View Full Version : TSL|8.HAFTA Kasımpaşa-Trabzonspor
Fietra 10
03.Ekim.2006, 18:28
Maç günü:Cuma
Saat:20.00
Yer:Olimpiyat Stadı
Kasımpaşa-Trabzonspor
eXcitinG
03.Ekim.2006, 18:52
Trabzon kazanır.Gökdeniz harika oynuyor son haftaLarda.
Emurafu
03.Ekim.2006, 19:14
Bence bu maç 1-0 veya 0-0 sona erer çünkü olimpiyat stadyumunda o rüzgara top oynanmıyor+kasımpasa büyük ihtimal savunma yapacak kısır bir maç olur.....
EL-Hadji
03.Ekim.2006, 19:33
Bence bu maç 1-0 veya 0-0 sona erer çünkü olimpiyat stadyumunda o rüzgara top oynanmıyor+kasımpasa büyük ihtimal savunma yapacak kısır bir maç olur.....
Emrah dediğin doğru ama İstanbul' da bu aralara rüzgar pek yok. Geçen pazar olimpiyat stadı iyiydi hava bakımından. Yarın ki maçta favorim Trabzonspor. Gökdeniz süper oynuyor.
Emurafu
03.Ekim.2006, 19:46
Olsun burak abi bellimi olur...Bence alt olacak:D:D
El Comandante
03.Ekim.2006, 22:05
Trabzonspor forvetsiz oynuyor resmen.Hücuma yönelik futbolculardan ise birtek Ceyhun ile Gökdeniz formda.Yattara bitmis resmen.Son maci izledim,anca 1-2 calim atiyor,baska bisey yapamiyor.Ziya Dogan Ceyhun`u yedekte bekletiyor,aklina esince.Nedeni belli degil.Anlamiyorki takimi Ceyhun`un da kurtardigini.Son macta sonradan oyuna girdi,Gökdeniz`e verdigi pas mükemmeldi.Yani sen böylesine yedekte bekletirsin ? Zaten forvetsiz oynuyorsun,birak hazirda olan futbolcularini kullan.
Gökdeniz ise herzamanki gibi muhtesem oynuyor.Gecen sene asist krali olmustu,ondan önceki seneler malum.Yani oynadigi her macta Trabzon`a büyük katkilari olan birisi.Bu mactada mutlaka katkida bulunacaktir.
Ama ben Kasimpasa`nin maci kolay kolay birakacagini sanmiyorum,son ana kadar mücadele edeceklerdir.Forvetleri var bir tane siyahi,o cok etkili.Trabzonspor macta cok zorlanir.
%55 : Beraberlik
%45:Trabzonspor kazanir.
Emurafu
03.Ekim.2006, 22:13
Tehoue adlı futbolcuyu diyorsun galiba...Çok hızlı bir forvet..stilide güzel:9
Fernando Gago
03.Ekim.2006, 22:33
Trabzon puan kaybı yapmaz
Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 22:39
Trabzonspor kazanır...
Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 00:11
Kasımpasa kazanacaktır..
TürkuAz
04.Ekim.2006, 00:24
Beraberlik ağır basıyor diyorum, kısır maç olacak..:D
BlackEagle19o3
04.Ekim.2006, 00:47
Beraberlik bekliyorum...
Fietra 10
04.Ekim.2006, 17:49
Paşa'da Yeni Hoca Lorant oldu..Rize ve Konyadan sonra bir kez daha yapacagımız takım yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak..
fm26mer
04.Ekim.2006, 20:30
Kasımpaşa Sürpriz yapabilirmiş..
kaynağından öğrendim
Trabzon bu maçı almazsa bence umudunu kessin üst sıralardan.
Fietra 10
04.Ekim.2006, 20:59
Olimpiyat Stadı bu sene en dolu maçını yaşayacak gibi..Sadece Merter'de 3000 bilet satın alınmış..tahminin 15-20000'den aşagı seyirci olmaz..ayrıca ''Siyah Protesto'' yapıacalk maçta..
Trabzon cok rahat alir maci ...
Olacak şeymi yaa bugün İstanbul'a dönüyorum ve maç bugün koy cumartesiye bende gidim maça ne güzel stadda 10 dk uzaklıkta şansızın şansız...
Bu arada kesin kazanıcak bu maç herşeye rağmen ziyan olmaz...
Fietra 10
04.Ekim.2006, 22:04
Olacak şeymi yaa bugün İstanbul'a dönüyorum ve maç bugün koy cumartesiye bende gidim maça ne güzel stadda 10 dk uzaklıkta şansızın şansız...
