PDA

View Full Version : 20 yıl sonra İlk kez Ağladım

the_imam912
07.Ekim.2006, 20:44
Fenerbahçe'nin son dönemde sürekli eleştirilen futbolcusu Kezman'ın içi içini yiyor Sırp futbolcu, "Beni bu formaya layık gören başkanımı üzdüğüm için mahcubum" dedi.
Bu sezon bir türlü isteneni veremeyen Mateja Kezman, gündemi değiştirecek bomba gibi açıklamalar yaptı. Manisaspor karşısında gördüğü kırmızı kartla yine hedef haline gelen Sırp oyuncu “Başkanım Aziz Yıldırım beni tam 5 yıl önce almak istemişti. O zaman Partizan forması giyiyordum. Bıkmadı, usanmadı ve sonunda bana bu formayı giydirdi. Beni çok seviyor. Bu da bana çok koyuyor. Çünkü onu üzdüğüm için, onun beklentilerini şu dönemde boşa çıkarttığım için kahroluyorum” diye konuştu.
http://img.mynet.com/spr/kezman2.jpg
‘20 sene sonra...’
Kırkızı kart olayına da değinen golcü “Bir temas oldu ancak bu pozisyon, yüzde bir milyon kırmızı kartlık değildi. 20 yıl sonra ağladım. Çünkü bunu kabullenemedim. Emin olun artık değişik düşünceler içine girmeye başladım. Çünkü rakipler artık bizimle iyice uğraşmaya başladı. Bu sezon değişik şeyler oluyor. Federasyon artık hakemlerin formsuzluğuna dur demeli. Bu sezon tam 4 penaltımız verilmedi. Bunu herkes gördü. Hatalar neden hep bizim aleyhimize oluyor” serzenişinde bulundu.

‘Tıkır tıkır atacağım’
Kezman, “Evet, son haftalarda formsuz olduğumu ben de kabul ediyorum. Ancak her futbolcu böyle dönemler yaşayabilir. Ancak Türkiye’de bu, farklı gösteriliyor. Tamam, bunlara da alıştım. Türk futbolunun mentalitesine alıştım diyorum. Çıkıp televizyonlarda yanlış tercüme yapılıyor. Ancak bir gün gelecek ki, tıkır tıkır gollerimi sıralamaya başlayacağım. Çünkü bu böyle devam etmez. Elbette şanssızlığım bir gün sona erecek ve camiamızı sonunda yeniden sevindireceğim” ifadesini kullandı.

‘Karakterim sağlam’
Karakterinde pes etmek gibi bir durum olmadığını da sözlerine ekleyen Kezman “Ben savaşçı bir tipim. Bu sezon ligde fazla gol atamadım ancak bunu dert etmiyorum, fazla da konuşmuyorum. Bazı şeyler soyunma odasında kalır. Benim görevim çalışıp, Fenerbahçe camiasına, seyircisine eski Kezman’ı göstermek. Avrupa’da iyi gidiyoruz ancak ligden kopmamak için de artık fire vermemeliyiz. Kısa sürede toparlanacağımızı umut ediyorum. Kalitemizi sahaya yansıtmalıyız” dedi.

CeNTeR_TR
07.Ekim.2006, 21:31
Yesin yesin...

Bu kadar formsuz bir adamın ya ağlaması lazım..

Yada defolup gitmesi...

uAsamet91
07.Ekim.2006, 21:55
Geçen senede ağlamıştı:D

CeNTeR_TR
07.Ekim.2006, 21:57
Geçen senede ağlamıştı:D

Nedeni önemli ağlayıp ağlamaması değil ;;)

tenten1985
07.Ekim.2006, 22:00
bence kadroda yeri oldugunu dusunmuyorum hemen gonderilmesi lazim ocakta adriano geliyor :)

CeNTeR_TR
07.Ekim.2006, 22:29
Adriano deme yahu =)

Sonra tekrar Adriano patlaması yaşanacak..

fmsmyrna
07.Ekim.2006, 23:07
Umarım dediği gibi patlamayla döner.Bu kadar kaliteli bir oyuncuyu bu oyunla izlemek üzücü.

cureshot
07.Ekim.2006, 23:09
bu sistemin adamı olmadığını artık babaannem bile biliyor. neyi zorluyor fb yönetimi anlamıyorum. piyasa yapsın diye oynatılıyor sanırım ama bu sistemde oynadığı müddetçe bırakın değerini artırmayı alıcı bulamayacaklar adama.

tosunpasa
07.Ekim.2006, 23:25
Kezman'a güveniyor ve inanıyorum.. Hadi Batman utandır herkesi...

GebzeLi1907
07.Ekim.2006, 23:43
bi oynasa takır takır atsa goLLerini varya tam taraftarın seveceği tipte oyuncu FutboL karakterini çok begeniyorum ama goL atmasıda şart :)

Mr.CordiaL
08.Ekim.2006, 00:37
Ağlasa da zırlasa da gönderilmesi lazım...

El Comandante
08.Ekim.2006, 00:59
Bu gidisle daha cok aglar Kezman efendi.

Su anda Türkiye`nin en kötü futbolcusu.

