PDA

View Full Version : Milli Takım aday kadrosu belli oldu

uAsamet91
05.Ekim.2006, 05:27
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynayacağı Moldova ve Yunanistan maçlarının kadrosu ve programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yazılı yaptığı açıklamaya göre aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür, Ümit Karan, Volkan Yaman (Galatasaray A.Ş.), Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Mehmet Aurelio, Volkan Demirel, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Necati Ateş, Emre Aşık (Ankaraspor A.Ş.) Mehmet Yıldız (Sivasspor), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Selçuk İnan (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)

A Milli Takım 7 Ekim Pazar günü saat 17.00'da Riva'da bulunan Milli Takımlar, Turkcell Tesisleri'nde toplanacak. Milli Takım aynı gün saat 18.00'de basına kapalı bir antrenman yapacak.

Öte yandan, Milli Takım oyuncularından Sabri Sarıoğlu, Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Nihat Kahveci, Halil Altıntop, Serhat Akın ve Rüştü Reçber sakatlıkları ve tedavi süreçleri devam etmesi nedeni ile açıklanan aday kadroya dahil edilmedikleri öğrenildi.

05.10.2007

Kaynak : DHA

Fernando Gago
05.Ekim.2006, 05:29
Ayhanında olmadığı bir kadroda Deniz kesinlikle olmalıydı

MeMo
05.Ekim.2006, 05:37
Rezalet...

Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 05:46
Rezalet...

Kesinlikle... ;;)

sitte
05.Ekim.2006, 05:49
Üzülmez gene mi var ya:S

Sekopej
05.Ekim.2006, 05:54
Yahu Tümer uzun zamandır sakat ve oynamıyor. Nihat düzelmedi mi? Gol atıyordu her hafta. Serhat daha dün gol atmadı mı? Nasıl tedavisi devam ediyor anlamadım.

Neyse Ümit'i çağırmış bu sefer. 11 seçiminde doğru tercihler olur umarım.

Fietra 10
05.Ekim.2006, 05:58
yahu bizim Tolgayı alında bari yedek otursun.. çocuk harcanıp gidecek..Bugün harika bir maç daha çıkardı..

the_imam912
05.Ekim.2006, 06:50
Yine mi İbrahim :mad:

Roberto Baggio
05.Ekim.2006, 06:53
Ayhan,Nihat ve Halil büyük eksikler...

GodfatheR
05.Ekim.2006, 07:02
rezalet...

Roberto Baggio
05.Ekim.2006, 07:03
Pardon ama neden rezalet ?

eXcitinG
05.Ekim.2006, 07:05
Pardon ama neden rezalet ?

Nihat yok.İbo yine kadroda.Deniz var daha ne oLacak ?

Fernando Gago
05.Ekim.2006, 07:06

Deniz mi ??

Roberto Baggio
05.Ekim.2006, 07:07

Deniz yokki abi kadroda Nihat sakat değil mi....Fena bir kadro değil

eXcitinG
Deniz mi ??

Yok anLamında ;)

GebzeLi1907

Tümer var bide

eXcitinG
05.Ekim.2006, 07:08
Yani oLmayanLar arasında deniz var demek istedim yahu.Adam iyi maçLar çıkardı son zamanLarda düşünüLmeLiydi kadroda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Formsuz Hakan arıkan yerine de başka kaLeci çağrıLabiLirdi dicem de kaLeci de yok ki ;)

GodfatheR
05.Ekim.2006, 07:11
Deniz yokki abi kadroda Nihat sakat değil mi....Fena bir kadro değil

nedenmi rezalet kadroda libero oynamayı bilen yok ayhan sakat deniz nerde.İbrahim Üzülmez'in artık pili bitti sol beki ona emanet etmek intihar olur.serhat takımını tek başına taşıyo niye kadroda değil ve daha birçok sebeb

Roberto Baggio
05.Ekim.2006, 07:12
Bence Orkun alınmalıydı milli takıma.....

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 07:13
H.Şükür artık çağrılmamalı bence Nihat formdaydı neden alınmadı... Deniz Barış ta performansı fena değildi ön liberosuz olmaz..

eXcitinG
05.Ekim.2006, 07:13
Serhat akına karşı Terim`in sanırım bir antisi var.Adam geçen sezonda o kadar formdayken yine çağırmıyordu adamı.

gerrrard
05.Ekim.2006, 07:15
Ya resmen Rezalet Nihat olmazmı ya. Emre ile Nihat coştururdu.

