PDA

View Full Version : Hakem Nasıl Hesap Verecek?

Ralph
16.Eylül.2006, 02:05
Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, "Gasp edilen 2 puanımızla Şampiyonluğu kaçırırsak, Vedat Yüksel bunun hesabını nasıl verecek?" dedi.

Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Futbol Takımımız'ın Olympic Marsilya ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçı için Marsilya'ya hareketinden önce Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Sayın Öner, bir hakem faciasına sahne olan Ankaraspor karşılaşmasında Takımımız'ın iyi oynamadığını belirtirken, "Ama futbolda oynanan oyundan ziyade atılan gol önemli. Bizim 90 artı 2'de attığımız çok net bir golü hakem pozisyona yakın olmasına rağmen iptal etti. 70 milyonun hemfikir olduğu çok net bir golün hakem tarafından verilmemesini anlayamıyoruz" dedi.
"Şimdi o kendi kafasında dünkü maçla ilgili "İki takım da iyi oynamadı; maç berabere bitsin, ne şiş yansın ne kebap" şeklinde düşünerek hareket etti. Böyle birşeyi kabullenmemiz mümkün değil diyerek sözlerine devam eden Genel Sekreterimiz, "Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyiz. O gol temiz bir golse vereceksin. Hakemlik yürek ister. Yüreğin varsa o golü vereceksin. 90 artı 2 olsa da 90 artı 4 olsa da, gol nizami ise o golü vereceksin" şeklinde konuştu.
Sayın Öner, geçen sezon Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadığımız maçlardan sonra anlaşılalmayan bir şekilde hakem camiasının üzerimizde bir baskısı olduğuna dikkat çekerek, "Biz tüm bunları Türk Futbolu'nun iyi bir şekilde ileri gitmesi ve fair play düşüncelermiz doğrultusunda dile getirmiyoruz. Ancak Beşiktaş Camiası dün Başkanımız'ın da söylediği gibi yumruğunu masaya vurursa, kimse bunun altından kalkamaz" dedi.
"Çok eski dönemlerde belki de şimdi hakemlik yapanların bile hatırlamadığı zamanda, daha kariyerli hakemler istemeden de olsa aleyhimize yaptıkları hatalar neticesinde hakemliği bırakmak zorunda kaldılar ve zor durumda kaldılar" diye konuşan Sayın Kenan Öner, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şimdi ben soruyorum; bu gasp edilen 2 puanla Şampiyonluğu kaçırırsak bunun hesabını kim verecek? Sayın Vedat Yüksel, 20 milyonluk Camia'ya bunun hesabını verebilecek mi? Bu hesabı yapanlara herkesin karşı çıkması gerekiyor. Yok böyle birşey. Federasyon ve Hakem Kurulu, hakemleri cesaretlendirmeli. Biz bunun takipçisi olacağız. Biz iyi bir Beşiktaşlı duruşu ile bu hafta bu olayı en iyi şekilde protesto edeceğiz. Bu olayı kınıyoruz. Artık Federasyon ve hakemler kendilerine çeki düzen vermeli. Biz haksızlık istemiyoruz; aksi durumlar devam ederse tepkimiz çok ağır olur. Biz kimseden en ufak bir ayrıcalık istemiyoruz; adalet istiyoruz. Hakemler adil olsun.
Biz Beşiktaş'ın haklarını korumak için buradayız ve bunlara asla izin vermeyeceğiz. Dün Başkanımız'ın söylediği gibi kimsenin aklına gelmeyecek yaptırımlar uygulayabiliriz. Başkanımız'ın söylediklerini Camia olarak sonuna kadar destekliyoruz."

Kaynak : www.bjk.com.tr

fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 02:07
Çok büyüttü Bjk camiası bunu.Gelicek haftalarda hakemler hep Bjk lehine karar vericek bu kadar oyunun üstüne o zaman Bjk yönetimi nasıl hesap vericek.

Ralph
16.Eylül.2006, 02:13
Ne demek çok büyüttü ya!Fenerle puan farkı bi 5 olması var bide 3.Ben 1 puana bile önem veririm ki böyle düşünen sadedce ben değilim.Ayrıca gelecek haftalarda Beşiktaş'a kıyak geçmesi ne demek.Öyle bişey olamaz.Türkiye'de futbol diye birşey kalmaz ozaman.Şunu söyleyeyim.1 Puan bile bir takım için çok önemli.Bunu hepimiz biliyoruz.Onun için abartılıcak bişey yok demeye kimsenin hakkı yok.Sonuna kadar arkasında durur umarım Beşiktaş yönetimi.