Varonil
08.Ekim.2006, 01:05
Kezman'ı seviyorum ve güveniyorum bende.Şanssızlığını üzerinden atıp onu kötüleyen herkesi utandıracağını düşünüyorum.

gerrrard
08.Ekim.2006, 01:19
Bende Kezman'ı seviyorum. Anladınız siz onu :n:

nerazzuri
08.Ekim.2006, 01:32
Bu adam kim ? Kezman olduğunu iddaa ediyor. Benim bildiğim Kezman bu değil. Benim bildiğim Kezman Hollanda da ki Kezman.. :icon_confused::icon_confused:

xuq
08.Ekim.2006, 03:31
kezman galatasarayda olsa çok gol atar ama fenerbahcenin bu taktigiyle cok zor.kezmanda anelka gibi gider devrearası.ayrıca herkes fenere düsman diyor engellemeye calısıyorlar diyor o zaman futbolunla hepsini alt edecek her macını alacaksın fenerbahce ne kdr iyi oynuyorda önünü kesmeye calısıyorlar.kezman geldiginden beri vasatın üstüne cıkamamıs bos kalelere goller kacırmıs bence biras oturup düsünmesi kendini elestirmesi lasım.kezman yanlıs yolda. türkiye ligi cok zormus diyor. bu sözden benim anladıgım türkiye liginde leblebi gibi gol atarım düsüncesiyle gelen kezman golleri atamayınca herseyde oldugu gibi bahane arıyor.o atamıyorda diger futbolculart nasıl atıyorlar.

El Barto
08.Ekim.2006, 03:33
Türk milleti duygusal bir millettir.Kezman'a biri anlatmış olmalı :)

GebzeLi1907
08.Ekim.2006, 03:35
Bugunkü takvim gazetesinde az önce gözüme çarptı kahvedeyken Bana ırkcıLık yapıLıyor demiş ''sözde'' hakemLer rakip futboLcuLar ve takımdaki breziLyaLıLar..
takvim gazetesinin bir ayıbı bence bu kezman böyLe bi demeç vermez çünkü Türkiye'de FutboLda IrkçıLık oLmadı hiçbir zaman..kEzmandan Şok acıkLamaLar diyede Manşetten vermiş..:(

Memedov
08.Ekim.2006, 03:37
Konu açarken kaynağıda belirtirseniz iyi olur. :)

Kezman geri döneceği haftayı beklemeli ve artık bir patlama yapmalı kendisininde dediği gibi tıkır tıkır gollerini sıralamalı.

Sana güveniyoruz Batman.

Varonil
08.Ekim.2006, 04:14
Bugunkü takvim gazetesinde az önce gözüme çarptı kahvedeyken Bana ırkcıLık yapıLıyor demiş ''sözde'' hakemLer rakip futboLcuLar ve takımdaki breziLyaLıLar..
takvim gazetesinin bir ayıbı bence bu kezman böyLe bi demeç vermez çünkü Türkiye'de FutboLda IrkçıLık oLmadı hiçbir zaman..kEzmandan Şok acıkLamaLar diyede Manşetten vermiş..:(

Takvim haberin en kral yalanını yapar.Amaçları Fenerbahçe'yi karıştırmak:rolleyes:

the_imam912
08.Ekim.2006, 04:53
Konu açarken kaynağıda belirtirseniz iyi olur. :)

Kezman geri döneceği haftayı beklemeli ve artık bir patlama yapmalı kendisininde dediği gibi tıkır tıkır gollerini sıralamalı.

Sana güveniyoruz Batman.

Mehmet kaynak sağlam.
DHA'dan aldım bunu ama FB TV 'de verdi ;)

BlackEagle19o3
08.Ekim.2006, 07:05
Duygu sömürüsü yapıyor.Senin işin ağlamak değil.Fenerbahçe'de oynuyorsan,önceden A.Madrid,Psv ve Chelsea gibi devlerde oynadıysan o golleri atacaksın.Tabi atmaması benim işime geliyor ama neyse:p

GeNç KaRTaL
08.Ekim.2006, 12:31
Bende duygu sömürüsü yaptığını düşünüyorum.Hani basınla tüm ilişkilerini kesmişti bir ay önce? Adamın amacı aldığı parayı hak etmek olsaydı kendisini geliştirmek için çabalardı.(Fiziki olarak) Ve maçlarda ezilmezdi.Oyunuyla herkese cevap verirdi.Ama adam babalar gibi 3.5 milyon Euro sunu alıyor.Üstünede yatıyor.Olay bundan ibaret.Sonrada millete duygu sömürüsü yapıyor,onu bunu suçluyor.Bir kere dedimi yetersiz kalıyorum diye.

canavar20
08.Ekim.2006, 21:58
Ağlaması önemli değil , bu kadar kötü oynama atılsanda ağlamak zorunda kalmassın.;;)

bySilver
09.Ekim.2006, 03:26
Yok bu adamın atacagı :D:D

El Barto
09.Ekim.2006, 03:29
Atmak yada atılmak işte bütün mesele bu. :p

bySilver
09.Ekim.2006, 03:30
Atmak yada atılmak işte bütün mesele bu. :p

Bencede::icon_cry::D

a.arıcı-11
10.Ekim.2006, 02:44
kezmana büyük ihtimalle 2 maç ceza verecekler buda gösteriyo ki mateja 10. hafta sahalarda ve kasımpaşa deplasmanı var bu maçta 1 gol ya atar ya atamaz ama ertesi hafta 6 yıldır kadıköyde yenemediğimiz bjk karşısnında kendini kanıtlayacağına eminim