PDA

View Full Version : Moldova - Türkiye EURO2008 Elemeleri C Grubu

Pages : 1 [2]

Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 00:52
Tuncay ßoro daki havayı atamıyr bir türlü üstünden... Arda iyi başladı kötü götürdü... Altıntop kardeşler Milli Takımın düşünmeden direkt 11'de oynatılması gereken 2isim... M.Topuz çok iyidi sürekli oynaması lazım.. G.Ünal hayal kırıklığı yarattı... Ü.Karan attığı gol güzeldi.. İlk yarıda oyuna alınsaydı daha iyi olurdu aslında... H.Arıkan önlemez bir düşüş içinde... Servet ztn en son 2oo6 Dünya Kupasında resital yaptı şimdi devam ediyor... G.Zan iyiydi... İ.Üzülmez iyi niyetli oynamaya gayret ediyor ama deyim yerindeyse kendini çalımlıyor... Aurellio biraz fazla defansif durdu... Emre maç eksiği olmasına rağman kaldıki çok ta koptu maçtan orta alanda teknik gücü en yüksek isim...

Emurafu
14.Ekim.2006, 01:00
Yeni defans 4 lümüz buna yakın olması lazım...........

---------------Ufuk(İlerisi için üsper kaleci olacak)----------

---Hamit--yasin--emre--hakan balta(Bekirde olabilir)-

Vederson sol bekte olabilir ama yabancı falanya pek zannetmiyorum cagıralacagını......
Emre güngör-Yasin genc bunlara zaman lazım........

ah bir serdar taşcı ile malik fathi olsaydı....mesutta olsa offfffff

Fırat Gelecek için defans blogumuz böyle olması lazım.......yada yabancı birini türk yapacaz...

VahdeTrabzon
14.Ekim.2006, 01:15
aslında tam gökdenizlik maçtı ama almadı işte bide solda ibrahimin yerine wederson tam cuk otururdu yani

eXcitinG
14.Ekim.2006, 01:15
Emrah senin dediğin defans hattı yerLe bir oLur sen ne diyorsun.

Knightmare
14.Ekim.2006, 01:19
Biz bu takımdan çok fazla şey bekliyoruz galiba...Ve Servet'e bulaşmayın artık adam dün gece elinden geleni yaptı bana kalırsada çok iyi performans sergiledi. Yediğimiz golde saçma sapan bişey 3 oyuncumuz zıplıyor 1 de moldova'lı, rakibin kafasına sürtüyor top Hakan'da saf saf bakarken top kaleye giriyor...bu kadar basit ve kolay gol yiyen başka takım varmı acaba ben onu merak ediyorum.

gahanthegod
14.Ekim.2006, 01:27
Uzulmez kotuyse onundeki Arda sahanin en kotusu diyeydi. Ki Uzulmez de kotu degildi, Arda'nin gediklerini kapamaktan ileri cikacak firsati bile olmadi.

eGowiCh
14.Ekim.2006, 01:28
Fenerbahçe'den Yasin Çakmak, Gökçek Vederson, Volkan Demirel ve Mehmet Aurelio bu takımda banko oynayabilecek düzeydeler. Yasin'i stopere, Vederson'u sol beke, Volkan'ı kaleye, Aurelio'yu ön liberoya koymak lazım.

Beşiktaş'tan ise Serdar Kurtuluş ilk onbiri zorlayacak düzeye gelebilir yakında, kadroya çağrılmalı mutlaka. Onun yanı sıra Koray Avcı'nın da kadroya çağrılması lazım. Israrla Hüseyin çağrılıyor, Serdar da Koray da ön liberoda Hüseyin'den çok daha iyiler.

Sağ bekte Hamit'in, orta sahanın sağında Mehmet Topuz'un banko oynaması şart. Sol bekte Vederson, sol açıkta da Tuncay veya Arda oynamalı.

Forvette Ümit Karan banko oynamalı, yanında da Gökhan Ünal oynamalı. Veya Halil Altıntop.

Nihat'ın da unutulmaması gerek.

Kadroya bakınca, muhteşem bir kadromuz var ama başarı yok. İnanılır gibi değil.

sananes
14.Ekim.2006, 01:35
bence yıldıray bu takımda mutlaka oynamalı emreyi 10 numara gibi yani alex gibi oynatmaya calısıyo ama o emrenin işi degil emre amc degil yani tam orta saha yani yıldırayı neden hiç dusunmuyolar bi turlu anlamıyorum

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 01:38
Fenerbahçe'den Yasin Çakmak, Gökçek Vederson, Volkan Demirel ve Mehmet Aurelio bu takımda banko oynayabilecek düzeydeler. Yasin'i stopere, Vederson'u sol beke, Volkan'ı kaleye, Aurelio'yu ön liberoya koymak lazım.

Sağ bekte Gökhan Gönül,stopere Yasin'in yanına Can Arat,sağ açığa Colin Kazım,sol açığa Tümer,forvete de Semih.Bunları unutmuşsun!!!

Universal
14.Ekim.2006, 01:38
O takim Yunanistan'i da deplasmanda yendi yalniz. Yedek kadroyla.

