PDA

View Full Version : "Hakan 4 yıl daha oynar"

fenerbahce_1907
25.Eylül.2006, 22:36
"Hakan 4 yıl daha oynar"
Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen, Hakan Şükür'e övgüler yağdırarak, "Hakan'ın değeri futbolu bıraktıktan sonra daha iyi anlaşılacak" dedi.

Sarı-Kırmızılı ekibin bu sabah Beşiktaş maçı için hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanı izleyen Fatih Gökşen, gazetecilerle yaptığı sohbette, "Hakan fizik güç olarak 28 yaşının diriliğinde. Herkes boşyere Hakan'ın yaşını tartışıyor. Adam ülkenin en profesyonel futbolcusu. Antrenmanlarda hala en önde koşuyor. Tamam 10 yıl önceki Hakan Şükür değil ama hala Türkiye'nin en iyi hücüm oyuncusu" diye konuştu.. Hakan'ın fizik diriliğini golcü futbolcuya karşı oynayan savunma oyuncularının en iyi bildiğini öne süren Gökşen, "Rizespor'u yendiğimiz maçta koridorda Rizelisporlu savunma oyuncularıyla karşılaştık. Hakan'ı konuşuyorlardı ve bunun neresi 37 yaşında hala taş gibi çok zorladı bizi diye söyleniyorlardı" diyerek sadece kendisinin değil birçok rakip futbolcunun da Hakan'ın futbolundan hala çok etkilendiğini vurguladı.

Gökşen, G.Saray'ın bu sezon birçok yeni transfer yaptığını ve takımın bu kadar kısa sürede kaynaşmasında Hakan'ın önemli rolü olduğunu da şu sözlerle açıkladı. "Geçen yıl sakat olduğu maçlarda Ali Sami Yen'e gelmiyordu. Yokluğu otobüste bile farkediliyordu. Şimdi yeni gelen oyuncular bu kadar kısa sürede takıma kaynaştıysa bunda Hakan ve Hasan Şaş gibi oyuncularımızın büyük payı var. Hakan genç oyuncularımıza mükemmel ağabeylik yapan birisi."

Kaynak: DHA

ChAoS
25.Eylül.2006, 22:48
Oynarda nerede oynar orası meçhul.

aix2
25.Eylül.2006, 22:52
Belki 4 yıl fazla ama Hakn 2 yıl daha oynayabilir ben Hakan'ın futbolu bıraktığı günü düşünemiyorum :s futbolu bıraktıktan eksikliği herzaman hissedilecektir ;)

Fıratcan Alçınkaya
25.Eylül.2006, 23:00
Milli maçlarda oynamasında isterse 55yaşına kadar oynasın GS de...

anil luque
26.Eylül.2006, 02:12
bence biraz abartmış.. en fazla 2 senesi daha var ama inşallah bizleri yanıltır milli takımda da gollerine devam eder 60 ı 70 i bulur

gahanthegod
26.Eylül.2006, 02:15
Hakan'i severim ama abartmis. Bence bu sene sonunda artik birakmasi gerekiyor Hakan'in.

Cyzio
26.Eylül.2006, 02:24

Söyleyecek başka söz yok hislerime tercüman oldun..

shamur1
26.Eylül.2006, 02:27
Turk basinimiz isterse degiL 4 10 sene dha oynar ayriyetten miLli takimda da
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökşen, "Rizespor'u yendiğimiz maçta koridorda Rizelisporlu savunma oyuncularıyla karşılaştık. Hakan'ı konuşuyorlardı ve bunun neresi 37 yaşında hala taş gibi çok zorladı bizi diye söyleniyorlardı" diyerek sadece kendisinin değil birçok rakip futbolcunun da Hakan'ın futbolundan hala çok etkilendiğini vurguladı.

Ya bunLar nasi izLiyolar acaba Hakani .. adamin yuruyecek haLi kaLmadi acaba Hakan Derken Hakan Sukur den bahsetmiyormuyuz ..

RaSenGan
26.Eylül.2006, 02:31
Hergün ayrı Hakan haberi.Hiç birine inanmıyorum.Kendi çıkıp o zmn bırakıcam dediğinde inanırım sadece.

byunuss1
26.Eylül.2006, 02:33

aynen katılıyorum

RoNNiE91
26.Eylül.2006, 02:40

Aynen bence de.Milli takımda oynaması kötü oluyor.Özellikle Euro 2008'e gidersek oynamamalı Hakan.

xuq
26.Eylül.2006, 02:57
hakan ölene kdr oynar artık golleride degnekle atar.bıraksada yeni forvetlere yer acılsa milli takımda.

Ilhan
26.Eylül.2006, 03:05
Hakan 4 yıl önce de 4 yıl daha oynardı. Halen 4 yıl daha oynar.

eXcitinG
26.Eylül.2006, 03:10
Biraz zor oynar..

xuq
26.Eylül.2006, 03:18
futbolun zirvesindeyken futbolu bırakmak gerekir.Türkiyede kırılmadık rekor bırakmadı bence bırakmalı artık sezon sonu.Hakan türkiyenin gelmis gecmis en iyi forveti buna kimsenin sözü olamaz ama sahada ayakta duramıyor artık iyi bir yedek olarak durursa 4yıl daha oynar.

GeNç KaRTaL
26.Eylül.2006, 04:02
Oynasın bakalım..

BlackEagle19o3
26.Eylül.2006, 04:05

Lafı ağzımdan aldın:p

mert_fox
26.Eylül.2006, 04:13
Hergün ayrı Hakan haberi.Hiç birine inanmıyorum.Kendi çıkıp o zmn bırakıcam dediğinde inanırım sadece.

Tamamen katılıyorum.

Atakan38
26.Eylül.2006, 18:45
Beğenmediğiniz Adam'ın Bu Sezon Başı Olmasına Rağmen Liqde 4 GoL-3 Asisti Var
Avrupada 1 GoLu - 1 Asisti Var

Su Anda Hanqi Takımın Forveti Bu Kdr GoL Attı Bu Sezon 36 Yaşında Olmamasına,Bitti Artık,Buda Topcumu DememeLerine Rağmen

Adam Atıo HaLa N Yuruyecek HaLi KaLmaması N Bitmesi
HaLa En GucLu,En Diri FutboLcuLarın Basında GeLio
AntrenmanLarda-TestLerde Her Zmn En Onde

MiLLi Takımdada En Azından €uro 2008 FinaLLarinde Takımımızn Gideceği Yere Kdr Oynaması Temennisinde BuLunuorum

İnşaLLah 45 Yaşına Kdr Gs'yide MiLLi Takım'ıda Bırakmaz

paco
26.Eylül.2006, 21:03
valla olusuyle bu ligde ve milli takimda oynar ... Alternatifi yok ...

fmsmyrna
26.Eylül.2006, 21:53
O günü iple çekiyorum.Gerçi tahiminen 2008 finalleri sonrası.

Fernando Gago
26.Eylül.2006, 22:36

+ 1 milyon :d

Aykan19o3
26.Eylül.2006, 23:51

Süper söylemişsin.. Tamamen katılıyorum..