PDA

View Full Version : Avrupada Devam Türkiyede Kaos !

shamur1
05.Ekim.2006, 11:53
İskoçya'daki Şampiyonlar Ligi maçının uzatmaları oynanıyordu. Tıpkı Trabzon-Sivas maçında olduğu gibi. Sahaya evsahibi Celtic'in bir taraftarı girdi. Milan'ın Brezilyalı kalecisi Dida'nın yüzüne darbeyi indirdi. Darbenin etkisiyle sakatlanan Brezilyalı kaleci oyundan sedyeyle çıktı yerine Kalac girdi. Celtic de Trabzonspor gibi öndeydi. Son saniyelerdi. Marcus Merk karşılaşmayı tamamlattı, bizde Bülent Demirlek tatil etti.

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba akşamı İskoçya'da oynanan Celtic-Milan maçı, bizim uygulamalarımızla, Avrupalı'nınki arasındaki farkı bir ibret vesikası gibi ortaya koydu. Devler Ligi gibi bir organizasyonda Türkiye Ligi'ndeki Trabzonspor-Sivasspor maçındaki olayın bir benzeri yaşandı. Türkiye'de aynı olay aylar süren ve hâlâ karara bağlanamayan haksız infazlara sahne olurken, Avrupa'da hiçbir şey olmadı. Bir taraftar sahaya girip futbolcuya tacizde bulunduğu için maç tatil edilmedi. Taraftarın sebebiyet verdiği olay nedeniyle cezalandırılmayan Celtic sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Dida sedyeyle oyunu terketti, yerini Kalac'a bıraktı. İşte, Avrupalı'nın farkı burada ortaya çıktı. Almanların dünyaca ünlü hakemi Marcus Merk, Sivasspor-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Demirlek gibi maçı tatil etmedi. Fanatik taraftar, güvenlik elemanları tarafından dışarı çıkarıldı, son saniyeleri oynanan karşılaşma tamamlandı. Sonuçta, Celtic maçı 2-1 kazandı ve maç bu sonuçla tescil edildi. UEFA, Celtic'e belki saha kapatma ya da para cezası verecek. Ama İskoç ekibinin puanı silinmeyecek, kazanılmış hakkı gasp edilmeyecek.

ArkadasLar sımdı sıze guzeL bır anket gosterıyorum

Maçta sahaya giren Celtic'li taraftar için Milan itiraz etmedi. Yorumunuz?

Milan doğru olanı yaptı ?

Hinlik yaparak itiraz etmeliydi ?

Olayı Rus - Çeçen Savaşı'na çevirmeliydi ?

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 14:27
Trabzon'un olayına benziyor.Ama biraz daha değişiği.Bunda saha içi pek karışmamış.Ondan tatil etmemiş olabilir hakem.

bySilver
05.Ekim.2006, 14:29
Ya işte avrupalılar böyle ortamı yatıstırıp devam ettiriyor bu kadar bizim hakemlerimiz boyle diil olayı ateşlendirip tatil ediyolar.

VahdeTrabzon
05.Ekim.2006, 15:12
Yorumsuz...

Ralph
05.Ekim.2006, 18:25
Karşıklık olmamış bunda ama.

CeSC FaBReGaS
05.Ekim.2006, 18:30
Evet milanlilar karsilik vermemis ama sivaslilarinda karsilik vermemesi gerekirdi.Hemde burda sadece 1 kisi Trabzonlular sahaya kac kisi girdi.

_LeGolaS_
05.Ekim.2006, 18:31
Olayların sonuç dışında bir farkı daha var, Taraftar Dida' ya vuruyor ama oyuncular taraftara tekme tokat girmiyor! Bu da olayın büyümesini engelliyor.

Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 18:33
Olay farklı,Trabzon macında ortalık karısmasa Bülent Demirlek'de tatil etmezdi ;;)

Fietra 10
05.Ekim.2006, 18:36
Evet milanlilar karsilik vermemis ama sivaslilarinda karsilik vermemesi gerekirdi.Hemde burda sadece 1 kisi Trabzonlular sahaya kac kisi girdi.

ilk giren taraftara vurmasalardı sadece 1 kişi girmiş olacaktı..;)

ben hala darp edilen 4 futbolcuyu merak ediyorun Sivasta..Öldülerde haberimiz mi yok..

Ankete de cevabım Olayı Rus - Çeçen Savaşı'na çevirmeliydi

shamur1
05.Ekim.2006, 19:04
ArkadasLar Macin bitimine saniyeLer kaLa yani aynen Trabzon- Sivas maci gibi Bır ceLtıcLı taraftar sahaya gırıyor GuvenLıgı yarıp gecıyor Ve mıLan kaLecısı Dıda ya bır şamar atıyor ! Dıda once Taraftarı kovaLıyor ama yakaLayamacagını anLayınca kendını yere atıyor.. Derken Macın FIFA kokartLı ''cahil ,bilgisiz,yetersiz,'' hakemi Alman Marcus Merk kalecı degısıkLıgı ıstıyor . Dida nın yerıne kaLecı Kalac oyuna gırıyor ve mac bır dakıka sonrada tamamLanıyor.Yanı CeLtıc hakettıgı macı kazanıyor..

Sımdı arkadasLar once sunu soyLıyeyım eger fauL pozısyonunda Sıvasspor fauL atısını kuLlanıp oyuna hemen baslasa 2-3 dakka TrabzonLu oyuncularla cezasahası ıcınde ıtısıp kakısmasa ve hakem Bulent DemırLenk de oLaylara hakım oLsa uzaktan ızLemese o taraftar sahaya gırmezdı ..aMA Sivas bunu ıstıyordu kıskırtmak ıstıyordu ve başardı.. NoLdu sımdı aL işte Avrupada aynı oLay usteLık Dida ya şamar atıLıyor Oyuna devam edemıyor yere yıgıLıyor Bızde ise Mehmet yıLdız dayak yedım dıyor ama sapasagLam taraftarın pesınde kosuyor stad korıdorlarında aynı seyı yapıyor .. ArkadasLar Avrupada boyle Turkıyede boyLe 53 gun de verdıLer bu kararı herkese boL futboLlu gunLer ..

Sekopej
05.Ekim.2006, 19:12
Bak sen yazmışsın Dida kovalıyor ama yakalayamıyor diye. Sivassporlular yakalıyorlar adamı. Dida da yakalasa belki Trabzon'da olduğu gibi 20 kişi daha stada girecekti. Bu durumda hakem sahada kalır mıydı? Bunun cevabını alayım.

Federasyon hemen ertesi hafta kararı alması gerekiyordu. 2 tarafı da hükmen mağlup sayacaktı, hiçbir sorun olmayacaktı. Bu kadar uzun süre uzatılırsa sonuç böyle olur işte.

1 kişinin sahaya girmesiyle hiçbir yerde maç tatil edilmez. O nedenle 1 kişi ile 20 kişiyi karıştırmayalım.

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 19:13
Celtic-Milan

http://www.youtube.com/watch?v=ZR5xz_sLzGc

TS-Sivaspor

http://www.youtube.com/watch?v=1HXTMYzUSuo

izleyin 2videoyuda aynı olaylar olmadığını görceksiniz...

Fietra 10
05.Ekim.2006, 19:19
evet bencede ikiside aynı olay değil..birinde Milanlılar taraftara tepki göstermiyor diğerinde bütün takım taraftara saldırıyor..işte aradaki fark bu!!peki Sivas'a verilen ceza var mı ??!!!

Sekopej
05.Ekim.2006, 19:27
Yanlış anlaşılmasın bizim federasyonun aldığı karar doğrudur demiyorum.

Ama hakem tatil etti etmedi şeklinde kıyaslama yapılamaz. Dünyanın neresinde olursa olsun sahaya 20 kişi giriyorsa maç tatil edilir.

