View Full Version : Bobo Geliyor!
Beşiktaş, kadrosunu Brezilya'nın 20 yaş altı milli Takımı'nda oynayayan Bobo'yu transfer etti. Corinthians takımında forma giyen 20 yaşındaki futbolcunun iki gün içinde İstanbul'a gelerek imza atacağı açıklandı. U 20 Milli Takımı'nda attığı gollerle yıldızı parlayan Bobo 1.84 m. boyunda ve 83 kilo.
Berkaiser
31.Ocak.2006, 13:07
Çoğu siteye baktım ama böyle bir haber göremedim.
Beşiktaş transferi borsaya da bildirmiş..
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Brezilyalı futbolcu Deivson Rogerio Da Silva'nın transferi için, kulübü Corinthias Paulista ile görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsa'sına bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den borsaya yapılan açıklamada, ''Şirketimiz Brezilya futbol takımlarından S.C. Corinthians Paulista'nın, Deivson Rogerio Da Silva isimli oyuncusunun transferi ile ilgili görüşmelere başlamıştır'' denildi.
Google
31.Ocak.2006, 14:30
Hayret.Ne 30 yaşını geçmiş.Ne de Fenerbahçe veya Galatasaray da oynamış.İşin ucunda başka birisi var ama hayırlısı olsun... :)
SunShine
31.Ocak.2006, 14:35
benim en son duyduğuma göre bjk flavio conceicaoyu alıyomuş. artık napcaklarsa conceicaoyu
TüMeR_yAğıZ
31.Ocak.2006, 14:38
bobo için menajeri ile görüşmüşler oda sıcak bakıyormuş corinthians da yedek kaldığı için.inşallah satın alırlar.
Cristiano Ronaldo
31.Ocak.2006, 14:50
Yanlış hatırlamıyorsam daha önceleri Trabzonspor Bobo'nun peşindeydi. Beşiktaş'ta oradan duydu herhalde. Ama inşallah transfer ederler Bobo'yu. Gençken takıma çok ucuza kazandırırlar, satacaklar zaman da aldıkları fiyatın kat kat üstüne satarlar..
Ayrıca hiçbir takımımızın aklına Freddy Adu gibi yıldızları almak gelmiyor. Bunu hiçbir zaman anlamış değilim..
Koray Düşova
31.Ocak.2006, 15:42
Bobo(Deyvison Rogério da Silva)
Deyvison Rogério da Silva
Doğum Tarihi: 01/01/1985
Doğum Yeri:Gravatá/PE
Boy: 1,82cm
İlk forma giydiği maç: Corinthians 1 x 0 Guarani (19/07/2003)
Forma Numarası: 18
http://www.ocorinthiano.com/images/plantel/bobo.jpg
***BJKAS*** Beşiktaş Futbol Yatirimlari Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz Brezilya futbol takimlarindan S.C. Corinthians Paulista' nin Deivson Rogerio Da Silva isimli oyuncusunun transferi ile ilgili gorusmelere baslamistir. ***BJKAS***
gelsin bakalım genelde bize gelen adamlar besiktasta oynayamıyo ama ornek carew:)
emirduman
31.Ocak.2006, 16:33
Akıllı bir transfer olur...
semih5
31.Ocak.2006, 18:14
insallah bjk ye yararli olur
zeffix
31.Ocak.2006, 18:19
ii bi adama benziyor
umarım bjk ye yararlı olur
TüMeR_yAğıZ
31.Ocak.2006, 18:25
beyler bi gelsinde öyle hayırlı olsun diyelim.bari şu iş doğru düzgün olsun.
PhotoGrapher
31.Ocak.2006, 19:32
İşte Beşiktaş'ın Bobo'su
http://www.ajansspor.com/resim/corinthians_bobo.jpg
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı golcü Bobo'nun birkaç gün önce Güney Kore'nin Daegu FC takımıyla masaya oturduğu ortaya çıktı.