Bu arada kesin kazanıcak bu maç herşeye rağmen ziyan olmaz...
tek sen değil istanbulda oturan ve takıma özlem duyan o kadar taraftarımız için maçın iş gününe verilmesi kötü olmuş..
bySilver
04.Ekim.2006, 22:08
Fark atacaz farrrkkkk haberleri yokkk...
shamur1
04.Ekim.2006, 22:23
Huseyın Ve Aymanın cezaLı oLması cok ıyı bır durum ama Umarım Zıya dogan Hasan Mustafa KeceLı kurgusuyla cıkmaz sahaya bırak su futboLcları bır kez top oynasın ya .. 2 senedır doru durust bır mac ızLemedım .. Eskıden Mac saatınde Kımse baska ıs yapmazdı maca gıdemeyenler bıle ekran basından ızLerdı .. Oysa su an Seyırcısız bır mac oLmasına ragmen .. Sadece Tvden ızLenebılcek bır macta bıle ınsanlar macı seyretmıyor hakLılar neyı seyretsınler seyredıpde deLımı oLsunlarr .. Keske celaleddın de cezalı duruma dusse bır kez de oynatmasa adam her halde oynuyor banko ya
RoNNiE91
05.Ekim.2006, 00:51
Kasımpaşa'yı biraz önde görüyorum.Trabzon fena değil ama bu ceza onları biraz zora soktu.Berabere bitebilir.
Emurafu
05.Ekim.2006, 01:44
Lorant defans yaptırmayı sever....Kasımpasada iyi defans yapan takım bugünkü Trabzon maçı kısır geçer....0-0 yada 1-0 biter..
byunuss1
05.Ekim.2006, 02:39
alıcazzzzz bu maçıııııııııı
Memedov
05.Ekim.2006, 03:15
Trabzon kazanir. beraberlik felan hikaye su saat'den sonra Trabzon icin.
Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 04:30
0-0 bitecek gibi gözüküyor.Belki TS bi tane atar.0-1 yener...
Dakika 78 maç hala 0-0.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçta son 5 dakika daha gol sesi çıkmadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçta artık uzatma dakikaları.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç bitti sonuç 0-0.
LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 05:12
0-0 Sona Erdi.
Yönetim İstifa sesleri...
Fernando Gago
05.Ekim.2006, 05:13
Yönetimin gitmsi lazım trabzon ne hallere geldi
Aykan19o3
05.Ekim.2006, 05:15
Trabzonspor yine kayıplarda: 0-0
http://www.sporx.com/images/1/29/8325_6999_5723_013.jpg
Turkcell Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Trabzonspor ile Kasımpaşa 0-0 berabere kaldı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve taraflar haftayı 1'er puanla kapattı.
UMUT 11'DE
Sakatlığından dolayı geçen hafta Trabzonspor'un Konyaspor ile Trabzon'da oynadığı maçta forma giyemeyen Umut Bulut, bu maçta Ziya Doğan tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü ve 90 dakika boyunca forma giydi. Ayrıca kart cezalısı olan Hüseyin ve Ayman maçta forma giyemediler.
Çoğunluğunu Trabzonspor'lu taraftarların oluşturduğu Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşma Trabzonspor'un oyundaki üstünlüğüyle başladı. İlk dakikadan itibaren ağırlığını hissettiren konuk ekip ilk tehlikesini 5. dakikada Yattara ile yakaladı ancak sonuç alamadı. Dakikalar ilerledikçe baskısını arttıran bordo-mavili ekip 20. dakikada Umut'la çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Gökdeniz'in ortasına iyi yükselip vuran Umut'un kafa vuruşu kaleci Khalid'de kaldı. Özellikle maçın 20 ve 30. dakikaları arasında sahada adeta tek kale oynayan Trabzonspor Kasımpaşa kalesine sağlı sollu geldi fakat gol kaydetmeyi başaramadı. Kasımpaşa'nın ise tutuk olması dikkat çekti. İlk yarının sonlarına doğru biraz cesaretlenip Trabzonspor kalesine yüklenmeye başlayan Kasımpaşa girdiği 1-2 pozisyondan yararlanamayında karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı.