Şunu karıştırmayalım bu şekilde müdahelerle maç tatil edilirse olay çıkaran taraf 3-0 hükmen mağlup sayılır. Geçen sene oynanan GS-FB maçını Bülent Demirlenk tatil etseydi maçı Fenerbahçe 3-0 hükmen kazanacaktı. Tatil ettiği esnada Galatasaray sahada 5-0 önde olsa dahi birşey değişmeyecekti.

Orada da sahada emek harcayan oyuncuların bir suçu olmazdı ama taraftarın yaptıkları nedeniyle maç rakibe verilirdi. Bu bir kuraldır.

Keşke maç tatil edilseydi de UEFA'nın vereceği kararı görseydik. O zaman kıyaslama yapabilirdik. Ama şu anda tatil edilme bakımından kıyaslama yapılmaz.

SYLaR
05.Ekim.2006, 19:29
Dida'nın yüzüne tokat atıyor o sırada herkesin arkaso dönük olaya.Trabzonlu taraftar ise direk gelip 5-6 Sivaslı futbolcu arasından Mehmet Yıldız'a vuruyor.

Şimdi anlaşıldı mı?

shamur1
05.Ekim.2006, 19:30
Ya tmm beyler daha hırbısey ıcın ugrasmıyorm .. hakLısınız 2 oLay da cok farkLı .. Bırınde SampıyonLar Lıgı macı bırınde super LIG .. Bırınde ALman Marcus merk dıgerınde sadece turkıye Lıgınde mac yoneten BuLent demırLenk.. Bırınde Saygın MiLan kLubu .. CırkefLıge basvurmuyor oysakı bu sampıyonLar Lıgı ekonomık oLsun cok onemLı .. Ama Sıvas haddını asıyor usteLık jest bıLe yapıcaz dıyorLar .. Bırınde Didanın kası gozu yarıLıyor yerlerde yatıyor dıgerınde Sahaya gıren taraftar dayak yıyor tmm beyLer daha yorum yapmıyorum Trabzon hep boyLe federasyon ve ıstanbuL basını bıze haddımızı bıLdırmıstır Kusura bakmayın .. Ama anketın Yanıtıda su bence .. Evet mıLan baskanı oLayı rus- Cecen savasına cevırmeLıydı oke..

shamur1
05.Ekim.2006, 19:33
Ayrıca sekopej sunu da beLırteyım SıvasLılar taraftarı yakaLamıyor .. Lutfen Taraftar vurmaya caLısınca SıvasLılar bırı bogazından sıkıyor bırı tekme atıyor bırı yumruk atıyor .. Lutfen.. Madur duruma koymayın Sıvas ı..

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 19:34
kaşı gözümü :zuhaha yahu adam dida ya müdahelesi var sonra dida adamı kovalıyor bakıyor yakalayamicak yere bırakıyor kendini ya da düşüyor... Adam koşup kaçıyor diğerinde sahanın için box ringi gibi videolarda var hala farkı ayıramıyonuzmu ya tamam sinirin de etkisiyle konuyu aynısı gibi görüyosunuz ama hala uzatmayın videolarda neyin ne olduğu açıkca belli zaten..

shamur1
05.Ekim.2006, 19:35
kaşı gözümü :zuhaha yahu adam dida ya müdahelesi var sonra dida adamı kovalıyor bakıyor yakalayamicak yere bırakıyor kendini ya da düşüyor... Adam koşup kaçıyor diğerinde sahanın için box ringi gibi videolarda var hala farkı ayıramıyonuzmu ya tamam sinirin de etkisiyle konuyu aynısı gibi görüyosunuz ama hala uzatmayın videolarda neyin ne olduğu açıkca belli zaten..

wuuuuuuuuuuuuuuu dostum sen naptın ya box rıngıne donmus oyLemı ? Hangı sıvasLı ya bısey oLmus neresı kanamıs ? neresı darp edıLmıs ?? ama yok yok bızde bazı takımLar gıbı kendı futboLcularımızı TartakLamamız gerekır Trıbunde cınayet ısLememız gerekır ıste o zaman senın dedıgın oLur .. o zaman sana hak verırım .. Yahu 2 cınayet ısLendı Stadlarda Bu kadar konusuLmadı ama sahaya bır deLi girdi usteLık dayak yedı yer yerınden oynadı be ..

