View Full Version : TFF 1.LİG 7.Hafta
LaigLeNoiR
03.Ekim.2006, 23:02
7. Hafta Maçları
07 Ekim 2007
Kocaelispor - Orduspor
Samsunspor - Boluspor
Diyarbakırspor - Gaziantep B.B.
İstanbulspor - Elazığspor
Antalyaspor - Kartalspor
Altay - Malatyaspor
K.Erciyesspor - Karşıyaka
Sakaryaspor - Mardinspor
Giresunspor - Eskişehirspor
Fietra 10
04.Ekim.2006, 04:44
Erciyes ve Giresun kazanacak..Altay da artık kazanmak zorunda ama bence berabere bitecek..
fm26mer
04.Ekim.2006, 06:06
Kocaelispor - Orduspor.2
Samsunspor - Boluspor.0
Diyarbakırspor - Gaziantep B.B..0
İstanbulspor - Elazığspor.1
Antalyaspor - Kartalspor.1
Altay - Malatyaspor.2
K.Erciyesspor - Karşıyaka.1
Sakaryaspor - Mardinspor.1
Giresunspor - Eskişehirspor.1.2
Tahminleri bu şekilde
Fıratcan Alçınkaya
04.Ekim.2006, 06:32
harbi bak ömer yapmış gzl olmuş Murat keşke TFF 1.Lig tahminleri konusu açsaydık...
Bu hafta yine süper maçlar var en çok skorunu merak ettim karşılaşma Kocaelispor-Orduspor...
Aykan19o3
04.Ekim.2006, 06:36
Altay - Malatyaspor
Artık Altay'ın bu maçı yenip bir seriye girmesi gerekir.
Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 07:49
Zor yener Mardinspor o kadar kötü durumdayken 3-0 yenildi.Malatya'yı yenecegini zannetmiyorum..
LaigLeNoiR
04.Ekim.2006, 11:46
GİRESUN - ESKİŞEHİR maçına gideceğim için geldiğim zaman size maçı uzun uzun anlatırım :)
Umarım kazanırız da mutlu mutlu anlatırım :)
ORDU'nun da Kocaeli'nden puan alabileceğini düşünüyorum.
Samsun-Bolu maçı 3 sonuca da açık bir karşılaşma.Bolu bir sürprizde yapabilir.Samsun fark da atabilir.Ama o kaleci varken zor.
Diyarbakır haftanın bana göre en garanti takımı.Rahat kazanacaklardır.
İstanbul-Elazığ karşılaşması da zor bir maç.Bir türlü kadroyu oturtamayan ve geride kalan 6 haftada 30'a yakın forma giyen bir İstanbulspor, ve haddini ve yerini bilen disiplinli bir ELAZIĞ takımı var.Mehmet ALve BÜLENT KARAMAN bu maçta Elazığ'ın en etkili silahlarıı olur.Baliç'den de gol bekliyorum.Bu maç bence gollü berabere bitecek.
Antalya-Kartal maçıda lider ile 3.nün karşılaşması.Antalya kazanıp Kartal'ın namağlup ünvanına son verecektir.Cenk ve Zitouni'ye dikkat.Süpriz golcüm ise BİENUK.
Altay-Malatya.Bu haftanın bana göre en dertli maçı.Her 2 takımda da işler yolunda gitmiyor.Malatya'da Giresun maçından 2 gün önce yönetime geçen Başkan yine Giresun maçından 2 gün sonra görevi bıraktı.Ve başkansız şu anda Malatya,Altay'da da bir türlü oturmayan kadro ve sistem var.Altay bu maçı kazanmak zorunda, yoksa işler daha da zorlaşacak.Zor da olsa Altay alır diyorum...
Erciyes-Karşıyaka.Erciyes çok moralsiz A.Madrid'den dışarda 4 içerde 5 yediler.Yorgun ve bitkinler.Kafkaf'da son haftalarda toparlandı.Bu maçtan ben bir sürpriz bekliyorum.Kafkaf puan veya puan çıkaracaktır zorlu Kayseri deplasmanından.
