PDA

View Full Version : Hatayı Kabul Etmek Erdemliktir

CeNTeR_TR
20.Eylül.2006, 23:50
Öncelikle şunu söyliyeyim konuyu Forum rehberine açmak istedim ama olmadı artık ya taşınır ya kapatılır bilemem ama yapılan bir hata varsa özür dilenmeli ;;)

Öncelikle Ceza alan,Atılan,Uyarı alan,Ve alması gereken arkadaşlar hepimiz hak ettik ve hak ediyoruzda..Kimse ben ne yaptım falan demesin birazdan anlatayım sonra düşüncelerimiz paylaşalım..

Bu olaylar ne zaman başladı Fenerbahçe İnteri yendi ve bu diyaloglar Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesine döndü...Peki neden Çekememezli var..Fanatizm var..Neden mi açıklayayım..Maçtan önce neden kimse FenerbahçeMİZ,GalatasarayıMIZ,BeşiktaşıMIZ kazanır demiyor çünkü FANATİZM var..Olmalı mı olmalı ama nerde olmalı kendi aralarındaki maçlarda Avrupa Arenasında değil..Neden Türk Milli takımı var o zaman neden çünkü tüm taraftarları aynı çatı altında topluyor(Olayın bu kısmıyla alakalı örnek verdim elbetteki amaç bu değil ;;) ) Kimse neden maçtan sonra BRAVO FENERBAHÇE diyemedi? Çünkü Fanatizm var..Yenilseydik bastılar olacaktı ama yenince eksik kadro,kötü oynadılar..Biraz Realist olun arkadaşlar gerçekleri görün Tebrik etmeyi başarı dilemeyi bilin...Örneklerle açıklayayım sizlere bu durumu...

Ben Fenerbahçeliyim ve Yorumlarım...

Olsun Aygüncüm Turu geçecez ya o yeter bize ;;)

Aygüncüm kimseyi korumuyorumki ben ayrıca benim değil Galatasarayımızın Futbolcusu

Hiç bir zaman fanatikliğe kaçmadım kaçmamda..

Murat Özdemir Beşiktaşlı o ne yazmış bakın....

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL

Müthiş gol geldi Deivid De Souza...

Haydi Fener aynen devam...

İnşallah Fenerbahçe'miz kazanır.

SARIIIIIIIIIIIIIII

İşte aynen bunlar daha birçok arkadaşımız var..Böyle yazan ama hepsini toplıyamadım şimdi..

Peki bunların yanında birde ne vardı...Maç sonu...

Şimdi tek tek alıntı yapmıycağım ortak görüşü yazayım..

Rakip Kötüydü,Eksikdi,Hemen Coşmayın..

Bunlara orada cevap geldi ama konu kapanmadı bu sefer ne olacaktı herkes Sion maçını bekledi...

Peki Sion maçı öncesi ne oldu???

Benim yorumlarım yukarıda zaten gördünüz...Maç sonunda ne oldu? İntere laf atan Galatasaraylılar ile Fenerbahçeliler arasında tartışma çıktı..Neden??? Çünkü FANATİZM!!

Bırakın arkadaşlar..Ben eğer bu konuda birinin kalbini kırdıysam yanlışım olduysa özür dilerim..Ama altta yazacağım insanlardanda özür bekliyorum kendi adıma değil herkes adına ;;)

1)Olaylarda birbirine sataşan ve alttan almayan herkes
2)Olay kapanırken alevlendiren ve susmayan herkes
3)Kısacası FANATIZM yapan herkes

Ama ayrı bir özür daha bekliyorum...Sebebine gelince isim vermek istemiyorum.Bugün arkadaşımızın biri hemde yakın arkadaşım diye düşündüğüm birisi EMRE1905 adlı üyemizin siteden atılmasına sitem olarak msn'de hiç de hoş olmayan bir yazı yazdı..Ve bu lafın dokunduğu insan (Bu insandanda özür dilerim bunu yakınlığımdan dolayı yazıyorum zaten bu konuyu bizle paylaşan birisiydi) Bundan 4-5 ay önce annesini kaybetti ve bu lafın sonunda belki ona belkide bizden birimizin annesine küfür ediliyordu...