TEMPOLU İKİNCİ YARI
Maçın ikinci yarısına iyi başlayan ekip ev sahibi Kasımpaşa oldu. İkinci yarının ilk 5 dakikasında Trabzon kalesinde baskı kuran ev sahibi takım 50. dakikada Serdar'la inanılmaz bir pozisyondan yararlanamadı. Bu dakikadan sonra karşılaşmada tempo iyice arttı. Deyim yerindeyse top bir o kalede, bir bu kaledeydi. İkinci yarının ilk 10 dakikasındaki baskısını daha sonra devam ettiremeyen Kasımpaşa, ilk yarıda olduğu gibi Trabzonspor'u kendi yarı alanında karşılamaya başladı. Umut, Yattara, Gökdeniz ve Ceyhun'la sık sık atak geliştiren Trabzonspor bir türlü golü bulamadı.
CEYHUN ÇIKTI ÖMER RIZA GİRDİ
Gol yollarındaki etkisizliği gidermek isteyen Ziya Doğan, 63. dakikada Ferhat'ın yerine Yusuf Kurtuluş'u, Ceyhun'un yerine de Ömer Rıza'yı oyuna aldı. Bu değişiklikten sonra Trabzonspor taraftarları Ziya Doğan'ı istifaya çağıran tezahüratlar yaptı. Oyundan alınan Ceyhun da sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.
Oyuna girdikten 2 dakika sonra çok net bir pozisyon yakalayan Trabzonspor'da Ömer Rıza bu pozisyondan yararlanamadı. Ceza sahası içinde boş pozisyonda topla buluşan Ömer Rıza'nın vuruşu zayıf olunca top kaleci Khalid'de kaldı. Bu dakikadan sonra Kasımpaşa oyunda dengeyi kurdu ve rakip kaleye gitmeye başladı. Özellikle Faruk'un uzaktan şutlarıyla Trabzon kalesini bunaltan Kasımpaşa takımı gole yaklaşsa da gol kaydetmeyi başaramadı.
ÇAĞDAŞ GOL UMUDU!
Maçın 84. dakikasında son oyuncu değişikliğini yapan Trabzonspor'da Serkan Balcı'nın yerine Çağdaş oyuna girdi. İleride Umut Bulut ve Ömer Rıza'nın yanında gol umudu olarak sahaya sürülen Çağdaş kalan 6 dakikada görev yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında Ömer Rıza, Umut ve Yattara Kasımpaşa kalesinde arka arkaya tehlikeler yarattı. Önce Ömer Rıza'nın kafa vuruşunu çıkaran Kasımpaşa kalecisi Khalid, ardından Umut Bulut'un kafa vuruşunda topun hakimiydi ve gole izin vermedi. Yattara da maç boyunca sağ kanadı çok etkili kullandı ve ara sıra attığı sert şutlarla tehlike yarattı. Son saniyeleri karşılıklı ataklara sahne olan maçın 90 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi ve taraflar 1'er puana razı oldu.
"ALBAYRAK İSTİFA"
Trabzonspor seyircisi maç boyunca Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak ve Fedrasyon başkanı Haluk Ulusoy alehine tezahüratta bulundu. Ulusoy'u ve Albayrak'ı istifaya çağıran taraftarlar maç boyunca bu tezahüratlarını tekrarladı.
Trabzonspor bu beraberlikle puanını 13'e çıkartırken, Kasımpaşa puanını 7 yaptı. Trabzonspor 1 hafta aradan sonra bir kez daha berabere kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
21. dakikada Gökdeniz'in sol kanattan ceza sahasına ortasında Umut'un kafa vuruşunda top kaleci Khalid'de kaldı.
23. dakikada Fransergio'nun ceza sahası dışından yerden sert şutunda top kaleci Tolga'da kaldı. Aynı dakika içerisinde sol çarprazdan ceza sahasına giren Yattara'nın vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
24. dakikada ceza sahasında topla buluşan Gökdeniz'in sol çarprazdan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
38. dakikada Faruk'un sol kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Tehoue'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
05.10.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com ve İHA
bySilver
05.Ekim.2006, 05:19
Allah kahretsin bu takımı ya CAGDAS ATAN forvet oynuyo Ceyhun u cıkarıyor en iyi oyuncuyu yaa offfffff kongreye kadar beşiktaşlıyımm...
byunuss1
05.Ekim.2006, 05:21
düşündüklerim kelimelere sıgmıyor!!!!!! yazamıyorum bişey..
shamur1
05.Ekim.2006, 05:31
noLdu sımdı ramazan ramazan Bı dunya Kufur ettım gunahı senın boynuna Zıya Dogan ! uLan beraberLık takımı yaptınya bızı heLaL oLsun ! Hangı mantıkLa Ceyhunu aLıyorsun senın amacın ne ya yıLdız oyuncuLara futboLumu kusturecen ! O Omer Rıza kımdır ya haLa medet umup oyuna sokuyorsun adam bu yasına kadar kac goL atmıs ya bunun kada becerıksız oyuncu varmı ..
