View Full Version : Şampiyonlar Ligi | Grup G | 2.Hafta | CSKA - Fenerbahçe SK
Universal
29.Eylül.2006, 02:23
http://cache.images.soccerway.com/new/teams/1842.gifhttp://www.robinhoweb.com/fotos/fenerbahce-logo.png
Tarih/Saat: 2.10.2007/19.30
Stad: Dinamo Stadion
Hakem: Knut Kircher (ALMANYA)
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/match=301188/index.html
GodfatheR
29.Eylül.2006, 02:24
kalbim fener desede beraberlige yakin bi mac
Universal
29.Eylül.2006, 02:26
Bu stadda beraberlik çok iyi bir sonuç. Sonuçta Rusya'da soğukta oynamak zor. Bugün Rusya Zenit'e deplasmanda yenildi. Eğer kazanırsak gruptan çıkarız. Beraberlik iyi sonuçtur.
uAsamet91
29.Eylül.2006, 03:10
CSKA'nın şampiyonluk şansı gitti.Bu maça çok asılacaklar maçı CSKA'ya yakın görüyorum
fenerbahce_1907
29.Eylül.2006, 03:13
Daniel Carvalho ve Akinfeev yok galiba.En tehlikeli oyuncuları Vagner Love onu durdursak bu macı alırız.Ama beraberlikte süper olur bizim içn.
Universal
29.Eylül.2006, 03:15
Vanger Love çok etkili oyuncu. Özellikle bizim defansımızı dağıtabilir. Inter maçındaki oyun anlayışımızı sahaya sürsek bile yeterli olmayabilir.
sananes
29.Eylül.2006, 03:18
cska bence cok tehlikeli bi takım psvye yenildiler ama cskanın daha iyi oldugunu dusunuyorum vagner love jo ve carvalho üçlüsü en tehlikelileri ama carvalho oynarmı bilmiyorum cuma gunu antremanlara baslıyacak deniyodu gazetelerde insallah oynamaz en fazla berabere kalabiliriz bence ama beraberlikte yeterli rusyada bizim için
goosfraba
29.Eylül.2006, 03:18
Oradan çıkarabileceğimiz bir beraberlik süper olur.
Roberto Baggio
29.Eylül.2006, 03:21
Fenerbahce berabere kalırsa dua etsin....
Fenerbahce berabere kalırsa dua etsin....
Tamam ederim
KaF KeF
29.Eylül.2006, 05:18
Ben Cska'yı daha şanslı görüyorum...Ama beraberlik harika olur...
Universal
29.Eylül.2006, 06:20
CSKA'nın şampiyonluk şansı kalmadı. Artık buraya aslacaklar. İşimiz çok zor. Berabere kalmak bizim için çok iyi olacak. Eğer kazanırsak gruptan çıkarız. Inter'i deplasmanda yenmek daha kolaydır.
eğer Cska yı yenersek %100 gruptan çıkarız:):)
3 puan alırız diye düşünüyorum ama Fb nin ordan alacağı en kötü sonuç beraberliktir:):)
İnter maçındaki gibi oynarsak maçı kazanırız.Öbür türlü beraberlikte iyidir.
Memedov
29.Eylül.2006, 07:06
Yeneriz.;)
Fernando Gago
29.Eylül.2006, 07:09
En az 1 puan
TürkuAz
29.Eylül.2006, 07:16
CSKA mutlak favori, kazanacaktır..
BeeTLeJuiCe
29.Eylül.2006, 07:17
Bencede en az 1 puan alırız.
El Comandante
29.Eylül.2006, 07:37
Mac dengede gidecektir.Fenerbahceli futbolcularin cok dikkatli oynamasi gerekiyor.Bos alan bulmamali Cska.Volkan da gününde olursa Fenerbahce en az 1 puanla döner.
eGowiCh
29.Eylül.2006, 08:01
Akinfeev ve Daniel Carvalho sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecekler. Bu yüzden Vagner Love'u tutmamız lazım, kazanacağımızı düşünüyorum.
Roberto Baggio
29.Eylül.2006, 08:03
Daniel Carvalho nun oynamaması gayet güzel bi haber...
Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 08:15
Rusya nın hava şartları nsl olur bilmem ama...
Fenerbahçe en az 1puan alır diyorum...
gorkemyilmazkarasu
29.Eylül.2006, 10:24
bende beraberlik diyorum ama inter maçındanda çok bişey beklemiyoduk galibiyet geldi bu maçta niye gelmesin inşallah olur...
Varonil
29.Eylül.2006, 15:30
Kazanırız.. En kötü beraberlik diyorum. Daniel Carvalho'nun oynanmaması güzel haber.Jo ve Vagner Love'a dikkat etmeliyiz.
extensor
29.Eylül.2006, 15:41
maç buz üstünde oynanır cska 3-0 alır rosenborg, sturn graz tromsö gibi takımları hatırlarsınız bu takımlar evinde kolay kolay yenilmez fenerbhçe cska yada ardından psv yede yenilir ancak eğer biraz tecrübe kazanmışlarsa genede tur atlarlar 9 puan yetecektir çünkü
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 16:48
Bu maç İNter maçından daha zor olacaktır.1 puan iyi sonuç.
Ahmet_77
29.Eylül.2006, 18:08
Ya CSKA Alır ya da Beraberlik.
ForeverSuperior
29.Eylül.2006, 18:54
Inter maçından önce de beraberliğe dua edin diyen arkadaşlar oldu. Umarım onlar yine yanılacaktır. Nasıl Ibrahimovic'i kitlediyse Love veya Jo'yu da kitleyecektir Lugano. Kaptandan bu maçta gol bekliyorum.
anil luque
29.Eylül.2006, 19:30
cska çok kaliteli bir ekip hele süper brezilyalıları onlara byılıyorum carvalho-jo-love.. fener adam gibi savunma yapıp bu oyuncuları durdurursa maçı rusya'dan puan veya puanlarla döner aksi takdirde işleri çok zor.. ama inşallah fener kazanır avrupa mücadelesi ne de olsa..
BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 21:35
Cska fark atar.Vagner love 3 Jo 1 tane atar.
Tahmini skor=> 4-0
fmsmyrna
29.Eylül.2006, 21:53
Çok komik yorumlar olmuş.Galibiyete yakın taraf biziz ama ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum.Az gollü bir maç olucak.Kapandığımız zaman pozisyon vermediğimizi düşünrsek Cska'nın gol atması zor kontrataklardaki pozisyonları değerlendirirsek galibiyet alırız.Vagner Love ve Jo'dan çekinmiyorum Edu ve Lugano gibi Brezilya ve Uruguay milli takımda görev alan stoperlerimiz var.
Bugra19o3
29.Eylül.2006, 21:56
Wagner Love Fener'i Bitirir...
eGowiCh
29.Eylül.2006, 22:47
Lugano, Ibrahimovic'i marke ettiği gibi Vagner Love'u da marke ederse galip gelebiliriz.
canavar20
29.Eylül.2006, 23:06
Kazanacağız ;;)
GodfatheR
29.Eylül.2006, 23:09
Cska fark atar.Vagner love 3 Jo 1 tane atar.
Tahmini skor=> 4-0
sadece guluyorum :)
RoNNiE91
29.Eylül.2006, 23:37
CSKA'yı bir adım daha önde görüyorum ama belli olmaz.Fener şampiyonlar liginde başka oynuyor.
Wagner Love'u durduramayiz ama İbrahimovic'i durdurduk o zaman Wagner Love daha iyi :)
canavar20
30.Eylül.2006, 00:29
Wagner Love'u durduramayiz ama İbrahimovic'i durdurduk o zaman Wagner Love daha iyi :)
Bu bir çelişkimidir.:D
İkisinide hallederiz.(::)
fmsmyrna
30.Eylül.2006, 00:32
Wagner Love'u çok büyütüyoruz bence.Carvalho gibi top dağıtan bir oyuncuları yok Vagner Love onunla birlikte çok etkili oluyordu.
Mirza
30.Eylül.2006, 01:39
Fenerbahçe Avrupada bir başka oynuyor. Kazanacağız kesinlikle.
SaRPeR1903
30.Eylül.2006, 01:47
Bence berabere biter..
İnşallah Fenerbahçe, İnter maçında yaptığı gibi bir sürpriz yapar ama ben CSKA'nın maçı alacağını düşünüyorum...
GebzeLi1907
30.Eylül.2006, 03:18
bu maçta ne oLur biLemem üç sonuca o kadar çok yakın ki tamamen ortada bi maç...
bence maçı Şans faktörü yanında oLan ve kaLecisi iyi oLan kazancaktır.Sonuc ne oLursa olsun Fener FutboLuyLa yine zevk verecektir bence.
Rodrigo Tello
30.Eylül.2006, 04:14
Fenerbahçemiz kazanır..
Cyzio
30.Eylül.2006, 04:24
CSKA 1 adım önce.FB için beraberlik iyi olur.Rusya deplasmanları zordur..