Sakarya-Mardin.Günün en banko maçı.Her nekadarda son maçta Altay'ı kendi evinde 3-0 yense de Mardin, Sakarya taraftarı önünde puan alamaz.Banko Sakarya.
Giresun-Eskişehir....Dediğim gibi bu maç ile ilgili birşey yazmıyorum :) Maçtan sonra...
EL-Hadji
04.Ekim.2006, 22:41
Kartal yenilmez, Eskişehir maçı berabere biter. Kocaeli Ordu berabere olur.
El Comandante
04.Ekim.2006, 22:43
Diyarbakır haftanın bana göre en garanti takımı.Rahat kazanacaklardır.
Agzindan bal damliyor Muratcim :D Bence de bu maci kazanacagiz !
tenten1985
04.Ekim.2006, 22:46
Altay MaÇinda TrİbÜnde Olucam.
Taraftar Okadar Ümtsİz Kİ Takimdan Artik Umudunu Kestİ.
Benİm DÜŞÜncelerİm KÖtÜ Bİr Şekİlde Lİge BaŞlayan Ve Bu Durum Devam Eden Alltayda Dİvan Kurulu Toplandi Altay BaŞkani Nafİz Zorlu Birakma Karari Aldi Ve Bunun Kesİn OlduĞunu SÖyledİ Ama Şuan GÖreve Aynen Devam Edİyor Vergİ BorÇlari YÜzÜnden BaŞi Belada Olan Takimda HerŞeyİ Yola Koyduktan Sonra BirakacaĞini SÖyledİ.
Takimda İnanilmaz Bİr Sarsinti Var Ve Futbolcularda YÜksek Bİr Moral BozukluĞu Var. Bence Bu MaÇ En KÖtÜ İhtİmal Beraberlİk Altayin Bu Hafta İŞİ Gene Zor Ama İstatİstİkelr Altay Dİyor Aralarinda GeÇen Son MaÇlarda Malatyayi Hep Yendİ.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
giresun-eskişehir maçıda zor geçeceğine inanıyorum bu maç berabere bence.
Emurafu
04.Ekim.2006, 22:56
Altay-Malatya maçı cok ilginç bir maç olacak iki takımdada sorunlar var....
Mardinspor cıkısa gececek çünkü baskan süleyman geri döndü ekrem al mardinle anlasdı gecen hafta show yaptılar..sürpriz olabilir o maç...
Orduspor kocaeliye sanırım 2 senedir yenilmemiş..gecensene 1-1 bitmişdi deplasmanda..Bu maçtan puan alırsak iyi olacak çünkü 2 hafta evimizde maç yapacagız onları kazanırsak liderlige yükseliriz gibime geliyor..
aydın tuna sakat galiba bizde..Cafercan son iki maçdır formda..Aynı sekilde ümitte formda malum 5 macta 6 gol:):)
Hakeden kazansın !!!!
Dspor hangi maçları veriyor kesin bilgisi olan....
YusufT
04.Ekim.2006, 23:04
Giresuun ve Orduu maclarini alir.
KRAL Eryicessporda yener
Antalyaspor-Kartalspor maçı çok zevkli geçecek gibi görünüyor.O maça gideceğim.Maçtan dönünce yorumlarda bulunurum.
LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 04:22
ALTAY-MALATYA
K.ERCİYES-KARŞIYAKA
ANTALYA-KARTAL
Bu 3 karşılaşma DSPOR'dan canlı...
fm26mer
05.Ekim.2006, 06:40
ALTAY-MALATYA
K.ERCİYES-KARŞIYAKA
ANTALYA-KARTAL
Bu 3 karşılaşma DSPOR'dan canlı...
Dspor,Dmax,DYeşilçam,Dplus,Discovery . ve diğerleri,, 29 eylülden itibaren sadece
DSmart kullanıcıları tarafından izlenebilecek:(
Şimdi bile hiç biri normal uydudan yayın yapmıyo:D Dsmartı olanlar artık izlesin:D
RoNNiE91
05.Ekim.2006, 06:48
İstanbulspor'dan artık çıkış bekliyorum.Böyle köklü bir kulübün oralarda olması çok kötü.
