View Full Version : Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 17:56
http://img507.imageshack.us/img507/835/150pxfenerbahcelogorn2.png (http://imageshack.us)http://img507.imageshack.us/img507/3489/01interlogocoloriei9.jpg (http://imageshack.us)
Saat: 21:45
Tarih: 19 Eylül 2007
Stadyum: Şükrü Saraçoğlu Stadı - İstanbul
RoNNiE91
15.Eylül.2006, 18:09
İnter'i daha önde görüyorum.Rize maçındaki gibi oynarlarsa kötü.
Mirza
15.Eylül.2006, 18:12
Bu maç Fenerbahçe Interden puan alırsa her şey çok farklı olur. Bugün Zicoya defol diyenler bu maçtan puan alındığında ne diyecekler onu merak ediyorum. Interde çok önemli eksikler var. Bu bizim için bir şans. Bu şansı kullanırsak Interden puan alırız ve takımın kendine güveni yerine gelir.
omer-faruk-14
15.Eylül.2006, 18:18
Inter kazanır, Fener ligdeki gibi giderse tabi. Ama gönlüm Fener'den yana.
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 18:25
Zico her ne şartta olursa olsun gitmesi lazım .... Fenerbahçe kadro yapısıyla maddi manevi desteğiyle zaten avrupada başarıyı çoktaaaan hak etmiş bi takım ..Fenerbahçe İnteri yenerse buna mucize olarak bakmamak lazım ... Edu-lugano biri Brezilyanın diğeri Uruguay milli takımının stoperi ..Roberto Carlos... Alex-Kezman gibi oyuncular ... Size bu oyuncular Marsilyada olsa Beşiktaş maçı ile ilgili ne yorum yapardık veya bunlar CSKAda olsa Fenerbahçe maçı ile ilgili ne yorum yapardık ... Ben bu maçtan umutluyum ama Zico ile OLMAZ !
İnter'in bazı önemli oyuncuları yok.İnter yine de kazanır diyeceğim ama beraberlik de olursa kimse şaşmasın.
yunusgs
15.Eylül.2006, 18:30
Maç İnterin galibiyeti ya da beraberlikle sonuçlanır gibime geliyor Fb gol atarsa maçı kazanabilirde ama Rize maçındaki gibi oynarsa çok zor.
Burak Duran
15.Eylül.2006, 18:30
Fenerin cok farkli oynamasi lazim yoksa olmaz bu is
ZeroG
15.Eylül.2006, 18:43
Rize maçından bambaşka bir maç olacağına eminim.Ayrıca İnter'deki eksikler de büyük şans ama yine de rakip İnter sonuçta...
Cyzio
15.Eylül.2006, 18:48
Fenerbahçe kendi evinde oynamasına rağmen beraberlik alabilir en iyi ihtimalle.Gruptan çıkmak adına bu da iyi bi sonuç sayılabilir..
fmsmyrna
15.Eylül.2006, 19:01
4-5-1'e dönersek 1 puan çıkartabiliriz.Sanırım Viera'da gelmiyor.3-5-2 oynarsak maça başlamayalım zaten çünkü onların iki kanat oyuncusuyla solda Carlos sağda Ali Bilgin yada Colin karşılaşacak ve yapacakları verkaçlarla bu oyunculşarı çok rahat geçerler yol geçen hanına döner
Universal
15.Eylül.2006, 19:03
Rize önündeki umutsuz oyundan sonra İnter ne kadar eksik ile gelse onlar için sorun olmaz. İnter gruba üç puan ile başlar. Bu arada Vierra'da sakatlanmış. Umarım en azından beraberlik alırız.
Inter'in yedek kadroyla çıkması hatta ölüsü bile kazanmalarına yeter. Çünkü böylesine kuvvetli ve iyi bir takım, hatta içinde R.Carlos'un da bulunduğu kadro, böylesine aciz oynatılıyorsa avrupa hak edilmiyor demektir...
Ama Zico, eğer adam gibi bir taktikle, Inter'e oyunu kabul ettirmeye çalışarak başlatırsa o zaman farklı sonuçlarda çıkabilir. Fakat ben böyle olacağı ihtimalini çok düşük görüyorum.
errqud_gfb
15.Eylül.2006, 19:21
Roberto Carlos'u eleştirmeyin artık yaşlı diye... Maçları izleyin... Selçuk'tan Deivid'ten Hakan Şükür'den daha fazla kuvvetli bir oyuncu hala hızlı hala güçlü ve hırslı... Bence Fenerbahçe Çaykur'la berabere kaldı ya daha hırslı oynayacaktır; özellikle Alex... Duran toplara dikkat bu maçta ki bir takımın defans oyuncularının eksikliğini en çok hissettiği anlardır bunlar; bir de kontra ataklar da organize olabilirsek (ama bu düşük bir ihtimal). İlk golü bulup, kanatları iyi savunabilirsek, Crespo'ya da dikkat edersek bu iş tamamdır.
Not: Zlatan demedim çünkü işler kötüye gitti mi oyundan düşüyor ve kapalı savunmalarda etkisiz kalıyor bencil hareketlerde bulunuyor.
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 19:43
Inter kazanır..
fenerbahçeyi favori görüyorum :) inter'in büyük eksikleri varr
Ralph
15.Eylül.2006, 19:55
Kendi sahasında en az beraberlik almalı Fenerbahçe.Eğere ilk golü yerlerse Zico'dan dolayı büyük bir baskı gelebilir seyirciden.Buda morelleri iyice bozar.
goosfraba
15.Eylül.2006, 19:57
Gollü bir maç olacağı kesin ama biz gol atabilecek miyiz bilemiyorum
uAsamet91
15.Eylül.2006, 19:59
Inter rahat kazanir
RaSenGan
15.Eylül.2006, 20:01
Bol gollü olacak.:)
fenerbahce_1907
15.Eylül.2006, 20:02
Inter rahat kazanir
Klasik Samet cevabi:p:zuhaha.
İnter'den fark yeriz bence.
Varonil
15.Eylül.2006, 20:13
Kazanmamız lazım bu maçı.Ama çok zor.Inter kazanır veya berabere biter.
El Comandante
15.Eylül.2006, 20:20
Inter kazanir,Fenerbahce futbol oynamiyor cünkü,ne yazikki bu takima futbol oynattirmayan kisi de Dünyanin gelmis gecmis en iyi futbolcularindan biri olan Zico.
Ahmet_77
15.Eylül.2006, 20:28
Büyük bi süpriz olmassa İnter kazanır.
Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 20:30
interin tahmini kadrosunu yazabilecek olan var mı.bu şekilde daha iyi yorum yapılabilir.
fmsmyrna
15.Eylül.2006, 20:49
Benim tahminim şu kadro
GK-Cesar
DR-Zanetti
DC-Rivas
DC-x
DL-Maxvell
MR-Figo
Mc-Cambiasso
MC-Dacourt
ML-Stankovic
FC-Crespo
FC-İbrahimovic
Vieira oynayabilseydi defansın ortasına çekilcekti ama galiba oynayamıyor.
Varonil
15.Eylül.2006, 20:51
GK-Cesar
DR-Zanetti
DC-Rivas
DC-??
DL-Maxvell
MR-Figo
Mc-Cambiasso
MC-Dacourt
ML-Stankovic
FC-Suazo
FC-İbrahimovic
şeklinde çıkabilirler.
Lionel Andres Messi
15.Eylül.2006, 20:57
vieira da oynamazsa maicon dc oynar.maicon cezalılar arasında mı?cezalıysa zanetti önlibero oynar cambiasso dacourt ikilisinden biri dc oynar.
fmsmyrna
15.Eylül.2006, 21:01
vieira da oynamazsa maicon dc oynar.maicon cezalılar arasında mı?cezalıysa zanetti önlibero oynar cambiasso dacourt ikilisinden biri dc oynar.
Maicon cezalı Zanetti yi önliberoya çekerse sağ bek kim oynayacak Dacourt'u stopere çekip Stankovic'i orta sahanın ortasına alıp kanada Solari'yi oynatabilir.
TürkuAz
15.Eylül.2006, 21:07
Samuel neden kadroda yok ?
deniz.91
15.Eylül.2006, 21:10
İnter rajat kazanır Feneri hiç iyi görmüyorum
TürkuAz
15.Eylül.2006, 21:12
Eğer büyük bir sürpriz olmazsa, Inter kazanacaktır.
Ama fark beklemeyin derim ben ! ;)
fenerbahce_1907
15.Eylül.2006, 21:12
Samuel neden kadroda yok ?
Sakat Samuel.
Sekopej
15.Eylül.2006, 21:14
Rize maçının bu maça olumsuz değil olumlu etkisi olacaktır. O maçta oynadıkları gibi asla oynamazlar. Ha oynayacakları oyun çok mu şahane olur? Sanmıyorum. Ama daha inançlı, mücadeleci oyun oynayacaklardır. İyi savunma yapıp kontradan gol aramalıyız. İlk golü yersek cevabını veremeyeceğimiz için İnter açısından kolay maç olur.
Wesley Sneijder
15.Eylül.2006, 21:19
İnşallah fark yemeyiz Tiner'den...
El Comandante
15.Eylül.2006, 21:24
İnşallah fark yemeyiz Tiner'den...
Ne bu simdi?
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı hliganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır
Herhalde kurallari okumamissin,diyelim ben Inter taraftariyim,simdi senin bu sözüne karsilik senle tartisiyorum ? Ne olacak ? Bosu bosuna tartisma cikacak sözleri kullanmayalim lütfen.
VahdeTrabzon
15.Eylül.2006, 21:29
bence farklı olucak ve beraberlik çıkacak belki çok büyük süpriz olup da fener de yenebilir
LaigLeNoiR
15.Eylül.2006, 21:41
Burdisso,Materazzi,Samuel,Vieira ve birkaç oyuncusu daha yok galiba İnter'in...
Ancak bunlar F.Bahçe'yi favori görmemize yetmiyor.