CeSC FaBReGaS
30.Eylül.2006, 04:26
bence bu mac icin beraberlik bile guzel Fb icin ama bence Cska bir adim onde
Mr.CordiaL
30.Eylül.2006, 04:38
Erken bulacağımız bir gol maçı koparabilir. (bkz. Anderlecth rövanş maçı). Ama onlar atarlarsa çok kötü olabilir:)
GodfatheR
30.Eylül.2006, 04:43
bence mac zico nun ellerinde maci kitlerse ki fener kapandimi edu,lugano,deniz,onder hava toplarinida toplar mac 0-0 a kitlenir hucum gucu yuksek bi takimiz golde atabilicegimizi dusunuyorum kisacasi iddaa deyimiyle 0-2 biter
RaSenGan
30.Eylül.2006, 04:44
Fenerbahçe Avrupa'da farklı oynar :p :)
Fietra 10
30.Eylül.2006, 18:00
Dogruyu söylemek gerekirse ben Fenerbahçe'nin kazanabileceğini düşünmüyorum..
fmsmyrna
30.Eylül.2006, 21:25
Şimdi gördümde Cska'nın logosunu avatarına koyan arkadaşımız var ben başka birşey demiyorum.
the_imam912
30.Eylül.2006, 21:25
http://www.sporx.com/images/1/37/3841_B_Gazzaev001.jpg
Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında, Moskova'daki Lokomotif Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan CSKA Moskova'da teknik direktör Valery Gazzayev, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Rusya Şampiyonu CSKA Moskova karşılaşma öncesi iddialı. Her iki takım açısından büyük önem taşıyan maç öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen CSKA Moskova Teknik Direktörü Valery Gazzayev, Fenerbahçe'nin çok ciddi bir rakip olduğunu belirterek, sahaya sadece ve sadece kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Fenerbahçe'nin bazı maçlarının video görüntülerini izleme fırsatı bulduğunu da kaydeden Gazzayev, "Anderlecht ve Inter maçlarını izledim. Türkiye Ligi'ndeki son maçını da bir uzmanımız Türkiye'ye giderek izledi. Fenerbahçe'yi yeterince iyi bildiğimi söyleyebilirim. Bu takımda çok tecrübeli oyuncular forma giyiyor. Takım olarak çok güzel pozisyonları üretebiliyorlar. Güney Amerikalı futbolcuların ağırlıklı olarak forma giydiği Fenerbahçe'de teknik direktörün de Brezilyalı olması bu takımın oyun tarzını çok etkiliyor. Özellikle Inter maçında Fenerbahçe çok güzel bir oyun sergiledi ve İnter'i yenmeyi fazlasıyla hak etti. Yarın çok zor bir karşılaşma olacak" dedi.
İHA muhabirinin "Fenerbahçe maçında kazanma şansınız ne kadar ve Fenerbahçe'de en beğendiğiniz oyuncu kim?" sorusunu ise Gazzayev, "Şans konusunda konuşmak istemiyorum. Yarınki maçta kesinlikle kazanmak için mücadele vereceğimizi söylemek istiyorum. Roberto Carlos'u çok beğeniyorum. Oldukça tecrübeli bir oyuncu" şeklinde yanıtladı. Önceki gün Zenit'e yenilerek Rusya Ligi'ndeki şampiyonluk şanslarını yitirmelerinin Fenerbahçe maçı öncesi takımın moralini nasıl etkilediği sorusunu da yanıtlayan Gazzayev, "Zenit maçı geride kaldı. Şu anda tek düşüncemiz Fenerbahçe maçı. Zenit yenilgisi yarın sahaya çıkacak oyuncularımızı hiç etkilemeyecek" diye konuştu.
Basın toplantısına katılan CSKA kaptanı Sergey İgnaşeviç de, Zenit maçını artık unuttuklarını belirterek yarın sahaya sadece kazanmak için çıkacaklarını tekrarladı.
GodfatheR
30.Eylül.2006, 21:29
Şimdi gördümde Cska'nın logosunu avatarına koyan arkadaşımız var ben başka birşey demiyorum.
gercekten insanin inanasi gelmiyo.insallah fener kazanir diyolar avatarlarina cska amblemi koyuyolar.:mad:
RaSenGan
30.Eylül.2006, 23:46
Bu maçın benim için önemi çok büyükk.
_LeGolaS_
30.Eylül.2006, 23:54
Eğer Fener ilk dakikalarda kapanır rakibe pozisyon vermezse rakip Fener'in üstüne gelecektir ve kontr-atak anlayışıyla Fener pozisyon bulabilir.
Zico böyle bir anlayışla çıkarsa Fener'in şansı olduğunu düşünüyorum.
Fener'e başarılar.
ogcj_me
01.Ekim.2006, 02:17
Bu macta en az 2 golùmúz var
mac ust biter ayrica :)
Varonil
01.Ekim.2006, 03:07
CSKA'yı geçtiğimiz sezonlarda 3'lü defans kurgusu ile görmüştük.(Özellikle Arsenal ve Hamburg maçlarında)
3'lü defansta Berezutsky kardeşler ve Ignasevicth oynuyorlar.Gelen ataklarda bu 3 tandem oyuncusu birbirlerine yakın oynuyorlar.Bunun için kanatları boş kalabiliyor CSKA'nın.
Yarın akşam Valleri Gazzeev 3'lü defans kurgusu ile çıkarsa biz kanatları iyi kullanabilecek oyuncularla maça çıkmalıyız.En kötü ikinci yarıda oyuna girecek bir Colin-Kazım silahı bile Rus defansını sıkıntıya düşürebilir.
CeNTeR_TR
01.Ekim.2006, 03:30
Berabere kalırsak üzülmem...
Ama kazanıcaz...
YusufT
01.Ekim.2006, 03:35
Forvette iki brazilyali Jo-Vagner Love
onlarin altinda Krasic.
Colin-Kazim bu macin kilit ismi olur eger oynarsa.
ShevAnil
01.Ekim.2006, 04:22
Ilk 15 Dk'da Kontrollu Rakibi Tartan Bir Fenerbahçe Istiyoruz..
Ikinci Yarı Zico'nun CSKA'nın Açıklarını Yakalamasını Umuyorum..
CSKA Kendi Evinde Kazanmak Için Oynuyacak Fenerbahçe'ye Açık Alanlar ve Gol Pozisyonları Dogacak.. Colin-Kazım Richards'ın oynaması Halinde Fenerbahçe Kontra Ataklarda Tehlikeli Olacakdır..
Fener Için Sonuca Giden Yol Bu Maçda Kontra Ataklar Olacak..
Varonil
01.Ekim.2006, 04:26
İşte muhtemel 11'ler!
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.
Sarı-lacivertliler, son çalışmasını karşılaşmanın yapılacağı Lokomotiv Stadı'nda gerçekleştirdi. Teknik direktör Zico, ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan son antrenmanda futbolcularına taktiksel çalışmalar yaptırdı.
Brezilyalı çalıştırıcının, CSKA Moskova karşısında, FC Inter ve Turkcell Süper Lig'deki Ankaragücü maçlarında sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapmaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin, CSKA Moskova karşısına Volkan Demirel, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex ve Kezman'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.
CSKA Moskova'nın Fenerbahçe karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11 ise şöyle:
Mandrykin, Alexei Berezutski, Ignashevich, Vasili Berezutski, Eduardo, Dudu, Krasic, Rahimic, Zhirkov, Jo, Vagner Love.
Lokomotiv Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak CSKA Moskova-Fenerbahçe maçını Alman hakem üçlüsü Knut Kircher, Kai Voss ve Thorsten Schiffner yönetecek.
Öte yandan, Fenerbahçe'nin son antrenmanını, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra kafileyle gelen çok sayıda Fenerbahçe kongre üyesi de izledi.
Bu arada, Türkiye Moskova Büyükelçiliği'nin bu akşam Fenerbahçe heyetine özel resepsiyon vereceği öğrenildi.
01.10.2007
Kaynak : AA
Emurafu
01.Ekim.2006, 04:42
Bu maç için Feneberhcenin işinin zor oldugunu düsünüyordum..
Artık fenerbahce yenilmez diyorum...Crvalho sakat+cska busene cok formsuz..fenerbahce bu sans..En az beraberlik alır....
Universal
01.Ekim.2006, 05:50
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/match=301188/index.html
Maç için kısa bir fragman yapılmış.
Sheriff
01.Ekim.2006, 06:21
Zorlanacağımızı fakat galip geleceğimizi düşünüyorum..
El Barto
01.Ekim.2006, 06:53
İnter'e oynadığı gibi oynasın CSKA'yı siler süpürür Fenerbahçe ancak Rize Oftaş Beldiye maçlarındaki oyun rast gelirse Allah sonumuzu hayır etsin.
GeNç KaRTaL
01.Ekim.2006, 13:17
Fikir değiştirdim Fenerbahçe kazanacak.Cska bu sezon çok formsuz ve önemli eksikleri var.En kötü beraberlik.Bu maçta alınacak bir galibiyet gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlar.
