PDA

View Full Version : Ve 3 puan Sivas'ın!

the_imam912
05.Ekim.2006, 06:51
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzonspor-Sivasspor arasında yapılan ve yarıda kalan Süper Lig maçının sonucunun, Sivasspor lehine 3-0 olarak tescil edilmesini karara bağladı.
Federasyon yönetim kurulu, bugün Beylerbeyi’ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde yaptığı toplantıda, Tahkim Kurulu’nun, 12 Ağustos’ta yapılan maçın sonucunun 3-0 Sivasspor lehine olması gerektiği yönündeki kararı üzerine konuyu ele aldı ve Sivasspor’un 3-0 galibiyetini tescil etti.
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_5010_7_4957_ts-olay280.jpg
Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, "Yönetim kurulu, 28 Ağustos tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor’un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı. Tahkim Kurulu kararını ve gerekçeleri dikkate alarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzonspor’un 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın da Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdi" denildi. Bu arada Beşiktaş’ın, Ankaraspor ile yaptığı maçta karşılaşmanın hakeminin kural hatası yaptığı yolundaki itiraz da Merkez Hakem Kurulu’nun görüşleri doğrultusunda reddedildi.

ForsakeN
05.Ekim.2006, 07:08
Hele şükür.Bi kararın bu kadar uzatılması başka ülke federasyonunda görülmemiştir, görülmez de.

BlackEagle19o3
05.Ekim.2006, 07:15
Sonunda kararı verdiler.Sivas hakkını almış oldu...

byunuss1
05.Ekim.2006, 07:20
Sonunda kararı verdiler.Sivas hakkını almış oldu...

cok dogru evet haketmişlerdi.. skor avantajlarıda elindeydi zaten 90. dakikadan sonrada gol olmazdı süper mucadale etmişlerdi zaten

gerrrard
05.Ekim.2006, 07:22
Sivas hakettiğini aldı.

TürkuAz
05.Ekim.2006, 07:34
Bu konu zaten onaylanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ?

Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 07:37
Trabzonspor'ada yazık,ama taraftarın yaptıgıda rezalet.3 puanın Sivasspor'a verilmesi dogru bi karar.Hakettilermi hayır haketmediler ! Zaten dakika 90. gol atma sansları %2..

Aykan19o3
05.Ekim.2006, 07:38
Sonunda sonuçlandı Sivas hakettiğini aldı.

Hata Trabzonspor'da değil taraftardaydı.

M.Scofield
05.Ekim.2006, 08:23
ben alnamıyorum ya taraftar 5 maç ile cezasını aldı futbolcuların ne suçu vardiki 3 puan sivasa verildi.

shamur1
05.Ekim.2006, 09:05
Hıcbıse demıyorum evet Sıvas hakLı beyler Sıvas a gıdınce mr cekecem dıyen Mehmet yıLdız guya dayak yedı ya 4-5 gun sora cıktıgı macta sapasagLamdı.. Ya hıc gocunmuyorum Zıya Dogan varken 3 puanımız gıtse noLacak kı.. Ama Ordakı resme Iyı baKın Bıraz vıcdan goruyorsunuz dımı dayak yıyen sıvasLıLarı ! Hersey O resımde net ve acık .. Bır sıvasLı arkadan tekme dıgerı Ustten yumruk Ortadakıde eLıyle Bogacak adamı .. Iste Turk futboLunun resmı ..

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 09:21
karar ne olursa olsun 2tarafta memnun olmayacaktı yani TS lehine olsa Sivasporun hakkı yenilcekti çünkü kurallar var... Ama Sivas lehine oluncada geri kalan 1-2dk yüzünden Trabzonspor un puanı gitti ama bu olayda söz uçar yazı kalır olayı ağır bastı kural ne yazorsa o gerçekleşti v 3puan Sivasspor a verildi..Bence de olması gereken buydu...

shamur1
05.Ekim.2006, 09:33
bIz akıL edemedık Bu gecekı Macta Kasımpasaya goL atamadık beceremedık bınlerce kısı geldı stada 2 kısı Kasımpasa formasını gıyıp Gokdenıze vurmaya caLısacaktı boylece 3 puanı goL atmadan aLırdık...