Gönlüm F.Bahçe'den yana ancak F.Bahçe'nin puan çıkarması mucize.
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 22:00
Sonuçta şampiyonlar ligi bu ... neden puan almamız mucize olsun ki ?
TürkuAz
15.Eylül.2006, 22:03
Sonuçta şampiyonlar ligi bu ... neden puan almamız mucize olsun ki ?
Rize ile Inter arasında çok fazla fark yok zaten, ee nede olsa Fenerbahçe'ninde her maçta harikalar yarata taktiği var.
Katılıyorum..
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 22:07
Rize ile Inter arasında çok fazla fark yok zaten, ee nede olsa Fenerbahçe'ninde her maçta harikalar yarata taktiği var.
Katılıyorum..
Tarık her mesajıma neden cevap yazma gereği duyuyorsun :o
"mucize" bu kelime maç için ağır kaçıyor fenerbahçe kaliteli takım iyi yönetilmiyor o ayrı ama sahadaki 11 oyuncu kaliteli neden puan almamamız MUCİZE olsun ...
Fıratcan Alçınkaya
15.Eylül.2006, 22:12
İnter de eksikler var Adriano da yok... Yani çok ta istikrar abidesi değil yani bence Milan Real Barca Manu Liverpool değil İnter geçen sene Lizbon a yenildiler...Maç Kadıköy de her ne kadar İnter Favori olsada ki bende öyle görüyom Fenerbahçe nin kazanmasına mucize olarak bakmam...
TürkuAz
15.Eylül.2006, 22:17
Tarık her mesajıma neden cevap yazma gereği duyuyorsun :o
"mucize" bu kelime maç için ağır kaçıyor fenerbahçe kaliteli takım iyi yönetilmiyor o ayrı ama sahadaki 11 oyuncu kaliteli neden puan almamamız MUCİZE olsun ...
Yav bu kişisel birşey değil aslında, yani senin sorduğun soruya karşı bende cevap verdim.:D
Fernando Gago
15.Eylül.2006, 22:18
Yav bu kişisel birşey değil aslında, yani senin sorduğun soruya karşı bende cevap verdim.:D
Bundan sonra hiç bir mesajıma alıntı yapmana gerek yok çünkü yasaklı listemde olacağın için saçma sapan mesajları görmicem (::)
canavar20
15.Eylül.2006, 22:19
Kazancağımız ya da kazanmayacağımız konusunda şüphelerim var. Bilmiyorum açıkçası Zico Avruğadaki klasik iyi oynayıp kaybedeceğimiz maçlardfan mı olacak yoksa direk mi kaybedecez ya da iyi oynayıp kazancaz ya da kötü oynayıp kazanacağız hiçbir fikrim yok.:D
SaRPeR1903
15.Eylül.2006, 23:11
Gönül isterki Fb kazansın ama İnter zorlansa da kazanacak gibime geliyor..
gerrrard
15.Eylül.2006, 23:22
Maalesef İnter alıcak gibi duruyor...
LaigLeNoiR
15.Eylül.2006, 23:53
Fenerbahçe inşallah yener.
İnşallah yener Coşkuncum...
Bunu gerçekten çok istiyorum.İnter'de eksik sayısı fazla ama yine de İnter.
WebMaster91
15.Eylül.2006, 23:56
Inter'in 6 eksiğine rağmen bu kadrosu bile malesef Fenerbahçe'yi yenebilecek güçte..Fenerbahçe ilk yarı oyunda denge sağlayabilir ama bence Inter 2. yarı maçı koparır..
Aykan19o3
16.Eylül.2006, 00:01
Fener'in Rize maçında 10 - 15 kat daha iyi oynaması lazım Inter'den puan çıkarmak için.. Zor ama imkansız değil..
uAburak89
16.Eylül.2006, 00:11
Taraftar herşeye rağmen protesto etmeden 90 dakika takımını desteklerse, oyuncular kendileri için değil takım için oynarsa, Zico saçmalamazsa; Fenerbahçe savunması S.O.S veren İnter'den puan/puanlar alabilir..
TürkuAz
16.Eylül.2006, 00:18
Taraftar desteği çok önemli olacak Fenerbahçe için, ayrıca Burak'ın da söylediği gibi "takım oyunu" oynarsa birşeyler yapabilir Fener..
nerazzuri
16.Eylül.2006, 00:18
Taraftar herşeye rağmen protesto etmeden 90 dakika takımını desteklerse, oyuncular kendileri için değil takım için oynarsa, Zico saçmalamazsa; Fenerbahçe savunması S.O.S veren İnter'den puan/puanlar alabilir..
Burak Senin bu dediklerin olsaydı :p OoOoO :zuhaha
mustafa35
16.Eylül.2006, 00:19
Direnmeliyiz.
uAburak89
16.Eylül.2006, 00:20
Burak Senin bu dediklerin olsaydı :p OoOoO :zuhaha
Ben içimden geçeni söyledim, belki Zico'nun kafasına taş falan düşer.. :D Hatta içinizde antreman izleyen varsa, gitsin direk taş atsın kafasına.. Garantili çözüm.. :D
WebMaster91
16.Eylül.2006, 00:23
Ben içimden geçeni söyledim, belki Zico'nun kafasına taş falan düşer.. :D Hatta içinizde antreman izleyen varsa, gitsin direk taş atsın kafasına.. Garantili çözüm.. :D
:zuhaha:zuhaha
Bence de bu maçın kilit adamı Zico :D..
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 01:08
Gönlüm Fenerbahçe ile ama İnter kazancak gibi duruyor.İnşAllah ben yanılırım...
eGowiCh
16.Eylül.2006, 04:58
Kalbim Fenerbahçe, aklım Inter diyor.
Hiç umudum yok bu maçtan, Inter rahat oynar, iddaa'da da kuponumda banko 2 oynayacağım. Hatta üst oynayacağım, Inter en az 3 tane atmadan gitmez İstanbul'dan.
Zico gidecekse, eğer bir şeyler Fenerbahçe'nin iyiliği için değişecekse, ben yenilgiden yanayım. Eğer bu maçı kazanırsak ligdeki kötü sonuçlar ve kötü futbol unutulur, daha sonra yine Fenerbahçe kötü sonuçlar alır. Anderlecht maçı bunu yapmıştı, Inter maçı da aynı nitelikte ama bu maçı kazanacağımızı sanmıyorum. Kaybetmek Fenerbahçe için daha hayırlı olacaktır, en azından Zico'dan kurtulabiliriz.
Universal
16.Eylül.2006, 05:19
Zico gidecekse, eğer bir şeyler Fenerbahçe'nin iyiliği için değişecekse, ben yenilgiden yanayım. Eğer bu maçı kazanırsak ligdeki kötü sonuçlar ve kötü futbol unutulur, daha sonra yine Fenerbahçe kötü sonuçlar alır. Anderlecht maçı bunu yapmıştı, Inter maçı da aynı nitelikte ama bu maçı kazanacağımızı sanmıyorum. Kaybetmek Fenerbahçe için daha hayırlı olacaktır, en azından Zico'dan kurtulabiliriz.
Bunları unutan biziz. Ne yazık ki unutuyoruz. Eğer kazansak bile Rize maçını yönetime, taraftara, basına dünkü yenilgi hatırlatırsak kimse unutmaz.
Rodrigo Tello
16.Eylül.2006, 05:19
Haklısın Egemen eger İnter 2-3 fark atarsa Zico banko kovulur.
Roberto Baggio
16.Eylül.2006, 05:21
5'li defansı öneriyorum....
Fernando Gago
16.Eylül.2006, 05:26
Haklısın Egemen eger İnter 2-3 fark atarsa Zico banko kovulur.
Zico kovulacaksa ben razıyım :)3e 4e
eGowiCh
16.Eylül.2006, 05:28
Ben de razıyım Zico kovulacaksa 3-4 yemeye. Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, eskiden kovardık böyle kötü durum olduğundan şimdi gereksiz yere sabır gösteriliyor. Bu sabır Löw'e gösterilseydi zamanında Fenerbahçe'nin müzesinde Avrupa kupaları yer alırdı şimdi.
uAburak89
16.Eylül.2006, 05:29
Zico kovulmaz bence, en azından devre arasına kadar..
Fernando Gago
16.Eylül.2006, 05:30
Bizim yönetim istikrar yapmaya çalışıyor tamam istikrar güzel bir şey başarı getirme oranı baya yüksektir ama istikrar yapacağın isim Zico ise orada sorun var demektir
Universal
16.Eylül.2006, 05:31
http://www.sporx.com/images/1/37/8844_B_zico048.jpg
Turkcell Süper Lig'de dün akşam Çaykur Rizespor'a ile berabere kalan Fenerbahçe, Çarşamba günü oynayacağı İnter maçının hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta görev alan futbolcular tesislerde jenerasyon çalışması yaparken. diğer futbolcular ise düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi.
Sol dizinden sakatlığı bulunan Tümer Metin düz koşu yaparken, sakatlığı sebebiyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Deniz Barış çift kale maçta yer aldı. Kasıklarında ağrı bulunan ve geçtiğimiz günlerde İsviçre'ye giderek iğne olan Deniz Barış'ın, İnter maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.
Cuma günü kontrolden geçen ve ameliyat olmasına gerek duyulmayan kaleci Serdar Kulbilge takımla çalışmalarını sürdürürken, Appiah ise tesislerde çalışmalarına devam etti. Kaleci Serdar ayrıca, antrenmanın son bölümünde ayağında hafif bir ağrı hissettiğini belirterek çayışmayı yarıda bıraktı.
Öte yandan, antrenmanının son bölümünde ikili bir mücadele sonucunda Colin Kazım ve Can Arat arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Çift kale maçın son bölümünde yaşanan bu tartışma kısa sürede kapandı.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı İnter karşısına ise eski sistemiyle çıkacak.