SYLaR
05.Ekim.2006, 19:38
Sahaya 20 taraftar ne sebeple girerse girsin 3-0 hükmen yenik sayılırsın.

Geçen sene Galatasaray-Fenerbahçe maçında o kadar pet şişe atıldı,o kadar şey oldu.Nedeni ne idi.Kadıköy'de ki maçlarda olan olaylar,yönetimi protesto

Federasyon 5 maç ceza verirken "Geçen sene bunlar şunlar oldu,yönetimi protesto amacıyla yaptılar.Ceza vermeyelim" diye bir düşünceye mi girdiler.Hayır.Yapılan ne ise cezası geldi.

Şimdi Trabzon-Sivas maçında 20 kişi sahaya giriyorsa sebebi ne olursa olsun haklı ceza uygulanır

Sekopej
05.Ekim.2006, 19:38
Ya tmm beyler daha hırbısey ıcın ugrasmıyorm .. hakLısınız 2 oLay da cok farkLı .. Bırınde SampıyonLar Lıgı macı bırınde super LIG .. Bırınde ALman Marcus merk dıgerınde sadece turkıye Lıgınde mac yoneten BuLent demırLenk.. Bırınde Saygın MiLan kLubu .. CırkefLıge basvurmuyor oysakı bu sampıyonLar Lıgı ekonomık oLsun cok onemLı .. Ama Sıvas haddını asıyor usteLık jest bıLe yapıcaz dıyorLar .. Bırınde Didanın kası gozu yarıLıyor yerlerde yatıyor dıgerınde Sahaya gıren taraftar dayak yıyor tmm beyLer daha yorum yapmıyorum Trabzon hep boyLe federasyon ve ıstanbuL basını bıze haddımızı bıLdırmıstır Kusura bakmayın .. Ama anketın Yanıtıda su bence .. Evet mıLan baskanı oLayı rus- Cecen savasına cevırmeLıydı oke..

Tamam tepkilisin de sinirini vir kenara bırakıp düşünsen, burada yazdıklarımızı dikkatli okusan sorun olmayacak.

Biz ne diyoruz sahaya 20 kişi girse hakem devam ettirmezdi. Zaten para veya saha kapatma cezası alacak Celtic. Hem de en ağırından.

Tekrarlıyorum, yaşanan olaylara bakmıyorum ben, Sivaslı oyuncuların, Milanlı oyuncuların tavrına bakmıyorum. Sadece diyorum ki bir yerde sahaya giren 1 taraftar diğer yerde 20 taraftar. Hangisini tatil edersin?

Ve bir daha tekrarlıyorum, bak Galatasaray maçı örneğini de verdim. Taraftarın müdahalesinden kulüp sorumludur. Taraftar yaptı, sahadakilerin hakkı yendi diyemezsin. Taraftar oyunun devam etmesine müsaade etmiyorsa o maç tatil edildiyse o taraftarın takımı mağlup sayılır. Bu dünyanın her yerinde böyle.

Bülent Demirlek doğru mu yaptı yanlış mı yaptı olayına girmiyorum. Onun tartışılacağı konu burası değil.

Sekopej
05.Ekim.2006, 19:41
Ayrıca sekopej sunu da beLırteyım SıvasLılar taraftarı yakaLamıyor .. Lutfen Taraftar vurmaya caLısınca SıvasLılar bırı bogazından sıkıyor bırı tekme atıyor bırı yumruk atıyor .. Lutfen.. Madur duruma koymayın Sıvas ı..

