View Full Version : FC Sion - Galatasaray | UEFA Kupası 3.Ön Eleme - 1.Maç
GeNç KaRTaL
20.Eylül.2006, 06:58
Bu skor turu geçmeye yeter ama bu skorun verdiği,vermesi gerektiği mesajlar çok önemli.
Ayrıca skor yorumculuğuda iyice hastalık haline geldi bu aralar.Bu insanı çok yanıltır.Mesaj yerine ulaşır umarım.
eXcitinG
20.Eylül.2006, 07:00
besiktas ve gs den cok umitliydim ama 6 puan gitti.Yunan takimlari 15 puan aldi be bugun.Artik birlik olma zamani ulke puani lazim
Biri yunanLıLarı durdursun zaten ;)
Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 07:01
Sonuçta 1-0 v 2-1'de GS tur atlıyor avantajlı bir skor sayılır... Hele 3-0'dan...
gerrrard
20.Eylül.2006, 07:04
Vallaha durum vahim gibi inş. geçeriz.
Sheriff
20.Eylül.2006, 07:08
Sor bakalım Mehmet ? Servet'mi iyi onlar mı diye ? Herkes ne diyecek.
Serveti oynatacağıma alt yapıdan birini alır oynatırım en kötü daha iyidir.. Servet bu ülkenin en kötü stoperi bence..
eXcitinG
20.Eylül.2006, 07:10
ELin yunanLısı birLik oLup ortaLığı dağıtıyor biz burda böLünük haLde duruyoruz.Ondan sonra geLde başarı eLde et.Zor.
fenerbahce_1907
20.Eylül.2006, 07:10
sen manyakmısın ben ne diyorum sen ne anlıyorsun sadece interden iyi oynadı dedim sen nerelere çekiyon konuyu
Sion'un iyi oynamasını Kalli sağladı bugün.Yoksa Sion oynayamazdı demeye çalıstım ama tam diyemedım:D.Başta Ayhan'la başlasaydı Sion atak bile yapamazdı.Ama öyle yapmadıgı için Sion iyi top oynayan bir takım gibi gözüktü.
RaSenGan
20.Eylül.2006, 07:12
Serveti oynatacağıma alt yapıdan birini alır oynatırım en kötü daha iyidir.. Servet bu ülkenin en kötü stoperi bence..
İşte en iyi cevap bu.
Roberto Baggio
20.Eylül.2006, 07:13
öyle veya böyle sonuçta bugün kalli maça hatayla başladı bunun meyvesini de aldık zaten allaha şükürler olsun ki maç 3-2 bitti şimdi içim rahat sami yende darman duman edeceğiz ....
Fietra 10
ELin yunanLısı birLik oLup ortaLığı dağıtıyor biz burda böLünük haLde duruyoruz.Ondan sonra geLde başarı eLde et.Zor.
bu halk malesef tek cephede birlik oluyor...bunu bide sınırlarımız içersinde yapmayı becersek çok şeyler değişecek ama..her alanda
Fıratcan Alçınkaya
Altına imzamı atarım... Çok doğru dedin...
Leoucwhsua
20.Eylül.2006, 07:14
Kim kosarsa o kazanir.O olsa bu olsayla olmaz.Her takima karsi ayri bir psikoloji vardir.reali yener siirte yanilebilirsin.Fener kostu yendi hemde super oynayarak.Gs de macin basinda dikkatb etse hata yapmasa 5 tane atardi bu sionu iyi yapmaz bizim hatalarimiz sadece.Chelsea rosenborg tan kotu takimmi.Kim mucadele ederse o kazanir.Bi kadar basit
Lafi nasıl intere çekiyorsunuz ?
Gs pek iyi oynamadı..
SION ise iyi hazırlanmış besbelli..
tromso gibi şansa bala geçebilecek değil..GS' samiyene gömdü gömdü..gömemedi yazık olur..
eXcitinG
20.Eylül.2006, 07:17
NapoLyonun sözü geLdi akLıma bunLarı görünce.TürkLer topLa tüfekLe yokediLemez onLar anca içeriden birbirLerine düşürüLerek yok ediLir ve mağLup ediLebiLirLer.Şurda yaptıkLarımızLa MarsiLyanın ekmeğine Sionun cebine Fenerbahçenin gruptaki rakipLerine süper örnekiz.Bravo vaLLa.
