PDA

View Full Version : 4 Günde neler oldu?

Burak Duran
20.Eylül.2006, 19:55
4 Günde neler oldu?

Evet dün akşam bir Sion maçı izledik ki evlere şenlik. Televizyonumuzun başına oturduk güzel bir maç izlemek ve hatta rakibe fark atmak için beklerken ilk 10 dakikada 2 gol geldi önce Dominguez sonra Vanczak'ın gollerine engel olamadık. Televizyonun başında şok olmuş bir şekilde bir skora baktım bir takıma baktım bu takım konya maçındaki takım mı acaba yoksa o ruh yok mu oldu diye düşündüm..

Maç başlamadan kadroya baktım ve sevgili Ömer Üründül gibi bu kadro ne demedim sanki felaket bir kadro çıkardı Kalli. Ömer Üründül 2-0 dan sonra başladı kötülemeye. Bence maçtan önce 3 hata vardı. 1- Carrusca'nın direk 11 de başlaması ki deplasmanda bu kadar forvete yönelik adam bir arada olmamalıydı. Konya maçında çok göze batmamıştı neden direk kadroya aldı onu çözemedim ama bu karardan erken döndüğü için Kalli'yi tebrik etmek lazım.
2- Hakan Şükür'ün oynaması bence en büyük hata, sonuçta 37 yaşında bir futbolcu ve 4 gün arayla 2 maçı kaldıramayacağı kesindi ve Konya maçında harcadığı efor ortadaydı bu maçta iyi performans gösteremeyeceği barizdi ve aynen öyle oldu. 3. ve son hata tabiki sakat sakat Servet'in oynamasıydı. İlk golde yaptığı hata takımın dengesini bozdu ve olayın gidişatını tamamen değişti. Defansımıza Bouzid diye bir yabancı alındı bu oyuncu Servet'in sakat halinden bile kötü mü? Eğer öyleyse neden alındı? Galatasaray'ın gereksiz transfer yapmaya tahamülü yokken böyle bir oyuncu alınıp hiç oynatılmıyorsa burda büyük bir sorun var demektir.

4 gün önceki Konya maçına baktığımızda istekli gol arayan rakibe baskı kuran bir Galatasaray vardı sahada ama Sion maçında ilk 10 dakikada sahada bir Galatasaray vardı ki sormayın gitsin. Ne istek ne hırs rakibi küçük gören bir Galatasaray. Bu durumda felekatin başlangıcı oldu. 10 dakikada yenen 2 gol takımın dengesini bozdu bir panik bir şok sanki sahada amatör bir takım var. Takım tam toparlandı derken defansımıza çarpan topta 3. golün gelmesi tam dengelediğimiz maçı çığrından çıkardı. Artık kaybedicek bir şey yoktu ve saldırmaya başladık ve istediğimiz golü de bulduk. Ayhan'ın da oyuna girmesiyle iyice atak oynamaya başladık ancak ilk yarıyı ancak 3-1 tamamlayabildik. 2. yarıda artık çok farklı bir Galatasaray bekliyorduk ama bu böyle olmadı yine Konya maçı isteği ve ruhu yoktu. Linderoth kaleye ilk yarıda çektiği 2 şuttan biri dışarıya gitmiş biride kalecide kalmıştı ve 2. yarıda çektiği şut filelerle buluştu ve skoru 3-2 ye getirdi. Bu dakikadan sonra baskı iyice arttı ve sonunda Galatasaray Galatasaray gibi oynamaya başladı. 3-2 lik avantajlı skoru yakaladıktan sonra biraz daha rahat oynamaya başladık ve gol pozisyonları bulduk fakat Hakan Şükür yorgunluğunun bedelini takıma ödetti ve %100 lük pozisyondan yararlanamadı ve maç bu şekilde bitti.

Kabus gibi başlayan bu akşam en azından 3-2 gibi avantajlı bir skorla bitti ve 2. maç için umutlarımızı arttırdı ama 2. maçta gol bulmak isterken Tromso maçlarını hatırlamalıyız ve temkinli olmalıyız atacağımız 1 gol bize turu getirir bunun bilincinde temkinli bir şekilde mücadele ederek bu turu çok ama çok rahat geçeriz. Tek yapmamız gereken bu maçtan dersler çıkarıp hem ligde hem UEFA da daha dikkatli mücadele etmek ve rakibi asla küçümsememek. 4 gün önceki Galatasaray hep sahada olmalı yoksa bu şekilde facialar kaçınılmaz olur...

Burak Duran

Atakan38
20.Eylül.2006, 21:07
YanLış Kadro Secimi

Carrusca ----> Ayhan
Hasan Ş. ---->Barış
Servet (Kazma)->Bouzid

BunLarın Dışında Deişen Bi Şey Yoktu
BunLar Yuzunden Ilk Yarı Çok Kotuydu Ama 2. Yarı ToparLandık
KaLLi Dersini Almıştır 2. Macta 2.Yarıdaki Oyunu Oynayıp Gecerız

uAburak89
20.Eylül.2006, 21:28
Fenerbahçe Rize maçından ders aldı, Galatasaray havaya girdi.. Sion'u Konyaspor sandı.. Kadro çok yanlıştı H. Şaş ve Chelo yerine Ayhan ve Barış'la başlamalıydık.. Hakan Şükür'ün de ikinci yarı oyundan alınması gerekiyordu.. Çok basit bir pozisyonu kaçırdı.. Kalli yolunda giden işleri zora sokuyor.. Son dakikalarda Bouzid'i oyuna alma olayının esprisini hiç anlamadım..

