PDA

View Full Version : Kolot İstifa Etti!

the_imam912
28.Eylül.2006, 19:12
Beşiktaş'ta futbol şube sorumluluğu görevindeyken, sergilediği tutum ve yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Celal Kolot, derbiye 24 saat kala Radyospor'da, yine gündem yaratacak sözler sarf etti.
http://www.sporx.com/images/1/29/3226_B_CelalettinKolot011.jpg
Sabah Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Ertuğrul Sağlam'ı eleştiren Kolot, "Oturmuş takımımız vardı. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Bu kadar bozmaya gerek yoktu. Higuain'i almasaydı Beşiktaş ne kaybederdi? Yedek oyunculara bakıyorsunuz, İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı... Tigana'yla ne kadar birbirimizi sevmesek de oturmuş bir kadro vardı, birkaç takviyeyle başarılı olacağına inanıyorduk" dedi.

Diatta'nın Bursaspor'a alınacakken Beşiktaş'a geldiğini iddia eden Kolot, "Diatta ve Higuain vasat futbolcular. Onların yerine daha kaliteli futbolcular bakmıştık. Gravesen, Makelele, Edmilson, Helguera, Navarro, Juventus'tan Lecrottaglie'ye imza attırdık, ancak kulüp başkanı izin vermedi. Anderson'u beğenmedi Ertuğrul Sağlam, Lyon'a transfer oldu. Onu da ucuza alıyorduk" diye konuştu.

Türk antrenörlerinin ömrünün fazla olmadığını söyleyen Kolot, "Sağlam erken geldi. Ben Lippi'yi istiyordum, Stuttgart'ın antrenörü de vardı. Temas kurduk Almanya'da. Bu kadro tam Lucescu'luk idi. Ancak Sağlam geldi" ifadesini kullandı."

eXcitinG
28.Eylül.2006, 19:16
Boş boş konuşmuş işte.Zaten bu adam sadece konuşuyor.SinirLerimide bozdu sabah sabah.İmza attırmışmış Sen varken bir oyuncuya biLe imza attıramadık.Diatta ve Higuain e vasat oyuncuLar demiş ama kendisi ne acaba.Kendisi hiç bir işe yaramadı çamur atacak yer arıyor.

Revolution
28.Eylül.2006, 19:30
Bence Higuain ve Diatta hiç de vasat falan değil..Helguera ve Gravesen'den bahsediyor bence yalan..Yalan değilse de büyük hata olmuştur..Diatta'yı keşke biz alsaydık diyorum içimden Servet'i görünce.

Emurafu
28.Eylül.2006, 19:49
Higuain için zaman lazım olabilir..Diatta konusuna gelim diattayı kolot almadımı...

SaRPeR1903
28.Eylül.2006, 20:02
İkiside boşuna transfer...

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 20:27
Higuainin bana görede iyi bir transfer değil ama diatta bedavaya ve mecburen geldi yönetim bir çok oyuncuyla temasa geçti sonuç çıkmayınca diattta kaçınılmaz oldu

errqud_gfb
28.Eylül.2006, 20:41
Yan sanayi transferlerin hiçbiri iyi olmamıştır. Mesela biz de Sabi Ilie yi aldıydık ama fos çıktıydı Higuain den hiçbir şey olmaz... Diatta da iyi değil bence... Ama Cisse çok iyi transfer adam bence iyi oynuyor...

BlackEagle19o3
28.Eylül.2006, 20:45
Ne olduklarını daha anlamadım.Celal Kolot'u takmıyorum ben...

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 20:50
Beşiktaş'ta derbi maç öncesi şok!
Beşiktaş Kulübü'nde, Galatasaray ile bu akşam yapılacak derbi maçın başlamasına saatler kala, beklenmedik bir gelişme yaşandı ve yönetim kurulu üyesi Celalettin Kolot istifa etti.

Kolot'un, dün bir radyo kanalında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve bazı transferler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in isteği doğrultusunda yönetim kurulundan istifa ettiği açıklandı.

Celalettin Kolot, yaptığı açıklamada, açıklamalarının her zaman arkasında olduğunu vurgulayarak, ''Sadece zamanlaması yanlıştı. Derbi maça denk gelmesi doğru olmadı. Bu konuda hata yaptım'' dedi.

Kolot, ''3 aydır istifa etmek isteyen taraf bendim. Ancak başkan beni durdurdu. Bu açıklamalardan sonra istifa etmem gerekti. Açıklamalarımın derbiye denk gelmesi nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Ama her insan hata yapabilir. Başkan da hata yaptı ve PFDK'dan 3 ay hak mahrumiyeti cezası aldı. Hatalar olur. İnşallah Beşiktaş camiası için hayırlısı olur'' diye konuştu.

Celalettin Kolot, dün akşam Radyospor'da katıldığı programda özetle, ''Ertuğrul hoca erken geldi. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Diatta Bursaspor için izlendi, bize geldi'' ifadelerini kullanmıştı. Celalettin Kolot, daha önce de başkan Demirören'in isteğiyle futbol şube sorumluluğu görevini bırakmıştı.

uAsamet91
28.Eylül.2006, 20:59
Doğru konuşmuş....

Fıratcan Alçınkaya
28.Eylül.2006, 21:04
Diatta değil bence... Ama Higuain için bişey diyemem...

