View Full Version : Gazman
the_imam912
05.Ekim.2006, 20:59
İstanbul'a gaz maskesi götüreceğiz' diyen Sion Başkanı Constantin; 5-1'lik yenilgiyle kendine geldi: 'Galatasaray, UEFA'da ya yarı final ya da final oynar.'
İnce hesaplar yaptı, ama tutturamadı
Galatasaray-Sion rövanşı öncesinde, Kadıköy’deki olaylı Türkiye-İsviçre maçını kullanarak avantaj sağlamaya çalışan Sion Başkanı Constantin, 5-1’lik hezimet sonrasında çark etti. Karşılaşmadan önce, “İstanbul’a gaz maskesi götüreceğiz, çünkü bizi zehirleyecekler. Orada neler yaşanacağını bilmiyoruz” diyerek ortamı germeye çalışan Constantin, Galatasaray Yönetimi’nin misafirperverliği ve Ali Sami Yen Stadı’ndaki tarihi yenilgi sonrasında kendine geldi: “Rakibimizin önü açık. UEFA’da final ya da yarı final onları bekliyor...”
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_5106__gazman0610.jpg
UEFA.com: Galatasaray finale yürüyor
UEFA.com da Sarı-Kırmızılı temsilcimize övgüler yağdırdı. Türk basınının yorumlarına da yer veren sitede, Cim Bom’un 2000 yılında Arsenal’i yenerek UEFA Kupası’na ulaştığı hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı: “Bu galibiyet, akıllara 1989 senesindeki Neuchatel Xamax maçlarını getirdi. Önce 3-0 kaybeden Galatasaray, sonra 5-0 kazanıp yoluna devam etmişti. Kimbilir; belki de Galatasaray, 2008 yılı Mayıs ayında oynanacak finalde, City of Manchester Stadı’nda olacak. Çünkü Galatasaray, UEFA Kupası Finali’ne doğru yürüyor.”
Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 21:50
Bende inanıyorum bu sene Galatasaray Yarı Final oynar..
El Comandante
05.Ekim.2006, 22:02
Bizler inandik siz de inanin,bizim icin kupayi alin :)
IcedEarth
05.Ekim.2006, 22:50
Başlık süper olmuş :zuhaha
Aykan19o3
05.Ekim.2006, 22:52
Bencede Gs çeyrek final kesin oynar. Yarı Final ya da Final'de uzak değil.
Oynar oynar her takım Sion'du ya.
Xipe Totec
05.Ekim.2006, 22:58
nie oynamsın ki.. inaç olduğu müddetçe her takım oynar.. küçük takımları küçük büyük takımlarıda devasa görmedikten sonra sistem olduktan sora neden olmasın
O zaman fenerbahçe'de şampiyonlar ligini kazanır . Nede olsa grup lideri.
the_imam912
05.Ekim.2006, 23:09
Marmalet abi yaklaşım tarzı yanlış.
Objektif bakmak gerek :)
Marmalet abi yaklaşım tarzı yanlış.
Objektif bakamak gerek :)
Ben kendi fikrimi söyledim bir Sion'u yenmekle şampiyon olunuyosa o zaman fenerbahçe'de İnter'i yendi , sion'dan kat kat büyük bir takım , o zaman fenerbahçe'de şampiyonlar ligini alır bir sakınca yok sanırım.
Yeterince objektif oldu mu?
the_imam912
05.Ekim.2006, 23:21
Anlatamadım ama neyse.
O senin fikrindir.
Fernando Gago
05.Ekim.2006, 23:22
Oynar oynar her takım Sion'du ya.
Katılmamak elde değil Sion yaw Sion hatırlayın geçen senenin Randers'i işte ne fark var ??
Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 23:24
Tek Sion macını degerlendirerek konusmayın ;;) Adamlar gercekten iyi top oynuyor kabullenmek gerek..
Fernando Gago
05.Ekim.2006, 23:26
Tek Sion macını degerlendirerek konusmayın ;;) Adamlar gercekten iyi top oynuyor kabullenmek gerek..
Aksini söylemedim zaten ama Servet-VolkanYaman defanstayken insanı düşündürmüyor deği ofansif anlamda harika ama defansı zayıf
Fietra 10
05.Ekim.2006, 23:27
UEFA'da ya yarı final ya da final oynar.
bu söylediği söz;
İstanbul'a gaz maskesi götüreceğiz'
maçtan önce beyan ettiklerinin devamıdır..
