello
15.Eylül.2006, 06:12
Bence biraz etki altında kalsınlar.Cok ama cok sacmalamaya başladılar..
DeNiZ_1903
15.Eylül.2006, 06:13
Ben maçı staddan izledim kale arkasından bile gördüm gol olduğunu acaba sayın hakem nasıl gol olabildiğini görmemiş
BlackEagle19o3
15.Eylül.2006, 07:49
Her kelimesinin altına imzamı atarım.Çok doğru konuşmuş.
besiktas1903
15.Eylül.2006, 08:05
aslinda her stadyumda bir odaya 5, 6 tane televisyon koycan bi tane hakem oraya. o hakem microfonnan sahadakide kulakliknan beraber maci yonetcekler. boyle hatalar olmaz :D
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 08:10
Efelik taslamayla olmuyor bu işler.. Bu tarz konuşmalar hakemleri etki altına alır.. Beşiktaş hakem hatası ile puanlar kazansa, hoşunuza gidecek mi ?
Ne desin Burak;
- Hakem iyiydi memnunuz 1puandan...
- Ya da susmak yani kabullenmek golümüzün verilmedği bir maç sonrası...
- Sence ne demeli böyle bir olaydan sonra bu tarz açıklama normal bunu GS de FB de TS de yapardı yani efelik değil gereklilik...
Fietra 10
15.Eylül.2006, 08:13
birazda anadolu nemalansın hakemlerden. :).bunların orta yolu bulacagı yok..
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 17:33
Aziz Yıldırım ağzıyla konuşmasaydı keşke daha inandırıcı olurdu
uAburak89
15.Eylül.2006, 18:10
Ne desin Burak;
- Hakem iyiydi memnunuz 1puandan...
- Ya da susmak yani kabullenmek golümüzün verilmedği bir maç sonrası...
- Sence ne demeli böyle bir olaydan sonra bu tarz açıklama normal bunu GS de FB de TS de yapardı yani efelik değil gereklilik...
Sitem etmekte, kızmakta sonuna kadar haklı sonuçta buz gibi gol gitti.. Ama yumrumuğuzu vurursak, gereğini yaparız falan mafya sanki.. Kurtlar Vadisi izliyorum sandım valla..
deniz.91
15.Eylül.2006, 21:45
Bence saçma bir açıklama olmuş takımı sahaya çıkarmam falan
Sitem etmekte, kızmakta sonuna kadar haklı sonuçta buz gibi gol gitti.. Ama yumrumuğuzu vurursak, gereğini yaparız falan mafya sanki.. Kurtlar Vadisi izliyorum sandım valla..
Bende burak'la aynı düşünüyorum. Üslub olarak hiç hoş değil. Bir başkanın kullanmaması gereken sözler sarf etmiş.
Bizler bile Turksportal'da yönetici olduğumuz için söylediklerimize dikkat ediyoruz diğer üyeler arasında ki tartışmayı alevlendirmemek için. Ama sayın Demirören bu açıklamalarla onca taraftarını daha da ateşliyor. Hoş değil...
Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 22:22
her zaman oluyor böyle şeyler haksız penaltılar,haksız goller,haksız kartlar ya da tam tersi bunların verilmemesi gibi.yaptığı konuşma hakemler kurulu ve federasyona ağır kaçmış.her yanlış pozisyondan sonra başkanlar böyle konuşacaksa yandık valla.birde 2.başkan,yardımcı başkan falan konuşsaydı daha iyi olurdu.başkanların bu tarz konuşma yapmaları bana saçma geliyor.