Çaykur Rizespor karşısında 3-4-1-2 sistemini deneyen ancak, bundan istediği sonucu alamayan Zico'nun, Roberto Carlos'u yine sol beke çekip Deivid'i orta sahanın sağında oynatması, Ali Bilgin'i ise yedek kulübesine çekmesi ve 4-4-1-1 düzeni ile sahaya çıkması bekleniyor.
Sarı lacivertli takım yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenman ile İnter maçının hazırlıklarını sürdürecekler.
16.09.2007
Kaynak : DHA
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 05:34
Bence böyle daha güzel.Deivid'in yerine Colin oynayabilir.Bu arada sol açıkta kim olcak.Uğur Boral,Tümer,Wederson?
Fernando Gago
16.Eylül.2006, 05:37
Yaptığın bir işin arkasında dur be ?? medayaya göre taktik değiştiriyorsun ?
Varonil
16.Eylül.2006, 05:40
Bence böyle daha güzel.Deivid'in yerine Colin oynayabilir.Bu arada sol açıkta kim olcak.Uğur Boral,Tümer,Vederson?
Zico'nun ideal 11'ine göre bu mevkiye en yakın isim Tümer.. Belki Uğur Boral oynayabilir..
eGowiCh
16.Eylül.2006, 06:11
Büyük ihtimalle Vederson oynayacak solda, zira basın toplantısında R.Carlos ile Vederson'u önlü arkalı oynatabilirim demişti. En ideal isim de o olur zaten.
Universal
16.Eylül.2006, 07:38
Büyük ihtimalle Vederson oynayacak solda, zira basın toplantısında R.Carlos ile Vederson'u önlü arkalı oynatabilirim demişti. En ideal isim de o olur zaten.
Vederson böyle bir maçı kaldıramaz. Tümer'in oynamasından yanayım. Vederson daha Edirne'yi ilk kez geçecek. İnter gibi bir takımla ilk Avrupa maçına çıkacak. Vederson'dan büyük ümit beklememek gerek. Hayal kırılığı olacaktır.
GeNç KaRTaL
16.Eylül.2006, 13:55
Ben bu maçtan gollü bir beraberlik ya da İNter galibiyeti bekliyorum.Fenerbahçe'nin kazanma şansı gerçekten çok az ama beraberlik olabilir.
CeNTeR_TR
16.Eylül.2006, 18:43
Zico Kovulacaksa Varsın 5 Yiyelim
Eğer Rize maçındaki HIRS bu maçdada olursa en az 5 olur zaten...
Taktikde önemli değil sonuçta önemli olan kazanma hırsı..Oyuncu umursamassa istersen 4-4-2 istersen 4-5-1 istersen 10-10-10 çık sahaya kazanmassın..
Sahada 30 tane parasını almış.Tamam diyen oyuncu varsa maç kazanmak zor...
Heee Şimdi Ne olacka avruap arenası hepsi takır takır oynayacak neden Avrupaya gidip fazla para kazanmak isteyecekler
Emurafu
16.Eylül.2006, 20:49
Zico sürekli sistem degisitiriğ ayrıca sürekli degisik ilk onbirle sahaya cıkarsa basarı zor:)
Zico takımda istikrarı saglamalı...Her hafta degişik birsey deniyor hazırlık maclarını gücsüz takımlarla yapacagına güclü takımlarla yapıp bunları
denemesi lazımdı..Beni dedi dersiniz zico Sezonun 2. yarısı olmaz..
Universal
16.Eylül.2006, 21:23
http://www.sporx.com/images/1/37/7253_6269_03.jpg
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 19 Eylül Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe-Inter karşılaşmasını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Luis Medina Cantalejo yönetecek.
Cantalejo'nun yardımcılıklarını Juan Carlos Yuste Jimenez ve Antonio Artero Gallardo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Alfonso Alvarez Izquierdo görev alacak.
17.09.2007
Kaynak : İHA
canavar20
16.Eylül.2006, 21:30
Bu hakemi hiç sevmem.
Atakan38
16.Eylül.2006, 22:46
Fener Liqdeki Gıbı Giderse Avrupada Her Maç BeşLik Olur
Çarşamba Gunu Nası Bı Kadro v Taktik Çıkıcak BakaLım
Rodrigo Tello
16.Eylül.2006, 23:24
Fb'ye İnter macında Başarılar diliyorum.İnş yener
eXcitinG
16.Eylül.2006, 23:25
İnşaLLah Puan aLırız.Süpriz de yapabiLiriz.Adam gibi oynasak ama bu şartLar aLtında puanda süper oLur.
Universal
17.Eylül.2006, 00:03
Kafam hakeme takıldı. Schalke ile iki sezon önce 3-3 biten maçı bu hakem yönetmişti. O maçta Alex'i atmak için elinden geleni yapmış ve iki sarı kart sonunda Alex'i atmıştı. Umarım gene aynı olaylar tekrarlanmaz ve adil bir yönetim olur.
Sheriff
17.Eylül.2006, 00:30
Yeneriz İnteri ;)
Universal
17.Eylül.2006, 01:27
http://www.sporx.com/images/1/37/5346_B_mancini001.jpg
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Serie A takımlarından Inter'de defans oyuncusu Chivu ve Materazzi'nin sakatlıkları nedeniyle oynamayacak olması Teknik Direktör Roberto Mancini'yi düşündürüyor.
Inter, Fenerbahçe maçı öncesi son hazırlıklarını bugün Milano'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Inter'de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek Chivu ve Materazzi'nin yanı sıra cezalı olan Maicon, Cordoba, Burdisso ve Cruz da kadroda yer almayacak. Dün oynanan Catania maçında çok iyi bir performans gösteren Brezilyalı golcü Adriano da, Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmediği için Fenerbahçe karşısında oynamayacak. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, zorlu bir grupta olduklarını belirterek, "İstanbul'da işimiz kolay olmayacak, ancak geçen sezon olduğu gibi kısa sürede elenerek gruptan ayrılmak istemiyoruz. Bu nedenle Fenerbahçe maçından mutlaka galip gelmek istiyoruz" dedi.
Fenerbahçe maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Kulüp Başkanı Massimo Moratti ise, Romanya Milli Takımı'nın Almanya ile oynadığı özel maçta sakatlanan Rumen defans oyuncusu Chivu'yu eleştirerek, "Çok fazla önemi olmayan bir maçta oynamaması ve Fenerbahçe maçında defanstaki yerini alması gerekirdi" dedi.
Bu arada İtalyan bahis siteleri, Fenerbahçe-Inter maçında Inter'in galibiyetine 1.90, Fenerbahçe'nin galibiyetini ise 3.90 veriyor.
Öte yandan İtalya'nın İstanbul başkonsolosluğu ise hareket geçerek İstanbul'a gelecek Interli taraftarlar için yardım masası kurdu. Burada Interli taraftarlara İstanbul'da kalacakları süre içinde gereken desteğin verileceği bildirildi.
17.09.2007
TürkuAz
17.Eylül.2006, 01:30
Inter bir şekilde Chivu ve Materazzi'nin yerini doldurur bence, umarım ki bu oyuncuların yokluğunu hissetsinler..
ogcj_me
17.Eylül.2006, 01:35
zor maç ....
Roberto Baggio
17.Eylül.2006, 01:44
İbrahimoviç gol atar zor maç.....
Fıratcan Alçınkaya
17.Eylül.2006, 17:16
İnter iyice saçmaladı
İnter gelmeden kriz çıkardı. Güvenlik adına bakın ne talep ettiler?
İnter kulübü kafilenin geçeceği yolların trafiğe kapatılmasını istedi. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Inter, İstanbul'a gelmeden krize neden oldu.
İtalyanlar'ın, sarı-lacivertli yönetiminden geliş ve gidişlerinde, ayrıca konaklamaları sırasında olağanüstü önlemler alınarak kafilenin üst düzeyde korunmasını talep ettiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Kulübü ise bu isteği hemen reddetti.
Sarı - lacivertliler, Interli yetkililere Türkiye'nin güvenli bir ülke olduğunu, gönül rahatlığı ile gelebileceklerini ilettiler. Inter'in yolların trafiğe kapatılması dahil tüm önerileri geri çevrilirken, "Size ayrılacalık gösteremeyiz. Her rakibimize yapılan uygulama tekrarlanacaktır" yanıtı verildi.
YusufT
17.Eylül.2006, 18:23
sapitmis bunlar yaa.
Fener rize macinda gibi oynarsa en az 5 yer
Universal
17.Eylül.2006, 18:38
Zamanında Juve GS'ye neler yapmıştı. Maçtan önce korkmaya başladılar. Staddaki atmosferi görünce ne yapacaklar bakalım.
CeNTeR_TR
17.Eylül.2006, 19:53
İtalyanlar ne yazdı?
Ünlü İtalyan spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport, resmi internet sitesinde Avrupa Şampiyonlar Ligi gruplarını değerlendirirken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın üst tura çıkma şanslarının gruplarındaki 3'er takımla aynı olduğu yorumunu yaptı.
İtalyan gazetesi, Beşiktaş'ın bulunduğu (A) grubunda, seri başı Liverpool'un zorlanmadan çıkacağını savunurken, grupta ikincilik için Porto, Marsilya ve Beşiktaş'ın şanslarının eşit olduğu değerlendirmesini yaptı. Ünlü spor gazetesi, bu 3 takım arasında Porto'yu ikincilik için favori gösterirken, Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Delgado ve Bobo'nun da kilit oyuncu olduğunu vurguladı.
La Gazzetta internet sitesinde, Fenerbahçe'nin yer aldığı (G) grubunda, seri başı Inter'in ardından ikinci olarak yükselmek için diğer 3 takım arasında büyük bir savaş yaşanacağını yazdı. Haberde, PSV Eindhoven, CSKA Moskova ve Fenerbahçe'nin aynı seviyede olduğu değerlendirmesinde bulunurken, PSV'nin eski gücünde olmadığı, bunun da gruptan çıkmasına bir risk oluşturduğu ifade edildi. Ünlü spor gazetesi, Kezman'ın, Fenerbahçe'nin yıldız, Alex'in de kilit oyuncusu olduğu yorumunu yaptı.
