PDA

View Full Version : Sivas'tan bir gol avans!

the_imam912
01.Ekim.2006, 20:56
Trabzonspor ile tatil edilen maç konusunda polemiğe giren Sivasspor, ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşmada büyük bir sürprize hazırlanıyor.
http://www.sporx.com/images/1/29/620_B_sevinc002.jpg
Kırmızı - beyazlı yönetimin, tatil edilen ilk maçta rakibinin 1-0 önde olmasını göz önünde bulundurarak ilk dakikada Trabzonspor'a bir gol izni verilmesini planlandığı öğrenildi. Bilindiği gibi İngiltere'nin Leicester takımı, Carling Kupası maçında rakip takımdan bir oyuncunun kalp krizi geçirmesiyle durdurulan maçın tekrarında, oyunun başlamasıyla rakip Nottingham Forest'ın gol atmasına izin vermişti.

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın kulübün haklarını savunması doğal. Biz sadece kuralların uygulanmasını istedik. 3 puanın kime verileceği önem taşımıyordu" dedi.

ChAoS
01.Ekim.2006, 21:10
Trabzon'un bunu kabul edeceğini sanmıyorum . Eğer kabul ederlerse bütün saygınlığı biter.

the_imam912
01.Ekim.2006, 21:14
Bence de.Trabzon'a haksızlık hem maçın bitmesine 1 dk dan az süre kalırken böyle bir karar geleceğini sanmıyorum

bySilver
01.Ekim.2006, 22:37
Bncede bunlar bizi asalamaya calısıyor bole bir şeyi asla kabul etmem yernde olsam ziya doganın

Fernando Gago
01.Ekim.2006, 23:05
Ne gereği var bunun fair-playin tükiyede değeri yok nasılsa

BlackEagle19o3
02.Ekim.2006, 00:24
Trabzonspor gibi büyük bir klüp bunun altında kalamaz!...

krapinovic
02.Ekim.2006, 00:33
bence ondan da önce, Sivasspor'un Balili'ye göz kulak olması lazım...
sadece o maçta değil, hemen her maçta rakibi tahrik edici bi sürü hareket yapıyor...
adamda "çirkeflik" 20...

Fernando Gago
02.Ekim.2006, 00:47
bence ondan da önce, Sivasspor'un Balili'ye göz kulak olması lazım...
sadece o maçta değil, hemen her maçta rakibi tahrik edici bi sürü hareket yapıyor...
adamda "çirkeflik" 20...

Her takımda böyle oyuncular var Baliliye özel bir durum değil

Emurafu
02.Ekim.2006, 01:52
İngilteredeki olay baska orda sanırım adam kalp krizi geçirmiş....

GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 01:54
Trabzonluların bunu kabul edeceğini sanmıyorum.Zaten onlar bu maça ayrı konsantre olup kazanacaklardır.

El Barto
02.Ekim.2006, 01:57
Sivas şimdi yukarlarda diye atıp tutuyorlar bira düşmeye başlasınlar ligden düşmeyi hissetsinlerde bakayım gol yiyorlar mı bunlara gerek yok böyle şovlar hiçbirşeye yaramaz.

shamur1
02.Ekim.2006, 04:50
Bu ne ya bunLar simdi akLinca TrabzonLa daLgami geciyorLar .. 1 goL avans mis .. Trabzonspor bu zamana Kadar haketmedigi hicbirseyi eLde etmemistir bu saatten sonrada etmez..

Ya deLi oLuyorum su acikLamaya bak.. Madem bu kadar iyi niyetLi bir kLubsunuzde neden Mac sonrasi ortaLigi ayaga kaLdirdiniz .. 4 oyuncumuz Darbe aLdi kendiLerinde degiL dediniz.. Baskaniniz IsraiL - arap savasi gibi aLakasiz bir yorum yapti.. Madem bu kadar fair pLay duygusu icinde yarisiyorsunuz da ne diye saha icinde kaybettiginiz maci masa basinda aLmaya caListiniz !! 2-3 mac ust uste kazanmakLa buyuk oLunmaz Trabzonun kimsenin 1 goLune ihtiyaci yok mrk etmeyin cikariz maca savasiriz macimizi aLiriz tabi Ziya Dogan a ragmen..

Zaten Sivas bu acikLamayi yaparak .. Bursa herhangi bir basarisi ve kupasi oLmamasina ragmen 2.Ligi gormus bir takim olarak Trabzonun buyukLugune Laf ediyorsa burda tek sucLu Trabzonsporu KucuLten .. Korkak oynatan Ziya Dogandir !!

RoNNiE91
02.Ekim.2006, 04:57
1 gol değil 5 gol avans bile verseler Trabzon gururundan bunu kabul etmez.Çok çekişmeli bir maç olacağı kesin.

Fietra 10
02.Ekim.2006, 07:16
bu ne ya komedimi:) bakında o 1 golü aramayın ama...Her sene böyle kendini begenmiş birileri çıkıyor..