Dedigim gibi Norvec'i kac kez izledin ki? Eger sadece hava soguk diye yenemeyiz diyorsan yanlis dusunuyorsun.

Is futbolcularda, kadromuz 2 rakibe gore de daha kaliteli. Isteseler cok rahat cikariz. Ki cikacagiz da.

Moldova ve Malta maçlarınıda izlemedik. Sonuç ortada...

Emurafu
14.Ekim.2006, 01:39
Emrah senin dediğin defans hattı yerLe bir oLur sen ne diyorsun.abi haklısın zaman lazım bende öyle yazdım zaten:9

Ama mecburuz sunu kabullenelim servet ve Gökhanla gitmez bu iş.....

Mesela gökhan hata yapıyor yine kabahat servete patlıyor artık servette rahatlasın.....

Hayrettin abi gelecek için baska defans varmı yok:.........Keske serdar tascı falan türk olsaydı:)

Her zaman forbet arkası yıldıray olması lazım.hani nerde:)

ibo
14.Ekim.2006, 01:42
Araba devrildikten sonra akıl veren çok olurmuş. Artık ne dersek diyelim araba devrildi. İpler bizim elimizde. Ya çıkıp adam gibi oyunla Yunanistan'ı yenip "Biz Euro 2008'e katılacağız" deriz ya da yine rezil bir futbolla "ne euro 2008'i. Bizden ne köy olur ne kasaba" deriz...

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 01:42
Mesela gökhan hata yapıyor yine kabahat servete patlıyor artık servette rahatlasın.....

Vay be maç içinde neler oluyormuş da biz farkedemiyo muşuz.Servet sütten çıkmış ak kaşık ama nedense hep günah keçisi ilan ediyorlar değil mi?:icon_twisted:

YusufT
14.Ekim.2006, 01:45
Tekrar diyorum artık gökhan ve servet ikilisini mümkünse milli takıma almayalım.......İbrahim üzülmezde dahil....

Yeni defans blogumuz yasin-emre sol bek vederson hadi yabancı falan desek ozaman hakan balta.........

Yeni kadro buna yakın olması lazım........

Volkan(duruma göre..)

---Hamit--yasin--emre--hakan---

--Nihat---Aurellio-----Tuncay---

-- -Gökdeniz(emre formda olursa)---------------------

----Karan-----Gökhan ünal--------

Vederson sol bekte olabilir ama yabancı falanya pek zannetmiyorum cagıralacagını......
Emre güngör-Yasin genc bunlara zaman lazım........

Bence kadro buna yakın olması lazım........

Aldıgım bilgilere göre emre güngör zaten Galatasaraya gelecek.........

ah bir serdar taşcı ile malik fathi olsaydı....mesutta olsa offfffff

Emre Güngör'ün yerine Egemen daha iyi olur. Tuncay'i bosver... orda ayhan,arda, serdar özkan, özer, bile oynar.

Mesut olsa playmaker sikintisi olmaz. Serdar Tasci hem libero hemde defansi gökeginde bal gibi oynardi.. Malik Fathi'ye söz gerek yok, futbolu yeteri kadar konusuyor..

Forvete Nihat- Ümit, yada Nihat-Halil

eXcitinG
14.Ekim.2006, 01:49
AsabiLeşmeyin..AsabiLeşmeyeLim.

Emurafu
14.Ekim.2006, 01:50
kerem Gökhan ve servette kötü artık bunu kabullenelim....servet tabiki hata yapıyor hatta gökhandan fazlada yapıyor..ama bazı zamanlar gökhan yapıyor kabahat ona patlıyor...

mesela gol yedigimiz her maçta kabahat servete patlıyor...

Aretık ümit milliden yada bir kaç tane adamı Türk yapıp defansı toplamamız lazım.......

Yasin çakmak banko yanına bir adam lazım.......

Türk olarak alternatif...
emre güngör
egemen korkmaz
erdinç yavuz
Aydın(Kayserideki)

İbrahim üzülmez yerine muhtemel adamlar..

Vederson(Vederson çok iyi olur ama yabancı oldugu için bence milli takıma almazlar keske alsalar.........
Hakan balta
Volkan yaman

defansımız belki dökülür ama sabırla ilerisi için çok sey kazanırız mecburuzda .her elemede sıkıntı cekiyoruz..

eXcitinG
14.Ekim.2006, 01:57
Benim anLamadığım bir oLayda miLLi takım kuruLur iken son haftaLarda en formda oLan oyuncuLar seçiLir.Yada öyLe oLması gerekiyor.Bakıyoruz sezonun en formda takımı Gs den oyuncu yok.Sivastan öyLe Beşiktaş ın en formda oyuncuLarı yerine en formsuzLarı kadroda.Aynı şekiLde Fenerbahçe içinde geçerLi.Ne zaman kLiseLeşmiş isimLerde vazgeçip oyunu doğru kuraLLarına göre oynamaya başLayacağız işte o zaman sıkıntıdan kurtuLuruz.