Roberto Baggio
05.Ekim.2006, 06:50
Karşıyaka kaybeder hatta bu sene küme düşmeye yakınlar...
LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 06:54
İstanbul'un sorunu kadro kurmak.
Transferin son gününde Tamer Tuna,Güven Gocabal,Cem Karaca... gibi isimler takıma dahil oldu.
Ve takım olamadı daha İstanbulspor.
İlk 11'leri her maç farklı çıkıyor.Hemde 1-2 oyuncu değil.En az 5-6 farklı oyuncu çıkıyor her hafta sahaya.Bence en kötü yan bu...
LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 23:55
Altay 1-0 Malatya
DK.36 Hakan Turan...
Aykan19o3
06.Ekim.2006, 00:00
Haydi Altay'ım çıkış maçı olsun bu.
Fietra 10
06.Ekim.2006, 00:18
ilk yarı 1-0 bitti..
Sekopej
06.Ekim.2006, 01:27
Maç da 1-0 sona erdi. Altay 71. dakikada 10 kişi kaldı, Malatya 1 penaltıdan yararlanamadı. Gelenek bozulmadı İzmir'de yine kazanamadı Malatya.
Umarım bu maçla Altay toparlanır, aşağılar hiç yakışmıyor ona...
Aykan19o3
06.Ekim.2006, 02:11
Maç da 1-0 sona erdi. Altay 71. dakikada 10 kişi kaldı, Malatya 1 penaltıdan yararlanamadı. Gelenek bozulmadı İzmir'de yine kazanamadı Malatya.
Umarım bu maçla Altay toparlanır, aşağılar hiç yakışmıyor ona...
Ben 2. yarının ilk 20 dakikasını izledim ve Altay iyi oynuyordu. Zaten şifreye girdiği an Altay kırmızı görmüş :D
Emurafu
06.Ekim.2006, 03:35
Malatya penaltıda kacırdı...
Malatyanın yenilmesi iyi oldu..
BlackEagle19o3
06.Ekim.2006, 03:39
Sonunda kazandık be:)
İnşAllah bu toparlanma maçımız olur...
LaigLeNoiR
06.Ekim.2006, 05:17
Altay-Malatya.Bu haftanın bana göre en dertli maçı.Her 2 takımda da işler yolunda gitmiyor.Malatya'da Giresun maçından 2 gün önce yönetime geçen Başkan yine Giresun maçından 2 gün sonra görevi bıraktı.Ve başkansız şu anda Malatya,Altay'da da bir türlü oturmayan kadro ve sistem var.Altay bu maçı kazanmak zorunda, yoksa işler daha da zorlaşacak.Zor da olsa Altay alır diyorum...
Galiba bu işten anlıyorum ;)
tenten1985
06.Ekim.2006, 08:38
Altay aman aman bir futbol oynayıp kazandığını düşünmüyorum malatya çok kötüydü %100 lük pozizyonu malatyanın 2- veya 3 tü korner atışından gol oldy staddaydım hakem çok kötüydü.
LaigLeNoiR
06.Ekim.2006, 20:32
Giresun - Eskişehir
Maçı saat 16.00'da.Hava çok güzel, stadda en az 15 bin taraftar bekleniyor.
Aleks ve Sergen her 2 takımın kilit isimleri:)
Emurafu
06.Ekim.2006, 20:35
Altay-Malatya macında dediklerim gibi oldu 2 sorunlu takımın macında kazanan Altay olduı...