El Comandante
02.Ekim.2006, 07:20
Bu kurali biz bazen mahalle maclarinda yapardik.Karsi takim gücsüz olur vs. karsi takima avans verirdik.Bunlar Trabzonspor`u kücük görmüs.Demek istedikleri onlara 1 gol avansi veririz,ama mac sonunda kazanan yine biz oluruz ;)

Böyle sacma seyler tartisma,kavgadan baska birseyi dogurmaz.Sivasspor`u ligde güzel futboluyla görmek istiyoruz.Böyle kibirli,ukala tavirlar onlara hic yakismiyor :)

Fietra 10
02.Ekim.2006, 07:25
Bidahaki sezon Avni Aker'deki maçta 3 avans.. ;)

byunuss1
02.Ekim.2006, 07:33
1-2 maç daha kazanırsalar kendilerini 4.büyük ilan ederler.. ts nin nasıl takım oldugunu bilmiyorlar.. sırf trabzonsporun adı yeter..

gezenti
05.Ekim.2006, 02:48
[B]Zaten Sivas bu acikLamayi yaparak .. Bursa herhangi bir basarisi ve kupasi oLmamasina ragmen 2.Ligi gormus bir takim olarak Trabzonun buyukLugune Laf ediyorsa burda tek sucLu Trabzonsporu KucuLten .. Korkak oynatan Ziya Dogandir !!
Bana bak Bursayla ne alakası var?Adamlar size acıyıp iyilik yapıyor hala onlara kızıyorsunuz böyle bir olay olur mu?Haksızsınız bunu FİFA söylüyor FİFAnın kuralları sizin hoşunuza gider gitmez.Bursaya laf eden klübe bak 20 seneden beri başarısı yok.En yakın şampiyonluğu ne zaman yeni nesil hatırlamıyor.Eğer bu başarıysa Göztepe de çok büyük klüp.Ayrıca bence hala Bursasporu daha büyük klüp olarak görüyorum.Şanlı taraftarımız yeter...

byunuss1
05.Ekim.2006, 02:57
Bana bak Bursayla ne alakası var?Adamlar size acıyıp iyilik yapıyor hala onlara kızıyorsunuz böyle bir olay olur mu?Haksızsınız bunu FİFA söylüyor FİFAnın kuralları sizin hoşunuza gider gitmez.Bursaya laf eden klübe bak 20 seneden beri başarısı yok.En yakın şampiyonluğu ne zaman yeni nesil hatırlamıyor.Eğer bu başarıysa Göztepe de çok büyük klüp.Ayrıca bence hala Bursasporu daha büyük klüp olarak görüyorum.Şanlı taraftarımız yeter...

senin dilin fazla uzanıyor.. senin yaşın kücük abilerine sor bakiyim trabzon nasıl bi takım.. ziya dogan gitsin siz görürsünüz.. trabzon taraftarıı istanbul takımlarına kafa tutan ve şampiyonluk gören taraftardır.. gir bak fb forumlarına son hafta avniakerde macları olcagı için kan aglıyolar..
hayal dünyasında yaşamayın

youtubeye gir 5-1 lik macı izle

en son basarımız türkiye kupasını almak zaten en fazla türkiye kupasını alan 2.kulubüz. siz hakketiginiz yer kümeye gidiceksiniz zaten
şeftali kurtları

gerrrard
05.Ekim.2006, 02:58
Beyler sakin olun.

Memedov
05.Ekim.2006, 03:05
Buranin nasil bir forum oldugunun farkinda degilsiniz galiba, boyle Bir takima hakaret edebilecegiz baska forumlar bulmanizi tavsiye ederim.

Bkz: Taraftar Forumlari.

shamur1
05.Ekim.2006, 10:13
az bı dakkaya ıLk once saygıLı oL .. ne demek bana bak..

Goztepe buyuktur dogru ama bursadan buyuktur ..Ya kardesım ne kada kuyruk acınız var be Ugrasıp durun kac kez daha dıcem usanmıcaksınız ..

Kardesım Trabzonu kac kez yenmısın ? Hadı Trabzondan buyuksunya fener besıktas Galatasarayı kac kez yenmısın ? Avrupada yendıgın takımLarı soyle hadı onu gec bır kupan varmı ? nıe bos konusuyorsun cocukca yorum yapıyorsun gercekLerı sakLama senın kLubun 2.Lige dusmus sen onu dusun..

Ama yedıremıyorsunuz Varmı Trabzon gıbı anadoLudan cıkıp kendı cocukLarıyLa 2.sezonunda ıstanbuL saLtanatına son veren Turkıye Lıgıne damgasını vuran .. Bırakın KıskancLıgı ya Trabzon en kotu donemınde bıLe Lıgı 4. bıtırır .. Kac tane futboLcuyu Kazandırdınız Turk futboLuna ? sen gıt bunLarı dusun gereksız yere konusma ınsanLarı kıskırtma..

Sımdı Basımızda Zıya Dogan var dıye cok fazLa konusmaya basLadınız bu zor gunLerde gecıcek Zıya Dogan a ragmen 3.Yuz suan o da onemLı deıL yahu sıze Laf anLatılmazkı ne desek bos
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞanLı Taraftar dıyorsun Turkıyenın dort bır yanında Taraftarınız mı var .. Unıversıte okudum her yerı gezdım her gıttıgımde yerde TrabzonLu TrabzonsporLu gördum .. Bı dusun bakaLım Neden Her ıLde herkes kendı takımını Tutmazda 3 buyuklerı tutarda .. Trabzonda Sadece Trabzonspor tutuLur ?? Bu da kapak Icabı oLsun..

Ilhan
05.Ekim.2006, 10:23
Konu coşmuş, kilitli.