Fernando Gago
17.Eylül.2006, 23:33
Maç italyada olsa normal karşılarım gelmesini ama türkiyede olunca kuşkulanıyor insan ... İnteri izlese lig maçlarında izlerdi eğer bir takımı izlemek için geldiyse bu Fenerbahçe olur diye düşünüyorum Aziz Başkan'ın bombalarına alıştık :)
TürkuAz
17.Eylül.2006, 23:34
İkisiylede alakası yok bence. Sonuçta bir İtalyan takımın avrupa maçı bu, izlemesinden doğal ne olabilir ?
fmsmyrna
17.Eylül.2006, 23:35
Bir ara Leguen'de gelmişti ama birşey çıkmadı ben yine birşey çıkacağını sanmıyorum
Burak Duran
17.Eylül.2006, 23:41
capello mu gelir bilmem ama zico gitmeli
Emurafu
17.Eylül.2006, 23:48
Zico kolay kolay gitmez:)
Universal
18.Eylül.2006, 00:15
Fatih Terim Inter'i uyardı
http://www.sporx.com/images/1/37/9240_B_terim046.jpg
Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim, Corriere della Sport gazetesine verdiği röportajda, Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olmak istediğini, bu nedenle Inter'in işinin İstanbul'da hiç de kolay olmayacağını söyledi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Fenerbahçe-Inter karşılaşması öncesinde Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim, İtalya'nın Corriere della Sport gazetesine maçla ilgili değerlendirmede bulundu. Bir dönem Serie A Ligi takımlarından Fiorentina ve Milan'ın da teknik direktörlüğünü yapan Terim, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çok güzel organize edildiğini, 2009 yılında UEFA Kupası finaline de ev sahipliği yapacağını hatırlatarak, "Fenerbahçe'nin çok ateşli bir taraftarı var, sahada sanki 12 futbolcu varmış gibi bir atmosfer yaratırlar. Fenerbahçe'nin kadrosunda kaliteli futbolcular var. Kulüp olarak Avrupa'da başarı elde etmek istiyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak ve gruptan çıkmak istiyorlar. Bu nedenle Inter'in işi İstanbul'da hiç de kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmalarını arzuladığını, iki takımın da bu kaliteye sahip olduklarını ifade eden Terim, her iki takımın da gruptan çıkarak bir üst tura yükselmesini arzuladığını belirtti. Terim, "Futbolda her şey olur. Hem Fenerbahçe'nin hem de Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'nda başarılı olmasını bekliyoruz. Her iki kulüpte de deneyimli oyuncular var, milli takımda yer alan bazı futbolcular da bu kulüplerde forma giyiyor" dedi.
Bu arada İtalya'da Milan ve Fiorentina gibi iki önemli kulüpte görev aldığı için mutlu olduğunu, geriye dönüp baktığında pişman olduğu hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Terim, İtalya'dan yeniden teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini ifade etti. Fiorentina Kulübü ve taraftarlarının gönlünde her zaman ayrı bir yerinin olduğunu belirten Terim, "O güzel şehri ve taraftarları asla unutmam mümkün değildir" dedi.
Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Milan, Chelsa, Barcelona ve Real Madrid'in favori olduğunu kaydetti. Terim, son olarak A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası finallerine gideceğini sözlerine ekledi.
Öte yandan Inter'in Fenerbahçe maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: "1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 38 Daniele Federici, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo".
18.09.2007
TürkuAz
18.Eylül.2006, 00:29
Rivas - Samuel ikilisi stoperde oynayacak gibi görünüyor..
eGowiCh
18.Eylül.2006, 00:47
Capello neden İstanbul'da?
Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Fenerbahçe-İnter maçının önemli bir konuğu daha olacak. Dünyaca ünlü teknik adam Fabio Capello bugün özel bir uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk havalimanı'na inen uçakta UEFA delegasyonu, İnterli yöneticiler, italya basın mensupları ve 50 kadar İnter taraftarı da yer aldı.
Basın mensuplarını karşısında gören Capello, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakırken ünlü hocanın gelişi çeşitli haberleri de beraberinde getirdi.
İnter Teknik Direktörü Mancini'nin İtalya basınında yer alan haberlere göre tahtının sallandığı gündemdeki yerini korurken, Zico'nun da durumunun tehlikede olması Capello'nun bu iki hocanın yerine anılmasına sebep olmuştu. Son olarak Real Madrid'i çalıştıran ve bu sezon henüz hiç bir takım almayan Capello'nun böylesine bir maçı izlemek üzere İstanbul'a gelmesi dikkat çekti
DHA
Lionel Andres Messi
18.Eylül.2006, 00:50
samuel sakat değilmiydi ya off ne çabuk iyileşmiş .
Emurafu
18.Eylül.2006, 00:52
İNTERİN MAÇ KADROSU.....
Fenerbahce-Inter: 20 convocati
APPIANO GENTILE - Roberto Mancini ha convocato 20 nerazzurri per la gara contro il Fenerbahce, MatchDay 1 dell'Uefa Champions League 2007-2008in programma domani "Sükrü Saracoglu Stadium" di Istanbul, ore 20.45 italiane)..
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 38 Daniele Federici;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio;
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
Kaynak:İnter resmi site....
TürkuAz
18.Eylül.2006, 00:53
Samuel sakatlıktan çıktığına göre, Rivas - Samuel ikilisi stoperde görev alır sanırsam, bu iyi bir gelişme değil..
Emurafu
18.Eylül.2006, 00:56
Bence kadroları çok kötü hele defans 4 lüsü felaket.....Ortasahada kötü bence.Fenerbahce çok sanslı artık puan almamız lazım...
Forvetleri buldugunu affetmez....
TürkuAz
18.Eylül.2006, 00:59
Fenerbahçe çok mu iyi peki ?
Öyle konuşuyorsunuz ki, sanki Inter, Fenerbahçe'ye göre daha kötü ve güçsüz bir takım, bizse gidişatı çok iyi olan başarılı bir takımız gibi ?
eGowiCh
18.Eylül.2006, 01:44
Ortalığı karıştırma Tarık yine. Tahrik etme.
Emurafu
18.Eylül.2006, 01:49
Tarık fenerbahce kötü evet bunuda herkez söylüyor..Ama inter karsısında baya avantajlı..Sonucta Türk takımı yartık anladın:)
19_SeRDiNÇ_05
18.Eylül.2006, 02:23
F.Bahçe teknik direktörü Zico, Şampiyonlar Ligi G Gurubu'nda yarın karşılaşacakları Inter'in İtalya şampiyonu olduğunu ve kadrosundaki her oyuncunun kaliteli olduğunu söyledi. Günümüz futbolunda galibiyetlerin oyuncuların hırsıyla kazanıldığını belirten Zico, bu anlamda Inter'deki eksikliklerin önemli olmadığını belirterek, "Bizim için Inter, Inter'dir" dedi.
Yarın oynanacak maç öncesi Zico ve sarı-lacivertli oyunculardan Edu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, İtalyan medya mensuplarının Inter'in eksiklerini hatırlatmaları ve bu nedenle Fenerbahçe'nin daha şanslı olduğunu söylemeleri üzerine Zico, "Bizim için Inter, Inter'dir ve İtalya'nın şampiyonudur. Kadrosuna giren her oyuncu yıldız oyuncudur. Kaldıkı futbol artık günümüzde oyuncuların hırsıyla kazanılıyor. Bu açıdan baktığınızda zorlu bir maç olacak" dedi.
Tarihçesine, kadrosuna ve yatırımlarına bakıldığı zaman guruptaki 4 takım içinde favorinin Inter olduğunu söyleyen Zico, "Bana göre Inter'ın guruptan çıkma şansı yüzde 50. Geri kalan 3 takımın guruptan çıkma şansı da yüzde 50. Bizim hedefimiz bu 3 takımdan biri olabilmek" diye konuştu.
"Brezilya futbolu eğlendiren futbol olmaktan çok, 5 dünya kupası kazandıran bir futboldur" diyen Zico, kadroyu son antrenman sonrası belirleyeceğini, İtalyan kulplerinin yanı sıra İngiliz ve İspanyol kulüplerini de kupanın favorileri arasından gördüğünü belirterek İbrahimoviç'e dikkat etmek gerektiğini vurguladı.
Fenerbahçeli futbolcular olarak her maça aynı konsantrasyonla çıktıklarını vurgulayan oyuncularımızdan Edu ise "Fenerbahçe olarak yarın uyanık, dikkatli ve iyi bir şekilde başlamalıyız. Bu maç iyi bir başlangıç yapmak için de önemli. Çünkü ardından 2 maçı deplasmanda oynayacağız. Kötü sonuç alarak kendimizi sıkıntıya sokmak istemiyoruz. Oynayacağımız rakip Inter gibi bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz ama, bizim bu maçta istediğimiz skoru alabilecek gücümüz var" diye konuştu.
TürkuAz
18.Eylül.2006, 02:36
Herşey ortada, zaten bazı üyeler tahrik olmak için fırsat kolluyorlar belli..
Benim söylediklerimi sadece ben değil herkes düşünüyor ve ona göre konuşuyor, taraf tutmak yerine tarafsız açıdan yorum yapın bence..
goosfraba
18.Eylül.2006, 02:49
Tarafsız yorum mu istiyorsunuz?
