PDA

View Full Version : Fener'de Gergin İdman

Maksic
16.Eylül.2006, 04:53
Turkcell Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile berabere kalan Fenerbahçe'de gözler Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi.

Sarı-lacivertliler, İtalya'nın Inter takımıyla 19 Eylül Çarşamba günü oynayacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu ilk maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncular salonda çalışırken, diğer futbolcular ise kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

FUTBOLCULAR ARASINDA GERGİNLİK-

Antrenman maçı sırasında Semih-Yasin ve Colin Kazım ile Can arasında tartışmalar yaşandı. Sert geçen çift kale maç sırasında futbolcular birbirlerini uyarırken, sözlü tartışmalar büyümeden engellendi.

Sakatlıkları süren Deniz ile Tümer takımdan ayrı çalışırken, kaleci Serdar ise hafif bir sakatlık geçirip antrenmanı yarıda bıraktı.

Sarı-lacivertliler yarın akşam yapacakları antrenmanla Inter maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Maraton

TürkuAz
16.Eylül.2006, 04:54
Takımda büyük sorunlar var, birlik ve beraberlik ruhu da yok olursa, Inter; zorlanmadan farka gider.

Memedov
16.Eylül.2006, 04:56
Bir konu açarken kaynak nedir belirtirsek daha güzel olur.

Medya yine abartmış, olur böyle şeyler..

BlackEagle19o3
16.Eylül.2006, 04:57
Gerginlik avrupa maçlarından önce olmasın da ne zaman olursa olsun:p

Ralph
16.Eylül.2006, 05:10
Ben gerginlik olmasa şaşardım zaten.Normal birşey bu.

Fernando Gago
16.Eylül.2006, 05:21
Bende inanmıyorum medyamızın uydurmasıdır

Varonil
16.Eylül.2006, 06:25
Hepsi medyanın abartması ve uydurması bence.

RaSenGan
16.Eylül.2006, 06:27
Nedense başka takımlarda olmuyor böyle haberler :rolleyes:

Sekopej
16.Eylül.2006, 06:33
Bu nasıl bir haberdir yahu. Oyuncular birbirlerini uyardılar, sözlü tartışma engellendi diyor. Ben de yumruk yumruğa kavga ettiler sandım. Futbol oynayan, antrenman yapanlar bilirler, her maçta, idmanda oyuncular uyarılarda, sert uyarılarda bulunur birbirlerine.

Normal bir durum bence. Tartışılacak pek birşey yok ortada.