Emurafu
14.Ekim.2006, 02:01
Çok haklısın abi.....Tümerin cagrılması en çok ziconun işine yaradı:)

serhat,hayrettin yerlikaya(Çok formda),Murat sözgelmez(Çok formda),Hakan balta(Olabilirdi)
Moldova maçında sag bek Ugur ucar olabilirdi.......Bu adamlar fantazi futbolda bile cok puan getiriyor ordanda anlasılıyor performansları.....

Murat sözgelmez stoperde iyikimse konusmuyor.......

İstikrar önemli........

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 02:02
Deli İbo'nun yerine adaylarım sırasıyla Hakan Balta,Volkan Yaman ve Hayrettindir.
Defansın göbeğinde ise Yasin nasıl banko oluyor anlamıyorum:s.Adam daha doğru düzgün 15 dk oynamadı.Bana göre milli takımın stoperler Toraman-Zan ikilisidir.Yedekleri de Yasin Ç. ve Egemen K..İlerde Emre Güngör oynayabilir.
Sağ bekte Hamit'imiz var o bize yeter.O olmazsa M.Topuz var.Ön libero Aureli şu an banko orda.Alternatif olarak Koray ve Deniz B. olabilir.Kanatlar Tuncay ve Gökdeniz bana göre.Arda ve Serdar Özkan alternatifleri.Orta sahanın diğer adamı da Emre ve Yıldıray ikisinden biri olur.Forvete gelince Ümit K-Nihat en uygun ikilidir.Yedekleri Halil ve G.Ünal olabilir.

Saygılarla...

eXcitinG
14.Ekim.2006, 02:05
Savunmada bende katıLmıyorum Yasin oLayına.Göbekte oynaması gereken ikiLi Toraman-Zan veya Egemen-Zan ikiLisi kanatLarda ise kesinLikLe V.Yaman-H.yerLikaya sağda ise Uğur uçar-Hamit ikiLisinden birisi.

Emurafu
14.Ekim.2006, 02:07
Ugur uçarı atlayamayın........mehmet topuzdan sag bek olmaz...

Ugur bindirmesi ortası çok iyi..hemde agır degil....

Off ya off serdar tascı yine aklıma geldi nasıl kacırdık onu off....

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 02:11
Evet Uğur Uçar ve S.Kurtuluş da çok kaliteli sağ bek oyuncuları.G.Gönül'ü de bunların arasına katabiliriz.Uzun yıllar orda da sıkıntı yaşamayacağımızı umut ediyorum.

YusufT
14.Ekim.2006, 02:19
Evet Uğur Uçar ve S.Kurtuluş da çok kaliteli sağ bek oyuncuları.G.Gönül'ü de bunların arasına katabiliriz.Uzun yıllar orda da sıkıntı yaşamayacağımızı umut ediyorum.

Türkiyenin 2 yeni yildizi: Serdar Kurtulus ve Ugur Ucar :icon_wink:

Forvette Nihat-Halil oynamali onlarin yedegi ise ÜMIT.

sananes
14.Ekim.2006, 02:33
bence gokhan zan banko oynamalı ama yanına toraman yada servet harici yeni bi stoper bulunmalı yıldırayda kesinlikle oynamalı

EreN
14.Ekim.2006, 02:41
VEDERSON bu son formuyla milli olmalı!

Emurafu
14.Ekim.2006, 02:48
Vederson hakediyor..ama onu almak risk egeralınırsa gündem degisir elestiriler artar en azından suanki sartlarda zor....Ha avrupa sampiyonasına gideriz veya yeni elemeler baslar ozaman alınır...Suanda zor:)

Üstelik aurellionun alınması hala elestirilirken..

Artık ilk onbir istikrarıda önemli her maç degisik ilkonbir bune ya.:(:8

Mesela yunanistan en kötü oynayan takım aldıgı puanlara aldanmayın ama adamların istikrarı var macera aramıyorlar sürekli........

eGowiCh
14.Ekim.2006, 02:52
Defans daha ne kadar yerle bir olacak ki? Yasin-Egemen veya Yasin-Aydın ikilisi denenmeli bence göbekte. İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve Servet Çetin'i gördük, bu 3'ünden ne köy olur ne kasaba...

Vederson da son formuyla sol bekte yer almalı. Hakan Balta ile Vederson ikilisi sol bek için çekişebilirler birbirleriyle.

Kalede kesinlikle Volkan oynamalı, tecrübesi ile kalede güven veriyor.

EreN
14.Ekim.2006, 02:53
VOLKAN
GÖKHANG. YASİN EMRE VEDERSON
HAMİT AURELİO EMRE TUNCAY
ÜMİTK GÖKHANÜ

iddaa ediyorum bu kadro ile çıkarız..

Roberto Baggio
14.Ekim.2006, 02:56
VOLKAN
GÖKHANG. YASİN EMRE VEDERSON
HAMİT AURELİO EMRE TUNCAY
ÜMİTK GÖKHANÜ

iddaa ediyorum bu kadro ile çıkarız..

sağ beke koyduğun kişi gökhan gönül mü:) defansı fenerbahcelilerden doldurmuşsun....

Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 02:58
Volkan Tecrübe Güven

Ateş Barut yana yana daha fazla uyuyor... Rüştü den sonra sıkıntı var madem Anadolu takımlarının oyuncularına görev vermek istiyor Terim S.Kırıntılı yı denesin kalede... Vederson ise 4maçtır iyi S.Kurtuluş 1.5senedir iyi ama oynatmıyor F.Terim...

Yasin 10dk oynadı Milli Takımın defansına direk s.inan gibi yapılıp konusa sonu hüsran olabilir...

Rüştü

M.Topuz-İ.Toraman-G.Zan-İ.Üzülmez

Hamit-Emre-Aurellio-Tuncay

Halil-Nihat (Ü.karan)

RaSenGan
Şişiriyosun şişiriyosunda ilerde uzun kim var ? Olacakki orda Şükür gibi uzun boylu adamlar.O zmn şişir istediğin kadar..Eğer bu kadroyla şişirirsen topları ileri böyle bir skor alırsın..Az daha yeniliyoduk.

Universal
Arkadaşlar isterseniz kaleye Cech, Ortasaha'ya Ronaldinho ve fovertte Messi'yi koyalım.

EreN
14.Ekim.2006, 03:05
SONG olabilse keşke..onu alsam..veya Linderhot..

Emurafu
14.Ekim.2006, 03:09
Moldova macında en azından hakan olsaydı kesin iki stoper birbirine girerdi diger oyuncularımız baya bos alan bulurdu...Milli takımımızda sansda yok:(

eGowiCh
14.Ekim.2006, 03:22
Volkan Tecrübe Güven

Ateş Barut yana yana daha fazla uyuyor... Rüştü den sonra sıkıntı var madem Anadolu takımlarının oyuncularına görev vermek istiyor Terim S.Kırıntılı yı denesin kalede... Vederson ise 4maçtır iyi S.Kurtuluş 1.5senedir iyi ama oynatmıyor F.Terim...

Yasin 10dk oynadı Milli Takımın defansına direk s.inan gibi yapılıp konusa sonu hüsran olabilir...

Rüştü

M.Topuz-İ.Toraman-G.Zan-İ.Üzülmez

Hamit-Emre-Aurellio-Tuncay

Halil-Nihat (Ü.karan)

Volkan'ın bu seneki maçlarını izle, sonra gel buraya yorum yap. Hatta git eski maçlarını da izle.

Vederson 4 maçtır iyi mi? Süperlig'i pek takip etmeye fırsat bulamıyorsun sanırım. 3 sene Ankaraspor formasıyla 94 maça çıkan Vederson, Fenerbahçe'de de son 4-5-6 maçta da forma giyiyor ve gayet kaliteli bir performans ortaya koyuyor.

Serdar Kurtuluş şu an bence en çok gelecek vaad eden futbolcusudur Türkiye'nin ama onun mevkiisinde oynayan kaliteli isimler olduğundan şans bulamıyor. Yaşı 20 şu an, bundan 5 yıl sonra Serdar banko oynamaya başlar, 10 yıl da oranın vazgeçilmezi olur.

Yasin hiç milli olmadı daha, Fenerbahçe ile Gaziantepspor ve V.Manisaspor maçlarında 90 dakika oynadı, OFTAŞspor maçında da 70 dakikadan fazla süre aldı, CSKA Moskova maçında da 20-30 dakika forma giydi. Son derece de iyi bir performans ortaya koydu ve Gökhan ve Toraman ikilisinden çok daha kaliteli olduğunu gösterdi. Geçen yıl Ç.Rizespor formasıyla 32 maça çıktı.

Kurduğun kadro son derece saçma ve mantıksız. Mehmet Topuz sağ bek oynamaz. Toraman ve Zan ikilisinin performansını da gördük. Üzülmez de berbat. Orta sahada Emre de oynayamaz. Kurduğun kadroyla hüsrandan başka bir şey yaşamayız.

Bana göre en ideal kadro:

Volkan Demirel
Hamit Altıntop - Yasin Çakmak - Aydın Toscalı - Gökçek Vederson
Mehmet Topuz - Mehmet Aurelio - Tuncay Şanlı - Arda Turan
Gökhan Ünal (Halil Altıntop) - Ümit Karan (Nihat Kahveci)

Lincoln'ün Türk vatandaşlığına geçirilmesi lazım, keşke bunun için girişim yapılsa. Lincoln orta sahanın ortasına ilaç gibi gelir. Nobre'yi, Jaba'yı Türk yapacağımıza, milli takımda kullanabileceğimiz Avrupa düzeyindeki Lincoln'ü Türk yapalım.

Emurafu
14.Ekim.2006, 03:24
Ya herkez mehmet topuzu koyuyor sag beke ama kimse ugur ucarı görmüyor:)

Sag bekte serdar oynar hiç demeyin:):) hamitin suanki sartlarda bana göre yedegi ugurdur....

egemen lincoln işi zor:D yıldıray olabilir bence...