El Comandante
05.Ekim.2006, 09:38
Cok yazik oldu Trabzonspor`a.Hakettikleri 3 puani TFF resmen caldi onlardan !

Maci Trabzonspor kazanmis,Tff gidiyor Sivasspor`a 3 puani veriyor.Iyi de Sivasspor nasil haketti o puani ?Cok büyük bir yanlis cook.Taraftar girdi sahaya kavgalar cikti falan,ama zaten taraftarlara cezalar verildi,hem de 5 mac.Simdi sen kalkip Trabzonun puanini nasil Sivasspor`a aktarirsin ?Yazik,günahtir yahu !

LaigLeNoiR
05.Ekim.2006, 09:41
Bu konu zaten onaylanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ?

Tarık, TFF önce MAÇIN TEKRARI kararını aldı, sonra TAHKİM bozdu bunu ve 3-0 HÜKMEN SİVAS LEHİNE verdi.Şimdide TFF bu kararı ONAYLADI.Tahkime geri gönderme hakları da vardı ama...

ben alnamıyorum ya taraftar 5 maç ile cezasını aldı futbolcuların ne suçu vardiki 3 puan sivasa verildi.

Aynen katılıyorum.Açıklama yapacaktım ama Baran anlatmış olayı bence aşşağıda.

Cok yazik oldu Trabzonspor`a.Hakettikleri 3 puani TFF resmen caldi onlardan !

Maci Trabzonspor kazanmis,Tff gidiyor Sivasspor`a 3 puani veriyor.Iyi de Sivasspor nasil haketti o puani ?Cok büyük bir yanlis cook.Taraftar girdi sahaya kavgalar cikti falan,ama zaten taraftarlara cezalar verildi,hem de 5 mac.Simdi sen kalkip Trabzonun puanini nasil Sivasspor`a aktarirsin ?Yazik,günahtir yahu !

shamur1
05.Ekim.2006, 09:56
Ya onca sey yetmezmıs gıbı bırde jest yapacaz dıyorlar şova devam edıyorlar deLırmemek eLde degıL.. cok guzeL oynadı sıvas ama aLlah buyuk o haram 3 puan umarım burunlarından geLmez ..

krapinovic
05.Ekim.2006, 12:02
karar, kurallara göre doğru ama eksik...
bence Sivasspor'a da ceza verilmeliydi... olayı büyüten kesinlikle Sivasspor'lular...

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 14:31
Kurallara göre hareket edilmek zorunda.Ama Sİvas hak ettiği bir puan almadı diye düşünüyorum.Bu olay ülkemiz için kara bir lekedir...

bySilver
05.Ekim.2006, 14:33
Bencede Şemsi boyle hakemler olduktan sonra Trabzonspor un daha cok puanı gidecek ..

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 14:53
maçın bitmesine 30 sn kala 1-0 önde oldugumuz maçta taraftarımız böle yaparsalar daha çok puan kaybı olucak ve bu hakemler olduktan sonra

Fernando Gago
05.Ekim.2006, 15:08
Trabzonsporlu futbolcuların emeklerine yazık oldu ama bunun sorumlusu taraftar en büyükz cezayıda onlar aldı zaten

Fietra 10
05.Ekim.2006, 19:03
galiba ilk seyircili maçımı Galatasaray maçı..o maça maçı izlemek için gitmeyeceğim 90 dk protesto..sonuç hiçte önemli olmayacak..

gezenti
05.Ekim.2006, 21:04
Beyler hak meselesi değil ki bu.Olaya duygusal olarak bakmayın.KURALLAR.Bu olaylar dünyada uygulanan kurallar.Yok Sivas hak etmemişde yok bilmemne.Sivaslılarda biliyor zaten haketmediğini ama bu seyirciler sahaya dalmıyacaklardı.2-3 tane cahil cüheylan yüzünden kurunun yanında yaşda yanar hesabı Trabzon cezasını çekiyor.Ama Trabzon maçı 5-0 önde götürsede son dakka yada maçın başında sahaya seyirci dalarsa bu maç karşı takıma verilir.Bu işin başka izahı yok gerisi demogojiye girer....