Yahu ben nerede Sivas'ı mağdur duruma koydum. Farketmeden yazdıysam kusura bakma ama Sivas mağdurdur demedim.

shamur1
05.Ekim.2006, 19:43
Ya sunu anLatamıyorum sahaya 20 kısı aynı andamı gırdı ?? ya 1 kısı gırdı sahaya ama hakem oLaya el koyabıLse futbolcular sahaya gırene vurmaya degıLde cıkarmaya caLıssa o 20 kısı sahaya gırermıydı neden bunu dusunmuyorsunuz ?? stadda 20 bın kısı var neden hepsı sahaya ınmedı?? Isteseler ınemezmıydıler kım bısey yapabıLırdı ? Haksızmıyım Lutfen ..

Sekopej
05.Ekim.2006, 19:46
Ya sunu anLatamıyorum sahaya 20 kısı aynı andamı gırdı ?? ya 1 kısı gırdı sahaya ama hakem oLaya el koyabıLse futbolcular sahaya gırene vurmaya degıLde cıkarmaya caLıssa o 20 kısı sahaya gırermıydı neden bunu dusunmuyorsunuz ?? stadda 20 bın kısı var neden hepsı sahaya ınmedı?? Isteseler ınemezmıydıler kım bısey yapabıLırdı ? Haksızmıyım Lutfen ..

Ben ne diyorum, onların hepsi tartışılır. Hakem de hatalı, Sivaslı oyuncular da hatalı vs...

Ama sen de şunu söyle, sahaya 1 kişi girse Trabzon'da maç tatil edilir miydi? Sahaya 20 kişi girse İskoçya'da maç tatil edilir miydi?

Burada Celticli oyuncuların yaptıkları, Sivaslı oyuncuların yaptıklarını tartışacaksak olay başka. Ama maç orada tatil edilmedi, burada tatil edildiyi tartışıyorsak yukarıdaki soruların cevaplarını alayım.

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 19:48
shamur1 konuyu başka yerlere çekiyosun bende çekerim yaşanan olaylarıda biliyoruz o yüzden taraftarın böyle bir şey yapmasına şaşırmadım...

gerginliği başlatan Ayman-Trabzonspor
sonra sahaya taraftar atlıyor-Trabzonspor
daha sanra güvenlikmidir nedir 3-5kişi daha giriyor shaya sonra sahanın durumunu gördnmü hiç 50-60kişi var nerdeyse bir sürü sivil...

shamur1
05.Ekim.2006, 19:53
tmm bu konu hakkında daha bısey demıyorum orada hakLısın ama maLum bıLıyorsun bu tur seyler kıskırtmayLa galeyana getırmekLe meydana geLır .. sahaya gıren 20 taraftar kadar onLarı kıskırtan bu noktaya getıren SıvasLılarda sucLu ben bunu demeye caLısyorum Ya ben mactayken o taraftar sahaya gırınce zaten deLırdım benım gıbı herkes tepkı gösterdı .. Ben övuyormuyum sankı bu oLayı tasvıb etmıyorm ya ..

Herkesın yorumuna cvp verırım kendımde yorumumu yazarken karsımdakını kırmamaya caLısırım ama bazı arkadasLar ıcın dıyorum özeLlıkle bılerek kıskırtıyorlar ya burası forum surda 2-3 yorum yapıyoruz nekı bu kavga cıkarmak tartısma ortamı cıkarmak ne gecıcek eLıne yanı Burda tartıs tartıs nereye kadar .. sen dıcen aLi ben diecem veLi .. oLmuyacak .. Bunlarla tartısmaktansa oLayları ögrenıp asLını ögrenıp konusmak daha mantıkLı ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

shamur1 konuyu başka yerlere çekiyosun bende çekerim yaşanan olaylarıda biliyoruz o yüzden taraftarın böyle bir şey yapmasına şaşırmadım...

gerginliği başlatan Ayman-Trabzonspor
sonra sahaya taraftar atlıyor-Trabzonspor
daha sanra güvenlikmidir nedir 3-5kişi daha giriyor shaya sonra sahanın durumunu gördnmü hiç 50-60kişi var nerdeyse bir sürü sivil...