Bu arada Gökhan ünal bence milli takımda oynayamıyor:)

neyse artık bu kadar konusmaya gerek yok:):

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 03:32
Lincolnmüş Vedersonmuş boş iş bunlar işi tadında bırakalım

Universal
14.Ekim.2006, 03:37
Beyler dünkü rakibimiz Brezilya değil Moldavay'dı hani şu Fifa sıralamasında yeri bile olmayan. Bu takıma karşı üçüncü ligimizden oluşan bir karma çıkarsak onunda kazanması gerekirdi. Ya dünkü oyuncuların ismini ilk kez duyduk ve unuttuk... Bırakın ya... bırakın...

RaSenGan
14.Ekim.2006, 03:45
Yunanistan'a 4 attık Moldva'dan berabere kaldık..Lincoln,Vederson o bu olsa ne ? En az 5 tane atmamız lazımdı..Moldova'yı yenemeyen bırak Euro 2008'i Euro 2108'e bile katılamaz.

Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 03:48
Volkan'ın bu seneki maçlarını izle, sonra gel buraya yorum yap. Hatta git eski maçlarını da izle.

Vederson 4 maçtır iyi mi? Süperlig'i pek takip etmeye fırsat bulamıyorsun sanırım. 3 sene Ankaraspor formasıyla 94 maça çıkan Vederson, Fenerbahçe'de de son 4-5-6 maçta da forma giyiyor ve gayet kaliteli bir performans ortaya koyuyor.

Serdar Kurtuluş şu an bence en çok gelecek vaad eden futbolcusudur Türkiye'nin ama onun mevkiisinde oynayan kaliteli isimler olduğundan şans bulamıyor. Yaşı 20 şu an, bundan 5 yıl sonra Serdar banko oynamaya başlar, 10 yıl da oranın vazgeçilmezi olur.

Yasin hiç milli olmadı daha, Fenerbahçe ile Gaziantepspor ve V.Manisaspor maçlarında 90 dakika oynadı, OFTAŞspor maçında da 70 dakikadan fazla süre aldı, CSKA Moskova maçında da 20-30 dakika forma giydi. Son derece de iyi bir performans ortaya koydu ve Gökhan ve Toraman ikilisinden çok daha kaliteli olduğunu gösterdi. Geçen yıl Ç.Rizespor formasıyla 32 maça çıktı.

Kurduğun kadro son derece saçma ve mantıksız. Mehmet Topuz sağ bek oynamaz. Toraman ve Zan ikilisinin performansını da gördük. Üzülmez de berbat. Orta sahada Emre de oynayamaz. Kurduğun kadroyla hüsrandan başka bir şey yaşamayız.

Bana göre en ideal kadro:

Volkan Demirel
Hamit Altıntop - Yasin Çakmak - Aydın Toscalı - Gökçek Vederson
Mehmet Topuz - Mehmet Aurelio - Tuncay Şanlı - Arda Turan
Gökhan Ünal (Halil Altıntop) - Ümit Karan (Nihat Kahveci)

Lincoln'ün Türk vatandaşlığına geçirilmesi lazım, keşke bunun için girişim yapılsa. Lincoln orta sahanın ortasına ilaç gibi gelir. Nobre'yi, Jaba'yı Türk yapacağımıza, milli takımda kullanabileceğimiz Avrupa düzeyindeki Lincoln'ü Türk yapalım.

Sen göbeğe Aydın Toscalı-Yasin çakmak ı koysan 10maçta 10puan alamassın fm değil bu...Vederson Inter maçı ile çıkışa geçti o maça kadar unutmuştuk FB nin kadroda olduğu... Volkan kaleci değil yediği goller ortada... bana 5tane %100 lük kurtardığı gol pozisyonu bulamassın...Edu konusununda olduğu gibi yine ben haklıyım sen FB lisin ama daha az maçındaki golleri bilmiyom gelip burda bana maçı izle yorum yaz diyon...Arda v Tuncay aynı anda 11de olduğunda çok defansif eksiklik oluyo hem top kaybı oluyor hem top kapmıyolar... Volkan ne yapcağı belli olmuyo ztn... Ön libero orta saha Hamit sağ bek oluyor sağ kanat oyuncusu m.topuz sağ bek olmuyor... Sürekli böyle güldürüyon ya beni sağolasın...:)

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 03:48
Oyuncularımızı iyi bir çokta alternatifimiz var ancak F.Terim bunu kullanamıyor

EreN
14.Ekim.2006, 03:57
Fırat sana en az 22 pozisyon bulurum 100% çıkardığı..
Ayrıca aydın felan ne o egemen fm mi oynuyoruz.
Yasini bu sene ile değerlendirmek yanlış olur geçen seneki performansı da ortada arkadaşlar..vederson ise ilaç gibi gelir..

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 03:58
Volkan şuan Türkiyenin en formda kalecisi o konuda Egemene katılyıroum ama diğer söyledikleri HAYAL ÜRÜNÜ

El Comandante
14.Ekim.2006, 04:02
----------Volkan--------

Hamit-Yasin-Egemen-Hakan Balta

--------Mehmet Aurelio(Serdar K.)