Ayrıca herkes yıldız almak ister ama işi ekonomik boyutuda var...

the_imam912
28.Eylül.2006, 21:14
Diayya değil de Higuan için bence biraz doğru söylemiş gerçi daha erken..
Higuain dribling yapıp adam eksiltmeyi seven bir oyuncu bunları yapıyor ama gol a tamıyor .

Mr.CordiaL
28.Eylül.2006, 21:38
Onların yerine aynı seviyede Türk oyuncular alınabilirdi.... ;)

anil luque
28.Eylül.2006, 21:53
senin yaptıgın işler de meydanda kolot efendi yurtdışında oyuncu bakmaya mı yoksa tatile mi gittiğini bi sen bi alah bilir..

Aykan19o3
28.Eylül.2006, 22:02
Celal Kolot istifa etmiş..

eXcitinG
28.Eylül.2006, 22:07
KoLot istifa etse ne oLur etmese ne oLur.Etmesi daha iyi oLdu.

_LeGolaS_
28.Eylül.2006, 22:07
FLAŞ: Kolot İstifa Etti!

Beşiktaş Kulübü'nde, Galatasaray ile bu akşam yapılacak derbi maçın başlamasına saatler kala, beklenmedik bir gelişme yaşandı ve yönetim kurulu
üyesi Celalettin Kolot istifa etti.

http://www.ajansspor.com/resim/celalKolot05.jpg

Kolot'un, dün bir radyo kanalında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve bazı transferler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle, kulüp başkanı
Yıldırım Demirören'in isteği doğrultusunda yönetim kurulundan istifa ettiği açıklandı.

Celalettin Kolot, yaptığı açıklamada, açıklamalarının her zaman arkasında olduğunu vurgulayarak, ''Sadece zamanlaması yanlıştı. Derbi maça denk gelmesi doğru olmadı. Bu konuda hata yaptım'' dedi. Kolot, ''3 aydır istifa etmek isteyen taraf bendim. Ancak başkan beni durdurdu. Bu açıklamalardan sonra istifa etmem gerekti. Açıklamalarımın derbiye denk gelmesi nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Ama her insan hata yapabilir. Başkan da hata yaptı ve PFDK'dan 3 ay hak mahrumiyeti cezası aldı. Hatalar olur. İnşallah Beşiktaş camiası için hayırlısı olur'' diye konuştu.

Celalettin Kolot, dün akşam Radyospor'da katıldığı programda özetle, ''Ertuğrul hoca erken geldi. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Diatta Bursaspor için izlendi, bize geldi'' ifadelerini kullanmıştı. Celalettin Kolot, daha önce de başkan Demirören'in isteğiyle futbol şube sorumluluğu görevini bırakmıştı.

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 22:09
Bi de utanmadan konuşuyor.Şu isimlerle görüştük falan filan diye.İyi transferleri senin beceriksizliğinden dolayı yapamadık.Dahasımı var.İyi ya defolup gitti.Zaten kendisi Ertuğrul hoca ilk geldiğinde olay çıkarmıştı.Belliydi ileride böyle bir şey yapacağı.Zaten Beşiktaş yöneticiliğine yakışan birisi değildi.Neyse kurtulduk en sonunda.

SaRPeR1903
28.Eylül.2006, 22:37
İyi oldu hiç sevmiyordum :mad:

Aykan19o3
28.Eylül.2006, 22:40
İyi oldu.. Zaten neye yaradığı belli değildi..

Bugra19o3
28.Eylül.2006, 23:31
Geç Bile Kaldı :n:

Fernando Gago
28.Eylül.2006, 23:48
Beşiktaş için çok hayırlı bir haber bu

Rodrigo Tello
28.Eylül.2006, 23:50
Üzüldüm.. :)

Sir FRD
29.Eylül.2006, 00:05
bu adam ne saçmalamış yaa kadro oturmuş diyor.o yüzden her maç karambole gol atıp yeniyoduk.tigana toramanı beke koyuyodu baki yi ilk 11 de oynatıyordu buna rağmen tigana yı övüyo.tigana takıma çok iyi gençler kazandırdı ama taktiksel bakımdan yetersizdi.almaya çalıştı oyuncuların ise hepsi yaşlanmış ve formdan düşmüş oyuncular almamakla iyi etmişler

gerrrard
29.Eylül.2006, 00:07
Beşiktaş için gayet güzel bi haber :D

Sir FRD
29.Eylül.2006, 01:40
yaa bu adam başkanlık seçiminden önce de başkan olursam cafu yu getircem felan diyodu.başkan olamadı yönetime girdi.o kadar adam alcam dedi hepside artık iyi oynamayan adamlar.iyi ki başkan olmamış yoksa her istediğini alırdı takım yaşlılar takımı olurdu.sonunda istifa etti de kurtulduk

FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 12:13
OOO bir sürü şey yazmıştım transferler hakkında-çoook uzundu- ama silindi,kendi kendine forumdan çıkıyor nasıl iş anlamadım :mad:
Neyse bir daha yazamam sadece adam %100 haklı,bunu söyleyebilirim.

mert_fox
29.Eylül.2006, 16:17
Higuainin bana görede iyi bir transfer değil ama diatta bedavaya ve mecburen geldi yönetim bir çok oyuncuyla temasa geçti sonuç çıkmayınca diattta kaçınılmaz oldu

Tamamen katılıyorum , çok doğru konuştun.