FeYYaz1989
01.Ekim.2006, 14:19
Son 4 sezonda 3 şampiyonluk 1 2.liği var CSKA'nın,bunu görünce bu sezon ki performansı kötü geliyor.. :icon_wink:
25 maçta 5 kez mağlup olmuşlar sadece 1'i kendi evinde..Şu anda ligin Saturn ve Rostov ile birlikte en çok berabere kalan takımı(11 kere)..Bu sezon ki sorunları maç kazanmakta zorluk çekiyorlar ama zor maç kaybediyorlar.Kendi evinde ki 13 maçın 5'inde puan kaybetmiş,8'inin kazanmış.Kendi evinde en az gol yiyen takım ayrıca..Yani Rusya'da Fenerbahçe'ye öyle çok formsuz basit bir takım beklemiyor.Kadrolarına baktığımda dikkatimi stoper Sergei Ignashevich (javascript:sod(8965,'2007/2008')) çekti.Onun dışında yine herkesin tahmin edeceği gibi Jo ve Wagner Love..Diğerleri yine ortalama üstü oyuncular ama çok da büyütmeye gerek yok sonuçta Şampiyonlar Liginde oynuyorsun.
Fenerbahçe'yi soldan durdurmak çok zor.Yine Roberto Carlos-Wederson(öyle olacakmış galiba) ikilisi oynarsa CSKA düşünmek zorunda..İnter maçında ki gibi istekli oynarsa Fenerbahçe kaybetmeden döner.Doğrusu Rusya'da kazanması zor ama kolay kolay da kaybetmez diye düşünüyorum ama tahminim bol pozisyonlu,zevkli bir maç izleyeceğiz.Yine Kezman'ın oyaladığı defansı ara ara Alex ve Deivid arkadan bindirmelerle yoklarsa galibiyet için güzel bir şans olabilir.
Yalnız tahminim özellikle ilk yarı CSKA gol bulmak isteyecektir ve saldıracaktır.İlk maçı da kaybettikleri için ilk yarı da Fenerbahçe kalesinde yoğun bir baskı kurabilirler.Burda da iş Deniz ve Aurelio gibi adamlarda bitecek..
Bir Beşiktaşlı olarak ezeli rakibime başarılar diliyorum...
CSKA'nın çok önemli starları var. Kezman - Ignasevich eşlemesinden Ignasevich galip çıkacaktır. O yüzden Fener'in Alex'in önünde çift forvetle sahaya çıkması gerekiyor. Bu şekilde rakibi darman duman edebilir.
Memedov
01.Ekim.2006, 18:11
Bu macta ben Kezman´dan çok şey bekliyorum, benim yanım sıra tüm camia´da. Artık bir patlama yapması gerekiyor. Zor günler geçirdiği apaçık ortada gol atarsa bu maçta kendine geleceği düşüncesindeyim.
Jesus_FB
01.Ekim.2006, 19:03
iyi oynamayıp yenilicez gibi bir his var içimde
RaSenGan
01.Ekim.2006, 20:36
Jo,Vagner Love.
Kezman,Alex.
Bu 4 isim belirler maçı.
GodfatheR
01.Ekim.2006, 20:47
bence macin kilit adamlari bizim acimizdan deniz ve aurelio diye dusunuyorum bu iki oyuncu ortasahanin kontrolunu ele gecirebilir alex ede top verebilirlerse bence kazaniriz.
fmsmyrna
01.Ekim.2006, 22:26
3'lü oynarlarsa maçın kilit ismi Deivid olur bence sağ taraftan yapacağı bindirmelerle Alex ve Kezman'ı pozisyonlara sokabilir.Yine aynı şekilde Vederson-Carlos ikilisi tek kanat oyuncusuna karşı büyük üstünlük sağlar.
ShevAnil
01.Ekim.2006, 22:50
FenerBahçe Için Maçın Kırılma Noktasının Kontra Ataklar Olacagını Düşünüyorum..Kontra Atakları Iyi Degerledirirsek Bu Akşam Puan veya Puanlarla Ulkemize Donecegimiz Kanısındayım
Universal
01.Ekim.2006, 23:08
CSKA'nın çok önemli starları var. Kezman - Ignasevich eşlemesinden Ignasevich galip çıkacaktır. O yüzden Fener'in Alex'in önünde çift forvetle sahaya çıkması gerekiyor. Bu şekilde rakibi darman duman edebilir.
CSKA evinde aslan, deplasmanda kedi kesilen bir kulüp. Bu maçta son şansları eğer kaybederlerse ilk üç bile imkansız hale gelir. Bu yüzden ölümüne oynayacaklar ve saldıracaklar. Çift forvet oynarsak fark yeriz. Kezman topu ayağında fazla tutması gerekiyor.
Professeur
02.Ekim.2006, 00:12
Maç neden 19:30 da başlıyo, bilgisi olan var mı?
uAsamet91
02.Ekim.2006, 00:13
Saat farkı
mustafa35
02.Ekim.2006, 00:15
Ben hava soğukluğu diye biliyorum.
GodfatheR
02.Ekim.2006, 00:17
Ben hava soğukluğu diye biliyorum.
hava soguklugundan.zaten rusya bıze en yakın ulkelerden bır aramızda sadece 1 saat fark var
GebzeLi1907
02.Ekim.2006, 00:19
daha iyi oLdu 19.30 başLamsı İftar sonrası tam güzeL gider diğer maçda canLı yayınLanır hem..
GodfatheR
02.Ekim.2006, 00:21
daha iyi oLdu 19.30 başLamsı İftar sonrası tam güzeL gider diğer maçda canLı yayınLanır hem..
bencede;;)en azından rakıplerımızıde seyrederız
goosfraba
02.Ekim.2006, 01:12
Oovv maçın 19:30 da başlaması mükemmel olmuş :)
Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum, inşallah kazanacağız ama en güzel sonuç beraberlik olur bizim açımızdan.
GebzeLi1907
02.Ekim.2006, 01:45
Bundan 39 yıL önce bugun Fenerbahçe İngiLiz Şampiyonu Man.City i efsanevi ÇubukLu formasıyLa devirmiş.Kimsenin bekLemediği inanamadığı bir sonucLa..
39 yıL sonra bugun...
Hadi inş diyorum.
tarih tekerrürden ibarettiri de ekLiyorum :)
ogcj_me
02.Ekim.2006, 01:50
Saat farkı
saat farki olsa diger maclarda farkli saatlerde oynanirdi
havanin dondurucu sogukluguna gore gec bile baslama saati
Oovv maçın 19:30 da başlaması mükemmel olmuş :)
Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum, inşallah kazanacağız ama en güzel sonuç beraberlik olur bizim açımızdan.
en guzel sonuc beraberlik :confused:
GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 01:58
İŞTE F.BAHÇE'NİN İLK 11'İ
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda deplasmanda CSKA Moskova ile karşı karşıya geliyor. Moskova'nın Lokomotiv Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Maçı Alman futbol federasyonundan Knut Kircher yönetecek. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu...
CSKA MOSKOVA
Mandrykin
Alexei Berezutski
Ignashevich
Vasili Berezutski
Eduardo
Dudu
Krasic
Rahimic
Zhirkov
Jo
Vagner Love
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Önder
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Deniz
Aurelio
Vederson
Alex
Kezman
YEDEKLER
Volkan Babacan
Gökhan Gönül
Ali Bilgin
Colin Kazım
Yasin
Selçuk
El Comandante
02.Ekim.2006, 02:02
Anlamiyorum ben bu Zico`nun Kezman tutumunu.
Ali Bilgin,Kazim gibi futbolcular bu macta oynamali.Fenerbahcenin genc,dinamik isimlere ihtiyaci var bu macta.
Kezman bitik her yönden.Bu mactada bombos kaleye goller kacirir,perisan eder herkesi.
İnş. kazanırız :) Onların da kadrosu iyi ve taraftar baskısınıda alacaklar umarım fenerbahçemiz iyi bir futbol ve iyi bir sonuçla döner...
TürkuAz
02.Ekim.2006, 02:08
Bu kadro ile çıkarsa Fener, puan alması zor diye düşünüyorum..
Yine tek forvet ?
bySilver
02.Ekim.2006, 02:11
Her iki takımda kazanabilir ama Fenerbahçe daha üstün gözüküyorr....
CeNTeR_TR
02.Ekim.2006, 02:27
Az kaldı maça..Umarım kazanan taraf oluruz ama ben yedeklerde Semih'i göremedimmi yoksa bana mı öyle geldi...
El Comandante
02.Ekim.2006, 02:31
Az kaldı maça..Umarım kazanan taraf oluruz ama ben yedeklerde Semih'i göremedimmi yoksa bana mı öyle geldi...
Semih sakat bildigim kadariyla.
GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 02:31
Alıntı yaptığım sitede böyle yazıyordu.Zaten 6 yedek yazılmış.O 7. kişi Semih'tir.
LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 02:32
Fenerbahçe'miz bugün de kazanacak allahın izniyle.
Sadece Wagner Love'a dikkat.Gerisi hikaye..
Bu arada şimdiden söyleyeyim maçın adamı MATEJA KEZMAN ;)
19_SeRDiNÇ_05
02.Ekim.2006, 02:33
Semih kadroda yok.
ForsakeN
02.Ekim.2006, 02:33
2-1 CSKA yenecek diye düşünüyorum maalesef.Forvetimiz yok :(
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 02:40
Maçın başlamasına çok az bir zaman kaldı.
Fenerbahçe'mize Başarılar...
Kazanırsak maçın adamı yine Alex olur;;).
eGowiCh
02.Ekim.2006, 02:41
Bu maçı alacağız, başka yolu yok!
LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 02:41
Maç başlamak üzere.
Hadi FENERRRRR.
Yen şunları...
GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 02:43
Allah yardımcımız olsun.
batuhanry
02.Ekim.2006, 02:48
Basarilar Fenerbahcee
RaSenGan
02.Ekim.2006, 02:51
Çok baskı yapıyor CSKA.
tosunpasa
02.Ekim.2006, 02:52
Gooooooooooooooooooooollllll
RaSenGan
02.Ekim.2006, 02:53
Çok şanslı Alex :)
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 02:54
Maçın yıldızı adayım Alex golünü attı biraz da şansının yardımıyla...:)
Bu maçı Fenerbahçe'miz alacak İnşAllah...
batuhanry
02.Ekim.2006, 02:55
Ne cabuk oldu yahu :) Tebrikler Fenerbahçe ;)
tosunpasa
02.Ekim.2006, 03:01
Love çok etkili geliyor..
RaSenGan
02.Ekim.2006, 03:03
Deniz çok kötü.
tosunpasa
02.Ekim.2006, 03:05
2. gol gelebilir! Haydi Carlos'um yaz şu frikiği.
RaSenGan
02.Ekim.2006, 03:05
Carlos atabilir.
tosunpasa
02.Ekim.2006, 03:06
Maalesef bu frikik harcandı..
RaSenGan
02.Ekim.2006, 03:11
Yine Tehlikeli Geldi CSKA.
Aykan19o3
02.Ekim.2006, 03:15
Maç ortada geçiyor tek fark sadece skor.. İlk yarı böyle biter..
LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 03:15
Deniz defansta çok açık veriyor.Vagner Love kaçıyor.
Carlos,Edu ve Lugano şu ana kadar Deniz'in hatalarını önledi...
batuhanry
02.Ekim.2006, 03:17
Yine kaçırdılar....
Aykan19o3
Cska baya tehlikleli geliyor şu aralar..
DeNiZ_1903
Tebrik etmek lazım Fenerbahçe'yi gerçekten güzel bir skor onlar için inşallah yarında Porto karşısında biz böyle oluruz
RaSenGan
02.Ekim.2006, 03:26
Bence Deniz çıkmalı.Hem atakları öldürüyor hemde çok hatalı pas yapıyor.
LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 03:30
İlk yarı bitti.
Fener alacak bu maçıııı.
batuhanry
02.Ekim.2006, 03:30
İlk yarı bitti..0-1
C h A o S
02.Ekim.2006, 03:31
love bu gidişle golü bulur.
Deniz berbat oynuyor zaten bana göre bu takımın adamı değil.
ilk yarıda avantajlı skor var.En fazla beraberlik olur...
gerrrard
02.Ekim.2006, 03:32
Eğer böle giderse Vanger Love çakacak. Haydi be fener göreyim seni.
El Comandante
02.Ekim.2006, 03:33
Fenerbahce dikkatli oynamaya calisiyor ama bunu beceremiyor ne yazikki.Karsi takimin hücum futbolculari cok etkili,bunlara acilen bir önlem almali Zico !
Böylesine avantajli bir skoru yakalamisken,rakibi bu kadar zor durumda yakalamisken Fenerbahce maci kendi sahasinda kabul etmesi hic iyiye isaret degil.Onlar cok tehlikeli geldiler ilk yarida.Ikinci yarida bunun olmamasi icin Ziconun önlemler almasi gerekiyor.
Sheriff
02.Ekim.2006, 03:34
Maçta cska pozisyon olarak bizden üstün bir durumda..Skor olarak biz üstünüz ancak maçtada tp bizim kontrolümüzde olması lazım.. Zico'nun müdahale etmesi lazım maça..
Bu arada GS'li ve BJK'li arkadaşlara takımımızı destekledikleri için teşekkür ediyorum.. Böyle şeyleri görmek güzel.. Aynı şekilde bende sonuna kadar BJK'yi ve GS'yi destekleyeceğim.. Cska logosunu avatar yapmak isteyenler utansınlar..
GodfatheR
02.Ekim.2006, 03:35
golu bizim atmamiza ragmen defansta aciklar veriyoruz kontralar geliyo bunlari bizim yapmamiz lazim
Aykan19o3
02.Ekim.2006, 03:35
İlk Yarı 0-1 bitti. Yalnız Fener defansının biraz toparlanması lazım..
Universal
02.Ekim.2006, 03:36
Bir gol daha atmamız şart. Çünkü CSKA tehlikeli geliyor. Skoru böyle korumak zor. Deniz, Lugano ve Edu kritik hatalar yapıyorlar. Dikkat etmek lazım hata ile gol bulduk, hata ile gol yemiyelim.
Fıratcan Alçınkaya
02.Ekim.2006, 03:37
Güzel 1-0 önde Fenerbahçe...
CSKA bizim gibi oynuyor biraz ön liberolar defansif sadece kanatlar ile atak yapıyolar...
eGowiCh
02.Ekim.2006, 03:37
Edu ve Lugano muhteşem oynuyor, açık vermediler şu ana dek, inanılmaz müdahaleler yaptılar, inşallah böyle devam ederler. R. Carlos da muhteşem oynuyor, savunmada çok kritik müdahaleler yaptı.
Deivid ve Deniz'i beğenmedim, çok etkisizler. Özellikle Deivid, pek etkili olamıyor. Deniz de basit hatalar yapıyor, Selçuk oyuna girebilir 2. yarı.
Alex harika oynuyor, golü de süper, yine fırsatçılığını konuşturdu. İnşallah 2. yarı da bir gol gelir Alex'ten.
Kalecileri çok zayıf, defansları da, uzaktan çok şut pozisyonu buluruz, Vederson, Alex, R.Carlos ve Deivid'le uzaktan kaleyi sık sık yoklarsak bir gol daha buluruz.
Memedov
02.Ekim.2006, 03:38
Buradan da 3 puan alirsak super olur ve bunu basaracagiz..
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 03:39
Bu maç Fenerbahçe'nin rahat olun:)
Skor 2-0...
Fenerbahçe budur..
Rusları zaten çok severim :p bissürü rus arkadaşım var..iyi dalga geçerim maç bitsin..GOLLÜ maçlarıda çok severler zaten :D
nadia tanya sonya :D
1-0 yetmez fenerim hadi at bi kaç tane daha :D
El Comandante
02.Ekim.2006, 03:39
Aurelio`yu bugün vasat buldum ben.Cok basit top kayiplari yapiyor.Yani bu alisagelmemeis bir durum.Bizim bildigimiz Aurelio yok sahada.Mutlaka düzelmeli.Ona cok ihtiyac var.
Deivid ve Deniz`i bende cok kötü buldum.Deniz`in cikmasi gerekiyor,yerine Selcuk girebilir.Deivid`in yerine Colin Kazim girerse daha etkili olabilir Fenerbahce.
GebzeLi1907
02.Ekim.2006, 03:40
oLacak oLacak...
takım inanmış saha şartLarı biraz sıkıntıLı uzun oynamamız Lazım dar aLana kaLıyorz o zamanda iyi pres yapıyor Cska çok adamLa inş oLacak..
Universal
02.Ekim.2006, 03:41
CARLOS'un reklamı çekilmişçok güzel. :D
Fenerbahçe budur..
Rusları zaten çok severim :p bissürü rus arkadaşım var..iyi dalga geçerim maç bitsin..GOLLÜ maçlarıda çok severler zaten :D
nadia tanya sonya :D
1-0 yetmez fenerim hadi at bi kaç tane daha :D
Tanıştırsana beni. :D
Deivid maçta hiç yoktu.Onun yerine Colin Kazım girebilir.
eGowiCh
02.Ekim.2006, 03:42
Kezman yerine de bir başkası girmeli, çok etkisiz oynuyor, veya Deivid forvete çekilip Kezman oyundan alınır, sağa Colin çekilebilir.
Fernando Gago
02.Ekim.2006, 03:43
Deivid Vederson Deniz kötü oynuyorlar şanlı bir gol bulduk pek iyi oynadığmız söylenemez çok basit hatalar yapıyoruz ... Edu Lugano Carlos Harikalar 2.yarı başlıyor şans yanımızda olsun :)
RaSenGan
02.Ekim.2006, 03:43
KAdrolar aynı.