Brezilya'da geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Corinthians'ın kadrosunda yer alan, ancak fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki Bobo Devison Rogerio Da Silva'nın 27 Ocak günü Güney Kore'nin Daegu FC takımına kiralık olarak önerildiği, ancak son anda tarafların anlaşamadığı belirtildi.
Brezilya'da geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Corinthians'ın kadrosunda yer alan, ancak fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki Bobo Devison Rogerio Da Silva'nın 27 Ocak günü Güney Kore'nin Daegu FC takımına kiralık olarak önerildiği, ancak son anda tarafların anlaşamadığı belirtildi.
2004'de
2004'den bu yana Corinthians'da forma giyen, ancak önemli yıldızların bulunduğu kadroda ilk 11'e giremeyen 1.86 metre boyundaki genç oyuncu, 2005 yılında 42 maçlık lig maratonunda 4 gol atabildi. Son golünü 3 Ağustos'ta oynanan ve Corinthians'ın 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan Coritiba maçında atan Bobo, kulübü Corinthians'ın son olarak 22 Ocak'taki Portuguesa maçında forma giydi.
2005 yılında Coritiba, Paysandu, Atletico PR ve S.Andre takımlarına birer gol atmayı başaran genç oyuncunun, daha çok sol kanat oyuncusu olarak görev alması dikkat çekiyor.
n bu yana Corinthians'da forma giyen, ancak önemli yıldızların bulunduğu kadroda ilk 11'e giremeyen 1.86 metre boyundaki genç oyuncu, 2005 yılında 42 maçlık lig maratonunda 4 gol atabildi. Son golünü 3 Ağustos'ta oynanan ve Corinthians'ın 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan Coritiba maçında atan Bobo, kulübü Corinthians'ın son olarak 22 Ocak'taki Portuguesa maçında forma giydi.
2005 yılında Coritiba, Paysandu, Atletico PR ve S.Andre takımlarına birer gol atmayı başaran genç oyuncunun, daha çok sol kanat oyuncusu olarak görev alması dikkat çekiyor.
Laz_Asker_61
31.Ocak.2006, 19:45
alla alla resimler pek benzemiyor :D
valla brezilyalı ounca her zaman iyi oyuncu anlamına gelmiyor ama inşallah iyi bir oyuncu olur
Neron_FB
31.Ocak.2006, 19:50
Umarım iyi çıkar da bir Brezilyalı yıldız kendini avrupaya Türkiye'den tanıtmış olur...U-20 de de iyi goler atmış, hadi bakalım :)
Seçkinn
01.Şubat.2006, 00:00
valla brezilyalı ounca her zaman iyi oyuncu anlamına gelmiyor ama inşallah iyi bir oyuncu olur
Katılmamak imkansız.FB'nin bir dönem getirdiği Simao'yu hatırlıyorum.Futbolcu olduğundan bile şüphe etmiştim :)
Umarım güzel şeyler yapar katkı sağlar Beşiktaş'a.Kaliteli yabancılara ihtiyacımız var.Dilerim onlardan birisi olur ve uyum sorunu yaşamaz.
Google
01.Şubat.2006, 13:42
+ Gol Ortalaması 0.08 Golmüş.
+ 66 maç 5 Gol
+ Çıkmayı garantiledikten sonra bir maç oynadığı dahil 3 maç oynamış U-20 de.
+ Satın Alma Opsiyonu BJK'de miş....
emirduman
01.Şubat.2006, 13:45
Ya yalnız gol ortalaması baya düşük ya, acaba tam maçlar mı yoksa, ikinci yarı da falan mı alınmış?..
Her halikarda düşük gerçi ama...
Google
01.Şubat.2006, 13:47
Genelde ikinci yarı alınmış oyuna.Aam oynadığı takımada Brezilyanın Fenerbahçesi diyebiliriz.Cavenaghi(?) ve Tevez varken.Kadroya girmek biraz zor...
apaydin2148
01.Şubat.2006, 15:08
cornithians'dan JO'yu alasalardı keşke ama imkansız gibi onu oradan koparmak
cgdsshn
01.Şubat.2006, 15:47
Ayrıca hiçbir takımımızın aklına Freddy Adu gibi yıldızları almak gelmiyor. Bunu hiçbir zaman anlamış değilim..