Ama yok yok Sen sımdı cıkıp dıyecen yıne BASARILIYIZ Dıye !! evet MaLatyayı yonettgını sanıyosun bu beraberLıkLer basarıLı !! Takım 2.ken cekıp gıttın Bıraz seref ve gurura sahipsen cek gıt !! Bu KLube Sıyaset ıcın geLen Nurı aLbayrak derhaL ıstıfa et Hem saha dısında gucsuzsun hem saha ıcınde aL 3-0 kararı da verıLdı hepınızı aLlaha havaLe edıyorum yazık ıstanbuLda maca gıdenlere yazık !!
Fietra 10
05.Ekim.2006, 05:45
Allah kahretsin bu takımı ya CAGDAS ATAN forvet oynuyo Ceyhun u cıkarıyor en iyi oyuncuyu yaa offfffff kongreye kadar beşiktaşlıyımm...
sen Trabzonsporlumuydun!!!
Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 06:17
yine çok önemli 2puan bıraktı Trabzonspor...
Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 06:19
Beraberlik kötü bi sonuc degil bence.Ama üst üste alınan beraberlikler moral bozuyo..
El Comandante
05.Ekim.2006, 06:31
Macin böyle bitecegi belliydi.Allah Trabzonsporlulara sabir versin.
RoNNiE91
05.Ekim.2006, 06:47
Kasımpaşa'yı biraz önde görüyorum.Trabzon fena değil ama bu ceza onları biraz zora soktu.Berabere bitebilir.
Demiştim :0:
LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 06:50
İşte o pankart!
Kasımpaşa karşısında baskılı oynamasına rağmen aradığı golü bulamayan Trabzonspor, haftayı bir puanla kapattı ve çanlar Ziya Doğan için çalmaya başladı.
Karşılaşma başlamadan önce, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladığını açıklaması Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki az sayıdaki Trabzonspor taraftarını çılgına çevirdi ve maç başlayana kadar Federaston aleyhinde tezeharuatta bulundu.
Karşılaşma başladıktan sonra ise Trabzonsporlu taraftarların kulüp yönetimi ve teknik direktör Ziya Doğan aleyhinde tezahüratları yükselirken, Ziya Doğan'ın karşılaşmanın 63.dakikasında Ceyhun'u oyundan alarak yerine Ömer Rıza'yı oyuna sokması tribünlerde büyük bir tepkiyle karşılandı. Deneyimli futbolcu, sinirli bir biçimde doğrudan soyunma odasına giderken, körüğe yumruk atıp içeriye girdi.
Alınan kötü sonuçlar ve oynanan futboldan tatmin olmayan Trabzonsporlu taraftarlar bu tepkilerini ilginç bir pankartla dile getirdi. İşte çok konuşulacak o pankart...
http://www.sporx.com/images/galeri/189/4258/B_25ef0d5eb5f3d5ea25e99ae4d5f31b7f.jpg
Pankart Ziya Doğan'a iyi bir mesaj olmuş.
shamur1
05.Ekim.2006, 09:22
Bu daha hıcbırsey .. Zıya dogana Trabzonda hıcbır teknık dırektore verılmeyen destek ve sabır gosterıLdı... SenoL gunes 3 macla gıttı Artık Yeter !! Bu kadar mıllete ızdırap cektrmeye son.. Yakındır senden kurtuLmamız .. Hıc oynatmadıgı gencecık Yusuf ıcın Ceyhunun yerıne oyuna sokunca hemen kıvırıyor Oyuna gıren oyuncu Ceyhun kalıtesındedır dıe Beyınsız herıf madem Bu cocuga guvenıyosun Nıye bır kez oynatmadın ama yok tek ısı kendını hakLı cıkarmak.. Bır de dıyorkı Zıya dogan gordunuz forvet oyuncularıyla cıktık gol atamadık bak ya iLla kendını hakLı cıkartacak uLan Ömer rıza forvet mı ya !! Barıs memıs var Pafta aL onu koy ondan kotu oynarsa bende adam deıLım !! Huseyın AYmanın yokLugu takımı etkıLemıs AYman kımdır ya bır macta kac kez top caLmıs ısabetlı pas atmıs ! kusura bkmayın cok sınırLıyım kuLlandıım keLımeler ıcın... Umarım Trabzona donemezsın Zıya Dogan ..