El Comandante
02.Ekim.2006, 03:45
Kezman`in cok etkisiz kalacagini söylemistim mac öncesinde.Daha dogrusu cogu kisi böyle düsünüyordu.Peki bunlari göremiyormu Zico ? Görüyor.Neden oynatmiyor ? Kezman`i kazanmak istiyor.Yahu baskalarinin önünü keserek Kezman`i neden kazanmaya calisiyon ? Kötü oynayan bir futbolcunun senin takiminda ne isi var ? Birak yedege cek adami,kendine ceki düzen versin.
Bandidas
02.Ekim.2006, 03:45
Takım kötü oynuyor gibime geldi 30. dakikadan sonra izleyebildiğim kadarıyla. Ayrıca Carlos reklam çekmiş, güzel olmuş, hehe...
Fıratcan Alçınkaya
02.Ekim.2006, 03:48
al işte burdan yak
RaSenGan
Nabıyosun Edu ?
tosunpasa
Ah be Edu. Çok saçma yedik :S
BlackEagle19o3
Yapma be Edu:mad:
C h A o S
böyle golmü yenir:mad:
Varonil
1-1 oldu :(
Brezilya milli takımında oynayan oyuncunun böyle bir hata yapmaması lazım.
tosunpasa
02.Ekim.2006, 03:50
Nabıyosun Edu ?
Senin kına yakmanı sağlıyor!
Penaltı oldu :S
Aykan19o3
Penaltı Cska atıcak..
Haydi bir de penaltı verdi hakem.
LaigLeNoiR
Allahtan Volkan'ı hakem oyundan atmadı...
Eğer öyle bişey olsaydı oyuna Volkan Babacan girecekti.
Gole sevindim.Kırmızı da verebilirdi...
Penaltı oldu bu arada :(
Mr.CordiaL
naptın edu:@
RaSenGan
Penaltı .
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 03:51
Şu an şaşkınlığımı anlatamam
Ah Edu ah napıyorsun arkadaşım ya?
Fıratcan Alçınkaya
2-1 oldu Edu çok hata yaptı ya...
Mr.CordiaL
öff bu maç izlenmez artık:@
Lionel Andres Messi
02.Ekim.2006, 03:52
edu şov başladı
batuhanry
2-1 Bi anda skor değşti ya :S
BlackEagle19o3
Klasik Türk takımının avrupadaki cenabetliklerinden biri:mad:
Bir kere de şans bizimle olsun be:mad:.
Hadi Fenerbahçe!!!
Ayrıca çok övdüğünüz Brezilya Milli Takımı stoperi Edu bu mu:mad:
Aykan19o3
Şimdi tüm rüzgar Cska'nın arkasından esiyor.. :S Fener'in toplalanması lazım..
Böyle hatalar yapılmaz.Takım moral olarak çökmüş durumda.İşimiz zor.
gerrrard
Offf off noluyo ya
Bandidas
Ne yaptın Edu ya.. Zaten bu Edu'nun geri pas ve topla oynama sevdası yok mu, BJK maçında da golü öyle yemiştik...
tosunpasa
02.Ekim.2006, 03:53
Yav Zico müdahale et şu oyuna artık!
Bir orta saha oyuncusunun girmesi lazım oyuna.
Vagner Love'ın şutunu Volkan çok iyi çıkardı.
Hayret bişey ya :mad: Bu maçı kontrolümüz altında rahat bir şekilde götürebilirdilk. Bundan sonra ki dakikalarda gol yemeden bulmamız lazım en azından 1 puan almalıyız...
Fıratcan Alçınkaya
02.Ekim.2006, 04:00
ayrıca CSKA hiç gol atıcak bir oyunda oynamıyordu bir hata bir penaltı gerçekten şansızlık...
tosunpasa
Ah Zico ah... Sanki teknik direktörsüz oynuyoruz, öne geçiyoruz müdahale yok, beraberlik oluyor hala yok, yenik durumdayız hala yok! Ne işe yarıyorsun Zico!
GebzeLi1907
Kişisel hataLar yakıyor bizi ben böyLe şansı
Ne şans var şu rus miLLetindede..:mad:
RaSenGan
02.Ekim.2006, 04:05
Tümer neden yok ? Sakat falan mı ?
Mr.CordiaL
02.Ekim.2006, 04:07
Bu takımı t.dsüz çıkarsan sahaya bundan farklı bir oyun oynayamazlardı:@
LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 04:09
Deniz ve Edu çıktı.
Yasin ve Colin Kazım girdi.
Roberto Baggio
02.Ekim.2006, 04:11
Korkarım Cska ,Cska gibi oynamaya başladı ve Fenerbahçe'nin çevirmesi bayağı zor....
Edu'nun kişisel hataları yüzünden 2 gol yedi fener . Her zaman avrupadaki zaafımız kişisel hatalar oluyo nedense.
batuhanry
02.Ekim.2006, 04:12
Deniz ve Edu çıktı.
Yasin ve Colin Kazım girdi.
İi olmuş bu değişiklikler....(::)
Yanlız Yasin biraz tecrubesiz değilmi :S Sorun olmaz İnşallah Edu'dan sonra:o
tosunpasa
02.Ekim.2006, 04:12
Kaleci çok şanslıydı. Haydi bir gol ve beraberlik, haydi Fener'im!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahh Kazım :S
Mr.CordiaL
02.Ekim.2006, 04:14
Ah nasıl dışarı atarsın onu yaw:S
RaSenGan
Alex yine kaçırdı.
Mr.CordiaL
Ahh Alex Ahhhh...
tosunpasa
Abi yeter yahu, bu kadar kaçırılmaz ki. Sanki önde oynuyoruz! Atın bir golde rahatlıyalım!
Mr.CordiaL
02.Ekim.2006, 04:15
Gökhan ne alaka yaaa:S
bySilver
Fenerin bu dakikadan sonra macı alması cok zorr..
RaSenGan
Gökhan kim Yasin kim ? Bunlar Vagner Love ve Jo'yla nasıl baş edecek ?
bySilver
02.Ekim.2006, 04:16
hehe aygüne bak ya:D
RaSenGan
02.Ekim.2006, 04:18
CArlos atıcak mı bu sefer.
tosunpasa
02.Ekim.2006, 04:18
Hadi Carlos bu sefer at.
RaSenGan
02.Ekim.2006, 04:19
Alex kaçırdı.
bySilver
Hee carlos atar donuna zico nun aklı bu kadar calısıyo işte. genç yetenek oynatt ŞL de kaybettirsin macııı....
Roberto Baggio
Kaleci dino zoff oldu bi an:D
tosunpasa
Ya bu top neden Carlos'a bırakılmaz :S
bySilver
02.Ekim.2006, 04:20
Alex i de kaybettik:D
batuhanry
02.Ekim.2006, 04:23
Kezman kaçırdı...
Aldonin girdi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golllllllllllllllll Deividd
RaSenGan
Deivid .
tosunpasa
Ohaaa beee yuhh bee koçum beee!!!
Mr.CordiaL
02.Ekim.2006, 04:24
deiveddddddddddddddd
Fıratcan Alçınkaya
çok gzl gol oldu tebrikler deivid
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooool
Sevinmekten ölücem:D...
Roberto Baggio
Deivid helal deivid:D
Bandidas
Goooooooooooooooooooooooooooooooool
BlackEagle19o3
Deivid harika bir gol attı.
Akinfeev'in yokluğunun avantajını bu golde kullandık.
Hadi 3 oslun:)
bySilver
02.Ekim.2006, 04:25
Mükemmel attı yaa hayran kaldım
gerrrard
02.Ekim.2006, 04:25
Wowww gole bakarmısın beeeee DEIVIDDDDDDD
bySilver
02.Ekim.2006, 04:26
Bu adamı geçen sezon nasıl oynatmadı anlamadım.
Aykan19o3
Helal Deivid..
RaSenGan
R.Carlos'ta kim Deivid varken :)
bySilver
02.Ekim.2006, 04:27
Bencede aygün katılıyorum.
Mr.CordiaL
02.Ekim.2006, 04:27
ohh be valla çok ii oldu bu gol:)
Topun sekmesi çok iyi oldu :) Haydi şimdi bir gol daha bulalım hazır hızımızı almışken :)
bySilver
02.Ekim.2006, 04:28
Bi tane daha atarlar:D
GebzeLi1907
02.Ekim.2006, 04:28
BU fener beni erken yaşta kaLp yapcak
bySilver
02.Ekim.2006, 04:29
Fener işte
batuhanry
2 dk. uzatma..
gerrrard
Çok güzel oldu bu be çok güzel..!!..
RaSenGan
02.Ekim.2006, 04:30
Bitti sayılır.
bySilver
02.Ekim.2006, 04:30
Uzun zamandır boyle mac izlemedim hakem çok iyi yonetiyor.
batuhanry
02.Ekim.2006, 04:31
Veee.Maç bitti artık..