Roberto Baggio
20.Eylül.2006, 07:19
NapoLyonun sözü geLdi akLıma bunLarı görünce.TürkLer topLa tüfekLe yokediLemez onLar anca içeriden birbirLerine düşürüLerek yok ediLir ve mağLup ediLebiLirLer.Şurda yaptıkLarımızLa MarsiLyanın ekmeğine Sionun cebine Fenerbahçenin gruptaki rakipLerine süper örnekiz.Bravo vaLLa.
yorumsuz.....ağzına sağlık abi
Fıratcan Alçınkaya
20.Eylül.2006, 07:20
Aslan'ın nefesi yetmedi: 3-2
Galatasaray, UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında İsviçre temsilcisi FC Sion'a Geneve Stadı'nda 3-2 mağlup olmasına rağmen rövanş öncesi avantaj yakaladı. İnanılmaz bir tempoda geçen karşılaşmada Sion'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 7.dakikasından Dominguez, 10.dakikada Vanczak ve 31.dakikada Alioui'dan geldi. Temsilcimiz Galatasaray'ın gollerini ise 41.dakikada Lincoln ve 68.dakikada Linderoth kaydetti.
Galatasaraylı taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa'nın çeşitli kentlerinden gelen çok sayıda taraftar, tribünde şov yaptı. Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, takımlarını desteklediler. Öte yandan Avrupa kupalarında bugüne kadar 199 kez maça çıkan Galatasaray, FC Sion karşılaşmasıyla birlikte 2. dalyasını yapmış oldu.
Galatasaray 3-2'in rövaşında FC Sion ekibiyle Ali Sami Yen'de 4 Ekim'de karşı karşıya gelecek.
FELDKAMP'IN KUMARI!
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, UEFA Kupası'nda oynanılan FC Sion karşılaşmasında, geçtiğimiz hafta ligde yapılan Konyaspor karşılaşmasının 11'inde sadece 1 oyuncu değişikliği yaptı. Konyaspor'u 6-0 mağlup eden takımdan sadece Barış'ı çıkaran Feldkamp, bu oyuncunun yerine Hasan Şaş'ı oynattı. Hakan Şükür-Nonda ikilisini de bozmayan Alman teknik adam, Ümit Karan'a yedekler arasında şans tanıdı. Konyaspor maçına yedek kulübesinde başlayan Ayhan, FC Sion karşısında da yedek kaldı. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Arda, Sabri ve Okan ile statü gereği oynamayan Hakan Balta'nın yanı sıra, Mehmet Güven, Fırat ve Özgürcan da FC Sion maçında yer almadı.
İLK YARI KABUS GİBİ
Konyaspor maçından farklı sadece bir oyuncu değişikliği Sion karşısına çıkan Galatasaray teknik direktörü Feldkamp, sistemde değişikliğe giderek tek ön liberoya döndü. Orta sahadaki emnbiyet subabı görevini Tobias Linderoth'a veren Feldkamp'ın kumarı karşılaşmanın hemen başında kötü sinyaller vermeye başladı. Galatasaray'ın orta sahadaki zafiyetinden iyi yararlanan Sion karşılaşmaya fırtına gibi başladı. Önce 7.dakikada Dominguez'in daha sonra Vanczak'ın golleri temsilcimiz Galatasaray'ı şimşek gibi çarptı. İlk 10 dakikada kalesinde iki gol gören Galatasaray Cenevre'de oluşan puslu havayı dağıtmak için bütün hatlarıyla Sion kalesinde gol ararken, bu gol girişimlerine cevap Sion'dan geldi. Galatasaray kalesini yıkan isim karşılaşmanın 31. dakikasında Alioui'nden geldi. Alioui'nin golünden sonra iyice rahatlayan Sion savunmada dikkatli olup, yerinde müdahaleler yaparak Galatasaray ataklarına karşı koymaya çalıştı.
LİNCOLN YİNE SAHNEDE!