LaigLeNoiR
07.Ekim.2006, 09:40
7. Hafta Maç Sonuçları
06 Ekim 2007
Altay- Malatyaspor1 - 0
07 Ekim 2007
Kocaelispor - Orduspor2 - 0
Samsunspor - Boluspor0 - 0
Diyarbakırspor - Gaziantep B.B.2 - 2
İstanbulspor - Elazığspor1 - 2
Antalyaspor - Kartalspor1 - 1
Sakaryaspor - Mardinspor3 - 2
Giresunspor - Eskişehirspor1 - 2
08 Ekim 2007
K.Erciyesspor- Karşıyaka 20:00
YusufT
07.Ekim.2006, 16:19
Es Es'de Sergen Sov basladi
LaigLeNoiR
08.Ekim.2006, 04:14
Erciyes 1-0 Karşıyaka
Dakika 2 Ömer Közen.
İlk yarı sonucu
CeSC FaBReGaS
08.Ekim.2006, 04:21
Kocaeli cikisa gecti insallah devam eder dunku mac ilk yari atak bakimindan iyi gecti ama ikinci yari kisirdi.Bakalim Kocaeli insallah boyle devam eder.Kac senedir galatasaray maci izleyemiyom.
LaigLeNoiR
08.Ekim.2006, 04:48
Erciyes 1-2 Karşıyaka
DK-2 ÖMER
DK 47 ve 58 Özgür Karakaya
Dakika 77 maç devam ediyor.
gerrrard
08.Ekim.2006, 04:53
Karşıyaka'ya bak be helal olsun.
Fıratcan Alçınkaya
08.Ekim.2006, 05:05
Eskişehirspor deplasmanda yenmiş hemde, Sergen göstermiş kendini...
LaigLeNoiR
08.Ekim.2006, 05:19
Dakika 90 Köksal Yedek ve 2-2 sona erdi...
Mr.CordiaL
08.Ekim.2006, 06:37
Erciyes'e iddaa da bi daha veren ...
BlackEagle19o3
08.Ekim.2006, 07:01
Sergen bu hafta klasını konuşturdu.Bence Sergen Eskişehir'i süper lige taşır;)
LaigLeNoiR
08.Ekim.2006, 09:23
Sergen bu hafta klasını konuşturdu.Bence Sergen Eskişehir'i süper lige taşır;)
Sergen'i bana sorun :)
Canlı izledim Sergen'i maç boyunca 3 şey yaptı,
1- Frikikten gönderdi kaleci kucağına gelen topu içeri aldı
2- Yine Frikik yolladı kaleci son anda çıkardı
3- Yine Frikik yolladı (35-40mt)'den kaleci seyretti.
Ve SERGEN oyundan çıktı :)
Saha içinde hiç görmedim, kıpırdamadan oynadı.Sadece 3 tane frikik attı o da yetti :)
tenten1985
08.Ekim.2006, 09:58
Bence 1-2 hafta sonra slar kendini dicem ama Murat arkadaşımın dediğigibi yerindne kıpırdamıyomuş zaten salmış frikikler olmasa demek...
Antalyaspor-Kartalspor maçında Antalya daha iyi oynadı.Kartalspor üç defa geldi biri gol oldu.Son dakikalarda Antalya kaleciye takıldı ve Uğur Kavuk'un frikiki direkten döndü.Ufuk Ateş ikinci yarıda boş kaleye top atamadı.
Bu arada hakem çok berbattı.Antalyaspor'un gollük dört pozisyonu ofsayt diyerek kesti ve hiç biri ofsayt değildi.
BlackEagle19o3
09.Ekim.2006, 02:46
Sergen'i bana sorun :)
Canlı izledim Sergen'i maç boyunca 3 şey yaptı,
1- Frikikten gönderdi kaleci kucağına gelen topu içeri aldı
2- Yine Frikik yolladı kaleci son anda çıkardı
3- Yine Frikik yolladı (35-40mt)'den kaleci seyretti.
Ve SERGEN oyundan çıktı :)
Saha içinde hiç görmedim, kıpırdamadan oynadı.Sadece 3 tane frikik attı o da yetti :)
Şimdi frikik atar.Gelecek maçlarda 2-3 önemli pas atar maçı alır.Sonuçta Sergen Yalçın;)
RoNNiE91
09.Ekim.2006, 04:16
Eeeee boşu boşuna Sergen attı şampiyonluk geldi demediler ;)