Log in

View Full Version : İsviçre maçının cezası 4 maç



PhotoGrapher
31.Ocak.2006, 00:18
İsviçre maçının cezası 4 maç

http://www.superspor.com/images/1/119/7165_B_Turkiye-İsvicre001.jpg

Milli Takımımız'ın 16 Kasım'da İsviçre ile oynadığı maçta yaşanan olaylar nedeniyle açılan dosyada karara doğru yaklaşılıyor. FIFA, bu konudaki son duruşmasını 7 Şubat'ta yapacak ve cezayı açıklayacak. Bu duruşmaya mevcut federasyon yetkililerinin yanı sıra eski başkan Levent Bıçakcı da katılacak. FIFA'ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre ceza için 4 maç üzerinde yoğunlaşıldı. Bu ceza çıktıktan sonra da Türkiye Tahkim'e gidecek ve büyük olasılıkla indirime gidilecek. Federasyondaki görev değişiminin FIFA'da olumlu bir hava estirdiği de gelen haberler arasında. Ceza saha kapatma olarak gelirse Türkiye'nin tercihi Almanya'da oynamak. Diğer taraftan oyunculara da ceza gelebileceği kaydedildi.
"Elimi kıracaktı!"
Kura çekimi için İsviçre'ye giden Ulusoy, burada Yunanistanlı meslekdaşı Vasili Gagatsis'le hasret giderdi. Ulusoy, "O kadar özlemişiz ki, neredeyse elimi kıracaktı" dedi. Fikstür toplantısının İstanbul'da yapılmasını da Gagatsis'in önerdiği ve Norveç'i ikna ederken, "Biz seribaşıyız ama İstanbul çok güzel bir şehir" dediği bildirildi.

alintidir

hucar17
31.Ocak.2006, 00:21
elin iswiçrelisinin oyununa geldik şimdi de cezasını çekiyoruz...

meddah
31.Ocak.2006, 00:36
Etme hucar, kimin oyununa geldik.
Bizde de huy mudur nedir, kati surette hata kabul etmeyiz.

Berkaiser
31.Ocak.2006, 13:19
Etme hucar, kimin oyununa geldik.
Bizde de huy mudur nedir, kati surette hata kabul etmeyiz.
Tamamen katılıyorum.İsviçreliler tahrik etti tamam ama bizde o davranışlarının altında kalmadık.Tabi onlar yapınca normal,biz yapınca anormal oluyor.Bu yıllardır böyle zaten.

Laz_Asker_61
31.Ocak.2006, 19:34
tahrikler abartılınca da bu olaylar oldu biz türkler severiz böyle şeyleri