%50 Fenerbahçe
%50 İnter
;);)
Memedov
18.Eylül.2006, 02:57
Yeneriz.;)
eGowiCh
18.Eylül.2006, 03:08
Üslubunu değiştirmende fayda var o zaman Tarık. Ben de Inter'in kazanacağını düşünen biriyim, Fenerbahçe'yi eleştiren biriyim ama senin gibi milleti tahrik etmeden ve fanatizm yapmadan bunu yapıyorum. Üslubundan fanatizm sınırlarını zorladığın ve tahriklerin belli oluyor, bunu sürdürmeni önermem zira antipatik oluyorsun.
ultraslanerdem
18.Eylül.2006, 03:25
Açık ve net ; Fenerbahçe 2-0 kazanacak...
goosfraba
18.Eylül.2006, 03:28
Erdem böyle ciddi ciddi Fenerbahçe kazanacak diyorsa, birşeyler olacak gibi :)
Fietra 10
18.Eylül.2006, 03:31
gollü bi maç bekliyorum 3-2 2-2 gibi Fenerbahçe avrupa'da farklı oynayacaktır ve en az 1 puan alacaktır...
INTER'i yenebilecek güçteyiz..Fenerbahçenin son 6-7 Avrupa maçını izleyin..yeterli..
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum etrafımdakilere anlamıyorlar.Avrupada farklıyız zorlarız İnter'i ama İnter favori.
RaSenGan
18.Eylül.2006, 03:34
Bekleyip görücez..
King_91
18.Eylül.2006, 03:40
Inter Ya Da Beraberlik Diyorum ama Ligdeki Gibi Oynarlarsa Çok Zor
ultraslanerdem
18.Eylül.2006, 04:49
Fenerbahçe'nin son zamanlarda ki durumu bu maçda onların yararına olacak.Kendilerini psikolojik olarak galip ilan etmiş durumdalar.Eleştirenlere İnter maçında bir tokat atacaklar.Ne olursa olsun Fener galip...İddacılar kaçırmayın =)
Keşke kazansak, BJK'nin mağlubiyetinden sonra bu hafta ülke puanına katkı da bulunabilse Fb...
Ama olaya gerçekçi bakmak gerekirse işimiz çok zor. Ben maçı İnter'in alacağını düşünüyorum malesef. :( Benim için beraberlik bile sürpriz olur...
Burak Duran
18.Eylül.2006, 11:30
inter defansinin eksikliklerinden faydalanip gol yada goller bulursak iyi defans yaparak maci alabiliriz ama iboya katiliyorum isimiz zor
sananes
18.Eylül.2006, 19:55
bence kazanacagız yani interin eksiklerinin abartılcak kadar olmadıgını dusunuyorum ilk 11den 8-9 oyuncusu oynuyor bizde de sonucta deniz serdar tumer ve appiah sakat 4 tane 11 oyuncusu yani ama kazanacagımızı dusunuyorum 1-0 zaten gol yersek kazanamayız en fazla 1 gol cıkarabiliriz bence oda kazanmak için yeter bize
RaSenGan
18.Eylül.2006, 20:30
Fenerbahçe erken dakikada gol bulursa İnter maç boyunca yüklenir gol veya goller bulur.İnter erken atarsa biraz daha olsun çekilir.Fenerbahçe bu durumda istifade edip gol veya goller bulabilir.Ama eğer kendine gelemezse İnter farka gider.
CeNTeR_TR
18.Eylül.2006, 21:03
Eğer maça hızlı başlayıp gol bulursak maçı kazanırız..Rakibin eksikleri olması bizim için birşey ifade etmiyor..Çünkü karşımızdaki takım Avrupanın en iyi takımlarından birisi ve kadrosu çok derin..Yok 7 eksik falan filan bunlar kendimiz kandırmak olur..Avrupa maçlarında farklı oynuyoruz ve umarımda bu akşam aynı şekilde devam edip maçı kazanırız..
canavar20
18.Eylül.2006, 22:49
Şu Şampiyonlar Liginden nefret ediyorum hep belli takımlar kazanıyor.:p
Roberto Baggio
18.Eylül.2006, 23:00
fenerbahce ilk yarım saatte gol atması lazım kanımca eğer bunu yaparsa bu iş olabilir.....
GodfatheR
18.Eylül.2006, 23:03
kazanacagimiza inaniyorum ama sadece inanmakla olmuyo cikip oynamamiz lazim :D
Fıratcan Alçınkaya
18.Eylül.2006, 23:16
Inter bence Şampiyonlar Liginde gelebilcek en iyi 1.Torba takım v çok büyük eksikleri var Fenerbahçe için büyük avantaj umarım kazanan taraf olucaz...
TürkuAz
18.Eylül.2006, 23:25
Dün Beşiktaş maçını da izledikten sonra, Avrupa takımlarını küçümsemenin ne olduğunu gördük. Fenerbahçe'nin şansını az görüyorum..
Umarım yanılırım.. :)
BlackEagle19o3
19.Eylül.2006, 00:58
Dün Beşiktaş maçını da izledikten sonra, Avrupa takımlarını küçümsemenin ne olduğunu gördük. Fenerbahçe'nin şansını az görüyorum..
Umarım yanılırım.. :)
Aynen abi.Bence de avrupa futbolunun baya gerisinde kalmışız.İnter Fenerbahçe'yi bence yener ama İnşAllah biz yanılırız.Bu gece rengimiz Sarı-Lacivert...Başarılar Fenerbahçe....
BeeTLeJuiCe
19.Eylül.2006, 01:03
Dün beşiktaşla yenemedik. bugunde pek umutlu deilim ama en azından berabere kalabilecek gucte bi takımız. adamlar 8 eksikle geldi ama o eksik kadro bile bize 3 atacak güçte. Yenilceksekde rezil olmadan yenilelim. Milan maçı gibi olmasın.
ChAoS
19.Eylül.2006, 01:13
Kazanacağamızı sanmıyorum. 1veya 2 farklı yeniliriz.
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 01:47
1-0 geriye düşersek maçı çevirme şansımız yok zaten savunmayada dahada önem vermeliyiz o yüzden
GodfatheR
19.Eylül.2006, 01:52
onemli olan ilk golu atmak ama macin kesinlikle 0-0 bitmeyecegini dusunuyorum cunku iki takimda hucumda var olan takimlar
Emurafu
19.Eylül.2006, 02:27
Eger bugunki macı fenerbahce yenemesse yazıklar olsun...
Rakip takımın defansında 5 adam sakat..Bunu iyi degerlendirmemiz lazım
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 02:32
Doğru diyorsunda tek maç olarak bakmamak lazım Şampiyonlar Liginin en kolay grubuna düştük bir şeyler yapamazsak gerçekten Yazıklar Olsun .... eğer bu senede avrupada başarı gelmezse yeter artık Aziz Yıldırım çekilsin kenara
İnter den bahsediyoruz yanlış mıyım?
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 02:39
Zico ile olmaz bu iş bence anca sahadaki oyuncular vitrin için oynayacaklar etkisi olursa bunun oolur Zico yine kollarını bağdaştırır izler...
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 02:41
İnter den bahsediyoruz yanlış mıyım?
Daha önce dediğim gibi olaya tek maç olarak bakmıyorum İnter güçlü bir ekip ama 1.torbanın en güçsüz takımı ve en önemli oyuncularından eksik olduğu da gerçektir ... eğer avrupada başarı isteniyorsa bu tip maçlardan puan çıkarılmadı ki diğer avantajlı duruma gelesin...
TürkuAz
19.Eylül.2006, 02:46
1. torbanın en güçsüz takımı olduğuna inanmıyorum ben, kaliteli bir kadrosu var Inter'in ve bunu kullanabilmesi önemli..
Maça 2.15 saat kaldı..
ChAoS
19.Eylül.2006, 02:50
Inter'in öne geçmemesi lazım , eğer inter öne geçerse attığı golün üstüne yatıyor genelde bunu her zaman yapıyolar onun için , Inter'den bir gol yemek maçı kaybetmektir.
Cyzio
19.Eylül.2006, 02:55
En önemli oyuncularından eksik mi?İbrahimoviç,Crespo,Figo,Stankovic,Toldo,Zanetti vs nelik duruyor.Inter Inter'dir.Eksikte olsa korkulması gereken bi takım kadroları geniş..
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 03:02
En önemli oyuncularından eksik mi?İbrahimoviç,Crespo,Figo,Stankovic,Toldo,Zanetti vs nelik duruyor.Inter Inter'dir.Eksikte olsa korkulması gereken bi takım kadroları geniş..
Kadro genişte bir çok banko oyuncusu yok defans hattından sadece zannetti kurtulmuş zaten
TürkuAz
19.Eylül.2006, 03:03
Samuel'de maça yetiştirilmiş sanırım, ilk 11 de başlayacak..
Del Piero_10
19.Eylül.2006, 03:06
Lugano Ibrahimovic'e ne yapacak bakalım.
fmsmyrna
19.Eylül.2006, 03:07
O mantıkla bakarsak Gaziantep'in bizi yedek kadroyla çıktığımız maçta yenmesi lazım büyük takımlarda eksik eks i k t i r ama eksikler kesin maç kaybettirecek diye birşey yoktur.
Aykan19o3
19.Eylül.2006, 03:14
isterse yedek kadroyla çıksın Inter Inter'dir..
Emurafu
19.Eylül.2006, 03:15
Bugünkü macta fenerbahceden galibiyet bekliyorum...İnteri kim yakalasa bu kadro ile yenerdi..Fenebrahce için sans..Savunması dikkatli olması lazım crespo falan affetmez..Kezmanda yakaladıgın atarsa olay tamamdır..2-2,3-1 son erer...
fenerbahce 2-1 inter,Fenerbahce0-3inter(Sisteme baglı)
İnter alırsa farklı alır,Fenerbace alırsa tek farkla alır basarılar fenerbahce.....
Bandidas
19.Eylül.2006, 04:25
Lugano Ibrahimovic'e ne yapacak bakalım.
Lugano'luğunu yapacak, biçecek yani :icon_biggrin: Hakem biraz hoşgörülü olsa iyi olur... Ayrıca içimde bir korku var:icon_confused: Her maç FB'me güvenirdim ama bu maçta garip bir his var ya içimde, hayırlısı olur inşallah... İlk golü atmamız lazım mutlaka... Seyircininde 90 dk. desteklemsini değil, yuhalamamasını istiyorum, maç içinde, maç bittikten sonra tavırlarını koysunlar... Yoksa herşeye yazık olur !!!