Ya dostum akLı basında adamım ben konuyu nıye baska yerLere cekeyım. oLayı basLatan ayman dıyorsun ? Ayman normal bır fauL yaptı hadı dıyeLımkı bılerek yaptı gıdıp ıtıraz ettı mı ? olay cıkardımı ama SıvasLı oyuncuLar 90 dakıka top oynatmadı surekLı cıft taban gırdıler mac 90 dakıka ızLedınmı ? Ceyhuna kac tekme attılar..

Besıktas sampıyonlar Lıgınde yenıLınce neden yakınıyor ? ne dıyor ?? SurekLı tekme atıyorlar futboLcularımızı sakatLıyorlar demıyoLarmı ? Bak yanı boyLe olaylar oLuyormus ama bız kendı takımımıza oLunca baska rakıbe oLunca baska seylerı soyLersek boyLe konuların ıcınden cıkıLmaz bıyerede varamayız

Sekopej
05.Ekim.2006, 19:57
tmm bu konu hakkında daha bısey demıyorum orada hakLısın ama maLum bıLıyorsun bu tur seyler kıskırtmayLa galeyana getırmekLe meydana geLır .. sahaya gıren 20 taraftar kadar onLarı kıskırtan bu noktaya getıren SıvasLılarda sucLu ben bunu demeye caLısyorum Ya ben mactayken o taraftar sahaya gırınce zaten deLırdım benım gıbı herkes tepkı gösterdı .. Ben övuyormuyum sankı bu oLayı tasvıb etmıyorm ya ..

Herkesın yorumuna cvp verırım kendımde yorumumu yazarken karsımdakını kırmamaya caLısırım ama bazı arkadasLar ıcın dıyorum özeLlıkle bılerek kıskırtıyorlar ya burası forum surda 2-3 yorum yapıyoruz nekı bu kavga cıkarmak tartısma ortamı cıkarmak ne gecıcek eLıne yanı Burda tartıs tartıs nereye kadar .. sen dıcen aLi ben diecem veLi .. oLmuyacak .. Bunlarla tartısmaktansa oLayları ögrenıp asLını ögrenıp konusmak daha mantıkLı ..

Zaten yine bu maça dönüp şu şöyleydi, bu böyleydi tartışması olursa konuyu kapatacağım.

Elimize hiçbir şey geçmiyor, sadece 2-3 arkadaşımız uyarı alıyor o kadar. Çünkü bizde hep bizim düşüncelerimiz doğrudur diye bir mantık var, karşı taraf da birşey diyor acaba haklı mı diye düşünmeyiz hiç. Bu nedenle de seviyeli tartışmalar olmuyor.

Tüm arkadaşlara söylüyorum, rahatsız olduğumuz mesajı uyarı butonuyla bildirin, eğer buradan cevap verirseniz siz de uyarı alırsınız. Sizin bildirdiğiniz mesaj gerçekten olmaması gereken bir mesajsa silinip mesajı atana uyarı verilir.

Lütfen bu nedenle siz forumda cevap vermeyin, uyarı butonuyla bildirin ki gereksiz yere tartışma çıkıp uyarı almayın.

