Log in

View Full Version : Sağlam'ın koltuğu tehlikede!

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 18:04
Sağlam'ın koltuğu tehlikede!

Beşiktaş’ta dün ilginç gelişmeler yaşandı. Lig ve Avrupa’da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası ismi giderek tartışılır hale gelen Ertuğrul Sağlam’ın koltuğu sallanmaya başladı. Yönetimin son şans olarak tanıdığı bu haftaki Gençlerbirliği maçında da puan kaybı yaşanırsa, görev değişimine kaçınılmaz gözüyle bakılıyor. Siyah-Beyazlılar’ın Mustafa Denizli ile görüşüp teklifte bulunduğu, tecrübeli hocanın da Sağlam’ın gönderilmesi halinde teklifi düşüneceğini söylediği iddia ediliyor.

Kaynak: Fanatik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Operasyon yapılacak!

Bekleneni veremeyen Diatta ve Higuain ocakta gönderiliyor. Yerine iki kaliteli yabancı alınacak.

Arka arkaya gelen Galatasaray ve Porto mağlubiyetleri Beşiktaş'ta bardağı taşırdı. Bu iki yenilginin ardından Süper Lig'de liderin 5 puan gerisine düşen, Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan çıkma şansını büyük oranda kaybeden siyah-beyazlı ekipte, kötü gidişata yönetim el koydu. Teknik heyet ve yönetim ile görüşen başkan Yıldırım Demirören,
bir an önce toparlanmalarını istedi.

NOBRE'YE UYARI

Beşiktaş'ta ayrıca takımı güçlendirmek için de kollar sıvandı. Bekleneni veremeyen Diatta ve Higuain'in devre arasında gönderilmesi planlanırken, bu oyuncuların yerine iki kaliteli yabancı futbolcu alınacak. Menajer Sinan Engin ile görüşen başkan Demirören'ın bu konuda gerekli hazırlıkları yapmalarını istediği öğrenildi. Beşiktaş'ta Nobre'nin uyarılması da gündemde.

Kaynak: Pasfotomaç

_LeGolaS_
04.Ekim.2006, 18:52
Beşiktaş Sağlam' ı göndermekle bence en büyük yanlışı yapar. Bu adama zaman vermek lazım. Yeni bir sistem kurmaya çalışıyor ve inanıyorumki bu hocada istikrar sağlanırsa çok iyi işler yapacak. (Bu arada ben Galatasaraylıyım)

gerrrard
04.Ekim.2006, 19:38
Giderse sadece şunu söylerim. Beşiktaş biter. Bu adam yeni bi sistem oturtacaktır takıma çok iyi bir hocadır. Beşiktaş'ın destek olması lazım.

eXcitinG
04.Ekim.2006, 19:39
Kaynakta hayır yok.Haber diye birde koymuşLarmı gazeteye.

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 20:02
Eger böyle bişey olsaydı büyük hata yapmıs olurlardı.Neyseki haber yalanlandı..

Denizli yalanlaması!

Beşiktaş Kulübü, bugünkü bazı gazetelerin iddiasının aksine, teknik direktör Mustafa Denizli ile hiçbir görüşme yapılmadığını ve hiçbir temasta bulunulmadığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüp, bugün bazı basın yayın organlarında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görevine son verilerek, yerine Mustafa Denizli'nin getirileceği yönünde yayınlanan haberler üzerine açıklama yaptı.

Bu iddiaların tamamen yalan olduğu vurgulanan açıklamada, ''Teknik direktör Mustafa Denizli ile hiçbir görüşme yapılmamış, hiçbir temasta bulunulmamıştır'' denildi.

Açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi:

''Yönetim kurulumuzun hayal ürünü bu haberlerde iddia edildiği şekilde bir düşüncesi ya da girişimi kesinlikle bulunmamaktadır. BJK Yönetim Kurulu, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın bilgisine güvenmekte, kendisini tümüyle desteklemekte ve Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ı hedeflenen başarılara ulaştıracağına inanmaktadır.