Çogu Gsli arkadaş finali garanti görüyor fakat daha önünde gruplar var iken..
Xipe Totec
05.Ekim.2006, 23:40
ya iyi güzel elediği takım sion küçük takım da kimse bu maça bakıpta GS UEFA Kupasını tekrar alır demiyo.. hem Türkiyede hem de avrupada oynanan futbola bakıyolar.. tabi kolay değil hele hele bi Türk takımı için neredeyse imkansız ama işte 3-4 takımla beraber favori olarak görülüyo... demekki oynuyolar ki böyle favori görülebiliyo;)
neyse abi guruplardan çıksın biraz daha netleşir zaten ne olacağı.. inş şamp. olurda gururlanırız yine.. fener de gelebildiği en iyi yere gelir bütün temennimiz de bu;)
mert_fox
05.Ekim.2006, 23:47
Harbi başlık çok süper olmuş. xD
Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 23:49
Aksini söylemedim zaten ama Servet-VolkanYaman defanstayken insanı düşündürmüyor deği ofansif anlamda harika ama defansı zayıf
Ligin en az gol yiyen takımı ama Galatasaray ;;)
Fernando Gago
05.Ekim.2006, 23:49
Ligin en az gol yiyen ekibi ama Galatasaray ;;)
TSL ile UEFA kupasını aynı kefeye koyuyorsan :o :o :o
Rodrigo Tello
05.Ekim.2006, 23:56
TSL ile UEFA kupasını aynı kefeye koyuyorsan :o :o :o
Hayır koymuyorum.O kadar kötü degil bence Gs'nin defansı..
Xipe Totec
06.Ekim.2006, 00:12
volkanın yerine oynayacak adam var bence en sakatı servet:D bouzid i iyi gibi dikiş tutarsa servetten dahada güzel olur
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 00:19
Olur.Neden olmasınki.Ama Galatasaray'ı önce güçlü bir takım karşısında izlemek lazım.Sonra göstereceği performans sonrası bir görüş belirtmemiz daha akıllıca olur.Çünkü kupada çok güçlü takım var.
El Comandante
06.Ekim.2006, 00:33
Olur.Neden olmasınki.Ama Galatasaray'ı önce güçlü bir takım karşısında izlemek lazım.Sonra göstereceği performans sonrası bir görüş belirtmemiz daha akıllıca olur.Çünkü kupada çok güçlü takım var.
Siz kabullenmemeye devam edin bizim iyi oynadigimizi.Halen güclü takim karsisinda görelim diyorsunuz,vallahi insan cileden cikiyor ! Sizle mac yapmadik mi ? Önemli eksikliklere ragmen sizden iyi oynayip,maci kazanmadik mi ? Yok siz kendinizi güclü takim olarak görmüyorsaniz bilemem orasini.Bursaspor deplasmani ligin en zor deplasmanlarindan biri degilmidir ?Puan kaybettik mi ?
Simdi deme bana ben Avrupayi kastettim diye,Galatasaray hem ligde hem Avrupada iyi oynuyor.Bunu kabullenin !
King_91
06.Ekim.2006, 01:08
Çogu Gsli arkadaş finali garanti görüyor fakat daha önünde gruplar var iken..
Kimse finali garanti gormuyor avrupa da hangi takıma garanti final oynar diyebilirsin ki süprizlere hep acıktır.Küçük takım buyuk takım yoktur iyi oynayan kupayı alır
Fazla uçmayalım.Servet gibi bir el bombası var.Kolay bir grup gelmezse gruplardan bile çıkamayabiliriz.Ne de olsa her takımda biraz bile olsa hızlı bi forvet var.Bu forvetler Servet'le her türlü artistik patinajı yaparlar.Servet olduğu sürece yarı final-çeyrek final hayal
El Comandante
06.Ekim.2006, 01:36
Fazla uçmayalım.Servet gibi bir el bombası var.Kolay bir grup gelmezse gruplardan bile çıkamayabiliriz.Ne de olsa her takımda biraz bile olsa hızlı bi forvet var.Bu forvetler Servet'le her türlü artistik patinajı yaparlar.Servet olduğu sürece yarı final-çeyrek final hayal
Gruplardan cikarsak isimiz kolaylasir bence.Devre arasinda mutlaka bir stoper gelecek.Cünkü bu Servet`le gitmiyor,yola devam edilemez bununla.Eger saglam kaliteli bir stoper gelirse ozaman takim tam oturur yani.