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 20:00
son dakika Ayman gidiyor biçiyor adamı sonra sinirler gergin herkes birbirine giriyor..daha sonra taraftar atlıyor sahaya ardında güveenlik derken her yerde birileri girmeye başlıyor kale arkasında güvenlik taraftarı tutup indiriyor sahanın için ana baba günü olmuş bu durumu gidip Milan maçı ile kıyasla ne diyim helal valla..

shamur1
05.Ekim.2006, 20:01
Bak ne guseL konustun eLıne sagLık .. Kımseye fayda getırmez cunku herkes bıLdıgını savunur degısen bırsey oLmuyorkı dedıgın gıbı sadece uyarı aLıyoruz bundan ıbaret

byunuss1
05.Ekim.2006, 20:01
son dakika Ayman gidiyor biçiyor adamı sonra sinirler gergin herkes birbirine giriyor..daha sonra taraftar atlıyor sahaya ardında güveenlik derken her yerde birileri girmeye başlıyor kale arkasında güvenlik taraftarı tutup indiriyor sahanın için ana baba günü olmuş bu durumu gidip Milan maçı ile kıyasla ne diyim helal valla..

yemin ediyorum bu forumda %40 lık kesim futbolü bilmiyor ya da aklı kesmiyor...

shamur1
05.Ekim.2006, 20:02
Fıratcan tamam dostum hakLısın evet herseyın sorumLusu ayman ve Trabzon uzatmayaLım bırbırımızı kırmayaLım kırdıysam kusura bakma..

Fietra 10
05.Ekim.2006, 20:05
tamam arkadaşlar..herşey sounca varmış bundan sonra bi fayda saglamaz bize bu davranışlar..

bySilver
05.Ekim.2006, 20:08
konu kitlensin boyle giderse..

Fıratcan Alçınkaya
05.Ekim.2006, 20:11
yemin ediyorum bu forumda %40 lık kesim futbolü bilmiyor ya da aklı kesmiyor...

tahmin oyunlarına bakarak futboldan ne kadar anladığımın %5 ini görebilirsin....

shamur1ben sadece Milan-Celtic maçı ile TS-Sivas maçının aynı olmadığını söylüyorum... Yoksa TS nin de hakkı yenmiştir ona itirazım yok...

shamur1
05.Ekim.2006, 21:39
Sekopej konuyu tekrar actıgın ıcın tesekkurler .. Son oLarak sunu ekLıyorum farkındamısınız federasyon Trabzonun kötu haLını yakaLamısken ne kadar vursak ıyıdır dusuncesınde Bu oLayı 54 gunde cozdu tff tebrıkler .. IlK once manısa macı gunu karar acıkLandı ne kadar etık.. Ardından kasımpası macı gunu tescıL edıldı 3 puan sıvas a verıLdı .. Acaba nıye mac gunLerını bekLıyorlar ?? madem hak hukuk dıyorsanız 1 haftada verıLmezmıydı bu karar

gezenti
05.Ekim.2006, 22:17
Bu olayla Trabzon maçının ne alakası.Trabzonlular futbolculara saldırıyor orda giren taraftarda sadece didayla dalga geçmek için yanağına dokunuyor trabzonlular gibi yumruk atmıyor.Elbette maç iptal edilmez.Saha karışmıyor bir şey olmuyor.Birde tatil edilseydi.Olayları birbirinden ayırmak gerekir.Bence Trabzonlular bu konuyu daha fazla uzatmaması gerekir.Çünkü HAKSIZxHAKSIZLAR....

Fietra 10
05.Ekim.2006, 22:25
ayrıntılara takılmayayım diyorum ama yumruk diyosun orada bana yumruk gösteririmisin?

SaRPeR1903
05.Ekim.2006, 22:26
Aynı olaylar değil,yazı taraflı yazılmış..

gerrrard
05.Ekim.2006, 22:29
Beyler şimdi yine konu kapanacak

gezenti
05.Ekim.2006, 22:38
ayrıntılara takılmayayım diyorum ama yumruk diyosun orada bana yumruk gösteririmisin?

Yumruk mecazi anlamda yani şunu mu deseydim tekme tokat Allah ne verdiyse sadece görevlerini yapan insanlara acımasızca dövmeye çalışmıyor.Arkadaşlar bunun Trabzon maçıyla alakası bile yok...

gerrrard
05.Ekim.2006, 22:48
Bencede Trabzon maçıyla alakası yok.

