Log in

View Full Version : Futbolu Unutan Adam "Kezman"

ForsakeN
04.Ekim.2006, 00:50
"Futbolu unutan adam Kezman"

http://www.sporx.com/images/1/29/3688_B_kezman052.jpg

İspanyollar, Fenerbahçe formasıyla ortaya koyduğu oyun nedeniyle Kezman'a, "Futbolu unutan adam" yakıştırması yaptı. Sırp oyuncuya sıfır puan veren gazeteler, Kezman'ın A. Madrid formasını üzerine geçirdiğinden beri bir türlü toparlamadığına dikkat çektiler. Maçı naklen yayınlayan İspanyol Canal Plus'ın televizyon yorumcuları ise Atletico Madrid kulübünün geçen sezon yaptığı en iyi işin, Kezman'ı Fenerbahçe'ye satmak olduğunu söylediler.

İspanyol gazetelerinden Sport, sarı - lacivertli takımda en fazla hayal kırıklığı yaratan futbolcunun Kezman olduğunu yazdı. Marca gazetesi ise Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde devam ederken, Kezman'ın yerinde saydığını belirtti. Haberde, bir zamanlar Avrupa'nın en iyi golcüleri arasında gösterilen ve İspanya'ya transfer olduğunda "Balkan cevheri" lakabı konulan oyuncunun neden suskun kaldığının araştırılmasını da istedi.

R.Carlos'un Fenerbahçe'ye transfer olması nedeniyle sarı - lacivertlilerin yayın haklarını alan Canal Plus'ın yorumcuları da, Fenerbahçe'nin sahaya bir kişi eksik çıktığına dikkat çekti.

Kaynak : Milliyet

RaSenGan
04.Ekim.2006, 00:54
Batman ya uçuyodur orda burda.Dün maçta hiç görmedim çünkü..

ChAoS
04.Ekim.2006, 00:56
Kezman'ın kendiyle ilgili sorunları var sanırım . Yoksa bu kadar kötü performans sergileyecek kapasitede bir oyuncu değil. Devre arasında uygun fiyata satılabilir.

ForsakeN
04.Ekim.2006, 00:57
Kezman kendinde değil. Ne yaptığını bilmiyor. Moral ve fiziksel açıdan çok zayıf.Dokunsan düşüyor.

aykut_gencfb
04.Ekim.2006, 01:01
ocak ayında yollanıormus zaten gürcan bilgiç öle dedi sabırr.............

BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2006, 01:07
Aynen sahada ruh gibi geziyor. İkili mucadelelerde ayakta kalmayı beceremiyor. Eskiden 2 faul yapar adam durdururdu onuda yapmıyor. Bugun Fotmaçta yazıyordu Brezilyalılara sitem etmiş. Takımda 7 Sırp olsa keşke demiş ama fotomaç işte çok guvenilir kaynak. :)

GebzeLi1907
04.Ekim.2006, 01:07
iLk geLdiği haftaLarda mükkemmeLdi Süper goLLer atıyodu sonra ne Oldu ne bitti adam bu haLe geLdi..
gecen sezon az ama öz goLLer attı

GodfatheR
04.Ekim.2006, 01:10
devre arasi gitse bari;)

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 01:10
Kariyer var başka bişey yok bu adamda..

nekop
04.Ekim.2006, 01:16
Geldiği günde demiştim şimdide diyorum Batmanın kanatları kopalı çok oldu.

El Comandante
04.Ekim.2006, 01:20
Gecen sene söylemistim,bu Kezman ocak ayinda yollanir diye.Belliydi zaten böyle olacagi.Adam sorunlu bir futbolcu.Türkiye`de de tutunamadi.Hollanda`ya geri döner kanimca.Öyle fazla para da alamaz Fenerbahce.

fm26mer
04.Ekim.2006, 01:38
nedense zico hala kezmanda ısrarcı, Semih var orda ya... onu oynatsana kezmanın hali ortada:(

Fernando Gago
04.Ekim.2006, 01:55
Kezmandan heyecan kalmamış yeni takım yeni ülke ona heyecan getirir :p :)

Fıratcan Alçınkaya
04.Ekim.2006, 02:15
engellenemez bir düşüş var Kezman da...

Ralph
04.Ekim.2006, 02:21
Bir an önce formu yükselmezse Fenerbahçe'nin elinde patlayacak ya da elinden ucuz bir fiyata verecek.

BlackEagle19o3
04.Ekim.2006, 02:24
Kezman'ın gidici olduğu belli...

Universal
04.Ekim.2006, 02:54
Filmin adı: Batman Bitti
Vizyon Durumu: Şuan Gösterimde. (Kapalı gişe oynuyor)

Eray Dengiz
04.Ekim.2006, 02:56
CSKA'nın forvetlerine bakıyorum Jo ve Vagner Love, deli gibi oynuyorlar, tek başlarına harika iş başarıyorlar, Fenerbahçe'de Kezman'a bakıyorum ama aynı şeyi onda göremiyorum dediğiniz gibi inanılmaz bir düşüş var Kezman satılıp yerine bir forvet alınabilir.

Mr.CordiaL
04.Ekim.2006, 03:38
Bu futbolu unutan adamın niye ısrarla ilk 11'de sahaya sürüldüğünü anlamak çok güç...

ZeroG
04.Ekim.2006, 03:49
Ah şu kariyeri olmasa da ilk 11'de oynatılmaktan vazgeçilse.Takımın 10 kişi(!) sahaya çıklması moralimi bozuyor...