Yanlış hatırlamıyorsam Adu'yu bir ara Inter alacaktı ancak ailesi izin vermemişti. Zaten 18 yaşını geçtiği anda ailesinden izin almaya gerek kalmayacak ve Avrupa'ya gelecek. Ancak bizim Türk takımlarından önce Adu için sırada bekleyen bir çok Avrupa takımı var.
Cengo
01.Şubat.2006, 19:16
cornithians'dan JO'yu alasalardı keşke ama imkansız gibi onu oradan koparmak
Jo'ya Manchester United da teklif yapmış, alamamıştı..
ForsakeN
01.Şubat.2006, 19:36
+ Gol Ortalaması 0.08 Golmüş.
+ 66 maç 5 Gol
Böyle bi oyuncu yerine avrupada oynayan yaşlı bi oyuncu alsalar daha iyi olurdu bence:(Örnek:Pierre Van Hooijdonk)
Laz_Asker_61
01.Şubat.2006, 20:26
erken teşhis koymayın oynasın görelim
Berkaiser
01.Şubat.2006, 21:35
Önce bir gelsin izleyelim sonra karar veririz Bobo hakkında.Zaten adamın adı sempatik...:D
RoCCo_42
01.Şubat.2006, 22:06
Dosdum FREDDY ADU Türkiye'ye ancak 30 lu yaslarında gelir.Zaten sunu söliyim yabancı ekseriyetli arkadaslarımlada konusmalarımdan ve adu'nun birçok maçını izlememden dolayı FREDDY ADU ve EDDİE GAVEN gibi isimler medya tarafından şişirilmiş oyunculardır ama Türkiyede iş yaparlar genede.Yalnız Türkiyeden önce FREDDY ADU'nun peşinde CHELSEA MAN.UNTD. İNTER MİLAN gibi takımlar varken Türkiyeye gelmesi bence imkansız.
PhotoGrapher
02.Şubat.2006, 03:31
Tigana: "Bobo'yu tanımıyorum.."
http://www.ajansspor.com/resim/tigana_basin01.jpg
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Samsunspor ile oynadıkları Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası yaptığı basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirirken, yeni transfer Bobo'yu tanımadığını söyledi..
Tigana, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, İbrahim Toraman ve Cordoba'nın sakatlanmasının, oyun düzenlerini bozduğunu vurgulayarak, ''İlk yarıda ikili mücadelelerde hiç yoktuk. İkinci yarı daha iyi oynadık. Üst üste golleri bulduk, maçı kazandık. Bu akşamın en güzel yanlarından biri de gol yememiş olmamız'' diye konuştu.
Fransız teknik adam, artık dereceye baktıklarını ifade ederek, ''Önümüzde çok maç var. Haftada 3 maç yapacağız. Bu yüzden tüm oyunculara ihtiyacım olacak. Yedek oyunculara da aynı şekilde ihtiyacım olacak'' dedi.
Tigana, güzel bir gol kaydeden Sergen konusunda ise, ''Umut ediyorum ki Sergen tekrar sakatlanmaz. Sakatlığı nedeniyle bazı antrenmanlarda yer almadı. Cumartesi günü Gençlerbirliği maçında oynamasını umut ediyorum'' açıklamasını yaptı.
Bu arada, maç sonrası yayıncı kuruluşun sorularını da yanıtlayan Tigana, kendisi ile Sergen'in oynadığı futbolu kıyaslaması istenince, ''Sergen'in dehası bende yoktu. Ben, çok koşan bir oyuncuydum'' dedi.
-''KALIP KALMAYACAĞIM KULÜBÜN HIRSINA BAĞLI''-
Tigana, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağıyla ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:
''Türkiye'yi çok seviyorum. Çalışma ortamı, her şey çok güzel. Bu saatten sonra kalmam, kulübün isteklerine, hırsına ve hedeflerine bağlı. Ben çok hırslıyım. Büyük rekabet istiyorum, ancak profesyonelliğimi sonuna kadar sürdüreceğim.''
