PDA

View Full Version : Sinan Engin Toroğlu'na sordu...

gerrrard
29.Eylül.2006, 09:25
Sinan Engin Toroğlu'na sordu...

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin Lig TV'den Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı. Özellikle siyah beyazlı futbolcuları eleştiren Sinan Engin "Herkesin morali bozuktu. Soyunma odasında hakem falan diye bağırıyorlardı. Biz de dedik ki hakemi falan bırakın hiçbir şey oynamıyorsunuz. Beşiktaş camiasından özür diliyoruz böyle bir futbol oynadığımız için. Bunun hocayla taktikle falan alakası yok. Sahaya 11 adam çıkıyorsa adam geçmesini, şut çekmesini biz öğretemeyiz. Bunun hocayla falan alakası yok. Koskoca 90 dakika oynuyorsun bir kaç pozisyona girebilirsin bu tamamen futbolcuyla igili. Eğer büyük takım futbolcusuysan poziszyona gireceksin. İyi oynamadaığğımızı biliyoruz." dedi.
Sinan Engin daha sonra Galatasaray'ın attığı 2 goldeki tartışmaları gündeme getirdi ve Erman Toroğlu'na soru sormak istedi. Maraton stüdyosuna bağlanan Sinan Engin ile Şansal Büyüka-Erman Toroğlu ikilisi arasında şunlar konuşuldu:

SİNAN ENGİN: İlk golde yardımcı hakem ısrarla bayrak kaldırıyor korner diyor. Hakem başta aut diyor. Yardımcı lakem o kadar mesafeden nasıl görüyor? Ve penaltı kararı doğru mu?

ERMAN TOROĞLU: Pozisyon çok enteresan. Beşiktaşlı oyuncu topa müdahale yapıyor ama diziyle de Arda'ya müdahale ediyor. Diğer Beşiktaşlı oyuncu da Arda'ya müdahale ediyor. Giren oyuncu kontrolsüz giriyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam ama sonuçta Beşiktaşlı oyuncu topu kesmedi mi? İbrahim Toraman uzatıyor ayağını topu kesiyor.

ERMAN TOROĞLU: Peki Galatasaraylı oyuncu ayakta kalsa topu alamaz mı?

SİNAN ENGİN: Hocam Toraman topa değiyor.

ERMAN TOROĞLU: Ama Arda'nan topa müdahale şansı kalmıyor darbe aldığı için.

SİNAN ENGİN: Hocam penaltı gibi penaltı mı?

ERMAN TOROĞLU: Penaltı verilirse birşey diyemezsin. Ama penaltı gibi penaltı mı o tartışılır.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hari hoca derya penaltının babası diye, bu kez diyemiyor.

----

SİNAN ENGİN: İlk gol için ne diyeceksin?

ERMAN TOROĞLU: Hakem önce aut verdi, autu gösterirken yardımcısına baktı. Yardımcısına baktığında yardımcısından bir yardım gelmedi. Sonra eller kollar kalktı, yardımcı da bayrağı kaldırdı korneri gösterdi. O da yardımcısına kızdı niye yardım etmiyorsun diye. Yardımcının da yaptığı yanlış.

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2006, 16:32
Öyle ya da böyle bitti artık maç.Ama Sinan Engin'in şu sözünü çok beğendim.Umarım takım düzelir.

Özellikle siyah beyazlı futbolcuları eleştiren Sinan Engin "Herkesin morali bozuktu. Soyunma odasında hakem falan diye bağırıyorlardı. Biz de dedik ki hakemi falan bırakın hiçbir şey oynamıyorsunuz. Beşiktaş camiasından özür diliyoruz böyle bir futbol oynadığımız için. Bunun hocayla taktikle falan alakası yok. Sahaya 11 adam çıkıyorsa adam geçmesini, şut çekmesini biz öğretemeyiz. Bunun hocayla falan alakası yok. Koskoca 90 dakika oynuyorsun bir kaç pozisyona girebilirsin bu tamamen futbolcuyla igili. Eğer büyük takım futbolcusuysan poziszyona gireceksin. İyi oynamadaığğımızı biliyoruz." dedi.

bySilver
29.Eylül.2006, 16:33
Ya bu hakemler batırıyor bizi zaten:@

Fernando Gago
29.Eylül.2006, 16:35
Dün hakem maçın kaderiyle oynamış olabilir ama Sinan Engin gerekli açıklamayı yapmış beşiktaş dün çok kötü oynadı galatasaray daha iyiydi ve kazandı

Rodrigo Tello
29.Eylül.2006, 17:54
Tebrikler Selçuk Dereli.Tebrikler Federasyon...