Oyunu kanatlara yayan FC Sion, orta sahada da rahat hareket alanı bulunca maçta üstünlüğü eline geçirdi. İlk yarım saatlik bölümde sahaya sürdüğü ilk 11'in belki de cezasını çeken Feldkamp skor 3-0 olduktan sonra oyuna müdahale ederek karşılaşmanın 40.dakikasında Carrusca'nın yerine Ayhan'ı oyuna aldı. Ayhan'ın oyuna girmesinin ardından daha derli toplu daha organize ataklar geliştirme fırsatı yakalayan Galatasaray aradaki farkı azaltmak, en azından ikinci yarıya daha moralli çıkmak için oyunu Sion kalesine yıktı. İlk yarının son dakikalarında baskını iyice artıran Galatasaray aradığı golü Brezilyalı yıldızı Lincoln ile buldu. Hasan'ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Lincoln, dönüp güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve skoru 3-1 getirdi. İlk yarının son dakikalarından Galatasaray'ın baskısı sonuç vermedi ve soyunma odasına avantajlı giden taraf ev sahibi Sion oldu.
İKİNCİ YARIYA SİON KAPANDI! G.SARAY YÜKLENDİ
İkinci yarıya daha baskılı daha arzulu başlayan Galatasarayi oyunu kanatlara yayarak kalabalık Sion savunma blogunu aşmaya çalıştı. Volkan Yaman ve Uğur'in iyi gününde olmayışı, kanatlardan iyi bindirmeler yapmamaları Feldkamp'ın ikinci yarıdaki taktiğine sekte vurdu. Sion'u kanatlardan açmaya çalışan Galatasaray, bu planından başarılı olamayınca Lincoln'ün şefliğinde derin ve uzun toplarla Sion savunmasını açmaya çalıştı. İlk yarının aksine ikinci yarıda oyunu kendi yarı sahasında kabul eden, kontraataklarla aradaki farkı açma peşinde olan Sion ise orta sahayı kalabalık tutarak Galatasaray ataklarına karşı koymaya çalıştı. Lincol'ün iki kişi tarafından marke edilmesi, Hasan Şaş'a oyun alanı bırakılmaması Galatasaray'ın organize ataklar geliştirmesinin önledi.
LİNDEROTH'UN FÜZESİ...
Karşılaşmanın son yarım saatlik bölümünde Ayhan ve Linderoth'un daha fazla hucüma katılmasıyla oyunun kontrolünü eline geçiren Galatasaray her geçen dakika gole bir daha yaklaştı. Önce Hakan Şükür ardından Lincoln ile yüzde yüz gol pozisyonlarından yararlanamayan Galatasaray tüm riskleri göze alarak oyunu Sion kalesine yıktı. Nonda'nın sakatlanmasının ardından oyuna giren Ümit Karan'ın hücumdaki baskılı presiyle Sion'un kendi yarı sahasından çıkmasını ve organize olmasını engelleyen Galatasaray aradığı golü karşılaşmanın 68.dakikasında Linderoth'un füzesiyle buldu.
KANATLAR! KANATLAR! KANATLAR!
Oldukça tempolu geçen karşılaşmada Linderoth'un golüyle moral bulan temsilcimiz Galatasaray, beraberlik golü için Sion kalesine yüklendiği dakikalarda kalesinde büyük tehlikeler atlattı. İlk yarıda kanatlardan gelişen Sion ataklarına karşı koyaman Volkan Yaman ve Uğur ikinci yarıda da gerekli önlemleri alamadı. Sion'un kanat organizasyonlarına karşı koymakta zorlanan Galatasaray'da Feldkamp'ın oyuna müdahale etmemesi şaşkınlık yarattı. Bloklar arasındaki boşluktan iyi faydanalan Sion, önce Vanczak ardından Obradovic ile arka arkaya iki net pozisyondan yararlanamadı.
HAKAN ŞÜKÜR İMKANSIZI BAŞARDI!
Karşılaşmanın son 20 dakikalık bölümünde kontraataklarla etkili olmaya çalışan Galatasaray'da Hakan Şükür inanılmaz bir gol kaçırarak Galatasaray taraftarına saç baş yoldurttu. Lincoln'ün derinlenmesine pasında Sion kalecisi Vailati ile karşı karşıya kalan Hakan Şükür meşin yuvarlağı filelere yollamak yerine dışarı bırakınca Galatasaray yüzde yüz bir golden oldu. Galatasaray karşısında alınan bir farklı galibiyetin İstanbul'da yeterli olmayacağı düşüncesiyle kalan dakikalarda daha açık oynamayı tercih eden Sion, savunmada derin boşluklar verdi. Karşılaşmanın 80.dakikasında kontraatağa çıkarak Sion savunmasını az adamla yakalayan Galatasaray, Lincoln'ün ceza sahasının dışından sert şutunu kaleciye nişanlaması sonucu mutlak bir golden oldu. Kalan dakikalarda Galatasaray'ın beraberliği yakalama çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma İsviçre temsilcisi Sion'un 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
7. dakikada gelişen Sion atağında, sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahasında kafayı vuran Dominguez, topu ağlara gönderdi. 1-0
10. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşuna ceza sahasında iyi yükselen Vanczak'ın kafa vuruşunda, top filelerle buluştu. 2-0
16. dakikada Lincoln'ün ceza yayı önünden sert vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.
