PDA

View Full Version : 1.Turksportal Batak turnuvası !!!

Emurafu
28.Eylül.2006, 02:58
http://img529.imageshack.us/img529/8514/ewrewrewrecopyei7.jpg (http://imageshack.us)

Merhaba,

Gökay(gerrrard) ile batak turnuvası düzenlemeye karar verdik. Sizlerin de bu turnuvaya katılmanızı bekliyoruz. Turnuvada oldukça keyifli vakit geçirmeyi hedefliyoruz. Amacımız hoş ve keyifli vakit geçirmek, umarım katılım istenilen düzeyde olur ve güzel bir batak turnuvası düzenlemiş oluruz.

Turnuva maçları Mynet üzerinden oynanacak. Bu yüzden buradaki kullanıcı adlarınızla Mynet'teki kullanıcı adlarınız aynı olmalıdır. Eğer farklı bir kullanıcı adı ile Mynet'e üyeyseniz, buradaki kullanıcı adınız ile yeni bir hesap açmanız gerekmektedir. EN AZINDAN YAKIN OLMALIDIR, abartılı farklı olmazsa seviniriz.

Mynet'e bağlanma, yani oyun odalarına girme sorunu olanlar lütfen kayıt olmasınlar.

Örnek Kayıt

emurafu - gerrrard
[email protected] - [email protected]

Hiçbir sorun olmaksızın Mynet'te oyun oynayabiliyorum.

Eşsiz kayıt almıyoruz. tabii ki herkesin eşli kayıt yaptırması, zira daha iyi bir anlaşma ve oyun sergilenecektir böylece...

Turnuva Kuralları

- Eşlidir.
- 7 puan üzerinden oynanacaktır. Final maçı ve üçüncülük-dördüncülük maçı 11 puan üzerinden oynanacaktır.
- Maç esnasında bağlantı kopması olursa eğer, kopan kişinin 10 dakika süresi vardır. 10 dakika içinde maça gelmezse hükmen mağlup sayılır. (Mynet'in kısıtlaması 3 dakika, fakat bu kısa bir süre olduğu için şöyle bir uygulamaya gidilecek: Skora bakılacak, örneğin 7 -6 skor, yeni masa kurulup bu skordan devam edilecek. Skorbordda 11 olarak başlayacak tabii ama 7 -6 skoru göz önünde bulundurulacak, önde olan takımın 6 puan eksiltmesi, geride olan takımın 7 puan eksiltmesi gerekmektedir.)
- Turnuva sırasında sohbet serbesttir.
- Oyun bitiminde ekran görüntüsü alınıp foruma eklenecektir. Ekran görüntüsü olmayan maç skorları kabul edilmeyecektir.

Turnuva İşleyişi

Katılım sayısına göre olucaktır....

NOT:Egemen be Baran'nın OKey turnuvasındaki yazıdan alıntı yaptım..Kusura bakmasınlar..

bySilver
28.Eylül.2006, 03:10
Tavla acsam olurmu:D???

gerrrard
28.Eylül.2006, 03:10
Güzel olacak inşAllah. Beklediğimiz katılım olursa gelenek haline getirecez. :)

the_imam912
28.Eylül.2006, 03:11
Batak bilmem:D.Güzel düşünülmüş bir organizasyon Okey yalan oldu ama inşallah bu olmaz :D.

El Comandante
28.Eylül.2006, 03:13
Güzel olacak inşAllah. Beklediğimiz katılım olursa gelenek haline getirecez. :)

Tamam yazilari alinti olarak koydunuz da biraz kendinze özgü yorumlar yapin :D Calmayin yorumlarimizi :n:

Neyse,okey yalan oldu,kanimca bu da tutmaz.Batak oynamayi bilen fazla degildir bence.Ama insAllah yanilirim da bu tutar :)

the_imam912
28.Eylül.2006, 03:15
Tavla veya santranç olsaydı iyi olurdu.Ya da pişti pişti bile var :eek:

bySilver
28.Eylül.2006, 03:17
Tavla veya santranç olsaydı iyi olurdu.Ya da pişti pişti bile var

bencedel....

LaigLeNoiR
28.Eylül.2006, 03:18
Ben varım...

the_imam912
Hem tavla oynasaydık mesela teke-tek oynayacağımız için sorun olmazdı.Gelmeyen elenirdi..Ortak olunca birinden birinin işi çıkıyor sürekli.

Bekq
bende girerdim ama malum pc ye ne zaman girceğim belli olmuyo:D

ToRoSKaPLaNı
28.Eylül.2006, 03:34
batak dediğiniz ihaleli batak mı yoksa normal batakmı ihaleliyse bende varım

bySilver
28.Eylül.2006, 03:37
normal .. kardeş

Ahmet_77
28.Eylül.2006, 07:08
Yarın girerim denerim.Anlarsam oyunu katılrıım ;;)

Bekq
28.Eylül.2006, 07:32
ahmet ben sana anlatırım;;):D:D

RoNNiE91
28.Eylül.2006, 07:42
Aslında katılmak isterdim ama Batak bilmiyorum.Pişti,Poker,Okey,Tavla veya Satranç olsa katılırdım.Neyse artık dediğim turnuvaları bekleyeceğim :) Herkese başarılar.

Ahmet_77
28.Eylül.2006, 08:16
Pişti,Poker,Okey,Tavla veya Satranç

Bunlardan bi pokerden fazla çakmam .Diğerlerinde ustayım ;;)

Tamam Berkay ;)

ChAoS
28.Eylül.2006, 08:25
Mynet olmasaydı alırdım ifadenizi .

RoNNiE91
28.Eylül.2006, 08:28
Bende Poker'i üstün körü biliyorum.Ustası değilim :)