-''JUN VE BOBO'YU TANIMIYORUM''-
Jean Tigana, yeni transferler Tomas Jun ve ''Bobo'' lakaplı Da Silva'yı önceden tanımadığını söyledi.
Jun'u sadece kasetten, 30 dakika izlediğini kaydeden Fransız çalıştırıcı , ''Jun'u daha önceden bilmiyorum. Da Silva'yı da tanımıyorum, ama Brezilya'daki arkadaşlar, iyi olduğunu söyledi. Kendisi hakkında olumlu telefonlar aldık'' dedi.
Bu arada, Beşiktaş'ın Samsunspor ile yaptığı maçta 3 siyah-beyazlı oyuncu hastanelik oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Cordoba ve İbrahim Toraman'ın yanısıra Ali Tandoğan'ın da maç sonrası kontrol amacıyla Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne götürüldüğü bildirildi.
Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nde 4 Şubat Cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına, yarın sabah başlayacak.
Berkaiser
02.Şubat.2006, 12:04
Yönetimin Tigana'dan habersiz transferler yapması size de garip gelmiyor mu?
apaydin2148
02.Şubat.2006, 12:39
Jo'ya Manchester United da teklif yapmış, alamamıştı..
ilginç gerçekten:)
Google
02.Şubat.2006, 16:12
Yönetimin Tigana'dan habersiz transferler yapması size de garip gelmiyor mu?
Fenerbahçenin eski haline geri döndü Beşiktaş...
emirduman
02.Şubat.2006, 17:36
Teknik Direktör'den habersiz transfer yapmak nedir ya, hiç anlamış değilim..
Madem öyle teknik direktöre ne gerek var, takımı da yönetim kursun, taktiği de herşeyi de o kursun...
batuhan673
02.Şubat.2006, 17:40
Ya hakikaten saçma bi olay.Hadi yıldız oyuncu alırsın o tamam da bilinmemiş oyuncu noluyo?
Laz_Asker_61
02.Şubat.2006, 21:48
beşiktaşın 2 senedir izlediği politika bu zaten
semih5
02.Şubat.2006, 23:46
yarin aksam yani 3.02.2005 tarihinde ist olcakmis ve ertesi gun imzayi atcakmis bjk 2.baskani dedi
francesco10
03.Şubat.2006, 04:15
anasını sataym bjk de bi ben bide altyapıda ki adamlar oynamadı ,oynasn görelm bakalm nobre gibi bişi çıkar işallaa (nobreyide sevmem ama gol atıo:))
güya önümüzdeki senenin takımı kurulcaktı yine uyuttular bi güsel herkesi;ailton,pancu,youlayı gönderdiler taraftarı yatıştrmak için gelen adamlara bak yaaa sabırrrrr işalla bobo golleri sıralarda utanan biz oluruz
bjkmete
03.Şubat.2006, 05:03
bence yönetim tiganayla görüşmeden transfer yapması hata.Basın toplantısını izledim.Aktarıyorum:
Gazeteci:"Bobo yarın geliyor.Ne düşünüyorsunuz?"
Tigana:"İmzalamış mı?"
Gazeteci:"Evet.Yarın Türkiye'ye geliyor."
Tigana:"Ben Bobo ve Jun u tanımıyorum.Sadece 30dk lık kasetlerini izledim"
Siz böyle bir yönetime güvenirmisiniz?(Tigana olsanız)
Cengo
03.Şubat.2006, 06:14
Bobo hakkında araştırmalarım hiç iyi sonuç vermedi ama Jun'dan daha iyi performans vereceği konusu hakim.
Daha çok sol açık oynamaya müsait olduğu konuşuluyor.
Başarılı olursa Türk Futbolu'na katkısı olur (İnşallah), olmazsa da zaten ligde artık şampiyonluktan uzaklaşan Beşiktaş'a pek de zararı olmaz..
smnfrh
03.Şubat.2006, 13:48
önce görelim sonra karar verelim motivasyonda çok önemli çok iyi oyuncu olur ama uyum sorunu yaşar