32. dakikada gelişen Sion atağında, Alioi'nin ceza sahası dışından sert şutunda ceza sahası içindeki Song'a çarparak yön değiştiren top, kaleci Orkun'u yanıltarak ağlara gitti. 3-0
39. dakikada Hasan Şaş'ın pasıyla ceza sahasında buluşan Lincoln'ün sert vuruşunda top ağlarla buluştu. 3-1
43. dakikada Linderoth'un ceza yayı önünden sert vuruşunda top kalecide kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Alioi'nin sert vuruşunda, top yan ağlarda kaldı.
66. dakikada Paito'nun ceza sahası dışından sert şutunda, top üstten auta çıktı.
67. dakikada soldan ceza sahasına giren Volkan, pasını geriden gelen Linderoth'a aktardı. Linderoth ceza yayı üzerinden yaptığı düzgün vuruşla, topu direğin dibinden ağlarla buluşturdu. 3-2
73. dakikada Linderoth'un sağ kanattan ortasıyla ceza sahasında buluşan Hakan Şükür'ün, rakibinden sıyrılarak yaptığı müsait pozisyondaki vuruşunda top yandan auta çıktı.
75. dakikada ev sahibi takımın soldan kullandığı köşe vuruşu sonrasında, Galatasaray ceza sahasında oluşan karambolde defans, büyümeden tehlikeyi önledi.
77. dakikada Paito'nun, orta sahadan aldığı pasla ilerleyerek ceza sahasına girerken yaptığı vuruşta, top yandan auta çıktı.
82. dakikada sol kanattan ilerleyen Ayhan ceza sahası önünde pasını Lincoln'e aktardı. Lincoln'ün sert vuruşunda top kalecinin ayaklarından döndü.
83. dakikada Ayhan'la yaptığı verkaç sonrasında sağdan ceza sahasana giren Ümit'in vuruşunda, kaleci Vailati topu kornere çeldi.
87. dakikada rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına giren Lincol'ün vuruşunda kaleci Vailati tehlikeyi önledi.
90+4. dakikada Dominguez'in ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Orkun iki müdahalede kontrol etti.
STAT: Cenevre
HAKEMLER: Carlos Megia Davila, Jesus Calvo Guadamuro, Vicente Egido Rozas (İspanya)
FC SION: Vailati, Kali (Mijadinoski dk. 71), Nwaneri, Alioi (Geiger dk. 50), Paito, Chedli, Vanczak, Obradovic, Dominguez, Adeshina (Zaki dk. 63), Buehler
YEDEKLER: Saborio, Gonzalez, Wicki, Reset
TEKNİK DİREKTÖR: Alberto Bigon
GALATASARAY: Orkun, Uğur, Song, Servet, Volkan, Carrusca (Ayhan dk. 39), Lincoln, Linderoth, Hasan, Hakan Şükür (İsmael Bouzid dk. 90 ), Nonda (Ümit Karan dk. 62)
YEDEKLER: Aykut, Barış, Serkan, Mehmet Topal
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
GOLLER: Dominguez (dk. 7), Vanczak (dk. 10), Alioi (dk. 32), Lincoln (dk. 39), Linderoth (dk. 67)
SARI KARTLAR: Uğur (Galatasaray), Kali (FC Sion)
besiktas1903
20.Eylül.2006, 07:26
bilgisayari acarken galatasaray macina baktim hemen 2-0 3-0 yenmistirdi dusunuyordum bi baktim 3-2 hatta 3-0 mis once. maci gormedim ve hakkinda yorum yapamam. ama galatasaray ali samiyende bu maci alir 1-0 yetiyor zaten.
Memedov
20.Eylül.2006, 07:33
Sakin olalım arkadaşlar, Maç konusundan sapmayalım lütfen. Alacağınız uyarılar sizi zor durumda bırakabilir ve okur üyesi olabilirsiniz.
