PDA

View Full Version : Ceyhun'un gönlü Avrupa'da

the_imam912
27.Eylül.2006, 21:08
Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Ceyhun Eriş, Sivasspor maçı sonrası yaşanan gelişmelere ilişkin, ''Her hafta maçlar oynuyoruz. Belli şeylere takılı kalmanın anlamı yok'' dedi.
http://www.sporx.com/images/1/29/4246_B_ceyhun005.jpg
Ceyhun, Sivasspor maçıyla ilgili verilen kararın üzerinde artık çok durmadıklarını belirterek, kararın uzamasının ister istemez insanları biraz gerdiğini söyledi.

Futbolcular olarak bu olayı fazla düşünmediklerini, ama etraflarındaki insanların gerilimini fark edebildiklerini anlatan Ceyhun, ''Sonuçta bir olay oldu, bir an önce karar verilmesi gerekirdi. Uzaması, altında bir şey olduğunu düşündürüyor, çevreyi kötü etkiliyor. Ama biz çok kafaya takmamaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

İntertoto Kupası maçlarında kötü oynadıklarını düşünmediklerini ifade eden Ceyhun, şöyle devam etti: ''Ama sezona iyi hazırlanamadık açıkçası. Ligde kötü bir görüntümüz yok bence. Belki insanlar şunu söylediğimde kızabilirler ama ne olursa olsun 6 maç mağlup olmamışız. Sivas maçını da kaybetmedik. Çünkü 90. dakikada 1-0 öndeydik. Mağlup olmamak dezavantaj olduğu kadar da avantajdır. Sonuçta uzun maraton, bunları çok düşünmemek lazım. Henüz bir şey kaybetmedik. 6. haftadayız. Önümüzde oynayacağımız 28 hafta var, çok şey değişebilir.''

Trabzonspor'da birliktelik olmadığı şeklindeki söylentilerin doğru olmadığını kaydeden Ceyhun, şunları söyledi: ''Öyle sorunumuz yok. Herkesin birbiriyle ilişkisi iyi. Takım içinde ben de başkası da hocayla sıkıntı yaşayabilir, ama bu demek değil ki bu iş bitti, bundan sonra hep sıkıntı yaşayacağız. Aynı şey için emek sarf ediyoruz. Amacımız Trabzonspor'un başarılı olması, bunun için mücadele ediyoruz. Herkes aynı yol için emek sarf ediyor. Onun için ara sıra bazı sıkıntılar olacaktır. Bunları insanları zıt kutuplara ayıracak kadar büyütmenin anlamı yok. Aynı şey için mücadele ediyoruz. Sıkıntı olacak, çok sevindiğimiz, üzüldüğümüz anlar da olacak.''

-''YEDEK KALMAYI KİMSE İSTEMEZ''-

Ceyhun, yedek kalmayı hiçbir oyuncunun istemeyeceğini belirterek, ''Takımda 25 oyuncu var ve herkes oynamak istiyor. Sıkıntı yaptığınız zaman diğer oynayan oyunculara karşı da hata yapmış, onları rencide etmiş oluyorsunuz. Herkes kadar ben de oynamak istiyorum. Oynamadığım zaman üzülür, kırılırım, ancak bu problem çıkartacağım anlamanı gelmez. Oyundan çıkarken de yüz ifademi söyler insanlar agresif diye. Benim yüz ifadem öyledir aslında'' dedi.

Trabzonspor'a ilk geldiğinde biraz sıkıntı yaşadığını ifade eden Ceyhun, sözlerini şöyle tamamladı: ''Ama şimdi o anki psikolojik ruh halim yok. Keyfim yerinde. Çevremde de sevdiğim insanlar oldu. Zaten takım içinde kimseyle bir sıkıntımız yok. Geldiğim zaman 'son durak olmayacak' derken, bir yerde açık kapı bırakırsınız mutlaka. Bu sadece benle alakalı değil, genelle alakalı. Göstereceğiniz performansla, insanların size bakış açısıyla ilgili. Belki devre arası isteyip gönderebilirler beni. Futbolda her an her şey olabilir. Yurt dışında oynamayı çok istiyorum gerçekten. Hedefim olduğu için bir şekilde o hedefe ulaşmak istiyorum. Onun için, 'son durak olmayabilir' dedim. Bilemezsiniz ilerisinin ne getireceğini.''