EL-Hadji
29.Eylül.2006, 19:04
Benim Türk futbol camiasında sevmediğim 2 kişi vardır. 1. Sergen Yalçın 2. Sinan Engin. Ama Sezar' ın hakkı Sezer' a. Sinan engin soyunma odasında mükemmel konuşmuş. Beşiktaş maçın başından beri birşey oynamadı. Tello' nun mükemmel golü beraberliği getirdi ama üstünü tamamlayamadılr. Galatasaray önde bastı defansta açık vermedi. Çok koştu 3 önemli eksiğine rağmen neredeyse tam kadro olan rakibini devirdi. Hakeme ve p.a pozisyonuna gelince bence penaltı değildi ben hakem olsam vermezdim Arda kolay saldı kendini ama maçın hakkı GS' nindi. Son birşey Hakan arıkan için söylemek isterim beni forumdan tanıyanlar bilir Hakan' ı çok beğenirim ama yan toplarda çok cesur olcam diye acayip çıkışlar yapıyor. Hakan Kadir' in attığı golde gene kötü çıktı kendi takımından 2 arkadaşı rahat kafa topunun alacakken ikisini de bozdu ve topu yere yumrukladı sonucnda gol oldu.

Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 19:51
çok kötü oynadık bu doğru ama bu hakemlerin bizim lehimize bu kadar sonucu değiştircek kararlar vermesini haklı göstermez

Revolution
29.Eylül.2006, 19:52
Bence penaltı penaltıydı ama Beşiktaş gerçekten kötü oynadı..Maç G.Saray'ın hakkıydı.

Emurafu
29.Eylül.2006, 20:00
Penaltı pozsiyonu cok zor bir pozisyon hangi hakem olsa verirdi...herkez televizyon basında bile zor yorumladı..

İlk golde diattanında cok hatası var aynısını marsilya macındadayaptı....

Ralph
29.Eylül.2006, 20:29
Bakalım bu hakemlerle nereye kadar gideceğiz.

BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 20:37
Siz Gs iyi oynadı diyorsanız;ben de diyorum ki İnşAllah Galatasaray hep bu kadar iyi oynar!

El Comandante
29.Eylül.2006, 22:30
Siz Gs iyi oynadı diyorsanız;ben de diyorum ki İnşAllah Galatasaray hep bu kadar iyi oynar!

Sanki ben bu sözü bir yerden hatirliyorum :0:

Galatasaray kötü mü oynadi ?Besiktas gibi bir takima pozisyon vermedik,mücadele ettik,gerektiginde hizli ataklara ciktik,iyi paslastik.Iyi dileklerin icin sagol :)

Ben Gaziantep macindan sonra demistim Besiktas haketmedigi puanlari kazaniyor,futbol oynamiyor,bu böyle gitmez.Ilerde Besiktas hakettigi puanlari kazanir diyordum.Gerci benimle beraber bir sürü kiside böyle diyordu.Sonuc ortada(::)

eXcitinG
29.Eylül.2006, 22:34
Sanki ben bu sözü bir yerden hatirliyorum :0:

Galatasaray kötü mü oynadi ?Besiktas gibi bir takima pozisyon vermedik,mücadele ettik,gerektiginde hizli ataklara ciktik,iyi paslastik.Iyi dileklerin icin sagol :)

Ben Gaziantep macindan sonra demistim Besiktas haketmedigi puanlari kazaniyor,futbol oynamiyor,bu böyle gitmez.Ilerde Besiktas hakettigi puanlari kazanir diyordum.Gerci benimle beraber bir sürü kiside böyle diyordu.Sonuc ortada(::)

Siz çok hakettiğiniz puanLar kazanıyorsunuz.Aynen devam bu şekiLde iLerLeyin..

El Comandante
29.Eylül.2006, 23:07
Ilerliyoruz zaten :0:
Bence siz baskalarina satasacaginiza futbolunuza bakin,cünkü vahim bir sezon sizleri bekliyor.Bu futbolla Avrupa kupalarina bile katilamazsiniz !

Sekopej
29.Eylül.2006, 23:17
Maç konusu niye var arkadaşlar. Konu kilitli.