Yazıyı üşenmeden okunan herkese teşşekür ederim..Umarım herkes dürüst bir şekilde hatasını kabul eder ve özürünü diler..

uAburak89
20.Eylül.2006, 23:56
Msnde yazıyı yazan benim bunu belirteyim.. Gören gördü zaten, Emre'yi de gaza getirenler utansın ne diyebilirim ki başka.. Dün akşam ben online olsaydım bende atılırdım kesin bu siteden.. Özür dilemem söz konusu bile olamaz.. Bunu yapan kişi daha önce de beni attırmaya çalıştı bu siteden sebebi de kendi tayfasının benim yüzümden atılmasıdır.. Ayrıca ben bir fanatiğim bunu bilmeyen de yok ama Avrupa söz konusu olunda önce Türkiye.. Zaten konularda da gören görmüştür..

tosunpasa
21.Eylül.2006, 00:08
Bundan daha güzel bir yazı olamaz. Aygün'ün msn'deki iletisinde İnter'e hakaret var. Neden? İnter maçı kaybetti diye.. Yazık diyorum sadece. O Emre abinin atılması ve sonrasındaki olayıda duyunca şok oldum. Hiç böyle birşey beklemiyeceğim birisi çok kötü bir küfür etmiş. Abi biliyordum onuda demek ki abi mabi değilmiş. Erkekliği sadece laftaymış.

uAburak89
21.Eylül.2006, 00:10
Gidenin arkasından atıp tutmak hiç hoş değil..

tosunpasa
21.Eylül.2006, 00:12
Gidenin arkasından atıp tutmak hiç hoş değil..

Anlayana sivrisinek saz. Anlamayana davul zurna az. Emre abiye değil o lafım.

canavar20
21.Eylül.2006, 00:15
Aygün öyle yapınca bende hemen GS yenildi diye Aygün'e laf attım. Ama genelinde şakaydı bizimki yinede kızdım bu duruma hatta belirtimde.

Ama tabi msn bu forum değil isteyen istediğini yazar emeseninde. :) Bunu tartışamayız.

tosunpasa
21.Eylül.2006, 00:16
Aygün öyle yapınca bende hemen GS yenildi diye Aygün'e laf attım. Ama genelinde şakaydı bizimki yinede kızdım bu duruma hatta belirtimde.

Ama tabi msn bu forum değil isteyen istediğini yazar emeseninde. :) Bunu tartışamayız.

O zaman örnek; Foruma yazsın "ayy çok sevindim şöyle şöyle oldu" diye. Emesende de aksini yazsın. Bu adamın samimiyetine nasıl güveneceksin o zaman?

MeMo
21.Eylül.2006, 00:19
Turgut abi çok güzel yazmışsın herşeyde bahane arıyorlar,tebrik etmeye dahi..

uAburak89
21.Eylül.2006, 00:21
Anlayana sivrisinek saz. Anlamayana davul zurna az. Emre abiye değil o lafım.

Cafeden girince hızlı hızlı okumak durumunda kalıyor insan.. Sende mi brütüs demek istiyorum.. Emre'nin atılmasında payı olan herkes için geçerlidir o yazdığım küfürlü ileti.. Erkeklik kanıtlamasına girmeye de gerek yok Alican.. Lafı yazdığım kişiyi çok seviyorsun sanki.. Haddini aşıyorsun bence, pişman olacağın şeyler yapma..

MeMo
21.Eylül.2006, 00:22
Hırsızın hiç mi suçu yok demiş Nasrettin Hoca.

canavar20
21.Eylül.2006, 00:25
O zaman örnek; Foruma yazsın "ayy çok sevindim şöyle şöyle oldu" diye. Emesende de aksini yazsın. Bu adamın samimiyetine nasıl güveneceksin o zaman?

Evet haklısın ama bence zaten Aygün Aygün'dür. Forumada hiç öyle yazmadı. (::)

tosunpasa
21.Eylül.2006, 00:26
Cafeden girince hızlı hızlı okumak durumunda kalıyor insan.. Sende mi brütüs demek istiyorum.. Emre'nin atılmasında payı olan herkes için geçerlidir o yazdığım küfürlü ileti.. Erkeklik kanıtlamasına girmeye de gerek yok Alican.. Lafı yazdığım kişiyi çok seviyorsun sanki.. Haddini aşıyorsun bence, pişman olacağın şeyler yapma..