Emurafu
20.Eylül.2006, 21:32
4 günde kalli degişdi:D:D

Yanlız düngece premier lig düzeyinde maç izledim.....İnanılmaz zevkli bir maç oldu..

3-2 lik sonuç Kallinin yüzünden..Ömer üründüle katılıyorum..

Fenerbahcede Tuncay vardı.....Dünde bizde Hasan sas varsdı takımı inanılmaz Ateşledi...

Lincoln,Linderoth,Hasan süper oynadı...
Lincoln defansa bile yardım etti..Hele linderoth ne oynadı..Ayhan akbine kapak olsun(Ayhan akbin linderothun saidoudan farkı yok diyordu)Kapak:D:D:D

Sion takımında dominguez sahanın yıldızı idi bence........

yunusgs
20.Eylül.2006, 23:17
Carrusca bu adamdan iyi oyuncu olmadı bence olmaz da ahhhh Arda ahhhh şu eski formuna kavuş artık sana ihtiyacımız var Hasan Linderoth ve Lincoln süperdi yalvarırım Kalli Servetin yerine bir kez olsun Bouzid ya da Anılı koy ya ne çıkar ne değişir bir kere görelim Bouzidi ya da Anılı.

gorkemyilmazkarasu
21.Eylül.2006, 01:08
Carrusca bu adamdan iyi oyuncu olmadı bence olmaz da ahhhh Arda ahhhh şu eski formuna kavuş artık sana ihtiyacımız var Hasan Linderoth ve Lincoln süperdi yalvarırım Kalli Servetin yerine bir kez olsun Bouzid ya da Anılı koy ya ne çıkar ne değişir bir kere görelim Bouzidi ya da Anılı.

anıl kiralık olarak manisaspora gitti

IcedEarth
21.Eylül.2006, 07:04
Servet (Kazma)->Bouzid
Hakaret etmeyin şu adama yahu, o son 3 maçta bence iyi oynadı.

Revolution
21.Eylül.2006, 19:56
YanLış Kadro Secimi

Carrusca ----> Ayhan
Hasan Ş. ---->Barış
Servet (Kazma)->Bouzid

BunLarın Dışında Deişen Bi Şey Yoktu
BunLar Yuzunden Ilk Yarı Çok Kotuydu Ama 2. Yarı ToparLandık
KaLLi Dersini Almıştır 2. Macta 2.Yarıdaki Oyunu Oynayıp Gecerız

Katılıyorum.. :D Forvetler tıkandığında neden Serkan Çalık'a şans vermiyor anlamış değilim..Çok hızlı bir forvet..

Emurafu
21.Eylül.2006, 21:56
YanLış Kadro Secimi

Servet (Kazma)->Bouzid

Arkadaslar servet kötü olabilir evet ama hakaret bari etmeyin sonucta suan Galatasarayın bir futbolcusu Bouzidede cok güvenmeyin..Paso hata yapıyor..Kalli oynatmıyorsa bildigi var..Şimdilik servete mecburuz:(

BlackEagle19o3
21.Eylül.2006, 22:15
Hakaret etmeyin şu adama yahu, o son 3 maçta bence iyi oynadı.

Servet'i beğenen tek Galatasaray taraftarı olarak seni tebrik ediyorum:pHatta adamı bi ara Türkiye'nin en iyi defansı yapmıştın sen:D

VahdeTrabzon
24.Eylül.2006, 00:01
servet aslında çok kaliteli bir futbolcu ancak çok garip hatalar yapıyo top ıskalıyo defansta top çevirirken topu direk rakibe atıyo cok ilginç geliyo bunlar banaacaba neden?

Atakan38
24.Eylül.2006, 18:33
Serveti Koruyan Adam
Servet İi Oynadı Dien Adam KesınLıkLe FutboLdan AnLamıodur Yada ServetLe Bi AkrabaLığı Vardır

Servet En İii Performansı Oynamadığı Zmn Gosterıo
Bnce O PerformansLa ReaL'e BıLe Transfer OlabıLır

Servet Oynadığı Zmn Gorevi Hata Yapmak
Onuda Bi İnsan Her Maç BaşarıyLa UyquLarmı Yaa

Ben Hayatım Boyunca Servetı BıLdım BıLeLı Aynı
Fb'deyken ArkadaşLarLa Makara Yapıoduk OnLar BıLe GuLuodu

1-Servet 2-Baki Bu AdamLardan Uzak Duracaksın

ShevAnil
01.Ekim.2006, 07:05
Serveti Koruyan Adam
Servet İi Oynadı Dien Adam KesınLıkLe FutboLdan AnLamıodur Yada ServetLe Bi AkrabaLığı Vardır

Servet En İii Performansı Oynamadığı Zmn Gosterıo
Bnce O PerformansLa ReaL'e BıLe Transfer OlabıLır

Servet Oynadığı Zmn Gorevi Hata Yapmak
Onuda Bi İnsan Her Maç BaşarıyLa UyquLarmı Yaa

Ben Hayatım Boyunca Servetı BıLdım BıLeLı Aynı
Fb'deyken ArkadaşLarLa Makara Yapıoduk OnLar BıLe GuLuodu

1-Servet 2-Baki Bu AdamLardan Uzak Duracaksın

Servet Fenerbahçede Koşmuyordu. Çok Agır Kalıyordu
Galatasaray'da bence çokda fazla koşuyor.. Evet Hatalar Yapıyor ,
her Oyuncu Maç ta hataLar yapar..
Hatasız Kul Olmaz Demişler.. Ilk Defa Duymuyorsun Sanırım..
Ayrıca Servet'in Milli Takıma Seçilmesi ve Milli Maçlarda ilk 11 Oynaması
Sana Neyi Çagdaştırıyor?