View Full Version : Sağlam'ın Beğenmediği Legrottaglie, Juve'de Kıymete Bindi
Del Piero_10
03.Ekim.2006, 21:26
Juventus kulübü, Jorge Andrade'nin sakatlığı nedeniyle ilk 11'de şans bulan Legrottaglie'nin iyi futbolundan memnun kaldı ve bu futbolcuyla sözleşme yenilemek için girişimlere başladı.
Yaz aylarında Beşiktaş'la her konuda anlaşmasına karşın, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın olumsuz raporu nedeniyle siyah-beyazlı takıma katılamayan Nicola Legrottaglie, kendisini satmak isteyen Juventus kulübünü futboluyla etkiledi. Kulüp, bu futbolcuyla kontrat yenilemeye karar verdi.
Jorge Andrade'nin sakatlanmasının ardından kadroda kendine yer bulan 30 yaşındaki stoper, bu şansı iyi değerlendirerek gerek teknik ekibin gerekse de kulüp yöneticilerinin gözüne girmesini bildi.
Hatırlanacağı gibi 2003 yılında Chievo’dan Juventus’a büyük umutlarla gelen oyuncu, bir türlü beklenen performansı gösteremeyerek bir süre önce gözden düşmüş ve kiralanmıştı.
the_imam912
03.Ekim.2006, 21:32
Legro bence çok sağlam topçu.Fm 2005'den hatırlıyorum her gittiğim takımda o vardı.Az korner taktiği uygulamadım onunla.Diatta'dan kat kat iyi bir oyuncu.
ShevAnil
03.Ekim.2006, 21:34
Diatta Oyuncumu :D
ThersoN
03.Ekim.2006, 21:34
Diatta, Legro yerine alınmışsa, yani ondan daha çok olumlu görülmüşse yazık..
Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 21:38
Giunti vaptı bir ara bizde harika idi... Legro.da iyi oyuncu İtalyanların savunma oyuncuları beyenilmezmi yahu hata yappıldı keşke alınmış olsaydı Legrottaglie...
eXcitinG
03.Ekim.2006, 21:51
Sanki biz vazgeçtikte mi aLmadık.Bizim bu başarısız yöneticiLer adama vermediLer para o da bizden vazgeçti.
Emurafu
03.Ekim.2006, 22:08
Andersonuda begenmediler..Hemde çok tecrübeli bir defansdı..
Fernando Gago
03.Ekim.2006, 22:31
Legrottaglie gelmedi diye biliyorum ama gelseydi çok faydalı olurdu
Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 00:18
Diatta hem sag bek hemde stoper oynayabildigi için alındı. ;;) Zaten bizim yöneticiler Hayrettin Abi'nin dedigi gibi paraya kıyıp almadılar.Saglam'ın istememesinden degil..
besiktas1903
04.Ekim.2006, 08:23
diatta cisse higuain bunlarin yerine cok daha iy oyuncu alinabilirdi.
anilton
04.Ekim.2006, 08:36
Ertuğrul Hoca Makelele'yide istemedi.Bu beğenmediği anlamına gelmez...
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2006, 12:38
Legro'yu çok istemiştim ama olmadı.Parasızlığın gözü kör olsun.Gidip adam gibi transfer yapamadılar.Beleş Diatta'yı aldılar.Ucuz Higuain'i aldılar.Bu adamlar performanslarını artıramazlarsa giderler..
Ben Higuain'in kalıcı olursa iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.Şu anda kendini ıspatlama aşamasında.Ama 1-2 yıl kalıp alışınca bence çok iş yapar.Acele etmeyin derim ben.
Fietra 10
04.Ekim.2006, 21:10
Ben Higuain'in kalıcı olursa iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.Şu anda kendini ıspatlama aşamasında.Ama 1-2 yıl kalıp alışınca bence çok iş yapar.Acele etmeyin derim ben.
ben bu Higuain'e Beşiktaşın 1-2 yıl katlanabilecegine inanmıyorum..bu sene bişeyler yapması lazım..
Konu Higuain degil ama ... Bizim carrusca yorumlarinin aynisi yapiliyor ... Ytenek var sabredelim falan .... Insallah Sonu Carrusca gibi olmaz ....