Haberlerde yer alan, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile ilgili olarak yönetim kurulumuzun, başkanımız Yıldırım Demirören'in evinde bir gece yarısı toplantısı yaptığı iddiası da bu haberleri üretenlerin senaryosundan ibarettir. Bu yalan haberler, Beşiktaş camiasına zarar vermek, birlik beraberliğimizi zedelemek ve başarılarımıza engel olmak
isteyen grup ve mihraklar tarafından ortaya atılmaktadır.

Camiamızdan bu tarz asılsız ve art niyetli yalan haberleri dikkate almamasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.''

Kaynak: AA

Ralph
04.Ekim.2006, 20:46
Bu habere zaten kim inanabilir ki.Daha bi üstte ki cevabı okumadan iyalan olduğunu anladım zaten.İşte bizim böyle bir medyamız var.Türk teknik adamlara böyle sahip çıkmıyorlar.Devam etsinler çok güzel...!

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 21:49
Bu habere zaten kim inanabilir ki.Daha bi üstte ki cevabı okumadan iyalan olduğunu anladım zaten.İşte bizim böyle bir medyamız var.Türk teknik adamlara böyle sahip çıkmıyorlar.Devam etsinler çok güzel...!

Hiç sorma cok üzülüyorum Ertugrul hocama o bunları hiç haketmiyor.Ama bunların cevabını maclarda vericektir.Buna inancım sonsuz.. ;;)

Fernando Gago
04.Ekim.2006, 22:40
Böyle olması çok normal beşiktaş çok kötü oynuyor ve kötü sonuçlar alıyor taraftar bunu hak etmiyor ocak ayına kadar kendini toplayamazsa işi çok zor

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 00:02
Ben en az 5 sene takımın başında kalması gerektiğini düşünüyorum.Ve fikrim gayet açık.Küme düşmeye oynasak da yine Ertuğrul hoca

anil luque
05.Ekim.2006, 00:52
yalan veya gerçek bahsinin geçmesi bile beni ürkütüyor ertuğrul hocaya da güvenelim artık yeter 3 sende 10 tane teknik direktör değiştirdik yav.. :(

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 00:54
Kalsın Ertuğrul Sağlam sürekli teknik direktör değiştiriyoruz...

FeYYaz1989
06.Ekim.2006, 00:14
Ne kalması yaa?Yürüsün gitsin,gördük aldığı adamları..
Oynattığı futbol ortada işte.Şampiyonlar Liginde 2 de 0 çektik,gol atamadık,Fenerbahçe çatır çatır top oynayıp 4 puan aldı.Ligde Galatasaray'a Lincoln ve Hakan Şükür yokken yenildik(gerçi hakemin de ne halt ettiğini biliyoruz ama yine de çok kötü futbol oynadığımız gerçeğini değiştirmez).Doğru düzgün pozisyon bulup gol atamıyoruz,takım da sistem yok.Ertuğrul Sağlam Delgado'yu forvet oynatmaya çalıştı bir ara yaa.Futbolcuları değerlendiremiyor,hiç bir şey yapamıyor,sağda solda sürekli millet laf sokmaya başladı,Tigana zamanında sistemli futbol oynuyorduk,iyi kötü bir sistem vardı ve adamlar sistemi uygulamaya çalışıyordu,hiç biriniz istemiyordunuz adamı..Şu takımın ne futbolunu beğenebilirsiniz,ne transferlerini,hırs yok,bir şey yok hala yok 5 sene kalsın yok 10 sene kalsın.Beyler kendinize gelin Beşiktaş büyük takım..Bak son zamanlarda artık Fenerbahçeliler,Galatasaraylılar rakip bile kabul etmemeye başladılar bizi,bu futbol ciddi iştir,bir kere düştün bir daha çıkmak çok uzun zaman alabilir.Trabzonspor kaç senedir Şampiyon olamadı şimdi durumu ortada her sene karışıklık,bir sürü mevzular.Beşiktaş'ın da bu hale gelmesi yakındır.Tamam Sağlam Beşiktaş'ta yetişmiş efendi,mutevazı birisi ama bu Beşiktaş'ı batırması için bir sebep değil yaaa.
Diatta'yı Legro'dan daha iyi deyip alan da bu adam,hatta 32 yaşında Diatta için 2 sene sonra Avrupa takımları peşinde demişti,gülsem mi ağlasam mı anlamıyorum..Bizi Kayserispor mu zannediyor bu adam?
Higuain için adamı tanıyorum,Kayserispor'dayken de izledim,hayran kaldım..O zaman alamadım,şimdi aldığım için mutluyum falan dedi..Adam son porto maçına 45 dakika oynamıştı sadece..
Porto maçından sonra daha da umutlandık vs. demecini de görünce benim için Sağlam bitmiştir.Savunacak hiç bir şeyi yok..
Zaten Konyaspor maçında gözümün önünde Sinan Engin'e destek olunca canım sıkılmıştı..