Benim Emre abinin atılmasıyla alakam yok. Emre abiyle biz çok tartıştık MSN'den ama SAYGILI bir şekilde. Haddii sendne fazla aşamam heralde? Haddini aşıp doldurmuş biri olarak bana bu cümleyi kurman saçma. Ana-bacı sövmüyoruz burda. Öyle birşey yapacak kadar haddimizi aşmadık daha...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Örnek diye yazmışım, Mesela yani mahabında..

uAburak89
21.Eylül.2006, 00:28
Keyfin bilir.. Her msn iletimiz, futbol bölümüne konu olarak açılacaksa işimiz var..

canavar20
21.Eylül.2006, 00:29
.
.

Örnek diye yazmışım, Mesela yani mahabında..

Bende zaten kastedilen kişi Aygün diye dedim. Başkasını bilmem.

RaSenGan
21.Eylül.2006, 00:32
Bundan daha güzel bir yazı olamaz. Aygün'ün msn'deki iletisinde İnter'e hakaret var. Neden? İnter maçı kaybetti diye.. Yazık diyorum sadece. O Emre abinin atılması ve sonrasındaki olayıda duyunca şok oldum. Hiç böyle birşey beklemiyeceğim birisi çok kötü bir küfür etmiş. Abi biliyordum onuda demek ki abi mabi değilmiş. Erkekliği sadece laftaymış.

Tosun ben geçen sezon şampiyon olan İnter'i göremiyorm bu nedenle kızgınım.Ne ligde ne ŞL'de beğenmiyorum İnter'i.Hele son maçtaki oynayamadığı oyunla artık gözümden düştü İnter.Oyuncular iş işten geçtikten sonra işi ciddiye alıyolar.Bu nedenle sinirliyim.Bravo İnter 'de yazamam dimi ?

Cevabı üstte verdim.Sen şakasına dalga geçsende bana aynı şeyi deyip dalga geçenler çok var ;)

Ben bazıları gibi ikili oynamam.Orda neysem burda da oyum.!

Üstte aynı cevabı verdim..

uAburak89
21.Eylül.2006, 00:32
Kınalar hayırlı olsun hepinize, kendi çapınızda eğlenmeye devam edin artık.. Bol batuhanlı günler..

canavar20
21.Eylül.2006, 00:39
Cevabı üstte verdim.Sen şakasına dalga geçsende bana aynı şeyi deyip dalga geçenler çok var ;)

Emesende cevap yok bari burda var. Öncelikle yöneticilere sesleniyorum bizimki tartışma değil. (::)

Sanki kızmışsın bana ama sen başta benle şaka olduğuna inandığım şekilde alay falan ettin. Şaka yani buna inanıyorum. Bende sonra sana şaka niyetine konuştum. Artık ne anlamışsan Aygün.

Fernando Gago
21.Eylül.2006, 00:42
Bende bu konu ile ilgili msnde bikaç galatasaraylı arkadaş ile konuştum ama herkes bilsin isterim... avrupa maçlarında bilindiği üzere renk ayrımı olmadan tam desktek veriyorduk birbirimize ok burada hiç sorun yok ama Inter maçına gelince maç öncesinde ve maç esnasında fenerbahçeyi tutan rakip takımlı arkadaşlar maçtan sonra birden renk değiştidi ve olay fb-gs-bjk olayına dndü zaten bütün tartşmalar bu yüzden yaşanadı imzamda Maskeler Düştü yazmamın nedenide budur ... iş böyle olunca ben ve diğer fbli aradaşlarlar yanlışa yanlışla cvp vererek galatasaray maçında aynı şkilde davrandık yine istenmeyen şeyler oldu zaten gerekli kişiler gerekli cezayı almıştır ben dahil :)....

2 3 Arkadaş dışında bende herkesten özür dilerim bundan sonra olmaması dileğiyle

RaSenGan
Ben senin ne dediğini şuan hatırlamıyorum..Ama mesajına fln kızmadım..

eGowiCh
uAburak89 isimli arkadaş Batuhan Önder'in annesine sövmüş kişisel iletisinde, kendisini kınıyorum, yazık diyorum sadece. Annesini kaybetmiş birine bu ağır küfürü etmek nasıl bir şeydir, yorum dahi yapamıyorum, ben utandım o iletiyi görünce. Helal olsun diyorum sadece...

Vefat eden, yaşamda olmayan birine küfür etmek, üstelik bu kişi bir anneyse, dünyanın en iğrenç davranışıdır. Bu davranışınızla başbaşa bırakıyorum sizi.

tosunpasa
21.Eylül.2006, 00:43
Kınalar hayırlı olsun hepinize, kendi çapınızda eğlenmeye devam edin artık.. Bol batuhanlı günler..

