PDA

View Full Version : 'Kalli varsa ben yokum!'

the_imam912
29.Eylül.2006, 21:20
Feldkamp'ın kadro dışı bıraktığı Lincoln'den olay sözler...
Ülkesinden gelen 4 arkadaşını kamp yapılan tesislere aldığı için kadrodan çıkarılan Sambacı’nın, hocasına rest çektiği ileri sürüldü.

Resmen çılgına döndü
Her şey Cassio Lincoln’ün ülkesinden gelen 4 arkadaşını kamp yapılan tesislere almasıyla başladı... Yakınlarıyla geceyarısına kadar odasında vakit geçiren Brezilyalı, sabah kahvaltısında, teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakıldığını öğrendi. Bunun üzerine çılgına döndüğü belirtilen 28 yaşındaki oyuncunun, yöneticileri arayarak, “Feldkamp varsa ben yokum. Bu şekilde çalışamayız” dediği iddia edildi.

Zorla ikna ettiler...
Daha sonra evine giderek bavullarını toplamaya başlayan Lincoln’ü, Mustafa Turgun’un ikna edip, tesislere götürdüğü öne sürüldü. Ardından Adnan Polat da tesislerin yolunu tuttu. Hemen akıllara Kalli’nin daha önceki sözleri geldi. Feldkamp, bir Alman gazetesine, “Lincoln’ü transfer ederek büyük risk aldık” demiş, Türk medyasına da ‘yıldız oyuncu’ kavramını tanımadığını belirterek, “Benim için formda ya da formsuz oyuncu vardır” açıklamasını yapmıştı.
Kaynak:Fanatik

ultraslanerdem
29.Eylül.2006, 21:21
Kaynak : FANATİK

Son cümleler : DEDİĞİ İDDİA EDİLDİ . Daha ne beklenir ki..:D.

TürkuAz
29.Eylül.2006, 21:35
Böyle birşey söylemişse ben yardımcı olayım, bavulunu toplarız beraber ..

Kapıyı gözleri görüyordur umarım, defolsun gitsin..

BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 22:02
Pek inandırıcı gelmedi ama İnşAllah doğru haberdir:p

nekop
29.Eylül.2006, 22:06
Lincoln giderse zararlı çıkan taraf Galatasaray olur.Bu iş büyümeden yatıştırılmalı Lincoln GAlatasaray gibi onlarca kulüp bulur fakat Galatasaray 1 tane daha Lincoln bulamaz.

ChAoS
29.Eylül.2006, 22:07
Sabaha kadar play-station oynamışlar:D

Del Piero_10
29.Eylül.2006, 22:09
Sabaha kadar play-station oynamışlar:D

Aklıma Play Station oynarken sakatlananan Nesta geldi :D

ChAoS
29.Eylül.2006, 22:10

Evet hatırladım parmağından sakatlanmıştı :D

Burak Duran
29.Eylül.2006, 22:10
ne kadar sacma haber bunlar ya :D

nekop
29.Eylül.2006, 22:12

O haberden beri ps oynarken sakatlanmaya çalışıyorum fakat olmuyor.Nesta çok büyük bir mücizeyi gerçekleştirmiş. :D

Burak Duran
29.Eylül.2006, 22:14
Zorunlu Açıklama: Hürriyet Gazetesi

Bugün Hürriyet Gazetesi’nde İlhan Söyler imzasıyla yayınlanan haber tamamıyla yalandır.

29 Eylül Cumartesi günü yaşanan gelişmeler Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sayın Adnan Sezgin tarafından önce Galatasaray TV’de canlı yayınlanan özel bir programda, daha sonra Ali Sami Yen Stadı’nda düzenlenen geniş katılımlı bir basın toplantısında açıkça izah edilmiştir.

Oyuncularımızın ve kulübümüzün bu nedenlerle yıpratılması için gösterilen çabalara izin vermemiz mümkün değildir.

Buna rağmen gelişmelerden sansasyonel haberler yaratmak amacıyla çeşitli spekülasyonlar yapılmasını şiddetle kınıyoruz.

Spor kamuoyunun bu tür asılsız haber ve dedikodularla yanıltılmasının, hem takımımıza ve hem de Türk futboluna büyük zarar vermekte olduğunu düşünüyoruz.

Bu tür spekülasyonların uyum ve dayanışma içinde hedefine ulaşma yolundaki Profesyonel Futbol A Takımımızı etkilemesinin mümkün olmadığını tekrar hatırlatmak isteriz.

Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

ayni haber hurriyettede vardi ona cevap gelmis

Knightmare
29.Eylül.2006, 22:14

Gerçekten oldu mu böyle bişey :D yazık adama yaa :icon_frown:

gerrrard
29.Eylül.2006, 22:16
Sallama haber :D

yunusgs
29.Eylül.2006, 22:20
Evet sallama amaç takıma zarar vermek.

RoNNiE91
29.Eylül.2006, 22:24
Bende doğru olduğunu sanmyorum ama İnşallah doğrudur.

MeMo
29.Eylül.2006, 22:41
Kaynak : Fanatik :0: :zuhaha

Sekopej
29.Eylül.2006, 22:46
Haber yalanlanmış, konu kilitli.