PDA

View Full Version : Türk Takımlarından Dönen Dünya Yıldızları

ultraslanerdem
22.Eylül.2006, 18:57
Jimmy Flood Hasselbaink

Hepimizin yakından tanıdığı bir isim.İngiltere Premier liginde Henry'den sonra en çok gol atan yabancı oyuncudur.Hasselbaink daha yıldız bir oyuncu değilken 1994 yılında Samsunspor'un yaz kampında denemeye alınır.Ancak dönemin teknik direktörü Multescu onu beğenmez ve ayağında ki ameliyetı bahane ederek takımdan uzaklaşmasına sebep olur.

Sami Hyypia

Sami Hyypia'da yine 1994 yılında Samsunspor'un yaz kampına katılmış bir oyuncudur.Ancak oda Teknik Direktör Multescu'nun hışmına uğramış ve yetersiz denilerek uzaklaştırlmıştır.

Kerim Ziani

Marsilya'da forma giyen Cezayirli Kerim Ziani Rizespor ile İstanbul'da ön mukavele imzalamış ancak sonradan yatmış bir transferdir.

Andriy Schevchenko

Milan'la devleşmiş Chelsea'nin en önemli yıldızı.Bu oyuncuyu 1994 yılında Trabzonspor'a önermişler.Ancak Trabzonspor onu reddederek ne kadar büyük bir hata yapmış.

Samuel Eto'o

Samuel Eto'o yla da vakti zamanında bir İstanbul takımı ilgilenmiş.Eto'o transfer olmak için İstanbul'a gelmiş fakat bu takım Eto'o ile sonradan ilgilenmeyince transfer suya düşmüş.Geçen sene İstanbul'a gelen Eto'o kendi ağzıyla söylemiştir.

Kaka

Kaka'da daha 18 yaşında iken Gaziantepspor'un listesinde imiş.Ancak dönemin başkanı "bu yaştaki bir oyuncuya 1M dolar verilmez" demiş ve transfer yatmıştır.

El Comandante
22.Eylül.2006, 19:02
Ne kadar dogru,ne kadar yanlis bilemem ama Galatasaray Ronaldinho`yu Gremio zamaninda istemis,onlar 5 istemis,bizimkiler en fazla 4 veririz diyince transfer yatmis.Ben böyle duydum ;)

Ayrica Kaka icin 1M dolar degil 2 M dolar istenmistir.

Samuel Eto´o`yu isteyipte sonradan vazgecen kulüp ise duydugum kadariyla Fenerbahce.

Fernando Gago
22.Eylül.2006, 19:04
Fenerbahçe Messi ilede çok ciddi ilgilenmiş ama lisans sorunu vs. çıkmış fedarasyonla ilgili mahmut uslu telegolde bizzat söylemişti

GeNç KaRTaL
22.Eylül.2006, 19:07
Vay anasını kaçan balıklar bayağı büyükmüş.

BlackEagle19o3
22.Eylül.2006, 19:13
Bu oyuncuları Türkiye Liginde izlemek harika olurdu:)

ultraslanerdem
22.Eylül.2006, 19:14
Ayrica Kaka icin 1M dolar degil 2 M dolar istenmistir.

Hayır Baran 1M dolar.Bunu o zamanın başkanıda açıklamıştı.

ChAoS
22.Eylül.2006, 19:19
Bu oyuncular zamanında Türkiye'ye gelse yıldız olabilirlermiydi acaba?

Fıratcan Alçınkaya
22.Eylül.2006, 19:20
Vay be tüm yıldızlar elimizden kaçırmışız...

GeNç KaRTaL
22.Eylül.2006, 19:22

Sheva,Kaka,Eto'o gelse kesin olurduda diğerlerini bilemem.