Roberto Baggio
19.Eylül.2006, 04:29
lugano'nun bugün kırmızıyı yemesi yüksek ihtimal......
Universal
19.Eylül.2006, 04:34
Lugano korkusu sarmış hepimizi. Yapacak bişey yok. Ama Lugano kafasında maça bir sarı kart ile başlıyor motivesinde çıkmalı.
TürkuAz
19.Eylül.2006, 04:38
Julio Cesar
Maxwell
Rivas
Samuel
Zanetti
Figo
Cambiasso
Stankovic ( Dacourt )
Solari ( Stankovic)
Crespo ( Suazo )
Ibrahimovic
Benim düşüncem kadronun bu şekilde olacağı yönünde, parantezli oyuncular is bölgelerindeki diğer ihtimaller..
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 04:38
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deniz
Alex
Aurelio
Vederson
Kezman
Deivid
INTER
Julio Cesar
Zanetti
Enrique Lopez
Samuel
Maxwell
Stankovic
Dacourt
Cambiasso
Solari
Suazo
Ibrahimovic
İlk 11'leri gördük.
David Suazo'ya dikkat !!!
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 04:40
İbrahimovic in performansına bağlı...
Memedov
19.Eylül.2006, 04:41
Kezman'a dikkat derim bende o zaman. ;)
TürkuAz
19.Eylül.2006, 04:42
Şu duruma bakarak söylüyorum, Fenerbahçe'nin işi zor..
Defansta uyum problemi var, forvette Deivid ne kadar etkili olur bilemem ama bir şekilde bu maçtan puan almalıyız..
Universal
19.Eylül.2006, 04:42
İnter ile Fenerbahçe arasında kadrolara bakınca arada bir iki oyuncu dışında fazla fark yok. Kadrolar kağıtta denk güçte bana göre.
fenerbahce_1907
19.Eylül.2006, 04:44
Hakem sertliğe pek müsade etmiyor.Lugano'nun bugün atılması büyük ihtimal:(
TürkuAz
19.Eylül.2006, 04:45
Denk güç ?
Hangilerini kıyasladın bunu söylerken anlamış değilim ? :D
omer-faruk-14
19.Eylül.2006, 04:45
Inter farklı kazanır gibi.;)
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 04:46
İnşallah Fenerbahçe'miz kazanır.
SARIIIIIIIIIIIIIII
Universal
19.Eylül.2006, 04:47
Denk güç ?
Hangilerini kıyasladın bunu söylerken anlamış değilim ? :D
Kağıtta söyledim. Gerçekte zaten dağılacaz bugün. İbrahim ve Cambiasso dışında bana göre artık iyi bir kadroyaya sahip değiller.
ChAoS
19.Eylül.2006, 04:56
Fenerbahçenin ilk golü yememesi lazım yoksa işi çok zora girer .
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 04:57
Klasik Zico Vederson 11'de...
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 04:59
Stadda inanılmaz bir güzellik var.Tribünler tıklım tıklım...
Maç başladı bol şans FENERBAHÇE...
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 05:11
0-0
Dakika 12 Önder Turacı sarı kart gördü.
canavar20
19.Eylül.2006, 05:12
Çok rahat gördü sarıyı Önder den hata.
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 05:14
0-0
15.dakikada İbrahimoviç 'de sarı kart gördü.
RaSenGan
19.Eylül.2006, 05:17
Çok sıkıcı.
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 05:17
Önder 2tane ortayı taca atınca 3.yü Aurellio ya verdi...
Aykan19o3
19.Eylül.2006, 05:25
Sıkıcı.. :S ama Fener şuan iyi gidiyor..
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 05:26
Fenerbahçe çok iyi oynuyor bu dakikaya kadar.
Bu arada
Barcelona 1-0 Lyon
Slavia 1-0 Steau
Roma 1-0 D.Kiev
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 05:28
Fenerbahce ataklarla geliyor ama o denizin mudahalesi hayati bir mudaleydi ben gercekten suan zevkli bir futbol izliyorum bol sans Fenerbahceye umarim yenip ulkemizi dunya siralamasinda cikaririz
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 05:30
0-0
Dakika 30 Lugano'da sarı kart gördü.
Arsenal 1-0 Sevilla
Slavia 1-1 Steau
son gelen goller sonucu...
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 05:33
Ahh aurelio cok guzel vurdu
canavar20
19.Eylül.2006, 05:36
İyi sayılır haydi. Gol yemedik inşallah.:p
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 05:42
Gggggggggggggggggoooooooooooooooooooolllllllllllll lll
RaSenGan
Deivid 1-0.
Fıratcan Alçınkaya
gooollll Deivid....
LaigLeNoiR
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL
Müthiş gol geldi Deivid De Souza...
Haydi Fener aynen devam...
tosunpasa
Gooooooooooooooooooooooooollllllllll. Süper bir gol!!!!
Memedov
Goooooooooooooooooooolllllllllllllllllll
Fenerbahce Sov , İnter şaşkın.
Bravo Beyler alıcaz bu maçı.
Del Piero_10
19.Eylül.2006, 05:43
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
inter bildiğiniz gibi
canavar20
19.Eylül.2006, 05:44
Gol. :) . .
RaSenGan
19.Eylül.2006, 05:44
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
inter bildiğiniz gibi
Abi bari burda şeylik yapma :)
LaigLeNoiR
19.Eylül.2006, 05:45
44.dakikada Deivid'de sarı kart gördü.
1-0
Roberto Baggio
tebrikler gol:)
LaigLeNoiR
İlk yarı sona erdi 1-0.
RaSenGan
19.Eylül.2006, 05:46
İlk yarı bitti.
TürkuAz
19.Eylül.2006, 05:46
İlk yarıyı önde kapadı Fener, iyi futbol oynuyor..
Maç bizimdir.. :)
canavar20
19.Eylül.2006, 05:47
İlk yarı bitmiş. :p
İnşallah gol yemeyiz ama zaten İnter'in kadrosu çok çok zayıf. Bi bakın yani ama yine İbrahimovic Suazo iklisi çok bela.
GodfatheR
19.Eylül.2006, 05:48
sampiyon fenerbahce oooooooollllllllleeeeeeeyyyyyyyy tutumayin gaza geldim ses mes gitti
Del Piero_10
19.Eylül.2006, 05:48
İlk yarı Fener üstün oynadı ve hakettiğini aldı.Tabi hakeme rolex alıp telefon dinlemeye benzemiyor şampiyonlar ligi onun için inter yine hüsran.
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 05:49
Çok iyi oynuyoruz inş. böle dvm eder
Memedov
19.Eylül.2006, 05:50
Böyle oynarsak maç bizimdir. Tebrikler çocuklar İnter kiminle oynadığının farkına varmıştır. :D
TürkuAz
Inter çok etkisiz oynuyor, Fenerbahçe'yi çok küçümsemiş..
RaSenGan
Fenerbahçe'li futbolcular öndeler diye maçı kazandılar düşüncesine girerlerse kötü olur.
Oghuse
Alex'in golde ki pası gerçekten çok şıktı..
ultraslanerdem
19.Eylül.2006, 05:51
Ben başta dedim Fener 2-0 kazanacak diye...
GodfatheR
19.Eylül.2006, 05:51
fenerbahce yine vitrinini yapiyo avrupada ligde husran :D ilk yari gercekten iyi oynadik ve deivid in kezman dan kat kat daha iyi oldugunu gorduk.zaten deivid orta saha da top alip ters kanatlara top atip feneri ilk yarida rahatlatiyodu zaten hakettigi golu atti
gerrrard
19.Eylül.2006, 05:52
Deivid bu sezon çok değişti. Adam çok mücadele etse Lincoln gibi olacak. :D Şuan Alex'ten çok daha iyi bir oyuncu bence.
Çok güzel gidiyoruz. Her ne kadar eksikte olsa İnter'i yenmek çok güzel olacak. :)
Fernando Gago
Önder dışında takım iyi ... Vederson 60 metreden şut atmazsa o da harika oynuyor ... bizi görmek istediğimiz alex bu işte
Roberto Baggio
inter rezalet top oynuyor fenerbahce ilk yarı çok iyiydi......
GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 05:53
Fener ezdi resmen yahu.İnter adam gibi hücum yapamadı ilk yarı.Gol müthişti.Alex'in çalımı,ortası,Deivid'in müthiş vuruşu.Böyle giderse alırız maçı.Şansız bir gol olmazsa yeneriz ya.
ZeroG
19.Eylül.2006, 05:54
Fenerbahçe çok iyi.Şimdi herşey bizim elimizde pozisyon vermeden olabilirse bir gol daha atmamız lazım.Önder'de çok kötü bugün.Beklik namına naptı bilmiyorum.Bakalım inşallah alacağız maçı.Önemli olan gol yememek!!!...
Varonil
19.Eylül.2006, 05:55
Çok güzel oynadık gerçekten.Birkaç pozisyon dışında etkili bir atağı yoktu İnter'in.Gol de gelince tadından yenmez oldu ilk yarı.:) İnşallah bu güzel futbolumuz ikinci yarı da devam eder,kazanırız maçı
TürkuAz
Fenerbahçe bu maçı aldı bana göre, Inter ezik futbol oynuyor resmen..
Tebrikler Kanarya.. :)
eXcitinG
HeLaL oLsun Fenerbahçe ye be.İşte korkmazsan rakibin kim oLduğunu umursamadan kendi oynunu oynarsan böyLe oLur.BazıLarının kuLağına küpe oLur inş.Haydi Fenerbahçe geLsin gaLibiyet.
fmsmyrna
19.Eylül.2006, 05:56
Vederson çok iyi takımda genelde iyi Önder hariç.Beni korkutan Önder ve Lugano'nun kartları
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 05:57
arkadaslar durun daha ilk yari bitti yelkenleri acmayalim 2 yari ne olacagi belli olmaz koruruz skoru isallah
eGowiCh
Deivid de Souza'ya bak, ne gol attı be :D Geçen seneki AZ Alkmaar maçı aklıma geldi de, direkten dönen topu, bir de bu gol var, çelişkiye bakın :D Deivid kalmayı garantiledi 2 yıl daha :D :D
Takım Kezman hariç çok iyi oynuyor, inşallah böyle devam eder ve yeneriz.