Yazık sana... Bir daha foruma giren Batuhan Önder gibi olsunmuş.. Onun gibi olmak için dua et bence. Hiç değilse analara saygısı var. Yaşı yüzünden havalara girmemiş.

eGowiCh
21.Eylül.2006, 00:44
uAburak'ın imzasına bakın, utanmadan neler yazıyor bir de, hem suçlu hem güçlü... Kınıyorum.

RaSenGan
21.Eylül.2006, 00:44
Sakin beyler.

TürkuAz
21.Eylül.2006, 00:48
Maskeler düştü !

(Forumun klasik lafı oldu artık, bizde kullanalım..)

Ne diyelim artık, dinime söven (LER) müslüman olsa ?

canavar20
21.Eylül.2006, 00:49
Bu nasıl birseydir çözemedim.

Çoluk çocuk parkını bırakma zamanı gelmiştir, bir daha foruma giren Batuhan Önder gibi olsun..

Şu ne demek. Ayıp diyorum sadece.

eGowiCh
21.Eylül.2006, 00:54
uAburak89 inşallah bir daha foruma girmez, imzasındaki sözünü de yemek zorunda kalmaz umarım. Sözünün arkasında durmasını bekliyorum sadece, daha huzurlu bir ortam olur en azından, analara küfür edilmeyen bir ortam...

Mirza
21.Eylül.2006, 17:35
Konu kilitlenmiş; lakin ben duygularımı paylaşmak istiyorum.

Tam bir ay sonra laptop alıyorum. Adminlerden tam yetkim var. Geçen bir ayda futbol bölümüne yazılan mesajları hepsini kontrol edeceğim, evet bayağı uzun sürecek ama forumda ak ile karayı seçeceğim. Kural dışı mesaj mı gördüm yok artık ceza puanı filan direk ban. Eski üyeymiş, forumda çok sevilirmiş vs. vs. hiiiiç umursamıyorum artık. Anlayacağınız bir ay sonra futbol bölümünde sıkıyönetimi başlatıyorum. Sizlerde bu bir ay içinde attığınız mesajlara dikkat edin.
Emrivaki konuşmayı sevmem biliyorsunuz; lakin inanın şu an da çok gerginim ve ALLAHtan evde değilim. Yoksa çok kişinin canı yanardı.

Sekopej
21.Eylül.2006, 19:19
Ben de eklemek istiyorum birşeyler;

Özkan sen merak etme, ben de başladım şimdiden sıkı yönetime. Biz iyi olalım dedikçe gelip tepemize çıktılar. Artık yok öyle. Kimseye acımak yok.

Dün çok kişiye uyarı verdim. Bunların içinde geçici olarak yöneticiliği bırakmış, msnde de konuştuğum samimi arkadaşlarım da vardı. Herkes yazdığından sorumludur. Dikkat etsin yazdıklarına herkes.

Emre konusunu fazla uzattınız. Batuhanla ne alakası var onu da çözemedim. Orada herkes şikayetçiydi Emre'den. Ve attığı mesajlara bakarsak da doğru olan yapılmış, Emre atılmış.

Ertesi gün ben mesajları kontrol ederken, atılmamış olsa atacaktım Emre'yi. Neden? Yazdıklarıyla bunu hakediyor çünkü. Ben de Fenerbahçeliyim, o zaman birilerinin ettiği küfür bana da geliyor. Atılmasa atacaktım çünkü. Ha birilerinin oturup bilgisayar başından bana küfür etmesi beni pek ilgilendirmiyor.

Küfür zaten acizlerin işidir. Bunu hep söylerim. O nedenle birisi size küfür ediyorsa ona kızıp da cevap vermeyin, değmez.

Emre'nin atılmasıyla ilgili bir şikayet varsa bana gelsin. İzah edeyim olayı. Kişisel bir durum yok ortada. Ben de konuşuyorum Emre'yle normalde. Ama buranın da belirli kuralları var.

Burada adam gibi yorum yapan 10 kişi olsun bize yeter. O nedenle sayıyı 10'a düşürmek için çok kişiyi göndereceğiz böyle giderse. Kendilerine çeki düzen versinler. Açıkca söylüyorum buradan.