BlackEagle19o3
2-2 bitti maç.:)
tosunpasa
Aygün sevin hadi koçum!
http://www.resim-yukle.com/img01/14/281756adsız.JPG (http://www.resim-yukle.com)
http://www.resim-yukle.com/img01/14/281756adsız.JPG
fenerbahce_1907
Bitti be oley.Beraberliğemi sevinsem yoksa galibiyeti kacırdgımza mı üzülsem:(
bySilver
Bitti zorlada oLsa aldı 1 puan:D
Fıratcan Alçınkaya
02.Ekim.2006, 04:32
güzel sonuç deplasmandan alınan 1puan kezman yine etkisizdi
Roberto Baggio
Güzel maç oldu valla 1 puan baya iyi Rusya'da...
Daha iyisini yapabilecekken 2-2.Napalım bu da kötü sonuç değil...
GebzeLi1907
BeraberLik iyi sonuc ama fıtık oLduk ayrı meseLe..
Maksic
Edu'ya rağmen 1 puanı almayı başardı Fenerbahçe tebrikler
RaSenGan
1 puan iyidir.
1 puan CSKA'dan çok iyidir! :)
mutlu ayrıldık ohh..
Deivid ilki gitmemiş bu takımdan. Sayesinde 1 puanı aldk ve avantaj kazandık :)
Aykan19o3
02.Ekim.2006, 04:33
Fener iyi bir sonuç aldı.. Deivid takımını adeta ipten aldı..
bySilver
02.Ekim.2006, 04:33
Deplasmanda 1 puana sevinecen Mourinho taktigi:D::D
Varonil
02.Ekim.2006, 04:34
Son dakikalarda neler kaçırdık yahu.Neyse 1 puan iyidir böyle zor ! bir deplasmandan..
Güzel sonuç tebrikler Fenerbahçe. Deivid ne gol attı öyle helal olsun. Puanlar Türkiyeye
Mr.CordiaL
02.Ekim.2006, 04:35
Kezman'ı gören varmıydı?
bySilver
02.Ekim.2006, 04:36
Bn cok az gordum ucundan:D
Memedov
Deivid ilki gitmemiş bu takımdan. Sayesinde 1 puanı aldk ve avantaj kazandık :)
4 puan, inter maçı unutulmaz.:p
Kısa günün kárı.:) Elimizden kaçırdık kazanacağımız maçı berabere tamamladık ah Edu ah. Olsun bu tür deplasmanlarda 1 puan da iyidir. Gerisi gelecek..
Fernando Gago
1-0ken zaten kötü oynuyorduk maç 2-1 oluncn bütün ümitler bitmişti 1 puan almamız çok iyi oldu
tosunpasa
Kezman'ı gören varmıydı?
İleride birisi dolanıyordu ama Kezman mıydı bilmiyorum..
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 04:37
Fenerbahçe bu grupta 2.olur.2-2 güzel sonuç.Maçın hakkı da beraberlikti bana göre.Edu'nun hataları Fenerbahçe için,Carvalho ve Akinfeev yokluğu Cska için şanssızlık.Mesela 2.golü Akinfeev yemezdi:)
Tebrikler Fenerbahçe...Darısı Beşiktaşımızın,sonra da Galatasarayımızın başına;;)
Maçın ilk on beş dakikası ve son on beş dakikası çok iyi oynadık.Bir puan iyidir Rusya'da.
fmsmyrna
Çok iyi oldu bu 1 puan tahmin oyunuda tuttu.Gökhan Gönül'ün sağ bekte devamlı oynaması gerekir.Edu geldiğinden bu yana ilk kez kötü bir maç oynadı bence normal birşey bu
Mr.CordiaL
Bu Kezman'ın hala takımda tutulmasına inanmıyorum.
Bu arada Colin Kazım'da çok iyi oynadı.Colin Kazım bu takımda her maç 11'de oynamalı.
bySilver
02.Ekim.2006, 04:38
Kezman en gereksiz oyunculardan birisi zaten
Ziconun genç yetenekleri var onları oynatsın:zuhaha
GodfatheR
02.Ekim.2006, 04:38
edu dracena 2-2 FENERBAHCE gercekten edu haric butun oyunculari tebrik ederim ozellikle sonradan oyuna girmesine ragmen buyuk bir ozguvenle oynayan yasin,gokhan ve colin i ayrica tebrik ederim.Zico yu hep elestiririz ama bugun riski aldi puan almaya calisti onuda tebrik etmek gerek.bence en buyuk rakibimizden 1 puan aldik yani yenilmedik.insallah puanlar toplamaya devam ederiz.
Universal
02.Ekim.2006, 04:39
Hata ile gol bulduk, hata ile gol yemeyelim dedim ama yedik. Belliydi biz normal dururmuyuz. İllaha bir terslik olacak. Edu yaktı bizi yaktı. Tamam anladık insanlık halidir bir hata yapılır doğaldır. Bari daha aradan iki dakika geçmiş, geçmemiş gene hata yaptı.
Devied ne gol attı öyle, dondum kaldım adeta. İlk günden beri gitsin diyordum. Kaldığı için mutluyum helal olsun.
C h A o S
02.Ekim.2006, 04:40
1 puan yeter Fb'ye.
maç boyunca bi varlık gösteremeyem deivid harika bi golle kendini affettirdi.Helal olsun adama 2 maçtır puanları kazandırıyor...
bySilver
Bu macı da kurtardı Fener ligde başarılı olmasına hiç gerek yok:D
TürkuAz
Deivid bu sene gönderilseydi, Fenerbahçe'nin hali ne olurdu acaba, düşünemiyorum.. :D
Tebrikler Fenerbahçe.
eGowiCh
02.Ekim.2006, 04:42
EDU 2 - 2 FENERBAHÇE
Maçı anlatan en güzel şey bu bence...
Galibiyeti kaçırdığımıza mı üzülelim, 1 puana mı sevinelim, şaşırdım.
Son zamanlarda böylesine adrenalinli bir maç izlememiştim, harika maçtı. Tebrikler Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 1 puan almak iyiydi. 3 puan da alabilirdik, elimizden kaçırdık CSKA'yı...
Deivid'in golü neydi be, tam şutu çekecekken dedim "Vurma beee ordan!!!", topun auta gideceğini tahmin ediyordum ama süper bir gol oldu, evde çıldırdım :D
Edu bu maç tamamen bitti benim için. Hep Edu'yu savunan biriydim, bunu burada herkes bilir ama bu maçta ondan cacık olmayacağını anladım. Bu kadar rezil 2 hata ardarda yapılmaz. Hadi ilk hatayı yaptın, ikinci hata ne oluyor? Brezilya Milli Takımında falan da oynayamaz artık. Bu kadar berbat 2 hata yapılamaz ya, resmen takımı yaktı, maça damgasını vurdu.
Sene sonunda Edu derhal gönderilsin, Lugano ile Yasin oynasın stoperde, forvete yeni bir yabancı transfer edilsin. Yazık yahu, Yasin gibi kaliteli bir oyuncu harcanıyor.
Colin Kazım harikaydı sonradan girdi ama çok etkili oldu. Gökhan ve Yasin de öyleydi. Kezman, Edu ve Deniz hariç takım çok iyiydi, tebrikler...
Mr.CordiaL
02.Ekim.2006, 04:43
Gol atan forvet istioruz..!
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 04:44
Penaltıda Edu'nun hatası olduğunu düşünmüyorum tam topu çıkartırken kaybettik ve tek pasla ceza sahası içine girdiler.Orda zaten Edu'nun pek seçeneği yoktu.Bu arada Zico benim fm'de yapamadığımı yaptı 2 stoperi oyundan aldı.
El Comandante
Deividdddddddddddddddddddd !
O ne goldü yav :0:
Bu adam bu sene müthis bir cikis yapti.Helal olsun be sana :) Senle dalga gecenler utaniyordur simdi !(Ben de dahil :p) Mükemmelsin ! 2 macta takima 4 puan kazandirdin ! Böyle devam et !
Fenerbahce gitti denen maci cevirdi,ne güzel oldu :) Orada aldigimiz 1 puan bence cok iyi.Inter Psvyi yenerse ki bence yenecek ozaman liderligimizi devam ettirecegizz!
Deivid mac boyunca sahada döndü dolasti,cikmasini istedik hatta burada.Ama o hepimizi yaniltti ve ipten aldi bizi.Futbolda netice önemlidir.Deivid puan kazandirdi bize.Simdi morali tavan yapmistir,artik kendine gelmistir o :)
Kezman git,Kezman git,Kezman git ! Baska söz bulamiyorum :0:
Roberto Carlos,yillarin tecrübesi.Bu sene takima Avrupada müthis katkida bulunacak buna eminim.
Edu ilk yari iyiydi,ikinci yari takimi batirdi yav :( Iyiki cikti oyundan.Berbatti !
