View Full Version : Beşiktaş'ta Bobo şoku!
the_imam912
03.Ekim.2006, 21:36
Beşiktaş'ın dün akşam Porto ile oynadığı Şampiyonlar Ligi (A) Grubu ikinci maçında sakatlanarak oyundan çıkan Bobo'nun 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Mücadelenin 25. dakikasında aldığı darbe sonucu yerde kalan ve oyunu sedye ile terk eden Brezilyalı futbolcunun sol bel kasında yırtık olduğu öğrenildi.
http://www.sporx.com/images/1/29/2234_B_bobo066.jpg
Siyah Beyazlı kulübün doktoru Ayhan Optur yine dünkü maçta sakatlanan ve karşılaşmaya devam edemeyen Serdar Kurtuluş'un ise sol arka adelesinde ödem olduğunu belirtti. Optur, Serdar'ın durumunun çok ciddi olmadığını ancak Gençlerbirliği karşısında oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağını söyledi.
Öte yandan yine dün oynanan maçta aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Tello'nun sol arka adelesinde ağrılarının bulunduğu ve bugün çekilecek MR'ının ardından durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Beşiktaş'ın Porto maçında verdiği dördüncü sakat futbolcu olan İbrahim Akın'ın ise sağ üst adelesinde gerilme olduğu, genç futbolcunun durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağı kaydedildi.
ThersoN
03.Ekim.2006, 21:39
Geçmiş olsun,
eXcitinG
03.Ekim.2006, 21:42
Off.Kabus bunLar resmen hatta karabasan..
Fıratcan Alçınkaya
03.Ekim.2006, 21:44
Çok kötü ya ayrıca haber BoBo şoku haberin hepsini okudum takımın yarısı sakatlanmış dün...Aksilikler üst üste geliyor ya...
El Comandante
03.Ekim.2006, 21:49
Rico 1 ay,Bobo 1 ay,öbür futbolcularin sakatliklari...
Besiktas zor bir dönemde...
Bu maç rakibin o kadar sert futbolu yoktu abartmamak lazım . Tamam marsilya maçında iyice çığırından çıkmıştı ama bu maçta o kadar değildi ve yapılan faullerin hepsinde sarı kart çıkardı hakem ki zaten Bobo maçta kendi kendini sakatladı rakibin bi müdahalesi yoktu sanırım .
Emurafu
03.Ekim.2006, 22:09
zaten zor gol atan besıktas en iyi forvetini kaybetti hep forvetsiz kaldı...
Beşiktaş'ın antreman sahasındamı,doktorlarında mı artık nede ise bir sorun var.Son 4-5 yıl Beşiktaş hiçbir maça tam kadro çıkamadı gibi birşey.Hep birileri sakat.Beşiktaş'ın bir an önce antreman tesislerini,kulüp doktorlarını değiştirmesi lazım
Rodrigo Tello
03.Ekim.2006, 22:26
Hadi bakalım Nobre ve Huguain'de sıra gostersinler kendilerini...
Fernando Gago
03.Ekim.2006, 22:30
Beşiktaş için çok kötü haber gerçekten tek umutları Nobrede
LaigLeNoiR
03.Ekim.2006, 22:59
Tebrikler Beşiktaş...
Batuhan'ı bari oynatın.Şampiyonluk falan geçti.Gençleri oynatın...
eXcitinG
03.Ekim.2006, 23:16
Dikkat edici bir hususta bu kadar sakatLığa neden oLan karşı takımLarın hiçbirisine bırakın kırmızı kartı sarı kart biLe çıkmadı.Pes doğrusu.
BeeTLeJuiCe
03.Ekim.2006, 23:29
Bu maç rakibin o kadar sert futbolu yoktu abartmamak lazım . Tamam marsilya maçında iyice çığırından çıkmıştı ama bu maçta o kadar değildi ve yapılan faullerin hepsinde sarı kart çıkardı hakem ki zaten Bobo maçta kendi kendini sakatladı rakibin bi müdahalesi yoktu sanırım .
Bende kendi kendini sakatladı sanmıştım da pozisyon tekrarını izledim, defans oyuncusu kafaya çıkarken diziyle vurmuş.
eXcitinG
03.Ekim.2006, 23:31
Adam biçti resmen bobo yu.Zaten o Bruno aLvesin maçta biçmediği adam kaLmamıştı.Adam o kadar sert oynadı taa 85.dakikada gördü sarı kartı.
BlackEagle19o3
04.Ekim.2006, 00:44
Geçmiş olsun Bobo.Sakatlığının çok ciddi olduğunu düşünmüyorum.inşAllah G.Birliği maçına yetişir...
Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 01:12
Geçmiş olsun Bobo.Sakatlığının çok ciddi olduğunu düşünmüyorum.inşAllah G.Birliği maçına yetişir...
1 ay yok malesef..
BlackEagle19o3
04.Ekim.2006, 01:18
1 ay yok malesef..
Görmemişim.Bu çok kötü oldu:(
Kendini toparlaması için iyi bir süre diye düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
04.Ekim.2006, 12:42
Umarım dönüşü muhteşem olur.
Bu arada Higuain'de kendisini göstersin artık..
Bence Higuain oynayacak bu maç.
RoNNiE91
05.Ekim.2006, 00:59
Şu Şampiyonlar Ligi telef etti takımı.Şimdi de Bobo.Geçmiş olsun.Umarım kısa zamanda tüm sakatlar iyileşir.
Aykan19o3
05.Ekim.2006, 01:01
Geçmiş olsun. Forvetsiz kalacağız neredeyse :S
ogcj_me
05.Ekim.2006, 01:15
zaten doru düzgün oynamıyodu
Bjk bişi kaybetmez
Memedov
05.Ekim.2006, 03:25
Gecmis olsun, performans'i iyidi. sakatlik performansini etkilemez umarim duzeldikten sonra daha iyi bir performans gostermesi dilegim ile.