View Full Version : Beşiktaş'tan Canaydın'a...
DeNiZ_1903
16.Eylül.2006, 04:10
Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu, sağlık kontrolleri sırasında pankreasında kitleye rastlanan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a acil şifalar diledi.
Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu adına, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Özhan Canaydın'a, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz'' denildi.
16.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
RaSenGan
16.Eylül.2006, 04:11
Tebrikler.Başka kulüplerdende bekliyoruz aynı şeyi.
BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 04:36
Özhan başkan beyefendiliğyle herkesin takdirini kazanmış bir insan.Aynıe şey Aziz Yıldırım'ın başına gelse böyle bişey yapar mıydı klüp bilmiyorum;)
TürkuAz
16.Eylül.2006, 04:37
Teşekkür ederiz, Beşiktaş.. :)
yavuuzzzz
16.Eylül.2006, 04:45
teşekkürler beşiktaş çok üzüldüm ben özhan canaydın gibi birine allah acil şifalar versin
RoNNiE91
16.Eylül.2006, 05:12
Beşiktaş gözümde bir kat daha büyüdü.Tebrik ediyorum Beşiktaş'ımı.Beşiktaş'a yakışanda bunu yapmaktı.
Rodrigo Tello
16.Eylül.2006, 05:13
Örnek davranış..
Fernando Gago
16.Eylül.2006, 05:19
Bunlar görmek istediğimiz hareketler ama aynı beşiktaş keşke aziz yıldırım kalbinden rahatsızlandğında aynı mesajı gönderseydi neyse geçmişe mazi derler
Özhan başkan beyefendiliğyle herkesin takdirini kazanmış bir insan.Aynıe şey Aziz Yıldırım'ın başına gelse böyle bişey yapar mıydı klüp bilmiyorum;)
Tabii yapardı aynı şeyi biz ne kadar kendisini sevmesek de Aziz Yıldırım'da insan ve futbolun içinde ;)
CeNTeR_TR
16.Eylül.2006, 19:00
Hemen olayı Aziz Yıldırım,Özhan Canaydın polemiğine çevirmeyelim..
Bu kadar basit edğil bu işler yapardı yapmazdı...Bu başkanlar bir araya gelince kopnuşuyorlar..Veya bir davette el sıkışıyorlar..Kısacası kanlı bıçaklı değiller ;;)
Emurafu
16.Eylül.2006, 19:40
Bu tür davranıs 15 gün öncede Galatasaraylılar tarafınsdan olmusdu..Carsı grubu lideri için pankartlar acılmısdı..Her iki takımada tesekkür ederim..Bu tür dostluklar sart..