Emurafu
16.Eylül.2006, 02:15
görkem kardes sürekli bu konu ile konu acmasan iyi olur..Dünde baskanın sözlerini ile kou actın bugünde bir baska yöneticinin sözleri ile actın.....Bu macın konusu var ordası konusulabilir.......Her söz için konuya gerek yok...

fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 02:16
Ne demek çok büyüttü ya!Fenerle puan farkı bi 5 olması var bide 3.Ben 1 puana bile önem veririm ki böyle düşünen sadedce ben değilim.Ayrıca gelecek haftalarda Beşiktaş'a kıyak geçmesi ne demek.Öyle bişey olamaz.Türkiye'de futbol diye birşey kalmaz ozaman.Şunu söyleyeyim.1 Puan bile bir takım için çok önemli.Bunu hepimiz biliyoruz.Onun için abartılıcak bişey yok demeye kimsenin hakkı yok.Sonuna kadar arkasında durur umarım Beşiktaş yönetimi.

Neyse tartışmaya gerek yok.İlerki haftalarda görücez neler oldygyby;;)

uAsamet91
16.Eylül.2006, 02:16
Şekeri alınmış Bebek gibi ağlıyorlar yok böyle bi olay ya sanki tek onlar puan kaybediyor hakem hatasından

Ralph
16.Eylül.2006, 02:18
Şekeri alınmış Bebek gibi ağlıyorlar yok böyle bi olay ya sanki tek onlar puan kaybediyor hakem hatasından

Sen önce adam gibi tartışmayı öğren.Ondan sonra gel karşıma tartış benle tamammı.

DeNiZ_1903
16.Eylül.2006, 02:19
Çok büyüttü Bjk camiası bunu.Gelicek haftalarda hakemler hep Bjk lehine karar vericek bu kadar oyunun üstüne o zaman Bjk yönetimi nasıl hesap vericek.

Bizi sadece bize karşı yapılan hata ilgilendirir söylediği gibi biz ayrıcalık istemiyoruz sadece adalet istiyoruz

fenerbahce_1907
16.Eylül.2006, 02:21
Bizi sadece bize karşı yapılan hata ilgilendirir söylediği gibi biz ayrıcalık istemiyoruz sadece adalet istiyoruz

Ama sen bu kadar konusursan masaya yumrugumuzu vururuz takımı cekeriz dersen hakemler senın maclarında saha korkarak cıkarlar senin lehine karar verirler hep.

Emurafu
16.Eylül.2006, 02:22
Arkadaslar tartısmaya gerekyok.....Sadece bu konuda sürekli konu acılmasın yeter:)

Ralph
16.Eylül.2006, 02:23
Ama sen bu kadar konusursan masaya yumrugumuzu vururuz takımı cekeriz dersen hakemler senın maclarında saha korkarak cıkarlar senin lehine karar verirler hep.
Ya tabii ki etkileyecek.Ama bilmiyorum.Etkilerse daha büyük sorun olur gibi.Bu sefer herkes beşiktaşa yüklenecek.

Emurafu
16.Eylül.2006, 02:25
Zaten burada tartısmaya gerek yok golün oldugunu herkez biliyor...

TürkuAz
16.Eylül.2006, 02:28
Bunda 2-3 hafta önce, Antep maçında atılan son dakika golüne bizler tepki gösterince Beşiktaş taraftarları buna sinirlenmişti..

Aynı hesap ?

Ralph
16.Eylül.2006, 02:28
Ne demek istedin?

DeNiZ_1903
16.Eylül.2006, 02:30
Bi örnek vereyim İsviçre maçından sonra hakemler neden Türkiye'nin lehine daha çok davrandı cezayı unutmamız için peki bunu kim ayarladı Türk Milli Takımı'mı Federasyonmu aynı şey olabilir biz sizi hor görmüyoruz diyebilirler hakemler bu onların davranışı bizimle ilgili bir davranış değil gönül isterdi daha dikkatli olmalarını ama bize daha iyi davranmalarını değil . Onların yaptığı hatadan sonra hem onlara yüklenilecek hemde bize

Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 02:34
Bunda 2-3 hafta önce, Antep maçında atılan son dakika golüne bizler tepki gösterince Beşiktaş taraftarları buna sinirlenmişti..

