Log in

View Full Version : De Nigris Su Kaynattı!...

krapinovic
06.Ekim.2006, 07:01
GAZİANTEPSPOR'DA DE NİGRİS ŞOKU...

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20071006012811_nigris.jpg

Gaziantepspor Rize deplasmanına gol silahı Nigris siz gitmek zorunda kaldı. Bu futbolcunun teknik adamlarla Rize deplasmanı öncesi prim yüzünden tartışması sonucu kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Meksikalı Nigris'"in cezalı olması nedeniyle oynamadığı Ankaraspor maçında kendisine galibiyet primi istemesi ile birlikte başlayan tartışmalar kadroya alınmaması ile sonuç landı.

*OLAY NASIL GELİŞTİ...
Gaziantepspor Rize deplasmanı öncesi Başkan İbrahim Kızıl'ın jestiyle futbolculara Ankaraspor galibiyetinin primlerini dağıttı. Bu maçta cezalı olduğu için oynamayan Nigris galibiyet priminin kendisine de verilmesini istedi. Cezalı olan bir futbolcunun hiçbir kulüpte prim almayacağını bilmesine rağmen Nigris'in böyle bir talebi hem takım arkadaşları,hem de teknik direktörü tarafından tepkiyle karşılandı. Mesut Bakkal'ın futbolcusuna "yaptığın şey yanlış. Cezalı olduğun için oynamadığın bir maçın primini sana verirsek diğer arkadaşlarına da haksızlık yapmış oluruz. O zaman oynamayan ve kadroya giremeyen diğer futbolcularada para verirsek kulübün düzeni bozulur. Böyle şey olmaz" dedi. Nigris ise "hayır ben oynasamda oynamasam da prim vereceksiniz. Yoksa Rize'ye gitmem" dediği öğrenildi.

*OTOBÜSTEN İNDİRİLİYOR
Rize maçı için dün saat 11.45'te Celal Doğan tesislerinden hareket etmek üzereyken kafile otobüsünün önüne kadar devam eden bu tartışmada Nigris'in davranışları takım arkadaşları tarafından da huzursuzluk yarattı. Mesut Bakkal ve Hasan Çetinkaya'nın Nigris'e dönerek, "yaptığın yanlış. Bu konuda eğer özel bir isteğin varsa bunu Rize dönüşü konuşalım. Şimdi çok önemli bir maça gidiyoruz" demesine karşın bu futbolcunun, "hayır banada prim vereceksiniz. Parayı istiyorum. Yoksa gitmem" demesi üzerine Mesut Bakkal bu futbolcuyu tesislerde bıraktı ve kafile Nigris'siz Rize deplasmanına gitti.

*ŞİMDİ NE OLACAK? Nigris'in bu davranışı Gaziantepspor'da çok önemli Rize maçı öncçesi herkesin canını sıktı. Rize kafilesinde yer almayan bu futbolcunun şehrimizde kaldığı ve bugün büyük ihtimalle Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl la bir görüşme yapacağı öğrenildi. Nigris'e bu davranışı yüzünden ceza verileceği ifade edildi.

BAŞKAN OLAYA EL KOYUYOR...

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20071006180006_nigrisvekizil.jpg

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Nigris olayına el koydu ve bu futbolcu ile görüşerek, yanlış anlaşılmalara yol açan konular hakkında bilgi aldı. Rize deplasmanı öncesi yaşanan talihsiz gelişmenin takıma zarar vereceğini düşünen Başkan Kızıl'ın, Meksikalı oyuncuya nasihatta bulunduğu ve Nigris'in de "karşılıklı olarak yanlış anlaşılmalar olduğunu bende biliyorum. Ama benim itirazım para isteme konusunda değil, bazı yanlışlar üzerine oldu, ama yine de bunları yapmamalıydım" dediği öğrenildi.

ANTRENMAN YAPTI Alınan bilgiye göre Rize'ye gidemeyen Nigris'in canının çok sıkkın olduğu ve "ben bu maçı çok istiyordum" dediği öğrenildi. Bugün akşam saatlerinde tesislere giden bu futbolcunun tek başına antrenman yaptığ ıbildirildi.

(Gaziantep27 gazetesinden alıntı)

RoNNiE91
06.Ekim.2006, 07:43
Meksika milli takımında oynamış böyle bir adamın kadro dışı kalmaması gerek.

Maksic
06.Ekim.2006, 07:49
De Nigris'in yaptığı yalnış her ne olursa olsun takımını bu kadar zor durumda bırakmak hiç bir oyuncuya yakışmaz eğer bir şey konuşulması gerekiyorsa kimseye duyurmadan konuşulmalıydı takımı etkileyecek bir olay olmuş De Nigris kaliteli oyuncu bir an önce De Nigris sorunu çözülmeli

YusufT
06.Ekim.2006, 09:07
Bak bu cok kötu olmus... cok üzüldüm... :(

bySilver
06.Ekim.2006, 17:17
Boyle yapmanın ne anlamı varki sen maaşını düzgün olarak alıyosun bunu nie yaptın.

Fıratcan Alçınkaya
06.Ekim.2006, 20:47
para yüzünden futboldan uzak kalıyor hem G.Antepsor hem Nigris için iyi bir şey değil tabiki yapmaması lazımdı bence...

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 22:13
Halledilir.Ama buralara kadar getirmek çok yanlış.

goosfraba
06.Ekim.2006, 22:17
Boş yere ortalığı ayağa kaldırmış, bunun üzerine bugün Gaziantep yenilirse sorumlusu bir nevi Nigris'tir...

Ralph
06.Ekim.2006, 22:27
Giderse büyük kayıp.Bence yararlı bir oyuncu.Şu anda da gol kralı zaten.

goosfraba
06.Ekim.2006, 22:29
İyi oyuncu fakat gidecek diye birşey yok şuan :)

Rsa
06.Ekim.2006, 22:30
Kazandıkları maçta oynamadığı halde galibiyet primi istemesi saçma olmuş.

krapinovic
07.Ekim.2006, 08:36
ben günümüz futbolunda bu tür cezaların artık uygulanmaması gerektiğini düşünüyorum... Bakkal hoca galiba Feldkamp olayından etkilenmiş...

takımda disiplin ne kadar önemliyse, eldeki futbolcudan azami faydayı alabilmek te o kadar önemli olmalı... illaki vereceksen bir ceza, para cezası ver... niye futbolcunun cezasını tüm takıma ve taraftara kesiyorsun?... bu anlayış sakat, değişmeli...

YusufT
07.Ekim.2006, 16:18
dünkü macta Antep sanki De Nigris ariyormus gibiybi.