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 00:29
Bence çok sert konuştun.Bu kadar sert olmanın alemi yok.Daha sezonun başından hoca yollayacaksak bu sezonu bi kere kafadan silelim.Sonra yerine kim gelecek? Büyük bir sorun.Onun istediği adamları kim alacak? Kulüp borç batağı içinde yüzüyor.Alınan oyuncularda maliyetleri düşük olduğu için alındı.Yoksa Ertuğrul Sağlam keyfindenmi bu adamları aldırdı.Alınan oyuncular babasının oğlumu.Kimleri istedi ilk başta.Ama paranın olmayışı,transfer komitesinin beceriksizlikleri transfer döneminde yanlış seçimlere neden oldu.Hem transferlerden Diatta ve Higuain soru işaretli.Diğerlerinde sorun yok bence.Belki bu ikilide ilerleyen haftalarda daha iyi olurlar.Olmazlarsada gönderilirler.Lafın özü şimdiden birilerini göndermenin alemi yok.Ertuğrul hoca ile 5 sene devam sözümün arkasındayım.O takımın başında kaldıkça istikrarlı bir performans yakalanacaktır.

FeYYaz1989
06.Ekim.2006, 00:44
Bence çok sert konuştun.Bu kadar sert olmanın alemi yok.Daha sezonun başından hoca yollayacaksak bu sezonu bi kere kafadan silelim.Sonra yerine kim gelecek? Büyük bir sorun.Onun istediği adamları kim alacak? Kulüp borç batağı içinde yüzüyor.Alınan oyuncularda maliyetleri düşük olduğu için alındı.Yoksa Ertuğrul Sağlam keyfindenmi bu adamları aldırdı.Alınan oyuncular babasının oğlumu.Kimleri istedi ilk başta.Ama paranın olmayışı,transfer komitesinin beceriksizlikleri transfer döneminde yanlış seçimlere neden oldu.Hem transferlerden Diatta ve Higuain soru işaretli.Diğerlerinde sorun yok bence.Belki bu ikilide ilerleyen haftalarda daha iyi olurlar.Olmazlarsada gönderilirler.Lafın özü şimdiden birilerini göndermenin alemi yok.Ertuğrul hoca ile 5 sene devam sözümün arkasındayım.O takımın başında kaldıkça istikrarlı bir performans yakalanacaktır.
Parasızlıktan diyorsunda Legro ile anlaşıldıktan sonra Ertuğrul Sağlam bozmadı o işi,gidip Diatta'yı istemedi mi?Bizzat kendi istedi ama daha adamı nerde,nasıl oynatacağına bile karar vermemiş gibi duruyor burdan..
Higuain'e de 5 milyon dolara yakın bir para harcanmış,bu paraya sence daha farklı oyuncular alınamazmıydı?
Diğer transferler iyi diyorsunda,diğer transferlerden de sadece Tello iyi,Eduard Cisse öyle takıma şu ana kadar çok bir şey vermedi bence.Koray'dan çok farkı yok,Koray şu an formsuz,tam formuna ulaşabilirse zaten Cisse kadar oynar.Cisse daha iyi ama o da defansif açıdan kuvvetli halbuki bizim hücum da yapabilecek bir önliberoya ihtiyacımız vardı,neyse hadi bunu Sağlam yapmadı.Kaleci mevzusuna ne diyorsun?Yönetime bastırıp bir tane yabancı kaleci aldırtamız mıydı?Rüştü ve Hakan'ı onun almadığını varsayarak konuşuyorum,takımda iyi bir kaleci olsa şu an Porto ve Galatasaray-hatta Marsilya maçlarından mutlaka puan çıkartmıştık.Madem oynatmayacaktı neden Yozgatlı transferine ses çıkarmadı?