Alex bugün vasatti,golünün disinda yaptigi birsey yok.Aynen Deividte oldugu gibi.Ama futbolda netice önemlidir ! Futbolun meyvesi goldür.Alex bunu yapti.
Tebrikler Fenerbahce.Böyle devam etmen dilegiyle...!
Fernando Gago
Maç 1-0ken Cska çok bastırıyordu Edunun hataları olmasa bile mutalak gol bulacaklardı bunu herkes gördün endimizi kandırmayalım 2-1 oldu onlar kapandı biz iyi oynadık aslnda 1 puan çıkardığımıza sevinmeliyiz
bySilver
02.Ekim.2006, 04:45
Önümüzdeki maçlara bakacaz bu akşam fenerliyim:D:D
BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 04:46
Colin oyuna girdikten sonra takımı hareketlendirdi.Çok kaliteli bir oyuncu.Ama Edu'nun abartıldığını(özellikle de milli takıma çağırılmasından sonra) gördük.Kezman ne işi yapar ben anlamadım.
RoNNiE91
Tebrikler Fenerbahçe.1 puanda böyle bir deplasmandan iyidir.
fmsmyrna
[QUOTE=eGowiCh;912286][B][COLOR="Red"]
Deivid'in golü neydi be, tam şutu çekecekken dedim "Vurma beee ordan!!!", topun auta gideceğini tahmin ediyordum ama süper bir gol oldu, evde çıldırdım :D
[QUOTE]
Aynı şekilde ''Ya saçma sapan niye vuruyosun'' derken gol oldu :D
eGowiCh
02.Ekim.2006, 04:47
Edu'yu oyundan almakla iyi yaptı, morali tamamen bitmişti. İlk yarı çok iyiydi Edu, harika müdahaleler yaptı ama iki golün de yenilmesine sebep oldu. Yazık ya, bu kadar iki basit hata yapmasa... Herkes ona öfkelidir zaten, inşallah kendini toparlar diyeceğim ama gruptan çıkmamızı engellemez inşallah Edu'nun bugünkü hataları.
Fernando Gago
Colin kazım ne yaptıki bu kadar övdünüz anlamadım ??
TürkuAz
CSKA Fener'i çok sıkıştırdı, gol attıktan sonra çok fazla kapandılar. Bu da golün yenmesine sebep oldu. Oyuncuların üstünde büyük rehavet vardı bu açıkça belli oldu..
Fenerbahçe'nin sıradaki avı PSV olur, en az 3 puan çıkaracaktır bu maçlardan. Bu oyun ve bu özveri devam ederse, Fenerbahçe bu gruptan kesinlikle çıkar !
batuhanry
Emperor sana %100 katılıyorum:p
Aslında ilk golü attıktan sonra çekilmeseydik ikiyide bulabilirdik ama sahamıza kapandık.Deivid'den de özür diliyorum.İlk yarı bittiğinde çıkmalı demiştim ama iyiki çıkmamış.
gerrrard
02.Ekim.2006, 04:50
Kezman gerçektende bitmiş be
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 04:50
Pek iyi oynamıyorduk golü attıktan sonra gol yememiz muhtemeldi.İlk golü yedikten sonra daha toparlanamadan geldi 2.gol ilk golden sonra ilk 5 dakikayı atlatsak 2.yi yemeyebilirdik.Volkan hep savunurdum performansı en üst noktaya ulaştı.
eGowiCh
02.Ekim.2006, 04:51
Kezman ve Edu gönderilsin, bir tane kaliteli santrafor alınsın.
Volkan, Önder, Lugano, Yasin, R.Carlos, Deivid, Appiah, Aurelio, Vederson, Alex, {Yeni Santrafor}
Taş gibi takım olur. +1 sorunu da olmaz, hangisini yedek bırakacağım derdi olmaz.
Helal olsun Fenerbahçe'ye, gol yedikten sonra bile mücadele etti ve golü buldu. Deivid'e helal olsun, onun için söylediğim her şeyi geri alıyorum, bu sene harika :D AZ Alkmaar maçında kaçırdığı gol aklıma geliyor, bir de Inter ve CSKA'ya attığı goller aklıma geliyor, kararsız kalıyorum :D
Fernando Gago
02.Ekim.2006, 04:53
Edu Yasinden çok daha iyi , hata yapmış labilir ama kalitesiz olduğu anlamına gelmez ilk yarıdaki futbolunu eleştiren yoktur heralde şimdi skor böyle olduğu için konuşmak normal
ShevAnil
02.Ekim.2006, 04:55
Colin kazım ne yaptıki bu kadar övdünüz anlamadım ??
Oyunu Hareketlendirdi ßenim Görüşüm..
Fenerbahçe Inter Karşısında 90 Dakika Saldırdı Peki ya Neden CSKA Karşısında neden Savunma Yaptı Anlamış Degilim Edu Hayatının Hatalarını Yaptı...
CSKA Ucuz Kurtuldu , Bekle Avrupa ÇILGIN TÜRKLER GELİYOR
fmsmyrna
Kezman ve Edu gönderilsin, bir tane kaliteli santrafor alınsın.
Volkan, Önder, Lugano, Yasin, R.Carlos, Deivid, Appiah, Aurelio, Vederson, Alex, {Yeni Santrafor}
Taş gibi takım olur. +1 sorunu da olmaz, hangisini yedek bırakacağım derdi olmaz.
Helal olsun Fenerbahçe'ye, gol yedikten sonra bile mücadele etti ve golü buldu. Deivid'e helal olsun, onun için söylediğim her şeyi geri alıyorum, bu sene harika :D AZ Alkmaar maçında kaçırdığı gol aklıma geliyor, bir de Inter ve CSKA'ya attığı goller aklıma geliyor, kararsız kalıyorum :D
Şimdi Deivid için söylediklerini birde Edu için düşün geçen seneden beri ben Edu'nun kötü oynadığı bir bu maçı biliyorum.Deivid'e koca birsezon tahammül ettik ve karşılığını gördük.Edu'yu bir maçta silmeyelim tabi bu bence
El Comandante
Volkan`a top gelmediki macta.Bir Vagner Love`nin sert sutu vardi,üstüne geldi o da.CSKA etkili oynadi ama sutlari hic kaleyi bulmadi :p
Ayrica Volkan ilk golde hataliydi,topu eliyle kontrol edebilecek yerde tokatlamayi tercih etti,burada top adamin önüne düstü,gerisi malum...
Ben halen Volkan`a güvenmiyorum.Ilerde basimizi derde sokabilir yine.
bySilver
02.Ekim.2006, 04:56
Cska nın ilk yarıdaki kacırdıgı pozisyonlara hayret ettim valla
Fernando Gago
02.Ekim.2006, 04:56
Önder 1 2 maç dinlendirilmeli son maçlardır acaip performansı düşük bugün biraz daha topluydu ama genel olarak çok çok formsuz
ShevAnil
02.Ekim.2006, 04:57
Volkan`a top gelmediki macta.Bir Vagner Love`nin sert sutu vardi,üstüne geldi o da.CSKA etkili oynadi ama sutlari hic kaleyi bulmadi :p
Ayrica Volkan ilk golde hataliydi,topu eliyle kontrol edebilecek yerde tokatlamayi tercih etti,burada top adamin önüne düstü,gerisi malum...
Ben halen Volkan`a güvenmiyorum.Ilerde basimizi derde sokabilir yine.
Adam Kaleciyle Karşı Karşıya Şut Çekiyor Dostum Volkan'ın Kontrol Etmesi Imkansız..
TürkuAz
02.Ekim.2006, 04:58
Jo'yu o kadar konuştuk ki göz değdirdik adama, pek etkili olamadı ..:D
Roberto Baggio
02.Ekim.2006, 04:59
Cska'nın en iyisi milos krasic'ti beğendim bu adamı:D.....
El Comandante
Adam Kaleciyle Karşı Karşıya Şut Çekiyor Dostum Volkan'ın Kontrol Etmesi Imkansız..
Dikkat ettiysen adam orada topa dengesiz vurdu.Eger sert vursaydi top yine dibine düsmezdi adamin.Volkan o topu kontrol edebilirdi.
Universal
Kazanmış gibi seviniyoruz. :) Gerçekten öyle.
Zico tarihinin en büyük başarısına imza attı, ilk kez doğru oyuncu değişikliği yaptı. Helal olsun. Grupta ilk ikiye gireceğimize inanıyorum.
bySilver
Cskanın sol kanadı vızır vızır işliyodu ha
Fernando Gago
Volkan banada güven vermiyor ama şuanki oynadığı futboldan değil geçmişte yaptığı hatalardan yoksa volkanın şuanki performansından şikayetçi değilim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cskanın sol kanadı vızır vızır işliyodu ha
Sol değilde Sağ kanatları Carlos'a rağmen mükkemmeldi
Edu gibi yabancı defansın hatalarını gördükten sonra keşke boşuna kontenjan doldurmayıp servet'i tutsalarmış... Birde bu adam brezilya milli takımına çağırılıyor hayret bir şey...