GodfatheR
05.Ekim.2006, 07:16
Serhat akına karşı Terim`in sanırım bir antisi var.Adam geçen sezonda o kadar formdayken yine çağırmıyordu adamı.

abi milli takım kimsenın her istedığini yapabilecegi bı yer degıl yani hakan şükür'ün çağrılmasına aklım ermıyo,nıhat nerde,bu takımın lıberosu kim Fatih Terim'i anlamakda gerçekten gücluk cekıyorum

YusufT
05.Ekim.2006, 07:17
Serhat ve Nihat mutlaka Milli Takimda oynamasi gereken oyuncular!!!

Hakan Arikan'in yerine Sinan Bolati cagirsin Terim.

Roberto Baggio
05.Ekim.2006, 07:19
ya nihat sakatmış yoksa neden çağırılmasın...

eXcitinG
05.Ekim.2006, 07:20
Fatih tekke de yok uzun zamandır.Adam tamam kendi takımında oynamıyor ama Emre de oynamıyor ona bakıLırsa.Fatih terim biraz oyuncu kayırıyor gibi geLiyor bana ;)

anilton
05.Ekim.2006, 07:29
Necati Ateş ve Tümer Metin...

Şaka mı bu yaaa...

Bugra19o3
05.Ekim.2006, 07:30
maç ne zaman ?

El Comandante
05.Ekim.2006, 08:15
Nihat,Serhat,Orkun,Yasin Cakmak nerede ?

Hakan Arikan rezil son maclarda,Orkun`u görmüyormu bu adam ? Adam su anda ligin en az gol yiyen kalecisi.6 macta 1 gol yedi yahu.Sonucta alinmaliydi kaleye.
Ibrahim Üzülmez nasil o kadroda olur halen yav,onu görünce deliriyorum resmen.Türkiyenin en kötü sol beki olmasina ragmen kadroda :mad: Hakan Balta ise yok,isin komik yani sol kanat Volkan Yaman sol bek diye cagirilmistir kesin.
Hakan Sükür neden cagirildi,Galatasaray`da bisey yapamiyor ? Milli takimda ne yapsin ?
Tümer ne ariyor o kadroda ?

Nihat,Serhat,Yasin Cakmak konularini acmiyorum bile.Bunlarin cagirilmamasi rezillik !

Kadro rezil bir kadro,Fatih Terim herhalde ligimizi hic seyretmiyor.

M.Scofield
05.Ekim.2006, 08:21
fatih terimden iyi bildiginizi zanletmiyor bi bildigi vardirki böyle bi kadro seçti

Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 08:50
fatih terimden iyi bildiginizi zanletmiyor bi bildigi vardirki böyle bi kadro seçti

Görüyoruz bildiklerini ;;)

shamur1
05.Ekim.2006, 10:30
ya sımdı sormak gerekır Gs Necatı Ve emre asıgı kıraLadı dha doru durust oynamadılar necatının goLu yok hangı akLa sebeb ıkısınıde mıLlı takıma cagırıyorsun Yanı koskoca Turkıye Lıgınde Emre asık yerıne oynayacan adam yokmu ? Suraya bak takım gs den oLusuyor nerdeyse .. Barı Ergun Penpe Cıhan ı da cagırsaydın Hocam ..

LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 10:38
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür, Ümit Karan, Volkan Yaman (Galatasaray A.Ş.),

Orkun,Ayhan,Hasan Şaş,Uğur Uçar,Hakan Balta,Mehmet Topal,Okan Buruk,Mehmet Güven,Özgürcan Özcan'ı unutmuş FATİH hoca...

Çok yanlış yukarda yazdığım isimlerin hepsi de bu takımda olmalıydı.

Ben olsam şuanda BJK'den hiçkimseyi almazdım.
TÜMER konusunda ise söyleyeceğim tek şey var.DİYET ÖDÜYOR TERİM !!!!

shamur1
05.Ekim.2006, 10:45
bırde Emre kendı takımında oynamıyor ama mıLlı takımda as pekı o zmn forvet sıkıntın var 36 Lık hakanı oynatıosn Neden Fatıh Tekke cagrıLmıyor oynatmasanda nıe cagırmıyorsun.. Turk futboLundan Hakan Sukur en buyuk payı aLmıstır sımdıde Fatıh terım aLıyor.. Devam edın bakaLım .. SenoL Gunesı eLestırı yagmuruna Tutanlar bunca basarısızLıga ragmen Fatıh Terıme bır sey dıyemıyor Nıye ?? Iste Turk FutboLunun en buyuk sorunu CIKAR ILISKISI ..

