Log in

View Full Version : Ferrari'den Alonso açıklaması

LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 03:06
http://formula1.gppadok.com/res/alonso.JPG

Ferrari'den Alonso açıklaması

Ferrari Takım Direktörü Jean Todt, önümüzdeki sezon Fernando Alonso'yu transfer edecekleri söylentilerini yalanladı. İspanya'nın El Pais gazetesine verdiği bir demeçte "Bazıları ben Ferrari'de olduğum sürece Alonso'nun buraya gelemeyeceğini söylüyor. Bu, kesinlikle doğru değil" diyerek olası bir transfere açık kapı bırakır gibi görünen Todt, dün ise "Felipe (Massa) ve Kimi (Raikkonen) gibi iki harika pilota sahibiz ve ikisinin de sözleşmeleri devam ediyor. Ben, söz konusu bir temizlik görevlisi dahi olsa sözleşmesi bulunan bir personelimle yolumu ayırmam" diye konuşarak Alonso'yu renklerine bağlama ihtimallerinin yüzde sıfır olduğunu söyledi.
Alonso'nun McLaren Mercedes'teki takım arkadaşı Hamilton'un önceki günkü bir açıklamasında "Fernando'nun önümüzdeki yıl burada kalmasındansa Ferrari'ye gitmesini tercih ederim" demesi bu sezon McLaren Mercedes'te bulunmaktan pek de memnun görünmeyen 26 yaşındaki İspanyol sürücünün Ferrari'yle sözleşme imzalayacağı iddialarını alevlendirmişti.

01.10.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Radikal

RoNNiE91
02.Ekim.2006, 04:54
Alonso asla Raikkonen ve Massa'nın yerini tutamaz.Raikkonen kalıcı olmalı Ferrari'de Schumacher gibi.Michael Schumacher-Raikkonen ikilisi olsaydı Ferrari durdurulamaz olurdu.Ayrıca Alonso Ferrari'yi haketmiyor.Gelmesini istemem.

Fıratcan Alçınkaya
02.Ekim.2006, 05:17
Alonso yu ne Renault ta iken nede McLaren de iken sevmiyodum... Ama hakkını vermek lazım Renault da 2sene üst üste şampiyon oldu bu büyük bir başarı.. McLaren den ayrılcağı kesin... Raikkonen çok başarılı bir pilot Ferrari de kalıcı olur heralde ama Massa nın yerine gelebilir bence...

Ama bence bu 2takım yerine başka bir takıma gitse daha güzel olur rekabet artar...

eXcitinG
02.Ekim.2006, 07:36
ALonso benciL,hırçın,kendini beğenmiş birisi ama Kimi den de Massa dan da daha tecrübeLi ve iyi bir piLot.Ferrari ne kadar yaLanLasada ben geLecek sezon Ferrari de oLacağını düşünüyorum ;)

El Barto
02.Ekim.2006, 11:42
Raikonen neysede Massa'dan iyi bir pilot olduğu kesindir belki Raikonen'den de. Ancak çok antipatik bir pilot. Çok şımarık. Schumacher'in kırmadığı rekor yok bukadar havalı değildi sen daha dur bi bebe. :)

LaigLeNoiR
02.Ekim.2006, 11:52
Alonso'yu FERRARİ'ye kakalasak :p

El Barto
02.Ekim.2006, 12:05
Raikonen'i evet ama ALonso'yu ASLA. :D

GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 13:20
Ben Ferrari'de görmek istiyorum Alonso'yu.

El Barto
02.Ekim.2006, 15:27
Şemsi biber sürerim ağzına bak o nasıl laf öyle. :p

Fietra 10
02.Ekim.2006, 18:48
BMW alsa süper olur.rekabet üst düzeye çıkar..

Sirius Black
02.Ekim.2006, 20:22
Alonso kış kışş. Ferrari'ye yakışmazsın sen...

Sekopej
02.Ekim.2006, 21:15
Ferrari'de istemem. Kendini beğenmiş biri gibi geliyor bana hep. Ferrari'nin Alonso'ya ihtiyacı yok.

Ilhan
02.Ekim.2006, 21:20
Alonso hep daha iyi araçlar kullandı ama virajları hiçbir zaman iyi alamadı. Düzlük performasıyla şampiyon oluyor hep.

the_imam912
02.Ekim.2006, 21:26
Bunu terbiyelemek lazım :D

yunusgs
02.Ekim.2006, 22:29
Ahhhhh nerde SCHUMACHER!

CeSC FaBReGaS
03.Ekim.2006, 00:18
Bencede bu kişilik ve performanslar Ferrari pilotlarının yerini haketmiyor.

Lucas Neill
04.Ekim.2006, 02:43
Alonso gibi gıcık birini ferrari de görmek istemem.Geçen sene schumaer hakkında saçma sapan şeyler söylemişti zaten o zaman kişilğini belli etti.O zamandan beri gıcık olurum Alonsoya

ryu
04.Ekim.2006, 15:27
sana katılıyorum utku_hagi bence ikili oynayan birisi alonso