Emre coşma aslanım..
Rahat olmalısınız..İstanbulda yenebilirsiniz..
M.Scofield
20.Eylül.2006, 07:35
Sakin olalım arkadaşlar, Maç konusundan sapmayalım lütfen. Alacağınız uyarılar sizi zor durumda bırakabilir ve okur üyesi olabilirsiniz.
sion interden iyi oynadı dedim ne cevalar geldi susuyorum hala bişeyler yazılıyor
Burak Duran
20.Eylül.2006, 07:38
beyler eski yoneticiyiz belki iplemezsiniz ama lutfen sakin gerek yok germeye ortami duzgunce konusulur anlasilir. emrecim sende biraz rahatla sinir yapma
Sheriff
20.Eylül.2006, 07:39
Ben olsam çok ceza gelirdi burda.. Yöetici gibi davranan var argo kelime kullanan var hakaret eden var..Arkadaşlar sakin olun.. Bir Türk takımı var burda.. birbirinize destek olmanız gerekirken birbirinize saydırıyorsunuz..
M.Scofield
20.Eylül.2006, 07:40
beyler eski yoneticiyiz belki iplemezsiniz ama lutfen sakin gerek yok germeye ortami duzgunce konusulur anlasilir. emrecim sende biraz rahatla sinir yapma
haklısın. ama şu maçtan sonra pek sakın olunmuyor
Ilhan
20.Eylül.2006, 07:51
Arkadaşlar, konu dışı bireysel tartışmalara girildiği ve forumun seviyesine yakışmayacak mesajlar atıldığı için konu kilitlenmiştir.
Sekopej
20.Eylül.2006, 22:42
46 mesaj silindi bir çok üyeye uyarı verildi.
Yine kırmızı yerine sarı kart verdim. Uyarı puanı olmayandan. Yine konuyu açıyorum ki tartışın da o sarılar kırmızıya dönsün diye. 1 kişi yetmedi 10 kişi atmak istiyoruz o nedenle konuyu tekrar açıyorum.
Hadi tartışın, hakaret edin, fanatizm yapın, biz de keyifle uyarıları verelim.
Not:Bir üyemiz de banlandı. EmRe1905 adlı üyemiz, ortamı her mesajında gerdiği için, forumu uzun zamandır takip etmesine rağmen kurallara uymadığı için, kışkırtan, ortamı geren mesajlarla birlikte diğer üyelere de hakaret ettiği için banlanmıştır.
Siz de banlanmak istiyorsanız, yukarıda üyenin yaptıklarını yapabilirsiniz. Bizim için hava hoş.;)
yunusgs
20.Eylül.2006, 23:13
Valla suçlu Servet ve Kalli bu kadar da ofansif oynanmaz deplasmandasın sana 0-0 da yeter ama Kalli bu kadar ofansif başladı tani sonuçta 3-0 oldu Servet ilk golün kahramanı uzun bir top Servet rakibinden 10 metre önde ama Servet koşmak istemiyor ki koşmadı golü de yedik sonra toparlandık 3-2 bu da güzel bu da ders olur Kalliye hiçbir takımı küçümsememeliyiz son dakikalarda 4-3 olurdu ama malesef Hakan ve Lincoln ve hatta Ümit net gol pozisyonlarından yararlanamadı 3-3 olsaydı bile süper olurdu ama son olarak da şunu söylüyorum SİONA ALİ SAMİ YEN E DE BEKLERİZ BUYRUN.
Bence sol kanatta Feldkamp Ayhan ile başlasaydı;birçok şey farklı olabilirdi.Ali Sami Yen'de rahat yeneriz.
uAburak89
20.Eylül.2006, 23:30
Ali Sami Yen'de görüşeceğiz.. Tribündeki yerimi alacağım bir aksilik olmazsa.. Maç hakkında söylenecek fazla birşey yok küçümsedik kaybettik ama ASY'de parçalayacağız inşallah..
@MeMo:%99 kupayı alacak diyen mi oldu ? En azından bu forumda ben görmedim, kimse hiç bir takım için böyle birşey diyemez zaten.. Ayrıca ilk yarıdaki şuursuzca saldıran bir Galatasaray gruplara bile kalamaz çünkü karşımızdaki takım Türkiye ligi ekipleri gibi değil.. Ama ikinci yarıdaki gibi oynarsak gruplara çok rahat kalır ve gidebildiğimiz kadar ilerleriz.. Türkiye liginde durum zaten ortada, Galatasaray'ı herkes görüyor..