El Comandante
05.Ekim.2006, 10:47
Murat haklisin.Hakan Sükür ve Servet cagirilmamaliydi.Ama Arda,Ümit,Volkan haketmislerdi cagirilmayi.Ayrica daha cagirilmasi gerekipte cagirilmayanlar var.Hakan Balta ve Orkun cagirilmaliydilar.

LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 11:13
Tüm HEPSİNE tamam da...

TÜMER METİN' ne alaka ???

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 14:40
Maç zor değil Allah'tan..

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:15
çok fena değil ama üzülmez ne yaa ümit özatı alsa daha iyi yani ümit karan iyi olmuş fatih tekkeyide bi alsa

eXcitinG
05.Ekim.2006, 16:07
Orkunu anLamadım ben.Orkun sanki çok iyi kaLecimi.Ligin en az goL yiyen kaLecisiymiş.GS nin savunması iyi kaLeye geLen bütün topLarı aLıyor içeri.Orkun da oLsaydı küLLen saçma oLurdu.Hakan arıkan formsuz tamam da yerine Orkun`a kadar Rüştü var,serkan kırıntıLı var ToLga var ..

Varonil
05.Ekim.2006, 16:38
Yahu Tümer sakat olduğu için ilk 18'e bile alınmıyor.Sakat ama Milli Takım'a çağırılabiliyor.

Nihat,Hakan Balta,Yasin Çakmak,Serhat'ın çağrılmasını beklerdim.

bySilver
05.Ekim.2006, 18:09
yok abi ya ben milli takımdan bole giderse başarı beklemiyorum

fmsmyrna
05.Ekim.2006, 18:34
Her seferinde böyle kadro çağırıyor insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Terim'in kadroya giremeyen oyunculara karşı bir sepati var galiba Emre Aşık ve Belozoğlu bir maç bile oynamadan milli takıma çağrılmıştı.Şimdide Tümer.Nihat 4-5 maçtır gol atıyor ne sakatı yok.Serhat Anderlecht'i uefaya taşıdı iki maçtada gol atarak yok.İbrahim Üzülmez'in ne işi var orda Hakan Balta varken.Nuri Şahin geçen kadroda var şimdi yok çok istikrarsız kadro oluşturuyoruz.Hakan Arıkan bu kadar formsuzken çağırmak ne kadar doğru.

Fietra 10
05.Ekim.2006, 18:50
Moldova maçlarını takip eden yada geçmişteki maçlarımızı izleyenler nasıl bir deplasman oldugunu iyi bilir..çok bogucu bi atmosferi vardır..Yunanlar galiba 90.dakikada attıgı golle 1-0 yenmişlerdi onları..Malta maçına hazırlandıgımız gibi hazırlanmayız umarım..Kadro seçimi hakkında söyleyeceklerimi herkes söylemiş zateN..!

EreN
05.Ekim.2006, 19:03
Milli takımdan soğuttular beni...

Rsa
05.Ekim.2006, 21:30
Emre Aşık , İbrahim Üzülmez ve Tümer'in bu kadroda ne işi var ya?

RoNNiE91
06.Ekim.2006, 00:23
Serhat Belçika liginde oynamıyor mu şuan.Sakat değil diye biliyordum.Niye almadı onu anlamadım.Birde umarım forvet Hakan Şükür olmaz.Ümit Karan-Gökhan Ünal(Mehmet Yıldız) ikililerini bekliyorum forvette.Umarım yanılmam.

Emurafu
06.Ekim.2006, 01:16
Kaleci kesinlikle Volkan olması lazım...Bu aralar volkan çok formda...

Beşiktaş dan belli adamların cagrılması normal çünkü cok formsuzlar...

emre aşık cagırmak zorunda çünkü Türkiyede stoper oyuncusu yok artık bunu kabulenin..Hatta yasin çakmaktta cagrılması lazımdı...

Hakan balta bu adamı neden almadı milli takıma...
Sag bekte hamit cezalı ben en azından ugur cagrılır diyordum...

Necatiyi cagırması harbiden beni sasırttı..Necati yerine ümit milliden bir forvet olabilirdi..

Valla sonuçta hatalar var ama bu kadar elestirmeye gerek yok....her zaman aday kadro acıklanınca aynı elestiriler oluyor..

İnsallah maçalı kazancaz..