Takıma bakıyorum bir sistem yok,futbolcular resmen sahada kafasına göre oynuyor.Sanki çıkın ne yaparsanız yapın denmiş gibi,kimse nerde duracağını,ne yapacağını bilmiyor,herkes kafasına göre oynuyor..
Kimseye şu sezonun ne kadar önemli olduğunu anlatamadım..Lucescu zamanında kalma miras puanlar bu sene bitiyor,Şampiyonlar Liginde de havamızı aldığımıza göre bundan sonra elemelere birinci torbadan girmek yok.Ondan sonra zaten hiç katılamayız,kalan 4 maçımızı sabırlı bir insansanız iyi izleyin bir daha uzun zaman Şampiyonlar Ligi göremeyiz diye düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 01:01
Legro olayında neler yaşandı tam olarak bilinmiyor.Belki yönetim vazgeçti.Çünkü Diatta'dan çok pahalıya mal olacaktı.Ama daha önce kimleri istedi o mevkide.Yönetim hiç birini alamadı.Sonrada istediklerinin en kötüsü geldi.Ayrıca yine söylüyorum Diatta ileride çok iyi bir performans gösterebilir.Keza Higuain'de öyle.Ama baktık olmuyor gönderilir.Higuain için 5 milyon ödendimi bilmiyorum ama ödendiyse gerçekten yazık olmuş.O paraya daha iyisi alınabilirdi.

Oynattığı sistem için söylediklerine katılmıyorum.İlla bir sistemi vardır ama oyuncular uygulayamıyorlar.Oyuncularda psikolojik bir baskı var sanki.İleriye çıkmaya korkuyorlar.İleride paslaşmaktan korkuyorlar.Ben bunların zaman geçtikçe çözülebileceğini düşünüyorum.

Yabancı kaleci aldıramazmıydı demişsin.Runje'nin gitme olayı aniden gerçekleşti ve yerine daha kolay adepte olabilecek bir isim Rüştü getirildi.Biliyrsun geçen sezon Runje adapte olana kadar neler yaşamıştık.Rüştü iyileşince formayı giysin.Ben inanıyorumki kalede yaşanan sorunlar aşılacak.Ayrıca Hakan'da iyi bir kaleci ama tek eksiği tecrübe.Gelecekte kalemizin değişmez isimi olacaktır.

Bu sezon dediğin gibi önemli ama kulüpte para yokki.Olan parayıda akıllıca kullanacak bir yönetim yok.Sezon başında Lucescu ile masaya oturuldu.Adam iyi bir transfer bütçesi istedi doğal olarak.Adam biliyordu halimizi.Kendisine göre iyi bir kadro oluşturcaktı ama onuda yönetim göze alamadı.

Yine söylüyorum.Başarı için istikrar şart.Ertuğrul Sağlam bu başarıyı getirebilecek bir isim.Dediğin gibi önemli bir sene ve bu önemli seneyi hoca değişikliğine giderek heba etmenin manası yok.

King_91
06.Ekim.2006, 01:04
Boyle 2 maglubiyette teknik direktor mu degistirilir avrupadan bu konuda ornek almalıyız zaten besiktas bu kadar yetenekli bir hocayı harcamaz en az 2 sene durur ertugrul saglam bence bjk nin basında

gerrrard
06.Ekim.2006, 01:05
Bencede ya biraz sabır Benitez bile ilk geldiğinde berbattı o kadar bekledi L'pool sonra noldu işte.