Mesajlar neden uçuruluyor acaba ?
fmsmyrna
20.Eylül.2006, 23:46
Galatasaray gördüğüm kadarıyla rakibi küçümsedi bunda haftasonu aldıkları 6-0'ın payı olabilir.Rahatlığını 3-0 geriye düşerek ödedi sonra biraz toparlandı pozisyon buldu ama yinede pozisyon verdi.İkinci maçta geçeriz turu.
canavar20
20.Eylül.2006, 23:52
Rezalet desem yakıştıramam kendime ama bir yandanda öyle.:(
Ben böyle maç beklemiyordum turu geçeriz ama şu an hani konuşuyoruz ya ülke puanı olayda bu yani alacağımız galibiyet sayesinde alacağımız küçük puanlar bile çok önemli Yununlalılar şov yapmış.:mad:
TürkuAz
21.Eylül.2006, 00:11
Olayı ASY'de bitireceğiz, bu sefer şanssızlık olmayacak..
Tur bizimdir..
uAburak89
21.Eylül.2006, 00:15
İlk defa Ali Sami Yen'e gideceğim bu maça kısmetmiş, galibiyetin keyfini çıkaracağız inşallah..
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2006, 00:43
Tromso'yada ASY'de işi bitirir diyorduk ama sonuç malum.İnşallah tarih tekerrür etmez.
gorkemyilmazkarasu
21.Eylül.2006, 01:05
ben galatasarayı tebrik ediyorum servet,hakan herkes dahil buna..müthiş bir efor gösterdiler maçın başında futbolda pis diye tabir edilen 2 gol yiyip (1.golü geçtim 2. ve 3. gol çok pis goller) oradan maçı bırakmadan 3-2 ye getirmekki biraz becerikli olsak 4-3 5-3 bile olabilirdi müthiş bir olay..hele gol aramaya giderken 4.golü yememekte başarıdır kimse rakip şöyle güçsüz böyle 10.sınıf takım demesin futbolda yetenek,koşmak,pas yapmak kadar şansta lazım kornerden gelen topta 10cm den top giriyosa iki kere millete çarpıp kaleciyi yanıltıyosa artık onada bişe yapılmaz..
linderoth çok iyidi özellikle ayhan girince daha çok gösterdi kendini tam aradığımız adam
lincolnü bu takıma kim getirdiyse allah razı olsun böyle bir futbolcu görmedim ben hayatım boyunca baktı markaj var kendisine geriye geldi top kullandı top kaptı inanılmaz şeyler yaptı hagi bile bu kadarını yapmıyordu..
servetten önce çözmemiz gereken sorun bence orkundur bana pek güven vermiyor aykut daha iyi bir kaleci gibi sanki tabii bunu en iyi kalli bilir
son olarak şunu söyliyim alisamiyende bi şansızlığa uğramazsak turu geçeriz..hee geçemezsek ne olur hiç bişey olmaz yine yolumuza devam ederiz unutmayalımki efsane galatasaray 4 senede bu hallere geldi sabretmek gerek..üstelik iyi futbol oynadığımızdan dolayı onlara kızmaya hakkımız olmayacağını düşünüyorum
Cyzio
21.Eylül.2006, 02:14
UEFA Kupası'nda final hayalleri erken kurulmaya başlamıştı.Herşey açık ve ortada.2.maçta herşey olabilir..
Emurafu
21.Eylül.2006, 02:33
Arkadaslar her macın havası farklı olur...Mesela büyük bir takım olsaydı bu kadar acık verilmezdi.Maçtan maca degisir..Ayrıca ben size dedim büyük konusmayın diye sionunda kadrosu iyi yok koprinicadan kolay maç olurmus..Onlar eskidendi..Samiyende iş biter.....
Peskolik her mac havası farklı olur mesela dünkü maç ceyrek final maçı olsaydı iki takımda kontrollü oynardı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu maç o kadar rahat olmayacak insallah kazanırız:)
Sion kadrosu iyi oyunculardan olusuyor...En az 5 veya 6 oyuncusu milli takımlara gidiyor..
Macar milli
Kostarika milli
İsvicre milli
Portekiz milli vardı..
Saborio baya teknik bir forvet servetle karsı karsıya kalırsa.Gerisini siz düsünün..Ortasahası baya kosuyor...