Kezman zaten inanılmaz kötü. Forvet dediğin bir çalım atar adam falan eksiltir ama daha bu kezman'da çalım göremedim... Anelka en azından harika çalımlar atıyordu...
TürkuAz
02.Ekim.2006, 05:01
Krasic çok teknik bir oyuncu, çok etkili oynadı, artı birde gol attı..
ShevAnil
02.Ekim.2006, 05:04
2 Tarafında Defansları Çok Kötüydü Adeta Topu alan Istedigi Gibi Ilerliyordu..
Pozisyonları Degerlendirmek Onemliydi Golu Yedikten Sonra 1-2 Net Pozisyonumuz Kaçtı.
bySilver
02.Ekim.2006, 05:04
Ya su kardeşler vardı unuttum isimlerini onlar o kadarda ii değilmiş ha bu mac ole gosterior
Roberto Baggio
02.Ekim.2006, 05:06
Ya su kardeşler vardı unuttum isimlerini onlar o kadarda ii değilmiş ha bu mac ole gosterior
Alexey ve Vasily Berezutsky:)
eGowiCh
02.Ekim.2006, 05:08
Volkan iyi oynadı bence, güven veriyor. Yenilen gollerde hatası yoktu, ilk golde bir şey yapamazdı orda kırmızı kart görme korkusunda müdahale etmekte çekindi.
Edu'ya rağmen 1 puan güzel. Tek maçta adam silmem ama Edu böylesine kritik ve önemli bir maçta 1 değil 2 tane REZİL hata yaptı. Gözümde tamamen bitti, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık. Beşiktaş maçında da böyle bir hata yapmıştı ama ben savunmuştum olur böyle şeyler diye, bir değil iki değil, kaçıncı hatası bu yahu! Yasin'i koyun, onda o potansiyel var, Edu'dan çok daha iyi olur maç oynarsa, tecrübe kazanırsa.
Rodrigo Tello
02.Ekim.2006, 05:09
Tebrikler Fenerbahce 1 puan iyidir..
ShevAnil
02.Ekim.2006, 05:12
Kararıma Karşı Çıkanlar Olabilir Ama Bence CSKA Türk Medyasının Abarttıgı Kadar Iyi Bir Takım Degil..Hala Anlamış Degilim INTER Karşısında 90 Dakika Atak Oynuyan Fenerbahçe CSKA Karşısında Golden Sonra Niye Defans Yaptı.
Deplasmanda Olması Bir Etken tabikide ama 1-0 Garantili Bir Skor Degildir..
Çok Gereksiz Yere Kapandı Fenerbahçe..
Universal
02.Ekim.2006, 05:12
Deivid does it again for Fenerbahçe
Deivid's long-range drive five minutes from time gave Fenerbahçe SK a point at PFC CSKA Moskva that continues their fine start to UEFA Champions League Group G.
Turnaround
On a high from their Matchday 1 defeat of FC Internazionale Milano when Deivid scored the only goal, the visitors led on nine minutes through captain Alex. But not long after the interval some determined running by Miloš Krasić paid off as he levelled and Vágner Love then converted a penalty he had won himself to seemingly cancel out CSKA's opening loss at PSV Eindhoven until Deivid's strongly-hit shot crept under home goalkeeper Veniamin Mandrykin.
Alex strikes
Both coaches had kept faith with their lineups from Matchday 1, and a repeat of their respective fortunes from a fortnight ago looked possible when the visitors went ahead. Mehmet Aurélio sliced a shot on the edge of the box which Aleksei Berezutski intercepted, but he skewed his header to his right. Alex, who had begun the move, had wisely continued his run into the area and was in prime position to head past Mandrykin.
Zhirkov menace
CSKA had been the more lively side in the opening exchanges and continued to press after falling behind. Edu did well to cut out a Yuri Zhirkov cross aimed at Vágner Love, and the Brazilian striker came close himself as he burst past two visiting defenders and into the box but shot just wide. Zhirkov was causing plenty of menace down the left and hit the side-netting with a strong effort on the half-hour and Jô also went close with a promising drive. But although CSKA ended the first half 7-0 up in the corner count, the Fenerbahçe defence was holding pretty firm.
CSKA goals
However, just eight minutes into the second half CSKA were in front. Vasili Berezutski played a curling long pass down the right to Krasić which Edu was unable to cut out. The winger darted into the box and although the advancing Volkan Demirel got a hand to his first effort, Krasić won the race to the byline and equalised from a tight angle. Four minutes later Vágner Love was felled in the box by Edu after some fancy footwork and the forward stepped up to send the Fenerbahçe goalkeeper the wrong way from the spot.
Visitors respond
Fenerbahçe then began to dictate the play, and Mandrykin had to be alert when Deniz Barış broke through and aimed for the near post with a low shot. The keeper was tested again by a strong Gökçek Vederson half-volley from the edge of the box and one of the substitutes sent on by Zico to refresh the Fenerbahçe attack, Kazım Kazım, also came close. However, with five minutes left Mandrykin was beaten by a low effort from Fenerbahçe's goalscoring hero against Inter, Deivid, to the delight of the noisy travelling fans.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/match=301188/report=rp.html
canavar20
02.Ekim.2006, 05:14
Daha ne olsun süperiz işte en zor deplasman dediğimiz deplasmandada süperdik. Edu ya gelince hiç kafa yormayın kanımca. Kezman yuh diyorum Kazım süper gerçekten artık Zico uyan !
Sekopej
02.Ekim.2006, 05:16
Edu ve Lugano'ya hatta tüm defansa aldıkları her topu kaleciye dönmelerinden dolayı her maçı izlerken kızarım. Yasin bu defansa girmeli. Ben ona güveniyorum, artık Edu'yla mı oynar, Lugano'yla mı oynar bilmiyorum.
Gökhan da artık bu takıma girmeli. Önder kaç maçtır kötü oynuyor. Lugano'yu sanırım atılmasın diye oyundan aldı. Önder yerine Gökhan oynamalı. Kazım da Alex'den başka ayağında top tutabilen oyuncu. Devamlı oynamaya başlarsa daha da kendini geliştirecektir.
Maça kötü başlamadık ama golü attıktan sonra çok kötü oynamaya başladık. Gol geleceği belliydi. Geriye düşünce iyi oynamaya başladık, ataklar gelmeye başladı ve ummadığımız bir anda Deivid golü attı. Deniz sanırım bu sezonun en kötü oyununu oynadı. Alex de Inter maçındaki kadar olmasa da yine etkiliydi. Takımı yönetmeye çalıştı. 1-0 öndeyken onu daha çok topla buluşturmalıydık.
Zico'yu da hep eleştiririz ama bu maç elinden geleni yaptı. Riske girdi ve kazandı. Sevindiğim nokta maçı çevirmek için oyuna müdahale etti. Pek görmediğimiz birşey.
Tebrikler Fenerbahçe, deplasmanda 1 puan da iyidir. Bu ligdeönemli olan kaybetmemek, Hollanda'dan da 1 puanla dönersek çok iyi olur.:)
Zico bugün süepr hamleler yaptı alkışlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Edu'yu bir maçta Servet'le kıyasladınız herkes hata yapar :) Bundan önce böyle hatalrını görmedik :)
GebzeLi1907
02.Ekim.2006, 05:22
ramazan ayından beri bıraktığım sigaraya penaLtından sonra yine başladım :(
edu bi maçla eLeştrmek yanLış üst üste geLdi zatn hataLar..İlk yarıda gayet iyiydi.LuganoyLada iyi bir ikiLi bence bozmak yanLış.Edu'yu bir maçla harcamak yanLış oLur o anLık sinirLe ettiğim kfrün haddi hesabı yok edu ya ama sonra sakinLeynce düşnmk yeterLi oLuyor.Bir maçla adam yememek Lazım.İnter maçındada gayet iyiydi Edu bence..
the_imam912
02.Ekim.2006, 05:31
Zico :eek:.İlk defa takdir ettim.Abimle maç izlerken Gökhan Gönül oyuna girdikten sonra abim dedi.Çok yanlış yaptı diye.Ben dedim gol atcaz süper hamle yaptı görürsün dedim.Doğruda yaptı.
Colin Cazım bu takım için süper yetenek girdikten sonra oyun hareketlendi.Topu onların sahasına taşıdık.
Üzülürüm Üzülürüm 2 puanın kaçtığına :(
goosfraba
02.Ekim.2006, 05:41
Defans kurgusunun Önder-Lugano-Yasin-R.Carlos olarak devam etmesini diliyorum.
Bence Edu-Lugano ikilisi bir maçta bozulmamalı.Bu maçın ikinci yarısına kadar bişeyde yoktu :)
GebzeLi1907
02.Ekim.2006, 05:43
edu yu bir macLa siLmeyin arkdasLar..
yasin yarın bir gün bir hata yaparsa esas temeLLi biter..Edu devam etmeLi..