Log in

View Full Version : "Ben görevimi yapıyorum"

gerrrard
29.Eylül.2006, 09:19
"Ben görevimi yapıyorum"

Beşiktaş derbisinin ardından Lig Tv mikrafonlarına konuşan Galatasaray teknik direktörü Feldkamp "Benim Galatasaray'a karşı sorumluluklarım var. Ben görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.
Galatasaray'a karşı sorumlulukları olduğunu belirten tecrübeli hoca "Ben görevimi layığıyla yapmaya çalışan bir insanım Lincoln ve Hakan Şükür bugün aramızda yoktu bu benim kararım ama ileride bizle olacaklar" dedi.

Beşiktaş'ın kendilerini çok zorladığını belirten Feldkamp "Bu maçın bizim için zorlu olacağı belliydi. Biz bugün Beşiktaş'a göre ikili mücadellerde daha fazla ayakta kaldık. Biz bugün kazanmayı rakipten çok fazla istedik" dedi.

Linderoth'a da övgüler yağdıran Kalli " Linderoth bugün orta sahada bize çok katkı sağladı öndeki Ümit ve Nonda'nın ileri uctaki performansları bizi çok şey kazandırdı." dedi.

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 16:39
Kaybetseydi çok büyük tepki alacağını düşünüyorum.Çünkü Lincoln'süz Gs dünkü maçta hücumda çok etkili değildi.Zaten atılan gollerden biri duran top diğeri penaltı.İkiside tartışılır orasıda başka bir muamma..

IcedEarth
29.Eylül.2006, 16:52
Feldkamp disiplin işinin biraz suyunu çıkardı bence. Madem disipline bu kadar düşkün, kendi de kampta kalsaydı. Bir de, Hakan Şükür'ün kızını ve Lincoln'ün akrabalarını ihbar eden kişi her kimse kına yaksın. Umarım Galatasaray'daki ömrü olmaz.

Aykan19o3
29.Eylül.2006, 20:35
Hakem'in kararları olmasa maçta gitmişti Gs için ve Feldkamp Lincoln'u kadroya almadığı için eleştiri alacaktı ama pozisyonlarda inanılmaz acemi bir hakem varıdı ve Feldkamp kurtuldu..

TürkuAz
29.Eylül.2006, 21:38
Hakkımızla kazandık mutluyuz, Kalli'yi tebrik ediyorum taktiksel zekasından dolayı [her ne kadar şu disiplin meselesine kafayı çok takmış olsa bile :) ]..

Sekopej
29.Eylül.2006, 23:18
Maç konusu niye var arkadaşlar. Konu kilitli.