M.Topuz---------------Arda Turan(Tuncay)

----------Emre Belözoglu---------

--------Ümit Karan----Halil Altintop(Gökhan Ünal)

Böyle bir kadro iyi olurdu.

eGowiCh
14.Ekim.2006, 04:03
Sen göbeğe Aydın Toscalı-Yasin çakmak ı koysan 10maçta 10puan alamassın fm değil bu...Vederson Inter maçı ile çıkışa geçti o maça kadar unutmuştuk FB nin kadroda olduğu... Volkan kaleci değil yediği goller ortada... bana 5tane %100 lük kurtardığı gol pozisyonu bulamassın...Edu konusununda olduğu gibi yine ben haklıyım sen FB lisin ama daha az maçındaki golleri bilmiyom gelip burda bana maçı izle yorum yaz diyon...Arda v Tuncay aynı anda 11de olduğunda çok defansif eksiklik oluyo hem top kaybı oluyor hem top kapmıyolar... Volkan ne yapcağı belli olmuyo ztn... Ön libero orta saha Hamit sağ bek oluyor sağ kanat oyuncusu m.topuz sağ bek olmuyor... Sürekli böyle güldürüyon ya beni sağolasın...:)

10 maçta 10 puan alamayız ikisini koysak demek? İkisini oynatsaydık Moldova ve Malta maçlarında, en kötü iki maçta da yenilir, sıfır puan alır, 2 puan eksiğimiz olurdu. En kötüsü bu olurdu :)

Futboldan anlamadığın aşikar. Volkan'ın ben sana 100 tane %100 çıkardığı pozisyonlarını bulurum, şaşar kalırsın. Sen kime kimin futbolcusunu anlatıyorsun? Volkan'ı benden daha çok izlemiş olamazsın herhalde. Volkan kaleci değilmiş, peh, Volkan kalecisi değilse Hakan hiç değil. Volkan defalarca Avrupa arenasında forma giymiştir, tecrübesi çoktur.

Hamit ne zaman ön libero oldu? Mehmet Topuz ne zaman sağ bek oldu? Git maçları izle biraz, bilgisayar başından yorum yapmakla olmuyor. Mehmet Topuz hücum adamıdır. Sağ bek esas mevkii değildir. Hamit ise Bayern'de orta saha oynuyor ama defansif yönü de oldukça güçlü bir oyuncu.

Fırat sana en az 22 pozisyon bulurum 100% çıkardığı..
Ayrıca aydın felan ne o egemen fm mi oynuyoruz.
Yasini bu sene ile değerlendirmek yanlış olur geçen seneki performansı da ortada arkadaşlar..vederson ise ilaç gibi gelir..

Aydın Toscalı'yı Kayserispor-Galatasaray maçında izledim, Lincoln ile adam adama oynadı, adım attırmadı, muhteşem performans sergiledi. Beşiktaş'a karşı da çok iyiydi, pozisyon vermedi. Zan ve Toraman'dan iyidir.

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 04:07
Dünkü maçta puan kaybının nedeni Mhmet Topuzun sağ bek oynaması değil ya ayrıca Mehmet Topuz dünkü maçın en iyisiydi nası orada oynayamıyor ?

Tekrar söylüyorum Aydın-Egemen-Can-Mhemet Yıldız-Uğur Uçar-Volkan Yaman
vs. vs. ne kadar türk oyuncusu koyarsanız koyun rakip Malta Moldova nası puan kaybederiz yaaa Balık Baştan Kokar ! F.Terim 2006daki hüsrandan sonra 2008de hüsran olacak gibi...

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 04:08
Yasin,Vederson,G.Gönül...Kendi takımınızın oyuncuları ile doldurun oh ne güzel.
Vederson'un bu Milli Takım'da yeri yok.Aslan gibi Hakan,Volkan,Hayrettin var.
Yasin ve Gökhan ne oluyor yahu.Dünkü çocuklar.Onlar önce Fenerbahçe'de doğru düzgün oynasınlar.
Herkes neredeyse kendi tkaımınız yazmış!:mad:
O zaman bende şöyle bir 11 istiyorum.
Rüştü
Deli İbo
Toraman
G.Zan
S.Kurtuluş
İ.Akın
S.Özkan
Koray
M.Yozgatlı
Nobre
Batuhan

Ne güzel kadro oldu be!Bu takım Avrupa Şampiyonası Finallerine gider:o

eGowiCh
14.Ekim.2006, 04:11
Gökhan Gönül ile Gürhan Gürsoy'u kim çıkardı, sallama istersen.

Vederson şu an Türkiye'nin en iyi sol bekidir. Türk statüsündeki oyuncular içinde. Hakan Balta da ikinci sırada gelir. Ya Balta ya Vederson oynamalı sol bekte.

Yasin de umut veren bir stoper. Gidip biraz izleyin, sonra yorum yapın.

Bu takım Toraman ve Zan'ın ıskaları ve hataları yüzünden az puan kaybetmedi, az gol yemedi!!!

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 04:13

Yasin bu sene kaç maç yaptı :0:veya hangi maçta oynama şansı bulabilir

eGowiCh
14.Ekim.2006, 04:15
4 maç yaptı, biri Şampiyonlar Ligi maçı.

Geçen sene ise 32 maç yaptı. Yeterli mi?

Maç sayısına göre mi hangi oyuncunun milli takıma girip girmeyeceğine karar vereceğiz?

Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 04:15
Tamam işte Hamit Bayern de orta sahada... Defansif orta saha yönü daha ağır olan... Defansif yönü fazla olan orta saha ne oluyor ön libero olmuyormu?

Volkan ın tecrübesini Schalke maçında gördük... H.Arıkan ile karşılaştırmadım ben genel olarak kötüler kaleciler... Ama sen öle bir söylüyonki Volkan ı sanki FB nin kalecisinden bahsetmiyon... Hatalı goller yiyen kendi taraftarı tarafından yuhalanan yolunu jöle konulan bir adam yahu...

Volkan ı tabiki senden daha fazla izlemedim... FB li olmadığım için... Futbolda anlama konusuna gelinirse herkesin kendine ne senin demenle ben ne bnm dememle sen...

Universal
14.Ekim.2006, 04:16
Beyler manavdan kavun karpuz almıyoruz. Ya ne Yasin'i, Yasin Fenerbahçe'de oynamıyor. Kaldı ki milli takımda, Yasin'den önce milli takımızıda oynayacak oyuncular var.

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 04:17

Maç sayısına göre mi hangi oyuncunun milli takıma girip girmeyeceğine karar vereceğiz?

En azından geçen seneki performanslarına göre milli takıma almıcaz di mi ?

Bir oyuncu kendi takımında oynayamıyorsa milli takımında nasıl oynasın istediği kadar iyi olsun sudan çımış balığa döner sahada

Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 04:17

Geçen seneyi geç... Y.Çakmak FB de 4 biri de ŞL sonradan dahil oldu sen bu adamı alıp banko 11e koyuyon sonra futboldan anlamıyon diyon:0:

Bu takım Toraman ve Zan'ın ıskaları ve hataları yüzünden az puan kaybetmedi, az gol yemedi!!!

servet i saymıyon bile bu kadar BJK nefreti olamaz valla insanda...

eGowiCh
14.Ekim.2006, 04:18
Tamam işte Hamit Bayern de orta sahada... Defansif orta saha yönü daha ağır olan... Defansif yönü fazla olan orta saha ne oluyor ön libero olmuyormu?

Volkan ın tecrübesini Schalke maçında gördük... H.Arıkan ile karşılaştırmadım ben genel olarak kötüler kaleciler... Ama sen öle bir söylüyonki Volkan ı sanki FB nin kalecisinden bahsetmiyon... Hatalı goller yiyen kendi taraftarı tarafından yuhalanan yolunu jöle konulan bir adam yahu...

Volkan ı tabiki senden daha fazla izlemedim... FB li olmadığım için... Futbolda anlama konusuna gelinirse herkesin kendine ne senin demenle ben ne bnm dememle sen...

Volkan Schalke ve İtalya maçlarında talihsizlik yaşadı. 2 maçta inanılmaz hata yaptı diye en kötü kaleci mi oldu? Kaleci değil falan diyorsun da.

Zeminin ve şanssızlığının azizliğine uğradı Schalke maçında ve ıska geçti, geçemez mi? Yaptığı hataları saysak bir elin parmaklarını geçmez, ama kurtardığı golleri saysak, ohoo...

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 04:20
Gökhan Gönül ile Gürhan Gürsoy'u kim çıkardı, sallama istersen.

Vederson şu an Türkiye'nin en iyi sol bekidir. Türk statüsündeki oyuncular içinde. Hakan Balta da ikinci sırada gelir. Ya Balta ya Vederson oynamalı sol bekte.

G.Günülü ben çıkarmadım herhalde Fenerbahçeli Fanatik bir yorumcu çıkardı.Onu da sen bul.Gürhan yazmayacaktım Gökhan yazcaktım.Mesajı editledim orda.
Vederson Türkiye'nin en iyi sol beki midir?Yuhh!Kendi evlatlarımız varken.Elin oğlunun burda işi yok.Aurelio bir istisnaydı.Dm konusunda eksikliğimiz olduğu için milli takıma alınmasına karşı değilim.İyi de oynuyor zaten.
Yasin istediği kadar umut versin.Beni ilgilendirmiyor.Batuhan Karadeniz de ilerde Türkiye'nin en büyük forveti olcak o zaman o da alınsın takıma.Toraman ve Zan Türkiye'deki en iyi stoperlerdir.İstediğini söyle.Bence milletin futbol bilgisini küçümsemeyi de bırak.Scout oldun diye herşeyi bilcek değilsin.Kendini ne sanıyorsun:confused:

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 04:21
Volkan Schalke ve İtalya maçlarında talihsizlik yaşadı. 2 maçta inanılmaz hata yaptı diye en kötü kaleci mi oldu? Kaleci değil falan diyorsun da.

Zeminin ve şanssızlığının azizliğine uğradı Schalke maçında ve ıska geçti, geçemez mi? Yaptığı hataları saysak bir elin parmaklarını geçmez, ama kurtardığı golleri saysak, ohoo...

AZ maçını izlemedin galiba geçen Eduyu unuttun şimdi Volkan :mad:Ligde yediği saçma sapan goller ??