TürkuAz
Bence rahat olmamız lazım, maçı aldık diyebilirim..
Puanla başlamak güzel oldu, helal be Fener..
BlackEagle19o3
19.Eylül.2006, 05:58
Harikasın Fenerbahçe!.2.yarı da güzel oyunla galibiyet gelcek İnşAllah...
Yalnız İbrahimovic'e dikkat...
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 05:58
Takım Kezman hariç çok iyi oynuyor, inşallah böyle devam eder ve yeneriz.
Önder iyi mi oynuyor sence ?
GodfatheR
19.Eylül.2006, 05:59
Deivid kalmayı garantiledi 2 yıl daha :D :D
.
:D golden sonra aynisini soyledim egemen abi :D
Memedov
Cehenneme giren terler , Sıra sende İtalyan İnter !
İlk yarı çok iyi terlettik rakibi, ikinci yarı daha da iyi olacak umarım. Böyle oynamaya devam edelim yüreğimizi sahaya yansıtalım yeter.
eGowiCh
Inter hiç basmıyor orta sahada, kötü oynuyor ama tehlike yaratabilirler her an, böyle bir takım zira. Sanki sahada İtalyan takımı değil de başka bir takım var, Anderlecht bile FB'yi daha çok zorlamıştı, inşallah böyle devam eder, eğer bu maçı kazanırsak gruptan çıkma adına büyük bir adım atarız.
Fenerbahçe 2. yarı genelde yoruluyor, inşallah yorulmaz ve böyle devam ederiz. Kondisyon sorununa dikkat etmeli.
eXcitinG
İyi oynuyor Fenerbahçe.ÖzeLLikLe CarLos ve aLex çok iyi.ALex Fenerbahçe ye geLdiğinden beri herhaLde en iyi Avrupa maçını çıkarıyor.Bozmayın böyLe devam.
canavar20
19.Eylül.2006, 06:00
Önder bu sezon berbat zaten. Vedo süper aşmış. Diğerleride kapasitelerini aşmış.
Dikkatinizi çekmişse Suazo çok Önder le çalıma giriyor zaten hepte çalımlıyor. Önder malesef kırmızıyı yer.
goosfraba
19.Eylül.2006, 06:00
Aman Allah'ım o nasıl bir goldür :)
Alacağız bu maçı inşallah
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 06:01
Arkadaslar ziconun ne yapacagi belli degil hemen 3 puani yazmayin hanemize 2.yaridaki oyun guzel olursa soyleyelim zafer sarkilarini daha erken
Del Piero_10
Cehenneme giren terler , Sıra sende İtalyan İnter !
İlk yarı çok iyi terlettik rakibi, ikinci yarı daha da iyi olacak umarım. Böyle oynamaya devam edelim yüreğimizi sahaya yansıtalım yeter.
inter İtalyan değil yalnız:)
Bu arada bir hatırlatma.Roberto Carlos Real Madrid'e gitmeden önce 1 sezon inter'de oynadı.inter onu yaramaz bu adam diye göndermişti.Bergkamp'a yaptıkları gibi :n:
TürkuAz
Birazdan 2.yarı başlıyor, Fener, 1 golde bu yarıda bulursa tadından yenmez vallahi.. :)
Memedov
19.Eylül.2006, 06:02
inter İtalyan değil yalnız:)
Sorması ayıp İnter ney ? Fransız mı :)
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 06:04
aurelio kacirdi geliyoruz 2.olur yaa kazanirsak yanliz turkiyede buyuk yanki uyandirmaktan ziyade italyada bizi konusur
canavar20
19.Eylül.2006, 06:04
Ah Aurelio Ah.:(
Del Piero_10
19.Eylül.2006, 06:07
Sorması ayıp İnter ney ? Fransız mı :)
O konuda çeşitli rivayetler var.Kimileri güney amerikalı olduklarına inanıyor.Ben ise o ikinci formayı gördükten sonra(battal gazi filminde bizans askerini oynayan figüranların giydiği kıyafet) ingiliz yada bizanslı olabileceklerini düşünüyorum.
Karşısında inter'i görünce Deniz Barış bile sağdan atıp soldan geçmeye başladı :)
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 06:08
frikik hadi be alexx hadi be carlos bol sans
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu kezmanin kesin cikmasi lazim
canavar20
19.Eylül.2006, 06:10
Carlos atıyoduk yine yaaaa.:(
Roberto Baggio
19.Eylül.2006, 06:11
roberto carlos bu maç roberto carlos gibi oynuyor:)
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 06:13
direkten döndü be...:(
Teksasvega16
direeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekk offf
RaSenGan
Direk .
canavar20
19.Eylül.2006, 06:14
ALLAH'ım bu ne :(
Roberto Baggio
19.Eylül.2006, 06:14
vay be intere bak harbi inter gibi oynuyor:)
tosunpasa
19.Eylül.2006, 06:17
Muhteşem oynuyoruz, muhteşem!
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 06:18
Kezman ın yerinde ben olsam sırıtmam yemin ederim :p
canavar20
19.Eylül.2006, 06:24
Ya abi bu ne ya süper. Ancak Alex atmalıydın.:)
Teksasvega16
kezman cikti kurtuldukk hadi cocuklar inanin Italyayi Turk takimiyla inletin
Roberto Baggio
cesar'ın hakkı cesar'a şimdi:)
TürkuAz
19.Eylül.2006, 06:40
Deivid çok iyi bugün, Alex'te hakeza..
Maçı alacak Fenerbahçe.. :)
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 06:41
Çok pozisyona girdi Fenerbahçe bravo Mancini şaşırmışır bu kadar beklemiyodu kuşkusuz...
TürkuAz
19.Eylül.2006, 06:41
Çok kaçırıyor Fenerbahçe, ya 2.golü bulacak yada kontra ataktan bir gol yiyecek.. :D
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 06:43
sans yok bizde yeriz
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 06:44
Yalnız oyunu fazla emanet ediyor bu dklerde özellikle heyecan belli pas hataları arttı...
TürkuAz
19.Eylül.2006, 06:44
Bu arada PSV - CSKA maçı 2-0 gidiyor, PSV herşeye rağmen iyi futbol oynuyor..
Teksasvega16
19.Eylül.2006, 06:46
baba biz 1.torbadan ckan takimi yeniyoruz onlar cskayi yense ne olur:=) tabi gol yemezssek:D
ChAoS
19.Eylül.2006, 06:47
Bu gün sahanın yıldızı Alex'ti . İyi futbol , güzel sonuç . Bu fenerbahçe'yi görünce dünkü marsilya maçı ezikliği geldi birden aklıma .Cesur ol fark yarat işte olay budur ,tebrikler fenerbahçe.
TürkuAz
19.Eylül.2006, 06:48
Tebrikler Fenerbahçe..
RaSenGan
Deivid sahanın her yerinde vardı bu maç.
Teksasvega16
arkadaslar son dakıka fenerbahce yelkenlerı salıyo son dakikaya dikkat yiyebiliriz
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 06:50
S.Lizbon a yenilerek başladı geçen sene İnter bu sene Fenerbahçe ye... Maçın hakkı 1-0 değil 2-0/3-0 dı bence...
Tebrikler Fenerbahçe
TürkuAz
Maç bitti, 3 puanla başlamak güzeldi..
eXcitinG
Bravo Fenerbahçe.HeLaL oLsun Fenerbahçe..
Fietra 10
19.Eylül.2006, 06:51
güzel oyun,müthiş zafer Süpersin Fenerbahçe Tebrikler...
TürkuAz
İnşallah oyuncular ve teknik heyet havaya girerde, ligde meyvelerini bizler toplarız..:D
tosunpasa
İşte bu kadar.. Tebrikler Fenerbahçe'm.
RaSenGan
19.Eylül.2006, 06:52
Ah be gitti iddaa :uzgun: Fenerbahçe haketti.Çok kaçırdı ama ikinci yarı çoğu zamanda İnter tek kale oynadı.Fakat gol bulamadılar.Devamı gelir inş.
Memedov
Farka gidebilirdik, tek gol ile yetindik. Şanssızdık. Süper bir maç oldu İnter sahadan kayboldu. Fenerbahçe farkını yine gösterdi. Bu mutluluğu bize yaşatan yüreklerini sahaya koyan futbolculara teşekkür ediyorum.
3 puan bizimdir. :p
Fernando Gago
Aranızda Mucizeye İnanan Kaldı Mı ?
Teksasvega16
Bugün gördüğüm şey çok güzeldi:D Türkiye sanki bir bayrak altında toplandı her nekadar malta maçında bir olamasakta birliğin gücü dev interi yendi şimdi italya Türkiyeyi konuşsun
Roberto Baggio
tebrikler fenerbahce gercekten iyi oynadılar.....mancini kovulur herhalde..
ZeroG
19.Eylül.2006, 06:53
İnanılmaz sevinçliyim.Tebrikler Fenerbahçe...
Rodrigo Tello
19.Eylül.2006, 06:53
Bravo Fenerbahce Beşiktaş'ın yapamadıgını yaptın.Helal olsun..
RaSenGan
19.Eylül.2006, 06:54
Farka gidebilirdik, tek gol ile yetindik. Şanssızdık. Süper bir maç oldu İnter sahadan kayboldu. Fenerbahçe farkını yine gösterdi. Bu mutluluğu bize yaşatan yüreklerini sahaya koyan futbolculara teşekkür ediyorum.
3 puan bizimdir. :p
İnter sahadan kayboldu mu ? İkinci yarıyı izlemedin heralde.
canavar20
19.Eylül.2006, 06:54
ALLAH'ım ne desem desem bilemem. Bütün Avrupa bizi konuşacak bütün ülkelerde özetler verilince Fener denecek ne güzel.