El Comandante
22.Eylül.2006, 19:23

Bu kadar ünlü olamazlardi tabiki de.Ama sonucta bu yetenekleriyle kisa zamanda yildiz olurlardi.Bkz:Geremi.

canavar20
22.Eylül.2006, 19:50
Andriy Schevchenko ya bu adam farklı süper oldu bu. Bide diyorlar daha çok genç 1 mn verilmez. Asıl o zaman vercen.:(

ChAoS
22.Eylül.2006, 19:50
Belli olmaz burası Türkiye ; Sergen , Yusuf , Ceyhun böylesine yetenek abidesi oyuncularımız şu an anadolu kulüplerinin vazgeçilmez oyuncuları oldular.

Avrupa takımlarındaki alt yapı eğitimiyle Türkiye'deki bir değil .

Ralph
22.Eylül.2006, 20:15
Kaka'yı biliyordum birtek diğerlerine gerçekten çok şaşırdım.Özellikle de Andriy Schevchenko.

RoNNiE91
22.Eylül.2006, 20:29
Gaziantep elindeki balığı bırak balinayı kaçırmış :D

El Comandante
22.Eylül.2006, 20:33
Samsunsporlular elinden kacirdiklari bu futbolculari her izlediginde ozamanin teknik direktörü Multescu`ya iyi dileklerini yolluyorlardir :D

canavar20
22.Eylül.2006, 20:33
Gaziantep elindeki balığı bırak balinayı kaçırmış :D

Süpersin.:D

M@rmel@t: Abi önemli olan potansiyel yetenek. Hem Ronaldinho Gremyo'dan gelmiş. (::) Yani onlar bizden zengin mi ?:)

GeNç KaRTaL
22.Eylül.2006, 20:41
Samsunsporlular elinden kacirdiklari bu futbolculari her izlediginde ozamanin teknik direktörü Multescu`ya iyi dileklerini yolluyorlardir :D

He yaa.Hemde aynı sezon 2'sini birden almamışlar.:D

Aykan19o3
22.Eylül.2006, 20:53
Çok şey kaçırmışız. :)

ChAoS
22.Eylül.2006, 21:28

M@rmel@t: Abi önemli olan potansiyel yetenek. Hem Ronaldinho Gremyo'dan gelmiş. (::) Yani onlar bizden zengin mi ?:)

Potansiyel yetenekmi?

Kardeş sen fm'in etkisinde baya bi kalmışsın anlaşılan .

Ben diyorum ki Türkiye'deki alt yapı oluşumu ile avrupadaki bir değil , türkiye'de çok çok yetenekli oyuncular var ama o yeteneğini geliştiremediler.
Ben bunları demek istiyorum . Belki o yıldızlar türkiye'de olsaydı heba olabilirdi.

YusufT
23.Eylül.2006, 01:24
Samsunspor cok süper oyuncular kacirdi. Hyypiä gibi süper adami, Rocket bombaliyan Hasselbaink... Antep 8 kisiyi arka arkaya calimliyan Kaka'yi. Trabzon Defans oyuncularin korkulu rüyasi "Sheva"yi.

Galatasarayda Ronaldinho, Ribery, Appiah ve iddaa ediyorumki Etoo'yuda kacirmislardir.

Cyzio
23.Eylül.2006, 02:58
Türk kulüplerin ne kadar futboldan anladıklarının göstergesi.Tabi ben bu oyuncuların Türk kulüplere gelselerdi sönüp gideceklerini düşünüyorum.Buna eminim..

Roberto Baggio
23.Eylül.2006, 03:01
Samsunsporlular Multescuyu sokakta görmesin:D

omer-faruk-14
23.Eylül.2006, 03:54

Zenginliğin ne alakası var ki? Gremio bir Brezilya takımı bunu asla unutma!

Ayrıca benim bildiğim kadarıyla Podolski'yi de bir ara Fener'in menajeri istemiş, fakat Aziz Yıldırım; "Bundan birşey çıkmaz!" diyerekten transferi kapatmış.

ultraslanerdem
26.Kasım.2007, 21:43
JİMMY FlLOOD HASSELBAİNK SAMSUN'DA ÇAY İÇERKEN :)

http://img141.imageshack.us/img141/2148/smhasselbaink160908ce1.jpg (http://imageshack.us)