Cok zor bir maç olacak..Umarım maç cok sert gecmez..
Sionda formda bizde formdayız..Koprinicadan 2 kat üstün bir takım:)
Allah Korusun tersi bir skor cıkarsa yaygara yapmaya gerek yok Samiyende ezeriz:):):)
Galatasarayımıza yürekten basarılar:):)
15 gün önce maç hakkında düsüncelerim bunlardı...
BlackEagle19o3
21.Eylül.2006, 03:40
Herkes Galatasaray'ı ligde şampiyon ilan etmişti.Galatasaraylılar da nerdeyse kendilerini Uefa finalinde görüyorlardı.Ama herşeyin toz pembe olmadığını gördük.Çok büyük bir Servet sorunu var ortada.
Gs Sion'u İstanbulda parçalar...
Emurafu
21.Eylül.2006, 06:47
Lig baska avrupa baska..Her yerin ortamı farklı..
Sheriff
21.Eylül.2006, 08:21
Kural dışı mesaj atarsan uçar tabiki Burakcığım..
RaSenGan
21.Eylül.2006, 14:48
Tromso'yada ASY'de işi bitirir diyorduk ama sonuç malum.İnşallah tarih tekerrür etmez.
O 1 kere olur.
Sekopej
21.Eylül.2006, 19:27
@MeMo:%99 kupayı alacak diyen mi oldu ? En azından bu forumda ben görmedim, kimse hiç bir takım için böyle birşey diyemez zaten.. Ayrıca ilk yarıdaki şuursuzca saldıran bir Galatasaray gruplara bile kalamaz çünkü karşımızdaki takım Türkiye ligi ekipleri gibi değil.. Ama ikinci yarıdaki gibi oynarsak gruplara çok rahat kalır ve gidebildiğimiz kadar ilerleriz.. Türkiye liginde durum zaten ortada, Galatasaray'ı herkes görüyor..
Çünkü kurallara aykırı mesaj attı. Ortamı gerebilecek bir mesajdı. Aynı düşünceyi, ortamı germeden de belirtebilirdi. Ki nasıl belirtmesi gerektiğini ben ona uyarı verdiğim! mesajda belirttim.
Mesajı gördüğüm anda, kimse cevap vermeden uyarı verip sildim. Artık böyle. Çaktırmadan laf sokma olayına kimse girmesin, artık göz yummuyoruz.
Mesajlar bu nedenle uçuruluyor. Uyarı verildiği için, ortamı gereceği için. Anlaşılmıştır umarım.
Revolution
21.Eylül.2006, 19:48
Feldkamp bazı oyunculara takılıp kalmazsa Sami Yen'de yeneriz gibi geliyor..
Emurafu
22.Eylül.2006, 04:35
Ya Allah Askına Biraz mantıklı yorum yapın:)
Her macın havası ve ortamı farklı olur mesela fiorentina-galatasaray macı var diyelim iki takımda suursuzca saldırırmı..O yüzden maçtan maça hatalar degisir..Her mac degisik havada oynanır..Sionda baya gaza getirildi basında.
VahdeTrabzon
23.Eylül.2006, 23:58
tromso maçında yenilen bir gol takımın dengesini bozmuştu şimdide olabilir çünkü sion çok kontrollü oynuyor ama inşallah olmaz
TürkuAz
29.Eylül.2006, 07:19
Bizim federasyondan bir hakem verilir 2.maç için, 1 penaltımız garanti nede olsa, skorun üstüne yatar turu geçeriz..
Ben Ali Samiyen de ki rövanştan pek garanti gibi bahsedemiyorum doğrusu. Çünkü geçmişte tromsö den ağzımız yandı şimdi sion'u üfleyerek içmek lazım. Geçmişten ders almak lazım...
Roberto Baggio
29.Eylül.2006, 08:26
Ben Ali Samiyen de ki rövanştan pek garanti gibi bahsedemiyorum doğrusu. Çünkü geçmişte tromsö den ağzımız yandı şimdi sion'u üfleyerek içmek lazım. Geçmişten ders almak lazım...
Katılıyorum abi...
gerrrard
29.Eylül.2006, 08:30
İbo'ya katılıyorum. Ama yinede pek atlayamayacağımızı düşünmüyorum ki inş. düşündüğüm gibi olacaktır...
bir tromsö faciası daha yaşamazsınız umarım;;)