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 01:38
Siz kabullenmemeye devam edin bizim iyi oynadigimizi.Halen güclü takim karsisinda görelim diyorsunuz,vallahi insan cileden cikiyor ! Sizle mac yapmadik mi ? Önemli eksikliklere ragmen sizden iyi oynayip,maci kazanmadik mi ? Yok siz kendinizi güclü takim olarak görmüyorsaniz bilemem orasini.Bursaspor deplasmani ligin en zor deplasmanlarindan biri degilmidir ?Puan kaybettik mi ?
Simdi deme bana ben Avrupayi kastettim diye,Galatasaray hem ligde hem Avrupada iyi oynuyor.Bunu kabullenin !
Bak Baran.Size karşı top oynamadığımızı sende biliyorsun.Zaten Bursa size karşı en etkili oynayan takımdı.O maçta zar zor kazandınız.Herve Tum 2 metreden goller kaçırdı.Kısacası güçlü bir Avrupa takımı ile maç yapmadan şuraya kadar gelir demek yanlış.
Kaliteli stoper nerde bulacaksın devre arasında.Hadi buldun diyelim bu adam Avrupa maçlarında oynamamış olacak ki ismini listeye yazdırabilesin.
Ayrıca belli ki Kalli o deha Kalli Servet'ten vazgeçmiyor.
FM'de Pace'i 10 olan adam bile Servet'i suya götürür,susuz getirir
El Comandante
06.Ekim.2006, 01:42
Bak Baran.Size karşı top oynamadığımızı sende biliyorsun.Zaten Bursa size karşı en etkili oynayan takımdı.O maçta zar zor kazandınız.Herve Tum 2 metreden goller kaçırdı.Kısacası güçlü bir Avrupa takımı ile maç yapmadan şuraya kadar gelir demek yanlış.
Top oynamadiniz degil,biz size top oynattirmadik.Maci bir daha izle,anlarsin.
Yahu bende kupayi alacagimizi iddia etmiyorum ama diyorumki,bu takim iyi oynuyor.Yani kabullenmeyenler var,bu bizi cileden cikariyor.Takimimiz bence cok iyi,tek zayif noktamiz Servet ! Öbür mevkilerde sIkinti cekecegimizi zannetmiyorum.
İşte Baran sorunda orda.Sorun Servet.Servet'i hangi takıma koyarsan koy-Sadece savunma yapan takımlarda canavar gibi oynar- Servet o takımın Kimyasını,bijoloyisini,fiziğini bozar.
İlk Sion maçında soldan top geliyor.Volkan Yaman düşünüyor adamın üstüne mi gitsem Servet'in tuttuğu adama mı gitsem.Duruşundan bile belliydi bu.
Lafın kısası Servet olduğu sürece hiçbirşey olmaz
El Comandante
06.Ekim.2006, 01:47
Servet bu abi ne yapalim.Bunu takima getirene sormak lazim,bu adami hic izlemediler mi sanki daha önce ? Onun yerine sezon basinda kaliteli bir stoper gelse bunlari düsünmeyecektik.
gerrrard
06.Ekim.2006, 01:50
Beyler Servet iyi oynuyor bence.
Emurafu
06.Ekim.2006, 02:00
Ocakta iyi stoper gelecek+Hakan balta listeye verilecek..
Her takım avrupada baska oynar...Lütfen diger takımlara köstelk olmayalım..
Her takımımıza basarılar:)
Fernando Gago
06.Ekim.2006, 02:11
sizin dediğinize göre Ocak ayında Stoper gelecekte bu gelecek ismin hem Uefa listelerinde yer almamış olması lazım hemde mevcut defansın sorunlarını çözmesi lazım böyle bir ismi yönetim bulursa helal olsun valla
El Comandante
06.Ekim.2006, 02:13
sizin dediğinize göre Ocak ayında Stoper gelecekte bu gelecek ismin hem Uefa listelerinde yer almamış olması lazım hemde mevcut defansın sorunlarını çözmesi lazım böyle bir ismi yönetim bulursa helal olsun valla
Valla bende pek inanmiyorum ama beklemekten baska caremiz yok :D Yönetimin bu seneki transfer politikasi cok iyiydi.InsAllah ara transfer döneminde cok iyi bir stoper bulurlar.