Aynı hesap ?

Müthişsin Tarık Besle Kargayın gelir zamanı

Nsl bir ortaklık kurdun bu 2olay arasında

birinde net golümüz yendi...
diğerinde son dk gol atmışız kazanmışız sen 90+ları maç zamanı içinde görmüyomusun uzatmalarda 2gol atıp Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan takım var...

TürkuAz
16.Eylül.2006, 02:36
Müthişsin Tarık Besle Kargayın gelir zamanı

Nsl bir ortaklık kurdun bu 2olay arasında

birinde net golümüz yendi...
diğerinde son dk gol atmışız kazanmışız sen 90+ları maç zamanı içinde görmüyomusun uzatmalarda 2gol atıp Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan takım var...

O pozisyonun başlangıcını da hepimiz biliyoruz, masum rolü yapmaya gerek yok Fırat..

Anlamadığım olay şu ki, herkes bu pozisyonun gol olduğu konusunda hemfikir, siz daha kendi çapınızda neyi tartışıyorsunuz ?

Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 02:39
biliyoruz ne oldu orda bir oyuncu kendini yere attı maç uzadı bizde gol attık... Hem biri o anki oyuncunun galibyet için her yolu mübah görmek diğeri bir hakemin takımın golünü vermemesi aynı şey değil...

Kimse kendi çapında tartışmıyor tepkiyi dile getiriyor sen her zamanki gibi yine tartışma çıkarıyosun girdim 10Futbol konusunun 9unda sen tartışmanın göbeğindesin...

Emurafu
16.Eylül.2006, 02:39
Bir konu acılmıs olaylar nerelere gelmiş.....

TürkuAz
16.Eylül.2006, 02:41
biliyoruz ne oldu orda bir oyuncu kendini yere attı maç uzadı bizde gol attık... Hem biri o anki oyuncunun galibyet için her yolu mübah görmek diğeri bir hakemin takımın golünü vermemesi aynı şey değil...

Kimse kendi çapında tartışmıyor tepkiyi dile getiriyor sen her zamanki gibi yine tartışma çıkarıyosun girdim 10Futbol konusunun 9unda sen tartışmanın göbeğindesin...

Amacımız gelip "Polyannacılık" oynamak değil , bilmem farkında mısın? Düşüncemi çekemeyenler şikayet ederler, bende cezamı alırım.Sana da tavsiye ederim, madem bu kadar zoruna gitti..

Ralph
16.Eylül.2006, 02:42
Tartışmak yasak mı?Deminden beri kesmeye çalışıyorsun susyorum.Biz tarrtışıyoruz burda.Neden müdahale ediyorsun.

DeNiZ_1903
16.Eylül.2006, 02:42
, siz daha kendi çapınızda neyi tartışıyorsunuz ?

Çalınan 2 puanımızı tartışıyoruz hakkımızın nasıl yendiğini ve bu konudaki olayları tartışıyoruz . Peki siz bizimle ne tartışıyorsunuz ?

Fıratcan Alçınkaya
16.Eylül.2006, 02:43
Ztn yedin cezanı geri geldin önemli değil bu şekilde dvm et başarılar...

Şunu da eklim Mübarek Ramazan Günü bu konuya cvp yazmıcaktım Yemin ediyorum senin msjın çok alakasız geldi o yüzden msj yazdım...

Ralph
16.Eylül.2006, 02:44
Emurafu neden müdahale ediyorsun.Tartışmak yasakmı.Ayrıca kendi çapımızda değil.Gördüğün gibi burda tartışanlar insan.Kendi çapı diye birşey yok.Okumak istemiyorsan ayrı bir bölüm açarsın.

Emurafu
16.Eylül.2006, 02:44
Görkem kardes tartısmak tabiki yanlıs degıl ama konu sapıyor..Besıktas macı konusu var ordada konusulabilir..

Ralph
16.Eylül.2006, 02:45
Sonuçta burada tartışılıyor değil mi artık olan oldu.;) Yapılıcak birşey yok.Neyse ben gidiyorum.Devam eden eder etmeyen etmez.

DeNiZ_1903
16.Eylül.2006, 02:46
Görkem kardes tartısmak tabiki yanlıs degıl ama konu sapıyor..Besıktas macı konusu var ordada konusulabilir..