Fietra 10
05.Ekim.2006, 23:20
Yumruk mecazi anlamda yani şunu mu deseydim tekme tokat Allah ne verdiyse sadece görevlerini yapan insanlara acımasızca dövmeye çalışmıyor.Arkadaşlar bunun Trabzon maçıyla alakası bile yok...

onların görevi insan dövmek mi ?

gezenti
05.Ekim.2006, 23:55
onların görevi insan dövmek mi ?

Eğer biri bana durduk yere bir vurursa ben ona 5 vururum...

shamur1
06.Ekim.2006, 00:08
Bu olayla Trabzon maçının ne alakası.Trabzonlular futbolculara saldırıyor orda giren taraftarda sadece didayla dalga geçmek için yanağına dokunuyor trabzonlular gibi yumruk atmıyor.Elbette maç iptal edilmez.Saha karışmıyor bir şey olmuyor.Birde tatil edilseydi.Olayları birbirinden ayırmak gerekir.Bence Trabzonlular bu konuyu daha fazla uzatmaması gerekir.Çünkü HAKSIZxHAKSIZLAR....

Bak sen cok ugrasmaya basLadın bızle dun senın yuzunden uyarı aLdım zaten konusmaLarına dıkkat et.. Isıne geLmeyınce yanagına dokunmak oLuyor dımı Trabzonda sahaya gıren Mehmet yıLdız a yumrum mu atmıs .. haddını asıyorsun ne demek TrabzonLular konuyu daha fazla uzatmasınlar senmı karar verıcen buna haksız oLup oLmadıgımıza..

King_91
06.Ekim.2006, 01:17
bence iki olay cok farklı gelişmiş

Emurafu
06.Ekim.2006, 01:25
Lincoln sakatmış...Beşktas macına cıktıgı kadronun aynısı sahay cıkacakmış..Bence güzel olur...

Hakan ve volkan uyumunu yine izleriz...

Kayseri eski kayseri degik bunuda blin..Gökhan ünal oynamıyor..
Üstelik o dediginiz kayseriye en son 30 yıl önce yenilmişiz..

Zor maç olacak ama..en az beraberlık..

19_SeRDiNÇ_05
06.Ekim.2006, 01:29
Lincoln sakatmış...Beşktas macına cıktıgı kadronun aynısı sahay cıkacakmış..Bence güzel olur...

buyur ne dedin :D

King_91
06.Ekim.2006, 06:19

hatlar karıştı :D

gezenti
06.Ekim.2006, 06:58
Bak sen cok ugrasmaya basLadın bızle dun senın yuzunden uyarı aLdım zaten konusmaLarına dıkkat et.. Isıne geLmeyınce yanagına dokunmak oLuyor dımı Trabzonda sahaya gıren Mehmet yıLdız a yumrum mu atmıs .. haddını asıyorsun ne demek TrabzonLular konuyu daha fazla uzatmasınlar senmı karar verıcen buna haksız oLup oLmadıgımıza..

Kimseyle uğraştığım yok bana demişssin ki sen mi karar vericeksin peki benim yorumlarıma sen mi karar vericeksin?Had meselesine gelince onada sen karar veremezsin.Sen hiç bir Bursasporla alakası yokken Bursa hakkında küçümseyici mesaj atınca sataşmak olmuyor tabi.Benim işime gelip gelmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
http://www.youtube.com/watch?v=DV_yWUYDpTs
Al işine gelmek böyle birşey burdada maç iptal ediliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=MgxH0fT5YMI&mode=related&search=
Senin verdiğin örnek bu burda eğer sen buna yumruk dersen
http://www.youtube.com/watch?v=1HXTMYzUSuo
ben buna katliam derim.
Bakın bu maçın hukuki olarak kuralı sivassporun lehine bitmesi yönündeydi.Futbolu yöneten duygular değil kurallardır.Diğer yorumlarda demogojidir.