Fernando Gago
06.Ekim.2006, 02:16
Tek sorun Servette değil ayrıca VolkanYamanda sol bekte galatasaray için büyük problemler oluşturur ben galatasaraya geldiği ilk günden beri diyorum volkandan çok iyi bir sol kanat olur ama iyi bir sol bek olmaz ...
El Comandante
06.Ekim.2006, 02:18
Volkan yinede sol bekte oynayabilir.Tamam asil mevkisi sol kanat ama sol bekte idare edebilir.Hakan Balta var cok iyi bir sol bek ama iste o cok gec transfer edildi ne yazikki.
TürkuAz
06.Ekim.2006, 03:11
Kimse UEFA kupasını beklemek gibi bir gaflete düşmesin bence, bu takımda eksikler var. TSL takımları ile karşılaşmayacağız gerek gruplarda gerekse üst turlarda..
Devre arasında iyi bir stoper alınacağı yalanlarına inanmıyorum ben, biz bu seneki transfer sevinci kredimizi tükettik Lincoln ve Linderoth ile. Hayalciliğe dönmeye hiç mi hiç lüzum yok !
Gruplarda Allah yardımcın olsun Cimbom !
El Barto
06.Ekim.2006, 03:14
2000'de kimse beklemiyordu. Galatasaray tekrarlasın bu başarıyı en önde ben gideceğik kutlamalara.
BlackEagle19o3
06.Ekim.2006, 03:15
İnşAllah Gs final oynar ve kupayı alır da biz de tekrar aynı duyguları yaşarız.Fakat fazla abartmamak lazım.Benim sinir olduğum nokta çoğu Gs taraftarının şimdiden kendilerini Uefa'yı tekrar kazanmış gibi görmesi.Yahu durun daha Sion'u elediniz!
TürkuAz
06.Ekim.2006, 03:21
İnşAllah Gs final oynar ve kupayı alır da biz de tekrar aynı duyguları yaşarız.Fakat fazla abartmamak lazım.Benim sinir olduğum nokta çoğu Gs taraftarının şimdiden kendilerini Uefa'yı tekrar kazanmış gibi görmesi.Yahu durun daha Sion'u elediniz!
Tesellimiz Sion'u elememiz değil Keremcim, iyi futbol oynuyor olmamızdır. Takım gerçekten iyi hücum yapıyor, iyi oyun kuruyor ancak defansif kurguda ciddi hatalar var.
Avrupa tecrübesi olmayan bir Volkan Yaman, Uğur Uçar ; aynı şekilde ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir Servet Çetin varken böyle büyük başarıları elde etmek çok zor.
Del Piero_10
06.Ekim.2006, 03:50
Sion'a 5 attığı için Galatasaray'dan Uefa'da yarı final beklemek doğru olmaz.
GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 22:07
Top oynamadiniz degil,biz size top oynattirmadik.Maci bir daha izle,anlarsin.
Porto maçındaki gibi oynasaydıkda o zaman durdursaydınız dediğine katılırdım.Ama forvetlerin geriye dönüp top taşımaya çalıştığı bir takımı durdurmak çok zor olmasa gerek.
Ayrıca kötü oynuyorsunuz demiyorum.Büyük takımlara karşı nasıl oynayacağınızı görmek lazım diyorum.
goosfraba
06.Ekim.2006, 22:10
Porto maçındaki gibi oynasaydıkda o zaman durdursaydınız dediğine katılırdım.Ama forvetlerin geriye dönüp top taşımaya çalıştığı bir takımı durdurmak çok zor olmasa gerek.
Ayrıca kötü oynuyorsunuz demiyorum.Büyük takımlara karşı nasıl oynayacağınızı görmek lazım diyorum.
Şemsi'ye katılıyorum, Galatasaray'ı Slaven Kopriniciva veya Sion'un karşısında oynadığı futbol ile finale kadar gider demek biraz abes kaçar. Çıksınlar Bayern'e 3 atsınlar o zaman birşeyler deriz ;)