Emurafu konu bu olaya karşı yapılan yorumlardan dolayı sapıyor biz bu konuyu konuşurken biri gelip bizim konuşmalarımızla çelişiyor ha çelişmeyecekmi tabiki çelişecek ama tartışmanın konusu ile çelişmesi lazım

Emurafu
16.Eylül.2006, 02:54
Besıktasın 3 puanı calındı bunda hepimiz aynı düsüncedeyiz..
Benim demek istedigim her yöneticinin sözü ile sürekli konu acmaya gerek yok...Bunun örnekleri var..Ozaman besıktas macı konusu niye acıldı en mantıklı orda konusmak..

DeNiZ_1903
16.Eylül.2006, 02:58
Vallahi onu ben bilmiyorum sadece habere yorum yapmak istedim

Emurafu
16.Eylül.2006, 02:59
Nyese ben sizi uyarmak istedim..Şimdi maca gidiyorum iyi günler..

DeNiZ_1903
16.Eylül.2006, 03:01
iyi günler..

Teşekkürler sanada :) Başarılar :)

BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 03:03
Sen önce adam gibi konuşmayı öğren.Ne sanıyorsun kendini:mad:

Aynı hesap ?
Aynı hseap?Şaka mı bu:confused:

GeNç KaRTaL
16.Eylül.2006, 03:23
Resmen 2 puanımız gasp edildi.Hakemin takdirine kalmış bir olay değil.Kaleci topu içeri alıyor ve hakem golü iptal ediyor.Size aynısı olsa var yaa yıkardınız ortalığı.Şimdi ne cevap vereceğinizide biliyorum.Bunlar bizede oldu.Hayır hiç kimseye böyle bir şey olmadı.Hiç bir takımın maçında kaleci topu içeri alınca hakem golü iptal etmedi.Allah verede bu 2 puan bizim ligde şampiyonluğumuzu etkilemez.

uAburak89
16.Eylül.2006, 03:29
Tahriklere geliyorsunuz diye boşuna söylemedim, Şemsi bile çileden çıktı.. Arkadaşlar istediğiniz kadar sinirlenin, bu sonuç değişmez..

Fernando Gago
16.Eylül.2006, 04:17
Pozisyon bariz gol beşiktaşın 2 puanı gasp edildi ok ama pozisyonun baş kahramanı NOBRE ... hakemler ne kadar güveniyor sizce bu oyuncuya ? orada nobrenin elide kalkıyor dokunmasada .... hakem seminerlerinde hakemlere sürekli nobrenin pozisyonları gösterildi yani bana göre hakem kurnazlık yapmaya çalıştı "bana yutturamazsın" gibilerinden ..

sananes
16.Eylül.2006, 04:41
ben fenerliyim bu zamana kadar fenerbahce yoneticileri ne zaman hakem hakkında konussa özellikle bjkli arkadaslar yine aglıyolar sen buyuk takımsın gerekirse hakemide yeneceksin gibi soylemlerde bulunuyolardı simdi kendilerine hata olunca baskanları gerekirse sahaya cıkartmam takımı diyo taraftarlarda isyanlarda ne yani simdi siz aglıyomusunuz?

sonra kızmayın ama hakemin orda elle oynamıs gibi gormesi dogal nobre uzatmıs cunku elini bunu hakemi haklı buldugum için solemiyorum bende olsam calardım herhalde cezamıda sonradan cekerdim, hiç üzülmeden çünkü hakem cok kritik bi hata yapıp büyük ceza almayı haketti bence ama bunu art niyetli yaptıgını dusunmuyorum.
hem bence bjkninde bizimde fb olarak sahada oynanan futbolun vasatlıgından dert yanmamız gerekir.gsden baska ne biz nede bjk iyi top oynamıyo bu sene hadi simdi sizin 2 puanınız gitti ilerdede 2 puanlık bi hata oda minimum sizin lehinizede olur ödesirsiniz ama kötü futbol yzünden zaten gsye sizinde bizimde direnmemiz zor gözukuyo

Mirza
16.Eylül.2006, 05:32
Kural dışı tartışmalara son vermek için topluca okur grubuna almak mı gerekiyor ? Amacınızın ne olduğunu anlamadım gitti. Forumda kirliliğe sebep oluyorsunuz. Dikkat edin biraz. Bu burada tartışma çıkaranlara son uyarım.

uAburak89
16.Eylül.2007, 20:52
Tahriklere geliyorsunuz.. Mafyavari açıklamalara gerek yok..