YusufT
04.Ekim.2006, 04:02
Hep diyorum... Kezman Fener'e yaramaz diye... Hakan Sükür kada gol kaciriyor, ama Hakan Sükür kadarda atamiyor. Fener her maca 10 kisi cikiyor, Ilhan Parlak yada Colin Kazim oynasin daha iyi

Sir FRD
04.Ekim.2006, 04:54
bu kezmanı izlerken gülmekten ölüyorum yaa.Bir oyuncu bu kadar mı komik oynar bizim baki den bile daha vasat:D

Roberto Baggio
04.Ekim.2006, 04:56
Futbolcu bile değil kezman.....

canavar20
04.Ekim.2006, 05:06
Kurtuluruz inşallah.

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 05:26
Bence bedavaya gidicek Kezman.En fazla 1 Mn verirler..

Sheriff
04.Ekim.2006, 08:17
Kariyeri olan kendi olmayan adam..

GeNç KaRTaL
04.Ekim.2006, 13:17
Hollanda'ya gider bundan sonra bence.

Ayrıca sezon başında "Ronaldo gelmesin bize başarıya aç oyuncu lazım" diye bide demeç vermişti.Ben o zaman demiştim tabii Ronaldo gelse bunun ne olduğu anlaşılacak.Ronaldo gelmeden anlaşıldı.Ama hakkını vermek lazım adam derbilerde atıyor.Bakalım yine atacak mı derbilerde.Atsa belki kendisini kurtarır.Ve o meşhur laf kişisel iletilerde,imzalarda kullanılır."Batman Returns!"

paco
04.Ekim.2006, 17:11
Kariyeri sayesinde su anda forma sansi bulabiliyor ama boyle giderse kariyeride kalmayacak ... Kezman in adini degistirin Ahmet Mehmet yapin kadroya bile giremez ...
Gecmisiyle yasayan insan Kezman ....
Hele ki yaptigi aciklama eger dogruysa tabii ... takimda 6 tane sirp olsa daha iyi oynardim demesi kilif aramakdan baska birsey degil ... PSV de oynarken 6 tane sirp mi vardi diye sormazlar mi ...

_LeGolaS_
04.Ekim.2006, 23:18
Türkiye'ye gelen bir yıldız daha kaydı. Sadece oyuncular deil Tek. Dir. de oyuncunun kondisyonunu yüksek tutmakta görevliler. Kezman' ın hali içler acısı...

MeMo
04.Ekim.2006, 23:24
Adama futbolcu bile değil dediniz ya ne diyim ben şimdi.Tamama artık pili bitti gitmesi gerek ama Baki'le bile kıyasladınız sonra futboldan anlıyorum diyorsunuz.

gerrrard
04.Ekim.2006, 23:27
Fenerbahçe satmasın böyle iyi :D:D:D

fmsmyrna
04.Ekim.2006, 23:31
Zamanında çok iyi golcüydü.Ancak kendinindenmi,ailesindenmi,çevresindenmi vs. bir sorunu belli bu kadar kötü olamaz çünkü.

Varonil
04.Ekim.2006, 23:31
Bir köşe yazarının yazısından bir parça...

Yalnız Zico'ya bir tek soru soruyorum. Forvet bolluğu içinde değilsin, elinde Colin Kazım gibi güçlü fiziği olan, çok rahat adam geçen, iyi şut atan bir santrafor potansiyeli var. Daha yaşı 20; her türlü eğip bükebilir, şekle sokabilirsin, sen dünyanın efsane santraforuydun senin elinde bu çocuk harikalar yaratır bir dene 3 maç gözünü kapa 90 dk. koy en öne, ona hocalık yap, tatmin olmazsan yine patron sensin çek kulübeye. Niye biliyor musun?

Çünkü bıktık Kezman'dan!!

:rolleyes:

Sir FRD
05.Ekim.2006, 02:54
Adama futbolcu bile değil dediniz ya ne diyim ben şimdi.Tamama artık pili bitti gitmesi gerek ama Baki'le bile kıyasladınız sonra futboldan anlıyorum diyorsunuz.

ben yetenek veya kariyer olarak kıyaslamadım zaten yapmam da Kezman ın ne olduğu belli.Ama Zico bu adamı hep yanlış oynattığı için adamda form felan kalmadı.Şuan sahada Kezman bir işe yarıyor mu yaramıyormu?Sadece top öldürüyor başka birşey yaptığı yok

Memedov
05.Ekim.2006, 03:09
Fizik gucu cok dustu cok, Onceden Kezman'i izledigim zaman keyif aliyordum. Calim atiyordu asist yapiyordu gol atiyordu kafa topuna cikiyordu. Simdi ikili mucadeleye dahi giremiyor ve dokundugun zaman yikiliyor.

gerrrard
05.Ekim.2006, 03:17
Kesinlikle Mehmet katılıyorum. O hiç Chelsea ye gitmeyecekti PSV de kalacaktı.

fmsmyrna
05.Ekim.2006, 03:18
Aslında Chelsea'de girdiği zaman iyi işler yapıyordu ama yedek kalması bitirdi onu.

Rsa
05.Ekim.2006, 04:26
Bu gidişle hatırlayamayacakta futbolu.

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:02
Bu adam Hollanda liginde nasıl gol kralı olmuş:D?

nerazzuri
05.Ekim.2006, 20:57
Bu kezman bi abdest alsa herşey çok güzel olucak :zuhaha

ForsakeN
06.Ekim.2006, 06:31
Bugün de "form"undaydı (!)

Universal
06.Ekim.2006, 06:32
Unuttuğu yok, bazı durumlar işine gelmiyor.

Sir FRD
06.Ekim.2006, 06:35
Kezman bu hafta da yüzümüzü kara çıkarmadı:D

gahanthegod
06.Ekim.2006, 09:11
Nedense kariyerli oyuncular hep Turkiye'de unutuyor [!] futbolu.