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 14:21
Gerçekten Allah sabır versin arkadaşlar.Durumunuz zor.
VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 14:57
Bir topun bir kaleye girmesi bu kadar mı zor yaa maçı izlerken yerleri yumrukladım bu Jun ne zaman oynayacak internette jun formda,jun formda diye yazıp duruyolar niye oynatmıyo pankart süper olmuş hücum futbolu görmek istiyoruz karambolden gol atarak maçı zor bela yenmek veya hiç gol atamamamktan ÇOK SIKILDIK
shamur1
05.Ekim.2006, 19:19
Gerçekten Allah sabır versin arkadaşlar.Durumunuz zor.
Dostum Zıya Dıgan BesıktasLı bjkde su an kotu durumda geL Zıyayı Sıze vereLım :D
Ya 22 yasındayım kendımde futboL oynadım maclara cıktım ama ınanın boyLe bır hoca gormedım.. Ben suna ınanıyorum Zıya Dogan kendını kaybettı .. Ruh sagLıgı yerınde degıL. Ya bır teknık dırektor 2 sene oLdu her macın ardından bahaneye basvururmu .. Ya cık kardesım dekı oynayamadık de Ne dıye bahaneye sarıLıyosun Trabzon Taraftarını enayımı sanıyosun sen mrk etme senden cok bıLıyorlar FutboLu !
Ya Zıya Dogan 2 senedır hep önumuze bakıyoruz senın yuzunden ben suan bakıyorum önume degısen bırsey yok aynı seyı göruyorum kendımde .. Sen surekLı onune bakıyorsun ama .. Bırak Bu bahanelerı .. Takımda Tek pas yapabılen oyunu kuran CeyhunLa aLıp veremedıgın Ne ? Nıye bu adam Oyundan cıkar da butun topLarı ezen yıLda 1-2 goL atan Ömer rıza oyuna girer ?
Hanı Jun formdaydı nerde ? Portoya yoLladıgın Stepanov .. Atletıco Madrıde gonderdıgın Fabıano eLler .. Acaba Bu avrupa kLuplerı aptaL mı yda teknık dırektorlerı senden gerızekaLımıda Bu adamLarı OynatıyorLar !
Ya zehır ettın futboLu bıze zehır Unı de okurken Trabzondan uzakken haftada bır mac ızleme zevkımız vardı onuda eLımızden aLdın aCaba bıze daha ne kadar zarar verıcen Zıya Dogan?
Yenı Bahanesıde Ersenın yokLugunu aradık.. Be adam Ersenı yedek bırakan sen deıLmıydın ?? Zora gırınce oyuna sokan sen deıLmıydın ya bız aptaLmıyız TrabzonLuyu aptaL yerıne koyuyorsun ?
Stepanovu Fabıano eLler ı Szymkowıak ı Musampa sı MarceLınho su Fatıh Tekkesıyle bu takım ıyı bır hocayLa sampıyonLuga uLasırdı yeter kanımızı emdıgın ya bıLıyorsun tabı senı baska bır kLubun aLmayacagını Hazır paranıda aLıyorsun neden gıdesın dımı cok hakLısın cok..
Emurafu
05.Ekim.2006, 20:27
dedigim cıktı yine.....
tahmin oyunundada 0 vermişdim...
yunusgs
05.Ekim.2006, 20:52
Bende 0 vermiştim 0 bitti.
gezenti
05.Ekim.2006, 20:55
dedigim cıktı yine.....
tahmin oyunundada 0 vermişdim...
Sonucu tahmin etmişssin ama oyunu tahmin edememişsin bence.Kasımpaşa mükemmel mücadele etti Trabzonspor zor kurtuldu ellerinden.Böyle giderse Trabzon bu sene çok zorlanır.Oyun olarak inişli çıkışlı grafik sergiliyorlar ama günümüz futbolunda böyle bir şeye yer yok...
Aykan19o3
05.Ekim.2006, 20:55
Bende 0 vermiştim. 0 Bitti. :)
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 21:00
Dostum Zıya Dıgan BesıktasLı bjkde su an kotu durumda geL Zıyayı Sıze vereLım :D
Yok almayalım biz.O hataya bir kere düşüyorduk neredeyse.:D
shamur1
05.Ekim.2006, 21:34
Ziya Doganin tek oLumLu yonu bjK macLarini aLması bakaLım haftaya bJk karsısında nası bır sonuc ortaya cıkacak