FeYYaz1989
06.Ekim.2006, 01:15
Zaten artık olan oldu,Şampiyonlar Liginde 3. bile olmamız imkansız,Ligde de bu kötü futbolla 2-3 hafta sonra yarıştan koparız,ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar..
Milletin takımı futbol oynuyor,herkes rahatça kalsın diyebiliyor,bizim gibi her maç sinir krizi geçirmiyorlar ki..
Neyse daha bir şey söylemeyeceğim,transfer döneminde de aynı şey yaşanmıştı anlamıştım böyle olacağını,sezon sonunda görüşürüz.Şampiyonlar Liginde çok muhtemel puansız kapatılmış grup sonunculuğu,ligde 4.lük-belki şansımız yaver giderse-ki gitmez kesinlikle biliyorum,3. olup UEFA'ya gideriz,orda belki elemeyi geçip 5 takımlı ligde ilk 3 arasına giremeyip eleniriz..Daha yazacak çok şey var ama yoruldum valla!

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 01:19
Tüm bunlar olsa bile yine Ertuğrul Sağlam diyorum.Ben inanıyorum.Bu sene olmasada ileride Beşiktaş eski günlerine dönecek.Herkesin korkacağı bir takım olacağız.Zaten bir teknik adama en az sene verilmeli.Misal sezon başı Tigana gönderilmeyebilirdi.Gönderilmese sesim çıkmazdı.Ama yönetim özellikle Kolot efendi sağolsun adamı yıldırdılar.

Zaten artık olan oldu,Şampiyonlar Liginde 3. bile olmamız imkansız,Ligde de bu kötü futbolla 2-3 hafta sonra yarıştan koparız,ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar..
Milletin takımı futbol oynuyor,herkes rahatça kalsın diyebiliyor,bizim gibi her maç sinir krizi geçirmiyorlar ki..
Neyse daha bir şey söylemeyeceğim,transfer döneminde de aynı şey yaşanmıştı anlamıştım böyle olacağını,sezon sonunda görüşürüz.Şampiyonlar Liginde çok muhtemel puansız kapatılmış grup sonunculuğu,ligde 4.lük-belki şansımız yaver giderse-ki gitmez kesinlikle biliyorum,3. olup UEFA'ya gideriz,orda belki elemeyi geçip 5 takımlı ligde ilk 3 arasına giremeyip eleniriz..Daha yazacak çok şey var ama yoruldum valla!

FeYYaz1989
06.Ekim.2006, 01:23
Takım değil kişiler düşünülmeye başlandıysa benim için sorun yok..Ben lig düşsekte Beşiktaş diyeceğim,ama asla bireylerin arkasından gitmeyeceğim.Bu da son sözüm..
Şemsi bireysel alma,ben sadece Ertuğrul Sağlam'dan ve şu an takımın halinden,bu hale getirenlerden memnun değilim..Kişisel kırıcı bir şey yazdıysam kusura bakma çünkü uzun yazılar yazıyorum ve arada belki kırıcı cümleler söylemiş olabilirim..

goosfraba
06.Ekim.2006, 01:23
Ertuğrul Hoca hakkında şimdilik konuşmak yersiz, hakkını yemeyelim ;)

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 01:28
Yok Feyyaz.Takımımız hakkında çok güzel,tadında,kırıcı olmadan fikirlerimizi paylaşıyoruz.

Aslında Ertuğrul hoca değilde bizim şu an ki halimizin bir numaralı sorumlusu yönetim gitmeli.Her konuda kulübe zarar verdiler.Ellerine yüzlerine bulaştırdılar her işi.Bu takımın başına işi bilen kişiler gelmeli.Misal Serdar Bilgili ve yönetimi gibi.Sonra artık bir şeyler yavaş yavaş düzeltilmeli.Anlık çözümler üretilmemeli.Yoksa ileride daha kötü günler bizi bekliyor.

Sir FRD
06.Ekim.2006, 06:13
kaynağa bakın:D