-UMUT: ''ÖNEMLİ OLAN HATALARDAN DERS ALMAK''-

Vestel Manisaspor maçında kırmızı kart gören Umut Bulut ise Süper Lig'deki ilk kırmızı kartı gördüğünü söyledi. Kandırmaca içinde olan bir oyuncu olmadığını ifade eden Umut, ''O anki bir refleksti ve olan oldu. Önemli olan hatalardan ders almak. Şimdi önümüzde Konyaspor maçı var. Bu maçı kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz'' dedi.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın bir sistemi olduğunu kaydeden Umut, şöyle konuştu: ''Ziya hoca da beni, ona göre oynatıyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Zaman zaman zorlandığımız dönem oluyor. Neticede sahaya bir onbir çıkıyor. Geçen yıl da tek forvet oynadığım ve gol attığım dönemler oldu. Tabii ki Ersen ile oynarken daha rahat oluyorum. Gökdeniz, Ceyhun, Yattara gibi oyuncuları rakip savunma tuttuğu zaman biri mutlaka boş kalacak. Ondan da yararlanıyoruz.''

ChAoS
27.Eylül.2006, 21:12
Türkiye'nin en yetenekli futbolcularından biridir kendisi. Kendi kendini yedi , avrupa'ya gitme kararı şimdimi verilir.

Fıratcan Alçınkaya
27.Eylül.2006, 21:16
bence iyi oyuncu Ceyhun FB de sırıtmadı hiç oynadığı dönemde Avrupa da bence rahatça oynayabilir tabi gittiği takıma göre değişir..

the_imam912
27.Eylül.2006, 21:16
Bencede artk çok gecikti.Ama 1 yıl falan oynasa iyi olur :)

ChAoS
27.Eylül.2006, 21:18
Fenrbahçe'ye gelmeseydi kariyeri çok daha iyi olurdu.

the_imam912
27.Eylül.2006, 21:27
Marmalet abi Ceyhun Fb'de yükseldi :)

El Comandante
27.Eylül.2006, 21:33

Fenerbahce`de dipe düstü demek istedin herhalde ;)

Yusuf,Ceyhun,Sergen bunlar cok yetenekli futbolcular,zamaninda biraz kendileriyle ilgilenselerdi,dogru kararlar verebilselerdi rahatlikla Avrupada bir takima gidebilirlerdi.

ChAoS

Hayır aksine daha çok futbolu geriledi. Ceyhun fener'e gelmeden önce göztepe'de şov yapıyodu sonra fenere geldi burada ortega'nın gölgesinde kaldı . Sonra takım içi huzursuzluklar yarattı , gece hayatı filan derken bekleneni veremedi ceyhun.

Ceyhun Türkiye liginin yetenek olarak en iyi 3-5 ismi içinde yer alır . Bunların içinde kendini yeterince gösterememiş , avrupa'ya açılamamış yusuf,sergen,oktay gibi oyuncularıda söyleyebilirim . Hepsinin sorunu kendileriyleydi.

Emurafu
Ruslar alır bellimi olur:D:D

the_imam912
27.Eylül.2006, 21:35
Gerçekten Ruslar'ın Türkleere ayrı bi hayranlığı var ;).
Gider mi Gider Rubin Kazan'a :n:
Baran abi doğru söyledin.Mesela Sergen kilo verip at yarışını bıraksayı daha iyi bir konumdaydı ;)

Fernando Gago
27.Eylül.2006, 22:35
Çok geç artık ceyhun'u kim ne yapsın

YusufT
27.Eylül.2006, 22:52
Ceyhun avrupa is yapmaz, ama Finlandiya liginde yapar, gelsin buraya iste. al sana avrupa. Fenerbahceye gitmesi büyük hatadi.

Varonil
27.Eylül.2006, 23:28
Zor Ceyhun,zoor...

gerrrard
27.Eylül.2006, 23:33
Çok geç kaldı bu kararı vermekle.

El Comandante
27.Eylül.2006, 23:53
Neden gec kalsin yahu ? Tugay kac yasinda,ama halen aslanlar gibi oynuyor Blackburn`de ! Ceyhun daha 30 yasinda.6 sene rahat oynar.Eger bencillikten kurtulur,yeteneklerini iyi yönde kullanir ise Avrupada oynar bence.

RoNNiE91
28.Eylül.2006, 00:16
Bence de artık çok geç.Biraz gerçekçi olması lazım.

Fietra 10
28.Eylül.2006, 00:55
Ceyhun kuşkusuz yeteneğine laf yok ama artık Avrupa'dan bahsetmek onun için çok zor...geçmişte olanlardan bahsetmeye gerek yok..

BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 01:08
Avrupa için gerçekten de çok geç...

anil luque
28.Eylül.2006, 06:02
gitse gitse 1 sezonluguna kiralık gider bu saatten sonra zor biraz bence.. ama gerçekten tekniği tartışılmaz güzellikte

Sheriff
28.Eylül.2006, 08:39
Hiç öle çok yetenekli bir oyuncu değil bence.. Ayrıca FB'de Ortega gibi bir dünya yıldızı kesilip o oynatıldı.. Ama o bencilliğiyle ayağına gelen bütün topları dağlara taşlara vurmasıyla kendi ipini çekti..

EL-Hadji
28.Eylül.2006, 12:42
Hangi Avrupaya gidecekmiş Shakhtara mı Rubine mi Dinamo Moskova' ya mı? Gerçi shakhtar bir sürü yıldız aldı ama neyse konumuz bu değil. Ceyhun bu yaştan sonra avrupada oynayamaz hele o papaz davranışlarıyla gittiği yerde barınamaz. Fenerbahçe' de kimi zaman iyi maçlar çıkarmıştı ondan önce Siitspor' u sırtlıyordu. Ts' ye gelmeden önce Ankaragücü' nün lideriydi. Bence küçük takımların büyük topçusu tadında bir oyuncu. Rubin' de falan fenerin alexi gibi olur ama büyük liglerde oynayamaz. Belki erken gitse olurdu ama yaşı da geçti artık.

bySilver
28.Eylül.2006, 17:41
Hangi Avrupaya gidecekmiş Shakhtara mı Rubine mi Dinamo Moskova' ya mı? Gerçi shakhtar bir sürü yıldız aldı ama neyse konumuz bu değil. Ceyhun bu yaştan sonra avrupada oynayamaz hele o papaz davranışlarıyla gittiği yerde barınamaz. Fenerbahçe' de kimi zaman iyi maçlar çıkarmıştı ondan önce Siitspor' u sırtlıyordu. Ts' ye gelmeden önce Ankaragücü' nün lideriydi. Bence küçük takımların büyük topçusu tadında bir oyuncu. Rubin' de falan fenerin alexi gibi olur ama büyük liglerde oynayamaz. Belki erken gitse olurdu ama yaşı da geçti artık.

Dorudur cok geçti ama adam hevesli onu alacak takım İngiLtere 2.liginden Hull dur:D

byunuss1
28.Eylül.2006, 20:17
türkiye liginde zorlanıyorsun.. avrupada ne yapacan. ceyhunun teknigi cok ii ama coook bencil küçük takımların büyük oyuncusu 2. ligde iyi iş yapar.. trabzonda adam gibi 3-4 mac oynadıgını gördüm

shamur1
28.Eylül.2006, 20:39
Fenerbahce Sadece oyuncuLari harciyor ceyhun , kemal , ali gunes , ismaiL gulduren, zafer biryol, serkan balci.. dha sayamadigim bir suru isim var ama asLinda sorun fenerde de deiL 3 buyukLerde ve basinda ..

Soruyorum simdi size.. Eger basinimiz anadoLu klupLerinde 1-2 mac iyi oynayan futboLcuyu sisirmese .. gökLere cikarmasa acaba bu oyuncuLar kayboLurmuydu..

Bir suru yiLdiz diye Lanse ediLip sonen oyuncuLar var..

Ve en onemLisi turk oyuncuLarin profesyonelce yasamamasi davranmamasi Alin iste Batuhan Karadeniz 17 yasinda Bjk 3 yiLlik sozLesme onermis kendiside demiski gidin managerimle gorusun demis.. Ya prd ama sen kimsin Batuhan kendini Henry yada Ronaldinho mu saniyosun...

Simdi size bizzat kendi yasadigim ve gozLemledigim oLaylardan bahsedicem .. biLiyorsunuz Trabzonspor basariya uLastigi zaman aLtyapidan cikan oyuncuLarla biyerlere geLmistir.. ama su an 19-20 yasindaki cocugun eLine 500 miLyar Luks araba fln verirsen o futbolcu dha niye oynasinki.. cogunu goruyorum trabzonda. Sarisin kizlar luks arabalar adamlar hayatLarini yasiyor .. BoLe oyuncuLar nie futboLu dusunsurlerki.. Tabi bizde avrupadaki oyuncuLara oLan profesyonellik de yok ...