İnter'in bütün ouncuları da olsaydı kazanırdık. İşte bu Bravo Alex ya adam süper.;;)
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 06:55
Aramızda Skordan Memnun Olmayanlar Var Neşemizi BOZAMAZSINIZZZ
Del Piero_10
Tebrikler Fenerbahçe.Bu maçtan sonra Fenerbahçe böyle oynayabildiyse Beşiktaş'ta biraz daha atak olmalıydı diye düşünüyorum.
inter şampiyonlar ligi maçında yine başka bir boyuta geçti adamların forması oynadı.
Fıratcan Alçınkaya
PSV maçından beri bu kdr iyi bir maçını izlememiştim
Universal
Fenerbahçe sayesinde iddaada 460 YTL'yi kaçırdım. Ama olsun helal olsun. Hoş olsun. İnter'i sahaya dar ettik. Futbol oynadık beee işte buuuuu. İk isteyenmeyen Devied ve Zico bugünün kahramanıydı. Helal olsun..... Çok mutluyum çooooooooooooooooooooooook.
M.Scofield
19.Eylül.2006, 06:56
inter bu kadar kotu oynacagini dusunmuyordum
Fernando Gago
Diğer Maçı Psv 2-1 kazandı
Lionel Andres Messi
tebrikler fenerbahce gercekten iyi oynadılar.....mancini kovulur herhalde..
hayır inter daha o kadar gelişemedi.mancini der moratti ye bu kadroyla ancak bu kadar oluyo bana yeni oyuncular lazım falan der.
tebrik ederim alex ronaldınho bile senin kadar oynayamazdı bugün heralde.çok harikaydın.
Oghuse
19.Eylül.2006, 06:57
Fenerbahçe bugün çok iyiydi kazanmasına çok sevimdim.Tebrikler Fenerbahçe..
Maçın oyuncusu Colin-Kazım Richards :p
TürkuAz
19.Eylül.2006, 06:57
Bence maçın oyuncusu Deivid oldu, Alex'i de beğendim..
Memedov
19.Eylül.2006, 06:58
İnter sahadan kayboldu mu ? İkinci yarıyı izlemedin heralde.
Pardon Pardon, yok artık bunu diyorsan bir art niyet ararım. Önde olan biziz net pozisyonlara giren biziz neler diyorsun. İkinci yarıyı çok iyi izledim önde olmamıza rağmen İnter'in net pozisyonu yok tekrar izle derim maçı..;)
canavar20
Alex her maç böyle oynasa heralde uçarız. Bide iyi bir forvet. :)
LaigLeNoiR
Bravo Fener...
Maçtan önce Fenerbahçe'ye başarı dilemiştim, umarım kazanır demiştim yüzümü kara çıkarmadılar:)
Fernando Gago
Alex-Carlos en iyilerdi... Önder ilk yarı Deniz ikinci yarı Kezman bütün maç kötüydü :)
Roberto Baggio
19.Eylül.2006, 06:59
asıl tebrik etmek istediğim oyuncu aurelio gerçekten kusursuz oynadı yani şöyle söyliyeyim aurelio'yu brezilya milli takımından kapmışız:)
ChAoS
Ah be gitti iddaa :uzgun: Fenerbahçe haketti.Çok kaçırdı ama ikinci yarı çoğu zamanda İnter tek kale oynadı.Fakat gol bulamadılar.Devamı gelir inş.
İnter ne zaman tek kale oynadı ki , adamlar 5 dakikada bir geliyolarda ondada kaptırıp gittiler.
Bu gün fenerbahçe'de kezman hariç herkes iyi oynadı . Özellikle Alex'in pasları , carlos ve vederson sol kanatta iyi oynadılar , aurelio her zamanki gibi orta sahada nefes aldırmadı , lugano- edu ikilisi yine oynatmadılar zlatan'la suazo'yu . Deivid yine öyle , bi tek kezman sahadaki fenerbahçe'ye yakışmadı o kadar.
Açıkçası inter'den böyle bi futbol beklemiyodum , bu futbolu eksikle bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama bu gün inter çok kötüydü diyemicem çünkü fenerbahçe çok iyiydi . Tebrikler fenerbahçe , umarım Ertuğrul Sağlam bu fenrbahçeden biraz feyz alırda adam gibi futbol oynatır.
Fernando Gago
Pardon Pardon, yok artık bunu diyorsan bir art niyet ararım. Önde olan biziz net pozisyonlara giren biziz neler diyorsun. İkinci yarıyı çok iyi izledim önde olmamıza rağmen İnter'in net pozisyonu yok tekrar izle derim maçı..;)
Boşver Mehmet sen keyfine bak :)
canavar20
Yahu kaleye doğru dürüs bir şut vardı galiba onada şut denilirse tabi.:n:
RaSenGan
Tamam biliyorum.İnter'den kat kat iyi oynadınız ama.İnter ikinci yarı bazı dakikalarda kilitledi sizi.
GeNç KaRTaL
19.Eylül.2006, 07:00
Çok iyi bir galibiyet.Aferin.Gerçi bu galibiyette her ne kadar Fenerbahçe iyi oynasada İnter'in katkısı çok büyük.Adamlar resmen labali oynadılar.İbrahimovic topu alıyor kendi başına gidiyor.Falan filan.Neyse önemli olan Fenerbahçe'nin kazanmasıydı.Böylece Zico'nun kredisi arttı.En azından sezon sonuna kadar.Ama Kezman'ın bu takımda bileti kesildi gibi.Büyük bir patlama yapması lazım ki şimdiye kadar yaptıkları bunu vaad etmiyor.Alex çok iyiydi.İşte Alex'ten beklenen oyun bu.Tebrikler Fenerbahçe.
Del Piero_10
Yahu kaleye doğru dürüs bir şut vardı galiba onada şut denilirse tabi.:n:
Niye Stankovic'in taca giden şutu var onu atlama
Fernando Gago
Tamam biliyorum.İnter'den kat kat iyi oynadınız ama.İnter ikinci yarı bazı dakikalarda kilitledi sizi.
Aygün pardonda İnter 1.Torbadan Fenerbahçe 4.Torbadan bırakta o kadar olsun
BeeTLeJuiCe
19.Eylül.2006, 07:01
şapka çıkardık şapkaa. :D
Ömrümden bi 10 yıl gitti bu maçta. ama gitsin bu oyun, bu takım için gitsin. :)
Universal
19.Eylül.2006, 07:01
http://www.youtube.com/watch?v=ZPj6Xqj0qEs
yazıııkk..adamların atağı yok :)
KOŞMAAYAN ALEX..
Dengesiz deniz..
ahmak deivid..
kpk üstüne kpk QTM al sana..
RaSenGan
19.Eylül.2006, 07:02
Aygün pardonda İnter 1.Torbadan Fenerbahçe 4.Torbadan bırakta o kadar olsun
Fener 1.torbadan İnter 4.torbadan olsa ne fark ederdi ?
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:03
Fener 1.torbadan İnter 4.torbadan olsa ne fark ederdi ?
Bir şey fark etmediğini bugün gördük ama takım kalitesi ve bireysel yetenekler torbalar arasındaki farkıda oluşturuyor
El Comandante
19.Eylül.2006, 07:04
Helal olsun hepinize,11 kanarya yürekli :) insan ! Aferin size ! Muhtesemdiniz,koskoca Inter`i samaroglanina cevirdiniz.Ezdiniz macta ! Gercekten ben bir Türk olarak cok gurur duydum,cok keyiflendim macta,cok zevkli gecti,o Inter dua etsin ki mac böyle bitti.En az 3-0 bitmeliydi,ama sansizliklar yakamizi birakmadi.Olsun,herkes gördü,Inter`i ezdik ! 1-0 oldu,bizim oldu :)
Deivid,Alex,Carlos,Vederson costular bugün ! Harikaydiniz.
Kezman,Deniz,Önder cok kötüydüler.Kezman artik taraftarlarin sabrini tasirdi,ilk devre arasinda yollanmali,kaliteli bir golcüye ihtiyac var.
ChAoS
İnter 1. torbanın en kek takımıydı o da fenerbahçe'ye denk geldi bu kadar basit.
GeNç KaRTaL
Aygün saçmalama.İnter EZİLDİ bugün.Bu arada Teraviden sonra dua etmiştim Fener kazansın diye.Kabul oldu.:) :D
Fıratcan Alçınkaya
Tek kale değil bi 5-6 dk baskılı oynadılar ondada net gol pozisyonuna giremediler bence ezdi resmen Fenerbahçe...
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:05
İnter 1. torbanın en kek takımıydı o da fenerbahçe'ye denk geldi bu kadar basit.
Marsilyada 3.torbanın en kek takımıydı sizide gördük :icon_sad::icon_sad:
Roberto Baggio
19.Eylül.2006, 07:05
yahu herkes alex,deivid diyor ama kilit adam aurelio'ydu vallahi eksiksiz pörfekt oynadı resmen:)
19_SeRDiNÇ_05
19.Eylül.2006, 07:06
Bence Fener böyle oynarsa İnter i deplasmanda da yener.
Fernando Gago
19.Eylül.2006, 07:06
yahu herkes alex,deivid diyor ama kilit adam aurelio'ydu vallahi eksiksiz pörfekt oynadı resmen:)
Vedersonda çok iyidi ayrıca :)
Universal
19.Eylül.2006, 07:07
yazıııkk..adamların atağı yok :)
KOŞMAAYAN ALEX..
Dengesiz deniz..
ahmak deivid..
kpk üstüne kpk QTM al sana..
Bu sözün altına imzamı atarım.
Fıratcan Alçınkaya
19.Eylül.2006, 07:08
AS kadrosu ile Meazza da yenmesi çok çok zor...Ama CSKA v PSV maçları için çok büyük moral bu galibiyet takımın güveni arttı...