BlackEagle19o3
06.Ekim.2006, 03:37
Uzun zamandır bu kadar kötü kadro görmedim...
Tümer,Deli İbo,Hakan Şükür,Gs'de dışlanan Emre ve Necati'nin ne işleri var bu takımda.
Beşiktaş'dan Serdar'lar
Gs'dan Hakan Balta
Fenerbahçe'den Yasin Çakmak
3 büyüklerden bunlar olmalıydı.Anadolu'dan da çağırılabilcek çok adam var...

gahanthegod
06.Ekim.2006, 05:37
Tumer.. Huseyin.. Hakan Arikan.. Necati.. Emre Asik..

Ilginc.

erdemzorer10
06.Ekim.2006, 06:21
son maçlardaki performansından sonra Barış Özbek'in milli takıma çagırılmasını bekliyordum..özellikle son sion maçında sahanın en iyisiydi ve fatih hoca maçı tribünden izledi..kesin alır diye düşünüyordum ama yanıldım..

yazık oldu Türkiye bir yetenegi daha kaybetti..eger barış bir kez daha alman ümit milli takımında oynarsa ( ki löw kendisini çok beğeniyormuş ayrıca son ümit maçında almanya adına gol de attı) bir daha başka bir milli takımda oynayamayacak...

Sekopej
06.Ekim.2006, 06:30
son maçlardaki performansından sonra Barış Özbek'in milli takıma çagırılmasını bekliyordum..özellikle son sion maçında sahanın en iyisiydi ve fatih hoca maçı tribünden izledi..kesin alır diye düşünüyordum ama yanıldım..

yazık oldu Türkiye bir yetenegi daha kaybetti..eger barış bir kez daha alman ümit milli takımında oynarsa ( ki löw kendisini çok beğeniyormuş ayrıca son ümit maçında almanya adına gol de attı) bir daha başka bir milli takımda oynayamayacak...

Barış zaten Almanya'yı tercih etti daha önceden. Yani artık istese de oynayamaz Türk Milli Takım'ında.

Fernando Gago
06.Ekim.2006, 06:31
Ayrıca Barış milli takımımızı seçseydi bile milli takım kalitesinde bir oyuncu değil sıradan bir oyuncu

erdemzorer10
06.Ekim.2006, 06:50
Barış zaten Almanya'yı tercih etti daha önceden. Yani artık istese de oynayamaz Türk Milli Takım'ında.

son yaptıgı röportajda Türk milli takımından teklfin gelmesini bekledigini söyledi..teklif gelmeden yapacak bişeyim yok dedi..daha önceden Türk ümit milli takımını reddettmiş diye duydum ama ne kdr dogru bilemiyorum..yine aynı röportajında 21 yaşına girdigini ve bikez daha alman ümit milli takımında oynadıgı taktirde artık başka bir milli takımda oynayamyacagını söyledi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ayrıca Barış milli takımımızı seçseydi bile milli takım kalitesinde bir oyuncu değil sıradan bir oyuncu

sion maçını izlemeni tavsiye ederim..sadece tek maça bakmak yanlış olur..barış genel olarak iyi..

almanya milli takım teknik direktörü barışı beğendigini söylüyor,Türkiyedeki yazarlar,futbol adamları barıştan bahsediyor..ama sen begenmiyorsun.."yorum farkı" saygım var..

Emurafu
06.Ekim.2006, 21:16
Tümer-Necati kim bunlar ya:(:(

Tümer yerine ceyhun hatta barıs var....
Necati yerine ümit millide hiçbir forvetmi yok...

Bu maçta kaleci volkan olması lazım Hakan cok formsuz..

Nihat nerde ya adam formda çünkü....Bu ne biçim aday kadro oynayanda oynamayanda cagrılmış..emre asık anlıyorum ama....

Orkunun ne suçu var...

Uzun zamandır bu kadar kötü kadro görmedim...
Tümer,Deli İbo,Hakan Şükür,Gs'de dışlanan Emre ve Necati'nin ne işleri var bu takımda.
Beşiktaş'dan Serdar'lar
Gs'dan Hakan Balta
Fenerbahçe'den Yasin Çakmak
3 büyüklerden bunlar olmalıydı.Anadolu'dan da çağırılabilcek çok adam var...
emre aşık mecbur cagırdı adam gibi stoper yok..Yasinde cagrılması lazımdı..

Hakan şükürü kimse dıslamıyor bu arada..Cagrılmasa olurdu tabi..

Fenerbahce yönetimi terine kesin dua etmişdir çünkü tümeri oynatacak tümer onu sayesinde form tutacak fenerbahcede kazanacak...

Maçlara görede cagırmıs olabilir...