Volkan geçen sene çok kötüydü onu kimse savunamaz ama bu sene toplardaı çok iyi maçlar çıkarıyor Milli takımda ilk11 oynaması gereken biri

Sekopej
Neyi tartışıyoruz arkadaşlar? Ben anlamadım da...

El Comandante
Arkadaslar Milli takima oyuncu cagirirken gecmisteki performansina mi yoksa simdiki performansina mi bakiyorsunuz ? Volkan gecmiste hatalar yapmis olabilir,haklisiniz ama kabullenin Volkan su anda en formda kaleci durumunda.Hakan ise en formsuz kaleci durumunda.Nitekim macta yaptigi hatayla bunu belli etti.Kaleye formda olan kalecinin gecmesi lazim degil mi ?Yoksa ben mi yanlis biliyorum ?Yunanistan macinda kale Volkan`in olmali !

Defans icinde ayni seyi söyleyecegim,formda olan formayi kapar.Milli takim tecrübesi falan diyorsunuz da görüyoruz Serveti,Gökhani...
Yasin formda bir futbolcudur,iyi bir defanstir,eger Fatih Hoca gencleri kazanmak istiyorsa Yasinden baslamali bu ise ;)Su anda Türkiyenin en formda Türk stoperlerinden birisi.3-4 mac oynamis olabilir ama ben izledigim kadariyla Yasinde mac eksikligi göremedim,yani bunu belli etmiyor.Gayet saglam oynuyor,sanki 40 yillik oynamis gibi.

Eger objektif olur da olaylara bakarsak Egemenin ne demek istedigini anlariz :)

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 04:22
Scout oldun diye herşeyi bilcek değilsin.Kendini ne sanıyorsun:confused:

Dicem dicem dedim kendimi tuttum ne güzel söylemişin yaa

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 04:23
Yasin bu sene kaç maç yaptı :0:veya hangi maçta oynama şansı bulabilir

Beyler manavdan kavun karpuz almıyoruz. Ya ne Yasin'i, Yasin Fenerbahçe'de oynamıyor. Kaldı ki milli takımda, Yasin'den önce milli takımızıda oynayacak oyuncular var.

Herkesin egoWich kadar fanatik olmadığını görebiliyoruz.

eGowiCh
14.Ekim.2006, 04:28
G.Günülü ben çıkarmadım herhalde Fenerbahçeli Fanatik bir yorumcu çıkardı.Onu da sen bul.Gürhan yazmayacaktım Gökhan yazcaktım.Mesajı editledim orda.
Vederson Türkiye'nin en iyi sol beki midir?Yuhh!Kendi evlatlarımız varken.Elin oğlunun burda işi yok.Aurelio bir istisnaydı.Dm konusunda eksikliğimiz olduğu için milli takıma alınmasına karşı değilim.İyi de oynuyor zaten.
Yasin istediği kadar umut versin.Beni ilgilendirmiyor.Batuhan Karadeniz de ilerde Türkiye'nin en büyük forveti olcak o zaman o da alınsın takıma.Toraman ve Zan Türkiye'deki en iyi stoperlerdir.İstediğini söyle.Bence milletin futbol bilgisini küçümsemeyi de bırak.Scout oldun diye herşeyi bilcek değilsin.Kendini ne sanıyorsun:confused:

Toraman ile Zan Türkiye'nin en iyi stoperleriyse ben de Türkiye'nin en iyi santraforuyum. Fanatizm yapma diyorsun bana, dinime küfreden müslüman olsa!

Sözlerine dikkat et, koyu olarak işaretledim!

Arkadaslar Milli takima oyuncu cagirirken gecmisteki performansina mi yoksa simdiki performansina mi bakiyorsunuz ? Volkan gecmiste hatalar yapmis olabilir,haklisiniz ama kabullenin Volkan su anda en formda kaleci durumunda.Hakan ise en formsuz kaleci durumunda.Nitekim macta yaptigi hatayla bunu belli etti.Kaleye formda olan kalecinin gecmesi lazim degil mi ?Yoksa ben mi yanlis biliyorum ?Yunanistan macinda kale Volkan`in olmali !

Defans icinde ayni seyi söyleyecegim,formda olan formayi kapar.Milli takim tecrübesi falan diyorsunuz da görüyoruz Serveti,Gökhani...
Yasin formda bir futbolcudur,iyi bir defanstir,eger Fatih Hoca gencleri kazanmak istiyorsa Yasinden baslamali bu ise ;)Su anda Türkiyenin en formda Türk stoperlerinden birisi.3-4 mac oynamis olabilir ama ben izledigim kadariyla Yasinde mac eksikligi göremedim,yani bunu belli etmiyor.Gayet saglam oynuyor,sanki 40 yillik oynamis gibi.

Eger objektif olur da olaylara bakarsak Egemenin ne demek istedigini anlariz :)

Futboldan anlayan ve objektif olan adamın hali bir başka :0:

Dicem dicem dedim kendimi tuttum ne güzel söylemişin yaa

:)

Sekopej
14.Ekim.2006, 04:34
Yeter, burada kimse kimseye hakaret edemez. Saptırdıkça saptırdınız konuyu. Kilitliyorum.