BlackEagle19o3
06.Ekim.2006, 21:32
Orkunun ne suçu var..

emre aşık mecbur cagırdı adam gibi stoper yok..Yasinde cagrılması lazımdı..

Hakan şükürü kimse dıslamıyor bu arada..Cagrılmasa olurdu tabi..

Orkun ne Gs'ın ne de Milli Takım'ın kalitesini koruyacak kapasitede bir kaleci değil.
Ararsan stoper çok.Mesela Bekir İrtegün çağırılabilirdi.
Ben dışlanan derken Hakan'ı kastedmedim.Necati ve Emre'den bahsettim.
Ayrıca Barış konusunda milli takım düzeyinde kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Almanya'da böyle bir sürü genç adamımız var.

fmsmyrna
06.Ekim.2006, 22:02
Orkun ne Gs'ın ne de Milli Takım'ın kalitesini koruyacak kapasitede bir kaleci değil.
Ayrıca Barış konusunda milli takım düzeyinde kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Almanya'da böyle bir sürü genç adamımız var.

Bekir İrtegün sezon başından beri hiçbir maçta oynamıyordu diye biliyorum ama Yasin Çakmak niye alınmadı onu anlamadım.Nihat'ı almamasını Villareal'in hocası istemiş ufak bir sakatlığı varmış.Hüseyin Cimşir yıllardır milli takımda ama ben çok iyi bir maçını hatırlamıyorum ama her seferinde alınıyor.

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 23:19
He ya.Bu Ceyhun Eriş neden kadroya alınmaz hiç.

YusufT
06.Ekim.2006, 23:44

Sen merak etme Hakan Arikan'da Milli takiminin kalecisini koruyacak kadar iyi degil, kalitesiz. Cok hata yapiyor. Orkun daha iyi oynuyor ve hak ediyor!

the_imam912
08.Ekim.2006, 21:13
A Milli Futbol Takım'da sakatlığı bulunan İbrahim Toraman, EURO 2008 elemelerinde oynanacak Moldova ve Yunanistan maçları kadrosundan çıkartıldı. Bu futbolcunun yerine Fenerbahçe'den Yasin Çakmak kadroya dahil edildi.

A Milli Takım Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Moldova ve Yunanistan ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer alan İbrahim Toraman'ın kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

İbrahim Toraman'ın, sağ ayak aşil tendonunda süre gelen sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi. İbrahim Toraman'ın yerine Fenerbahçe'den Yasin Çakmak kadroya dahil edildi.

Bu arada A Milli Futbol Takımı, 13. Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda, Moldova ve Yunanistan ile yapacağı maçların hazırlıklarını sürdürüyor.

Milliler, Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde çalıştı. Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda, kampa katılmayan Emre Belözoğlu ve Hamit Altıntop dışındaki tüm futbolcular yer aldı.

Sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan Gökhan Zan, takımdan ayrı doktor kontrolünde çalışırken, diğer futbolcular taktik antrenmanı yaptı.

mitat
08.Ekim.2006, 22:53
yıldıray basturk ne oldu ya bu takımın en ıyılerınde bırısıydı

eGowiCh
08.Ekim.2006, 23:20
Yasin Çakmak'ın kadroya dahil olmasına sevindim, banko oynamalı.

eXcitinG
08.Ekim.2006, 23:24
Yasin tamam geLecek vaad ediyor iyi güzeL de.Adam kendi kLübünde oynamıyor miLLi takımda nasıL oynicak ?

sananes
08.Ekim.2006, 23:26
yıldıray sakatmı ya sonra bizim tumer dahil kulubunde oynamayan bi sürü adam cagırmıs yine bari mehmet yıldızı oynatsa forvette 5-6 tane forvet var bence fazla kadroda ama kendi bilecegi iş tabi fatih terimin hayırlısı ama ben milli takımdan pek ümitli degilim acıkcası

eGowiCh
08.Ekim.2006, 23:29
Yasin tamam geLecek vaad ediyor iyi güzeL de.Adam kendi kLübünde oynamıyor miLLi takımda nasıL oynicak ?

Tümer de kendi takımında oynamazken banko oynuyordu. Yine aynı şekilde Emre Aşık da öyle. Yasin Çakmak da oynar, son 2 maçta forma giydi. Vestel maçının tamamında, CSKA maçının da 25-30 dakikasında forma giydi, azımsanmayacak bir rakam.

deniz.91
09.Ekim.2006, 20:02
kadri bencede kötü i.üzülmez-hakan şükür-necati ve emre aşık takımlarında ne yaptıda milli takıma çağrılıyor